Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhaba öncelikle tekrar geçmiş olsun, bu sefer tutunacağına öyle inanıyorum ki paylaşma ihtiyacı hissettim ve hislerime gerçekten güvenirim Gönlünüzün muradını versin Rabbim

Bende anlamadım kuzum ya pıhtı için mi ne için ole dedi. Ama takviye için dediğine göre pıhtı için değildir heralde
Hemşehrim merhaba Kan ilacı dediği demir takviyesi 12.haftadan sonra Oluyormuş bana da bugün doktorum söyledi sağlıklabüyüsün gelişsin bebişlerimiz, hepimizin kucakları dolsun inş

Merhaba, evet bizimki tam mucize doktorum bize fazlada umutlayın demişti. Ama ben hiç söylediğine takılmadım rabbime bıraktım O ol derse olur dedim. Sizde hiç olumsuz düsünmeyin olumsuz konuşanlarıda duymayın inş enn kısa zamanda hayırlı evlatlarınız olsun.

Maşallah ne kadar umut oluyor böyle haberler anlatamam. Sağlıkla büyüsün evlatlarınız.

Bence olacak bu sefer Iki embriyo transferi sansinida arttiracak.Bir kardesi oldugunda sonra iyi ki dicek ama sana:) simdi umutsuz gibi hissedebilirsin yeni sonuc aldin ama sansin yuksek unutma..
hep. İki transfer di Semra hanım haklı buldu bizi normalde olmaz ama tamam dedi iki pgt li embiriyo transfer edicekler. Herzamanki gibi çok samimiydi. Kadın artık tanıyor bizi 10 yıl oldu önümüzdeki adetle başlıyoruz östorejen bant vericek..

Merhaba öncelikle tekrar geçmiş olsun, bu sefer tutunacağına öyle inanıyorum ki paylaşma ihtiyacı hissettim ve hislerime gerçekten güvenirim Gönlünüzün muradını versin Rabbim
İnşallahh canım benim.. Sağol cok iyi geliyor burası bana.. 9.deneme artık ilk deneme den kızım kendi azmime hayran kaldım gerçekten bugun

Östrojen bantı için asenkronn mu olması lazım? Öngörüşme için gidecem de adetten sonra mı gitsem bantı nezmn veriyorlar

Hadi hayirlisi,iyi haber.Ben de bantla baslamistim bu tedavime hala devam ediyorum ilacli transfer olacak o zaman .o degil de ikizler geliyor gibi :) geliyor bana biraz tuhaf oldu cunle ama :))

3.ayda genelde bütün gebelere başlanır kan yapıcı ilaç. Banada dedi 3.ay başlarız diye zaten benim kan hep düşük çıkıyor
Şimdi bana bir ay bi takviye vermedi bir ay aomra kontrole gittiğimde başlayacakmış kan ilacına. Hiç vitamin falan vermemesi normal mi bilemedim

Ne guzel

Benimde hepsi hapla idi bu sefer bunu deneyelim diyorum dedi Semra hanım. Bende sorgulamadım
Banada bant verdiler sonra estrofem e gectim bulamadim bizim burda.. buarada canim cok sevindim ve umarim hersey gonlunce olur busefer simsiki tutunurlar bebislerin kizina kardeslerrrrr gelsin inshaAllah hemencecikk

Amin inshaAllah dedigin dogru bu dondurulmus embriyolarin biraz daha tutma orani yuksekmis rahmin opuden sonra yorulmasi gibi tutmayada biliyormus.. cok sukur darisi tum isteyenlere olsun

Evet arkadaşlar kim genetik incelemeye kaç embriyo gönderdi kaçı sağlıklı geldi. Kendi çapımda istatistik inceleme yapıyorum. . Umutlanmak İçin umut arıyorum.
Benim 4 embryo dan 1 tane normal cikti.. 3 tanesinde de farkli trizomiler bulunmus tek embryoyla hamile kaldim bekliyorum

senin durum yine iyiymiş benim 6 yumurta gözüktü 2 tane pgtye gitti ama onlardada kromozom anomalisi saptandı benim eşimin morfoloji 2 sizin yaş kaç kaç tüp bebek denediniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…