Umarım bu kez başarılı olursunuz. 9. Denemeymiş gerçekten çok zor olsa gerek. En kısa zamanda allah nasip etsin size ve burada bekleyen herkese. Bir tanıdığım 9. Denemeden sonra normal yolla hamile kaldı. Allahtan umut kesilmez. İzniniz olursa bir şey sormak istiyorum. Cevaplamak zorunda değilsinizevet benim hep ilaçlı idi bu defa doğal denediler oda olmadı şimdi bakalım bantla.. İnşallah olur da bir iki fark etmez. Semra hanım biri kız biri erkek olur belki dedi... Dedim hiç önemi yok olsun da iki kız da olsa kabulu hepsi olur. Gülümsedi 1 tane oldu da ikisi kaldı dedim içimden çok gergindim
İnşallah canım dua edin banayoruldum gerçekten 9.denediğime inanamıyorum hala
4 ü medical park da idi diğer 4 ü memorial de ilk denemeden kızım var.. Sperm sayısı ve kalıtesi düşük bizde ve bende şiddetli polikistik over hastasıyım. Yılda bir yada iki kez adet görüyorum malesefUmarım bu kez başarılı olursunuz. 9. Denemeymiş gerçekten çok zor olsa gerek. En kısa zamanda allah nasip etsin size ve burada bekleyen herkese. Bir tanıdığım 9. Denemeden sonra normal yolla hamile kaldı. Allahtan umut kesilmez. İzniniz olursa bir şey sormak istiyorum. Cevaplamak zorunda değilsinizbirden dejavu oldum sanki. Daha önce sorduysam affola. 9 denemenizi de memorialda mı oldunuz? Sorununuz neydi?
Canım aynısı bende de var. Uyurken yön değiştirirken bile geniriniyorum. Farkedince hemen duruyorum ama uyku esnasında çok yapıyorum. İnşallah zararı yoktur.Kızlarr bir şey sormak istiyorum hamilelikle birlikte geceleri çok fazla istemsiz gerinmeye başladım rahimi kasar mı bu durum yaşayan oldu mu hiç ve damağım çok hassaşlaştı son 3 gün de dişlerime ara sıra ağrı vuruyor hormonlar nedeniyle olailiyormuş diye okudum ama burada hiç konusu geçmemişti bu etkileri yaşayan var mıdır?
Canım aynısı bende de var. Uyurken yön değiştirirken bile geniriniyorum. Farkedince hemen duruyorum ama uyku esnasında çok yapıyorum. İnşallah zararı yoktur.
Benimde eşimde sperm var ama %2si haraketi gerisi hep harakrtsiz. 2 sene Prof Prof gezdik tedavi gördü sebebini bulamadılar. Bende de pcos var ama çok şükür gecikmeli olsa da adet oluyorum. Bu bizim için yumurta sayısı olarak bir avantaj. Kendinizi yıpratmamaya çalışın. Allah bağışlasın ne güzel 1 kız çocuğunuz var. Kendinizi rahatlatmaya çalışın. 2. 3. Çocuklarınız size hediye olsun. Evlat sahibi olamadan bu sayfayı kapatanlar var onları düşünelim. Siz eşinize çocuğunuza sıkı sıkı sarılın inşallah pozitif sonuç alırsınız. Allah sağlık ve huzur versin gerisi de gelir allahın izniyle.4 ü medical park da idi diğer 4 ü memorial de ilk denemeden kızım var.. Sperm sayısı ve kalıtesi düşük bizde ve bende şiddetli polikistik over hastasıyım. Yılda bir yada iki kez adet görüyorum malesef.. Evet cok zordu 7.denemem düşük le sonuçlanınca 3 yıl ara verdim ama toparlayamadım. Hatta eşimle ayrılma aşamasına geldik evlerimizi ayırdık... Cok yorucu
Ben buguun duycam insallahİnşallah yoktur canım ya ama demek ki normal bu dönemde ikimizde de aynı şeyler olduğuna göre. Kazasız belasız bir kalp atışını ve kesesini görsem biraz daha rahatlicam :)
Hangisini kullandin? Bu arada sonucuna cok az kaldi sanirim hadi iyi haberlerin olsun insİyi geceler, vajinal fitilim bitmiş. Ve gece uygulayacağım doz yok ne yapmalıyım. Bu saatte hiç bir yerde bulamam. Hemşire nosu var mı sizler de? Başına gelen var mı ne yapayım
Ne guzel:) saglikli embriyolarin olsun44 yaşındayım ilk denemem çok umutluyum. İyi dileklerin için çok teşekkür ederim
Bu istemsiz gerinme olayi bir ikiz ben de olsu gece veya uyandigimda.Daha onceki gebeligim de de olmustu acaba bir sorunyatir mi bu kasilma diye dusundum ama doktora felan sormamistimKızlarr bir şey sormak istiyorum hamilelikle birlikte geceleri çok fazla istemsiz gerinmeye başladım rahimi kasar mı bu durum yaşayan oldu mu hiç ve damağım çok hassaşlaştı son 3 gün de dişlerime ara sıra ağrı vuruyor hormonlar nedeniyle olailiyormuş diye okudum ama burada hiç konusu geçmemişti bu etkileri yaşayan var mıdır?
Troid ilaçlarının yan etkisi olabilir mi troidde bitkisel kürlerler denediniz mi canan karatay d vitamini düşük oluncada hamilelik zorlaşıyor diyormuş nette okumuştum tedavi sonucunda hamile kalamayan bi hanım d vit sonrası kendiliğinden hamile kalmış, birde hayıt otu çok etkiliymiş tadı kötü biraz ama kapsül olarakda var artık onuda bi deneyinEşim için birşey demiyorlar ama morfoloji 2 sanırım düşük. Düşük oranda da sperm dna hasarı vardı. Tedavi oldu ama bir daha baktırmadık gerçekten tedavi olmuştur umarım. Bende düşük rezerv var. Tiroid hastasıyım ilaç kullanıyorum. Sağlıklı Embriyo bulma oranımız çok düşük. Neden bu şekilde bilemiyorum. Tabii yaş sorunu var ama yaşıtlarımda bana oranla daha çok sağlıklı çıkıyor. Bende 5 kere şişli memorial bir kere bahçecide tedavi oldum. 6 tedavide 2 transfer olabildim.
Crinone kullandım. Ay evet heyecan zirvede. Allah uyandırmasın emeklerinizi herkesin boşa çıkarmasın. Bende de bir şeyler var gibi bakalım test vaktini bekliyorum.Hangisini kullandin? Bu arada sonucuna cok az kaldi sanirim hadi iyi haberlerin olsun ins
Bende de oluyor şuan hamile değilim pazar test günüm. Gece bir bakıyorum gerinmişim ama ben ayaklarımın altına yastık koyduğum için tam gerinme olmuyor. Yarıda kalıyor ayaklarım havada diye zaten hemen uyanıyorum.Bu istemsiz gerinme olayi bir ikiz ben de olsu gece veya uyandigimda.Daha onceki gebeligim de de olmustu acaba bir sorunyatir mi bu kasilma diye dusundum ama doktora felan sormamistim
Ben de bir soracağım doktora buradan da yazarım muhakkakBu istemsiz gerinme olayi bir ikiz ben de olsu gece veya uyandigimda.Daha onceki gebeligim de de olmustu acaba bir sorunyatir mi bu kasilma diye dusundum ama doktora felan sormamistim
iki haftada geliyor sonuçlarKızlar son zamanlarda pgt yaptıranlar özellikle cvp kaç günde geliyor. Benim ilk üç haftada gelmişti. Uzun zaman oldu belki daha hızlı cvp geliyordur
Biz de bekliyoruz :)Crinone kullandım. Ay evet heyecan zirvede. Allah uyandırmasın emeklerinizi herkesin boşa çıkarmasın. Bende de bir şeyler var gibi bakalım test vaktini bekliyorum.
Bir çok kişi de oluyor demek .Sen de başka bir hareketlilik var mı:)Bende de oluyor şuan hamile değilim pazar test günüm. Gece bir bakıyorum gerinmişim ama ben ayaklarımın altına yastık koyduğum için tam gerinme olmuyor. Yarıda kalıyor ayaklarım havada diye zaten hemen uyanıyorum.
Evet ilk gün kasık ağrısı halen devam. 3. Günden sonra bel ağrısı halen devam. İlk günden gaz olayı. 2 gündür hafifledi. Sabahları miğde bulantısı ama öyle kusma seviyesi değil öğürme şeklinde. Ve ovulasyon kiti yaptım çift çizgi çıktıBir çok kişi de oluyor demek .Sen de başka bir hareketlilik var mı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?