Bende anlamadım kuzum ya pıhtı için mi ne için ole dedi. Ama takviye için dediğine göre pıhtı için değildir heraldeKan ilacı ne oluyor canım ??
Pıhtı için mi
Merhaba öncelikle tekrar geçmiş olsun, bu sefer tutunacağına öyle inanıyorum ki paylaşma ihtiyacı hissettim ve hislerime gerçekten güvenirimHayırlısı olsun. Bence gayet iyi ilerliyor sorun olucağını düşünmüyorum... Bende Semra hanım ile görüştüm bugun birdaha ki adet de başlama kararı aldık.. Ona kalsa yarın başlıyorduk ama ben acele etmek istemediğimi söyledim madem kilo etkili ben 2-3 haftada verriirm sizin istediğiniz kiloyu dedim.. İmkansız dedikleri iki embiriyo olayını kabul ettiler bize risklerini anlattılar istiyorsanız olur dedi. Kabul ettik. Bir tane %35 mozaik le bir tane sağlıklı olanı transfer edicek ler. Bakalım Semra hanım da beril hanım da çok pozitif ama ben olmaz yine olmayacak diyordum. Hiç inancım yok söylenen herşey masal gibi dinliyorum 9.denemem oluyor ve yoruldum... He çocugum olmasa ömrüm yettiğince denerdim ama şuan kızıma haksızlık yapıyorum hem zamanından hem rızkından çalıyorum...
Hemşehrim merhabaBende anlamadım kuzum ya pıhtı için mi ne için ole dedi. Ama takviye için dediğine göre pıhtı için değildir heralde
Merhaba canımHemşehrim merhabaKan ilacı dediği demir takviyesi 12.haftadan sonra Oluyormuş bana da bugün doktorum söyledi sağlıklabüyüsün gelişsin bebişlerimiz, hepimizin kucakları dolsun inş
Merhaba, evet bizimki tam mucize doktorum bize fazlada umutlayın demişti. Ama ben hiç söylediğine takılmadım rabbime bıraktım O ol derse olur dedim. Sizde hiç olumsuz düsünmeyin olumsuz konuşanlarıda duymayın inş enn kısa zamanda hayırlı evlatlarınız olsun.Merhaba,
Yazdıklarınız beni hem çok duygulandırdı hem de çok mutlu etti. Yavrularınız size tam olarak mucize gibi gelmiş. Ben her negatif sonrası ya da PGT sonuçlarından sonra çok üzülüyorum ağlamaktan bitkin düşüyorum ama eşim her seferinde sakin karşılıyor, demekki zamanı değilmiş rabbim en iyisini bilir denemeye devam edeceğiz diyor. Sizin yazdıklarınızı gördükten sonra kesinlikle artık ben de öyle düşünüyorum, rabbim ol derse olur...
Maşallah ne kadar umut oluyor böyle haberler anlatamam. Sağlıkla büyüsün evlatlarınız.Uzun zamandır girmiyordum siteye benim 3 yumurta vardı birisi gelişmedi birisi boş çıktı tek yumurta tek embriyo oluştu pgt den sağlıklı geldi şükürler olsun ikizlerim 3 yaşına girecekler bu arada 42 yaşında doğum yaptım yeterki rabbim ol desin.siz nasılsınız sizde durum nasıl kuzunuz nasıl
hep. İki transfer di Semra hanım haklı buldu bizi normalde olmaz ama tamam dedi iki pgt li embiriyo transfer edicekler. Herzamanki gibi çok samimiydi. Kadın artık tanıyor bizi 10 yıl olduBence olacak bu seferIki embriyo transferi sansinida arttiracak.Bir kardesi oldugunda sonra iyi ki dicek ama sana:) simdi umutsuz gibi hissedebilirsin yeni sonuc aldin ama sansin yuksek unutma..
İnşallahh canım benim.. Sağol cok iyi geliyor burası bana.. 9.deneme artık ilk deneme den kızım kendi azmime hayran kaldım gerçekten bugunMerhaba öncelikle tekrar geçmiş olsun, bu sefer tutunacağına öyle inanıyorum ki paylaşma ihtiyacı hissettim ve hislerime gerçekten güvenirimGönlünüzün muradını versin Rabbim
3.ayda genelde bütün gebelere başlanır kan yapıcı ilaç. Banada dedi 3.ay başlarız diye zaten benim kan hep düşük çıkıyorBende anlamadım kuzum ya pıhtı için mi ne için ole dedi. Ama takviye için dediğine göre pıhtı için değildir heralde
Benimde hepsi hapla idi bu sefer bunu deneyelim diyorum dedi Semra hanım. Bende sorgulamadımSarisekerannesi canım hayırlı olsun inşaAllah bir şey soracağım neden bant veriyor hap vermiyorlar mı genelde estrofem
Hadi hayirlisi,iyi haber.Ben de bantla baslamistim bu tedavime hala devam ediyorum ilacli transfer olacak o zaman .o degil de ikizler geliyor gibi :) geliyor bana biraz tuhaf oldu cunle ama :))hep. İki transfer di Semra hanım haklı buldu bizi normalde olmaz ama tamam dedi iki pgt li embiriyo transfer edicekler. Herzamanki gibi çok samimiydi. Kadın artık tanıyor bizi 10 yıl olduönümüzdeki adetle başlıyoruz östorejen bant vericek..
İnşallahh canım benim.. Sağol cok iyi geliyor burası bana.. 9.deneme artık ilk deneme den kızım kendi azmime hayran kaldım gerçekten bugun
Şimdi bana bir ay bi takviye vermedi bir ay aomra kontrole gittiğimde başlayacakmış kan ilacına. Hiç vitamin falan vermemesi normal mi bilemedim3.ayda genelde bütün gebelere başlanır kan yapıcı ilaç. Banada dedi 3.ay başlarız diye zaten benim kan hep düşük çıkıyor
Ne guzelUzun zamandır girmiyordum siteye benim 3 yumurta vardı birisi gelişmedi birisi boş çıktı tek yumurta tek embriyo oluştu pgt den sağlıklı geldi şükürler olsun ikizlerim 3 yaşına girecekler bu arada 42 yaşında doğum yaptım yeterki rabbim ol desin.siz nasılsınız sizde durum nasıl kuzunuz nasıl
Banada bant verdiler sonra estrofem e gectim bulamadim bizim burda.. buarada canim cok sevindim ve umarim hersey gonlunce olur busefer simsiki tutunurlar bebislerinBenimde hepsi hapla idi bu sefer bunu deneyelim diyorum dedi Semra hanım. Bende sorgulamadım
Amin inshaAllah dedigin dogru bu dondurulmus embriyolarin biraz daha tutma orani yuksekmis rahmin opuden sonra yorulmasi gibi tutmayada biliyormus.. cok sukur darisi tum isteyenlere olsunBu arada hastanede pgtli düşükleri sordum.%8-10 arası olabiliyormuş.Garantisi yok ve ilaçlar alınıyor sonuçta yapay teknik malesef olabiliyor dendi.Şans birazda gercekten yani şu kullandığımız ilaçlar bile çok önemli (ilaçlı transfer) eksik,yalnış olsa büyük sorun.Hemşire hastanede şu sıralar olumlu sonuç çok geliyor dedi.nerdeyse çoğunda dondurulmuş transfer oluyormuş artık (1.tedavimdeki taze transfer meselesi aklıma geldi duydugumda) neyse inş bekleyen,tedavisi devam eden herkesin de sonucu iyi gelirHamile olan arkadaşlar bizim de her aşamamız sağlıkla ilerlesin Hepimiz bebeklerimize kavuşalım
Benim 4 embryo dan 1 tane normal cikti.. 3 tanesinde de farkli trizomiler bulunmus tek embryoyla hamile kaldim bekliyorumEvet arkadaşlar kim genetik incelemeye kaç embriyo gönderdi kaçı sağlıklı geldi. Kendi çapımda istatistik inceleme yapıyorum.. Umutlanmak İçin umut arıyorum.
Umarim cuma gunu hepimiz hayirli haberler veririz ozaman
senin durum yine iyiymiş benim 6 yumurta gözüktü 2 tane pgtye gitti ama onlardada kromozom anomalisi saptandı benim eşimin morfoloji 2 sizin yaş kaç kaç tüp bebek denedinizAynı durum bende de mevcut bir iki sene önce pco demişlerdi şimdi rezervin az diyolar nasıl iş anlamadım. Yüksek dozla 14 yumurtam anca oldu onunda 4ü boş çıktı. 5. Güne 2 tane gidebildiki ikiside sağlıksız. Eşimde morfoloji 4 sınırda hızsa çok düşük. Doğal yolla kalabilsem sağlıklıyı bulana kadar denicem ama o da olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?