Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

İnş benim ki gibi tek kalan pgtli embriyon sana da tutunmuştur.Bu sefer de sağlıkla ilerlesin şu rıskli dönem bir geçsin diye dua ediyorsun:)ama sanki tutmuş gibi:)) hadi inş resmi haber de gelir:)

Tabii ki ben hep allahım olmayanlara ver derdim. Bir arkadasım dedi ki öyle deme doğru dua et. Gerçekten ben öyle dua etmeyi bıraktım rabbim benimle beraber isteyen herkese nasip et dedim ve hamile kaldım.. Nasip olmadı düştü .. Sabırla beklıyoruz en azından elimizden geleni yaptık olmadı diyebilmek için.. Nasip artık.
Kızlar son zamanlarda pgt yaptıranlar özellikle cvp kaç günde geliyor. Benim ilk üç haftada gelmişti. Uzun zaman oldu belki daha hızlı cvp geliyordur
15 gün de fln geldi sonuç. Eskiden dışarı gidiyordu örnekler artık hastanede inceleniyor

Kizlarr bugun bebegimi gormeye gittim cok sukur kalbi de atiyor kendi de kocaman olmus 6+5 haftalik cok mutluyum garip duygular yasadim bugun Allahim sizede yasatsin inshaaallah Ol dedimmiydi oluveriyor Rabbim... suphanAllah
Ne güzel bak Allah sana yavrunu bağışlasın canım darısı başımızasabah opu bende de heyecan

Ah benim canım arkadaşım biliyorsun bizde de hareket %1 di ama oldu işte doğal yolla Rabbim ol deyince oluyor senin de olcak dualarımdasın hayırlı zaman diyoruz ya inş en yakın zamandır

Ben de hiçbir belirti yok, sadece ilk günden beri acayip gaz sancısı yaşıyorum. Umarım ikizimin de tek yavrusu tutunmayı başarmıştır. Benim test günüm pazartesi, demekki aynı gün öğreneceğiz sonuçlarımızı

Kizlarr bugun bebegimi gormeye gittim cok sukur kalbi de atiyor kendi de kocaman olmus 6+5 haftalik cok mutluyum garip duygular yasadim bugun Allahim sizede yasatsin inshaaallah Ol dedimmiydi oluveriyor Rabbim... suphanAllah
Allh sağlıkla kucağında sevdirsin. Dünyada bence o sesten daha güzel bi ses yok. Dinlediniz mi yada gördünüzmü bilmiyorum ama harika ikiside.

Ay cok sevindim gerçekten. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Kızlar bir şey soracağım kaç yumurta toplandığını kalitesini falan ne zaman söylüyorlar opudan hemen sonra mı?

Kizlar bugun saat 3te progesteron ignemi vuruldugumdan beri belim cok agriyo.Yani bel agrisi oluyor tabi ama kesmedi hic dayanilmayacak gibi bir agri degil ama surekli agri devam ediyor biraz tecirgin oldum.Sizde de boyle agrilar oldu mu? Hafif karin agrimda var .Yani kanama yoksa normal deniyor ama bu kadar uzun surmesi biraz endiselendirdi.

Sizden de guzep haberler gelsin insBenim de belirti yoktu test sonucumdan birgun oncesine kadar.iyi haberlerinizi bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…