Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

senin durum yine iyiymiş benim 6 yumurta gözüktü 2 tane pgtye gitti ama onlardada kromozom anomalisi saptandı benim eşimin morfoloji 2 sizin yaş kaç kaç tüp bebek denediniz
Ben 29 yaşımdayım ilk denemem ama 3 yıldır hiç korunmuyoruz sadece 1 kez gebelik oldu. İlk denememdi yine denemek istiyoruz ama malum pandemi şu an için tedaviye öncesi takviye bişiler alalım diyoruz eşimle. Siz kullanıyo musunuz bişeyler?

Maşallah ne kadar umut oluyor böyle haberler anlatamam. Sağlıkla büyüsün evlatlarınız.
Teşekkür ederim. Bende umut olmak için yazıyorum. Sizde sakın olumsuz düsünmeyin hep pozitif olun bizim üçüncü denemede oldu ilk tedavide bende dr un yüzünden negatif başladım tedaviye negatif oldu ikinci tedavide dr um yumurta ve sperm olduğu sürece umut vardır dedi umutla başladım boş kese oldu bundada cokk dua ettim dr un fazla umutlanma demesine rağmen hiç olumsuz düşünmedim rabbim ol derse olur dedim ve şükürler olsun mucizeyi yaşadık.rabbim herkese yaşatsın

Nerede tedavi olmuştunuz? Benim 6 oldu tedavi sayım ama dediğiniz gibi yumurta ve sperm olduğu sürece umut vardır.

Nerede tedavi olmuştunuz? Benim 6 oldu tedavi sayım ama dediğiniz gibi yumurta ve sperm olduğu sürece umut vardır.
İlk tedavimi Ankara gazi üniversitesinde ikinciyi gazinin hocaları var ikiz kardeşler ahmet mehmet erdem onların özel kliniğinde üçüncüyü şişli memorialda sizdeki sorun ne bizim eşimdeydi

İlk tedavimi Ankara gazi üniversitesinde ikinciyi gazinin hocaları var ikiz kardeşler ahmet mehmet erdem onların özel kliniğinde üçüncüyü şişli memorialda sizdeki sorun ne bizim eşimdeydi
Eşim için birşey demiyorlar ama morfoloji 2 sanırım düşük. Düşük oranda da sperm dna hasarı vardı. Tedavi oldu ama bir daha baktırmadık gerçekten tedavi olmuştur umarım. Bende düşük rezerv var. Tiroid hastasıyım ilaç kullanıyorum. Sağlıklı Embriyo bulma oranımız çok düşük. Neden bu şekilde bilemiyorum. Tabii yaş sorunu var ama yaşıtlarımda bana oranla daha çok sağlıklı çıkıyor. Bende 5 kere şişli memorial bir kere bahçecide tedavi oldum. 6 tedavide 2 transfer olabildim.

bende 2 yıldır korunmuyorum malesef 1 kez düşük oldu. şimdi regl olmayı bekliyorum saf arı sütü genetiğin yumurtaya az geçmesini sağlıyormuş birde clife omepa q10 omaga3 başlayacağım inşallah faydası olur

Gunaydın canım bugun yine kontroldeyim hala çatlatma vuramadım yumoşlar cumartesi toplanacak sanırım
canim hani carsamba persembeydi bende diyom bu kizdan haber gelmedi.. demekki tam seviyeye gelmemis minnaklar olsun gec olsun guc olmasin degilmi olsunda yeterki haber et olurmu umarim bende yarin hayirli haberler veririm sizlere

canim hani carsamba persembeydi bende diyom bu kizdan haber gelmedi.. demekki tam seviyeye gelmemis minnaklar olsun gec olsun guc olmasin degilmi olsunda yeterki haber et olurmu umarim bende yarin hayirli haberler veririm sizlere
ederim canım , benim yumoşlar biraz temkinli davranıp yavaş yavaş büyüdüler :)) Sen de hayırlı haberlerle gel yarın bebişini gör sesini duy ve gel

Hadi hayirlisi,iyi haber.Ben de bantla baslamistim bu tedavime hala devam ediyorum ilacli transfer olacak o zaman .o degil de ikizler geliyor gibi :) geliyor bana biraz tuhaf oldu cunle ama :))
evet benim hep ilaçlı idi bu defa doğal denediler oda olmadı şimdi bakalım bantla.. İnşallah olur da bir iki fark etmez. Semra hanım biri kız biri erkek olur belki dedi... Dedim hiç önemi yok olsun da iki kız da olsa kabulu hepsi olur. Gülümsedi 1 tane oldu da ikisi kaldı dedim içimden çok gergindim

Banada bant verdiler sonra estrofem e gectim bulamadim bizim burda.. buarada canim cok sevindim ve umarim hersey gonlunce olur busefer simsiki tutunurlar bebislerin kizina kardeslerrrrr gelsin inshaAllah hemencecikk
İnşallah canım dua edin bana yoruldum gerçekten 9.denediğime inanamıyorum hala

Allah bu emeklerinin karşılığını sana elbet verecek canım inan buna

Olacak bu sefer 2embriyo verilcek,iyi dusun.9 deneme kac tedavide oldu ? Dondurulmus embriyolarin miydi her seferinde ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…