Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Güç ve azmin takdire şayan. Allahım bu sefer inşallah nasip etsin. İkiz belki üçüz bizim komşu iki tane embriyoyla iki oğul bi kız doğurdu. Olurmu olur. Yeterki allah ol desin.

Şimdi bana bir ay bi takviye vermedi bir ay aomra kontrole gittiğimde başlayacakmış kan ilacına. Hiç vitamin falan vermemesi normal mi bilemedim
Şuan bana sadece folik asit kullan dedi. 3.ayda onu kesip d vitamini ve kan ilacına başlarız dedi. Folik asit alıyorsan başka gerek yokmuş zaten

Ins bu sefer iyi bir haber vereceksin
İnşallah canım beni inşallah
Güç ve azmin takdire şayan. Allahım bu sefer inşallah nasip etsin. İkiz belki üçüz bizim komşu iki tane embriyoyla iki oğul bi kız doğurdu. Olurmu olur. Yeterki allah ol desin.
teşekkürler bende kendime bu sabrıma hayran kaldım valla düşününce.. Rabbim sağlıkla nasibim de ne varsa onu nasip etsin. Hiç isyan etmedim vardır bir hayır dedim şükrettim. Zamanı varmış demekki.. Bekliyorum

Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin canim. Benim gibi ayni hastaligi olup hamile kalan birisiyle karsilasmak bana umut oldu. Insallah rabbim banada nasip eder. Yas kacti canim. Kacinci denemen. Seni burdan hatirliyorum aslinda.

Hadi hayirlisi,iyi haber.Ben de bantla baslamistim bu tedavime hala devam ediyorum ilacli transfer olacak o zaman .o degil de ikizler geliyor gibi :) geliyor bana biraz tuhaf oldu cunle ama :))
Hadi insallah. Bende ikizlerim ucuzlerim hatta dorduzlerim olsun coook istiyorum. Bir kerede yillarin acigini kapatiriz belki belli mi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…