Çok iyi baya hızlanmışlar yada çok yoğun değiller. Ama saki yoğunluk yok eskiye göre.Pgt sonucum Tam 1 haftada geldi
İnş benim ki gibi tek kalan pgtli embriyon sana da tutunmuştur.Bu sefer de sağlıkla ilerlesin şu rıskli dönem bir geçsin diye dua ediyorsun:)ama sanki tutmuş gibi:)) hadi inş resmi haber de gelir:)Evet ilk gün kasık ağrısı halen devam. 3. Günden sonra bel ağrısı halen devam. İlk günden gaz olayı. 2 gündür hafifledi. Sabahları miğde bulantısı ama öyle kusma seviyesi değil öğürme şeklinde. Ve ovulasyon kiti yaptım çift çizgi çıktıçok mutlu oldum. Test günüm pazar ama ben p.tesi gideceğim çünkü aracımızda sıkıntı var. Göbeğimden bir şey beni cimcikliyor bu 2. Gün başladı arada oluyor. İnşallah tutunmuştur kuzum. Tek embriyom tek gen ve pgt ten geçti çok bekledik. Takdir Allah’tan
Tabii ki ben hep allahım olmayanlara ver derdim. Bir arkadasım dedi ki öyle deme doğru dua et. Gerçekten ben öyle dua etmeyi bıraktım rabbim benimle beraber isteyen herkese nasip et dedim ve hamile kaldım.. Nasip olmadı düştüBenimde eşimde sperm var ama %2si haraketi gerisi hep harakrtsiz. 2 sene Prof Prof gezdik tedavi gördü sebebini bulamadılar. Bende de pcos var ama çok şükür gecikmeli olsa da adet oluyorum. Bu bizim için yumurta sayısı olarak bir avantaj. Kendinizi yıpratmamaya çalışın. Allah bağışlasın ne güzel 1 kız çocuğunuz var. Kendinizi rahatlatmaya çalışın. 2. 3. Çocuklarınız size hediye olsun. Evlat sahibi olamadan bu sayfayı kapatanlar var onları düşünelim. Siz eşinize çocuğunuza sıkı sıkı sarılın inşallah pozitif sonuç alırsınız. Allah sağlık ve huzur versin gerisi de gelir allahın izniyle.
15 gün de fln geldi sonuç. Eskiden dışarı gidiyordu örnekler artık hastanede inceleniyorKızlar son zamanlarda pgt yaptıranlar özellikle cvp kaç günde geliyor. Benim ilk üç haftada gelmişti. Uzun zaman oldu belki daha hızlı cvp geliyordur
Allah razı olsunNe guzel:) saglikli embriyolarin olsun
Ne güzel bakKizlarr bugun bebegimi gormeye gittim cok sukur kalbi de atiyor kendi de kocaman olmus 6+5 haftalik cok mutluyum garip duygular yasadim bugun Allahim sizede yasatsin inshaaallahOl dedimmiydi oluveriyor Rabbim... suphanAllah
Allahim kolaylik versin canim sende guzel haberler ver bize inshaAllah dua edicem senin icin smdiNe güzel bakAllah sana yavrunu bağışlasın canım darısı başımıza sabah opu bende de heyecan
Ah benim canım arkadaşım biliyorsun bizde de hareket %1 di ama oldu işte doğal yolla Rabbim ol deyince oluyor senin de olcak dualarımdasın hayırlı zaman diyoruz ya inş en yakın zamandırBenimde eşimde sperm var ama %2si haraketi gerisi hep harakrtsiz. 2 sene Prof Prof gezdik tedavi gördü sebebini bulamadılar. Bende de pcos var ama çok şükür gecikmeli olsa da adet oluyorum. Bu bizim için yumurta sayısı olarak bir avantaj. Kendinizi yıpratmamaya çalışın. Allah bağışlasın ne güzel 1 kız çocuğunuz var. Kendinizi rahatlatmaya çalışın. 2. 3. Çocuklarınız size hediye olsun. Evlat sahibi olamadan bu sayfayı kapatanlar var onları düşünelim. Siz eşinize çocuğunuza sıkı sıkı sarılın inşallah pozitif sonuç alırsınız. Allah sağlık ve huzur versin gerisi de gelir allahın izniyle.
Biz ekimde yaptırdık bir haftada geldiKızlar son zamanlarda pgt yaptıranlar özellikle cvp kaç günde geliyor. Benim ilk üç haftada gelmişti. Uzun zaman oldu belki daha hızlı cvp geliyordur
o toplanan örnek sayısına göre değişiyor benim iki tanesi 3 haftada gelmişti geçen ay yaptırdığım 1 haftada çıktı.iki haftada geliyor sonuçlar
Ben de hiçbir belirti yok, sadece ilk günden beri acayip gaz sancısı yaşıyorum. Umarım ikizimin de tek yavrusu tutunmayı başarmıştır. Benim test günüm pazartesi, demekki aynı gün öğreneceğiz sonuçlarımızıEvet ilk gün kasık ağrısı halen devam. 3. Günden sonra bel ağrısı halen devam. İlk günden gaz olayı. 2 gündür hafifledi. Sabahları miğde bulantısı ama öyle kusma seviyesi değil öğürme şeklinde. Ve ovulasyon kiti yaptım çift çizgi çıktıçok mutlu oldum. Test günüm pazar ama ben p.tesi gideceğim çünkü aracımızda sıkıntı var. Göbeğimden bir şey beni cimcikliyor bu 2. Gün başladı arada oluyor. İnşallah tutunmuştur kuzum. Tek embriyom tek gen ve pgt ten geçti çok bekledik. Takdir Allah’tan
Allh sağlıkla kucağında sevdirsin. Dünyada bence o sesten daha güzel bi ses yok. Dinlediniz mi yada gördünüzmü bilmiyorum ama harika ikiside.Kizlarr bugun bebegimi gormeye gittim cok sukur kalbi de atiyor kendi de kocaman olmus 6+5 haftalik cok mutluyum garip duygular yasadim bugun Allahim sizede yasatsin inshaaallahOl dedimmiydi oluveriyor Rabbim... suphanAllah
Allah razı olsun çiçeğimAllahim kolaylik versin canim sende guzel haberler ver bize inshaAllah dua edicem senin icin smdiguzelce dinlen yumoslari toplat
Ay cok sevindim gerçekten. Sağlıkla kucağınıza alın inşallahKizlarr bugun bebegimi gormeye gittim cok sukur kalbi de atiyor kendi de kocaman olmus 6+5 haftalik cok mutluyum garip duygular yasadim bugun Allahim sizede yasatsin inshaaallahOl dedimmiydi oluveriyor Rabbim... suphanAllah
Yumurta sayısını siz odaya çıkınca gelen doktor söylüyor. Döllenme sayısını ertesi günü arayıp söylüyorlar.Kızlar bir şey soracağım kaç yumurta toplandığını kalitesini falan ne zaman söylüyorlar opudan hemen sonra mı?
Teşekkür ederim canımYumurta sayısını siz odaya çıkınca gelen doktor söylüyor. Döllenme sayısını ertesi günü arayıp söylüyorlar.
Saglikla kucagina da al bebeginiKizlarr bugun bebegimi gormeye gittim cok sukur kalbi de atiyor kendi de kocaman olmus 6+5 haftalik cok mutluyum garip duygular yasadim bugun Allahim sizede yasatsin inshaaallahOl dedimmiydi oluveriyor Rabbim... suphanAllah
Sizden de guzep haberler gelsin insBen de hiçbir belirti yok, sadece ilk günden beri acayip gaz sancısı yaşıyorum. Umarım ikizimin de tek yavrusu tutunmayı başarmıştır. Benim test günüm pazartesi, demekki aynı gün öğreneceğiz sonuçlarımızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?