Allah razı olsun. Rabbim sizi minnoşla sağlıklı bir şekilde kavuştursun. Dualarda olmak güzel.Darisi sana insh o tek embryo saglikli gelecek icine yerlesecek dua edicem senin icinAllahim bir mucizede sana yasatsin
Güç ve azmin takdire şayan. Allahım bu sefer inşallah nasip etsin. İkiz belki üçüzevet benim hep ilaçlı idi bu defa doğal denediler oda olmadı şimdi bakalım bantla.. İnşallah olur da bir iki fark etmez. Semra hanım biri kız biri erkek olur belki dedi... Dedim hiç önemi yok olsun da iki kız da olsa kabulu hepsi olur. Gülümsedi 1 tane oldu da ikisi kaldı dedim içimden çok gergindim
İnşallah canım dua edin banayoruldum gerçekten 9.denediğime inanamıyorum güç
Şuan bana sadece folik asit kullan dedi. 3.ayda onu kesip d vitamini ve kan ilacına başlarız dedi. Folik asit alıyorsan başka gerek yokmuş zatenŞimdi bana bir ay bi takviye vermedi bir ay aomra kontrole gittiğimde başlayacakmış kan ilacına. Hiç vitamin falan vermemesi normal mi bilemedim
İnşallah canım beni inşallahIns bu sefer iyi bir haber vereceksin
teşekkürler bende kendime bu sabrıma hayran kaldım valla düşününceGüç ve azmin takdire şayan. Allahım bu sefer inşallah nasip etsin. İkiz belki üçüzbizim komşu iki tane embriyoyla iki oğul bi kız doğurdu. Olurmu olur. Yeterki allah ol desin.
Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin canim. Benim gibi ayni hastaligi olup hamile kalan birisiyle karsilasmak bana umut oldu. Insallah rabbim banada nasip eder. Yas kacti canim. Kacinci denemen. Seni burdan hatirliyorum aslinda.Canim 20. Kromozom %30 mozaiklik vardi benim.
Aynen mart transferim ektopik gebelikle sonuclandi malesef, %100 saglikli embriyomdu.
Aslinda hocalar bu seferde naturel transfer yapicakti, ama transfer oncesi 2 ay gecici menopoza soktular beni, cunku kontrolumde rahimde adenomiyozis gorulmustu. Semra hanim boyle karar verdi bizde ne dediysel yaptik.
Elhamdulillah simdilik bi skinti yok, icini ferah tut.
Hocalarimiz oldukca tecrubeli ve ne yaptiklarini biliyorlar bence,
Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun insAllah
Hadi insallah. Bende ikizlerim ucuzlerim hatta dorduzlerim olsun coook istiyorum. Bir kerede yillarin acigini kapatiriz belkiHadi hayirlisi,iyi haber.Ben de bantla baslamistim bu tedavime hala devam ediyorum ilacli transfer olacak o zaman .o degil de ikizler geliyor gibi :) geliyor bana biraz tuhaf oldu cunle ama :))
Folik asit artık benim bitti canım kullanma dedi. Sadece d vit kullanıyorumŞuan bana sadece folik asit kullan dedi. 3.ayda onu kesip d vitamini ve kan ilacına başlarız dedi. Folik asit alıyorsan başka gerek yokmuş zaten
Bnde çok zor buldum en son. 3 gün aradım. Hemşire nosu 0549 314 68 96İyi geceler, vajinal fitilim bitmiş. Ve gece uygulayacağım doz yok ne yapmalıyım. Bu saatte hiç bir yerde bulamam. Hemşire nosu var mı sizler de? Başına gelen var mı ne yapayım
0549 314 68 96 hemşire telefonuİyi geceler, vajinal fitilim bitmiş. Ve gece uygulayacağım doz yok ne yapmalıyım. Bu saatte hiç bir yerde bulamam. Hemşire nosu var mı sizler de? Başına gelen var mı ne yapayım
0549 314 68 96 hemşire telefonu
Çok teşekkür ederim. Hemşirelere ulaşamadım. Tüp bebek sorumlusuna ulaştım. Sağolsun bu saatte yardımcı oldu. Elimde başka markanın vardı onunla devam etmemi söyledi.Bnde çok zor buldum en son. 3 gün aradım. Hemşire nosu 0549 314 68 96
Rica ederim benimde ctesi yumurta toplamam var dualarınızı eksik etmeyinÇok teşekkür ederim. Hemşirelere ulaşamadım. Tüp bebek sorumlusuna ulaştım. Sağolsun bu saatte yardımcı oldu. Elimde başka markanın vardı onunla devam etmemi söyledi.
Allah yardımcın olsun canim.Rica ederim benimde ctesi yumurta toplamam var dualarınızı eksik etmeyin
44 yaşındayım ilk denemem çok umutluyum. İyi dileklerin için çok teşekkür ederimAllah yardımcın olsun canim.
Şansın bol olsun. Güzel düşün güzel olacak her şey
Hayır tedaviye başladığınızda istiyorlarÖn görüşme için covid istiyorlarmı
Hayır tedaviye başladiğinizda sizden ve eşinizden istiyorlarÖn görüşme için covid istiyorlarmı
Hayır canım istenmiyorÖn görüşme için covid istiyorlarmı
İnşallah herşey gönlünüzce olur.44 yaşındayım ilk denemem çok umutluyum. İyi dileklerin için çok teşekkür ederim
İyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Hepimizin rabbim gönlüne göre versinİnşallah herşey gönlünüzce olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?