Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlarr bir şey sormak istiyorum hamilelikle birlikte geceleri çok fazla istemsiz gerinmeye başladım rahimi kasar mı bu durum yaşayan oldu mu hiç ve damağım çok hassaşlaştı son 3 gün de dişlerime ara sıra ağrı vuruyor hormonlar nedeniyle olailiyormuş diye okudum ama burada hiç konusu geçmemişti bu etkileri yaşayan var mıdır?

Umarım bu kez başarılı olursunuz. 9. Denemeymiş gerçekten çok zor olsa gerek. En kısa zamanda allah nasip etsin size ve burada bekleyen herkese. Bir tanıdığım 9. Denemeden sonra normal yolla hamile kaldı. Allahtan umut kesilmez. İzniniz olursa bir şey sormak istiyorum. Cevaplamak zorunda değilsiniz birden dejavu oldum sanki. Daha önce sorduysam affola. 9 denemenizi de memorialda mı oldunuz? Sorununuz neydi?

4 ü medical park da idi diğer 4 ü memorial de ilk denemeden kızım var.. Sperm sayısı ve kalıtesi düşük bizde ve bende şiddetli polikistik over hastasıyım. Yılda bir yada iki kez adet görüyorum malesef.. Evet cok zordu 7.denemem düşük le sonuçlanınca 3 yıl ara verdim ama toparlayamadım. Hatta eşimle ayrılma aşamasına geldik evlerimizi ayırdık... Cok yorucu

Canım aynısı bende de var. Uyurken yön değiştirirken bile geniriniyorum. Farkedince hemen duruyorum ama uyku esnasında çok yapıyorum. İnşallah zararı yoktur.

Canım aynısı bende de var. Uyurken yön değiştirirken bile geniriniyorum. Farkedince hemen duruyorum ama uyku esnasında çok yapıyorum. İnşallah zararı yoktur.

İnşallah yoktur canım ya ama demek ki normal bu dönemde ikimizde de aynı şeyler olduğuna göre. Kazasız belasız bir kalp atışını ve kesesini görsem biraz daha rahatlicam :)

Benimde eşimde sperm var ama %2si haraketi gerisi hep harakrtsiz. 2 sene Prof Prof gezdik tedavi gördü sebebini bulamadılar. Bende de pcos var ama çok şükür gecikmeli olsa da adet oluyorum. Bu bizim için yumurta sayısı olarak bir avantaj. Kendinizi yıpratmamaya çalışın. Allah bağışlasın ne güzel 1 kız çocuğunuz var. Kendinizi rahatlatmaya çalışın. 2. 3. Çocuklarınız size hediye olsun. Evlat sahibi olamadan bu sayfayı kapatanlar var onları düşünelim. Siz eşinize çocuğunuza sıkı sıkı sarılın inşallah pozitif sonuç alırsınız. Allah sağlık ve huzur versin gerisi de gelir allahın izniyle.

Bu istemsiz gerinme olayi bir ikiz ben de olsu gece veya uyandigimda.Daha onceki gebeligim de de olmustu acaba bir sorunyatir mi bu kasilma diye dusundum ama doktora felan sormamistim

Troid ilaçlarının yan etkisi olabilir mi troidde bitkisel kürlerler denediniz mi canan karatay d vitamini düşük oluncada hamilelik zorlaşıyor diyormuş nette okumuştum tedavi sonucunda hamile kalamayan bi hanım d vit sonrası kendiliğinden hamile kalmış, birde hayıt otu çok etkiliymiş tadı kötü biraz ama kapsül olarakda var artık onuda bi deneyin

Bu istemsiz gerinme olayi bir ikiz ben de olsu gece veya uyandigimda.Daha onceki gebeligim de de olmustu acaba bir sorunyatir mi bu kasilma diye dusundum ama doktora felan sormamistim
Bende de oluyor şuan hamile değilim pazar test günüm. Gece bir bakıyorum gerinmişim ama ben ayaklarımın altına yastık koyduğum için tam gerinme olmuyor. Yarıda kalıyor ayaklarım havada diye zaten hemen uyanıyorum.

Kızlar son zamanlarda pgt yaptıranlar özellikle cvp kaç günde geliyor. Benim ilk üç haftada gelmişti. Uzun zaman oldu belki daha hızlı cvp geliyordur

Bir çok kişi de oluyor demek .Sen de başka bir hareketlilik var mı:)

Bir çok kişi de oluyor demek .Sen de başka bir hareketlilik var mı:)
Evet ilk gün kasık ağrısı halen devam. 3. Günden sonra bel ağrısı halen devam. İlk günden gaz olayı. 2 gündür hafifledi. Sabahları miğde bulantısı ama öyle kusma seviyesi değil öğürme şeklinde. Ve ovulasyon kiti yaptım çift çizgi çıktıçok mutlu oldum. Test günüm pazar ama ben p.tesi gideceğim çünkü aracımızda sıkıntı var. Göbeğimden bir şey beni cimcikliyor bu 2. Gün başladı arada oluyor. İnşallah tutunmuştur kuzum. Tek embriyom tek gen ve pgt ten geçti çok bekledik. Takdir Allah’tan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…