Mucize o kuzuAh benim canım arkadaşım biliyorsun bizde de hareket %1 di ama oldu işte doğal yolla Rabbim ol deyince oluyor senin de olcak dualarımdasın hayırlı zaman diyoruz ya inş en yakın zamandır
Bol sans ,guzel embriyolarin olsunNe güzel bakAllah sana yavrunu bağışlasın canım darısı başımıza sabah opu bende de heyecan
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun hamişlerin duası tutar bizler için dualarını esirgemeBol sans ,guzel embriyolarin olsun
Merhaba. Bende Beril hanıma başlayacağım. Tedaviniz nasıl gitti ?? Memnun kaldınız mı@rinanoy Merhaba,
Biz erkek problemli başvurduk tüp bebek tedavisine 1 ay eşim hormon ve balık yağı hapı kullandı bu ay 10.08.2020 de adetin 2. Günü olarak başladık şuan süreç güzel gidiyor benim doktorum Beril Yüksel yaklaşık 7-8 gün sonra yumurta toplama ve sonrası işlemlerim olacak onlar hakkında da bilgilendirme yapıyor olacağım. Çünkü burada bizim bize ihtiyacımız var.
Merhaba ben de oldu hiç geçmeyen çok şiddetli bel ve pelvik agrısı bacaklarıma kadar vuruyordu kasık ağrımda vardı 4-5 kere hafif lekelenmem de oldu 2 hafta çektim wcye zor gidiyordum uzun süreden sonra bugün ilk defa kendimi iyi hissediyorumKizlar bugun saat 3te progesteron ignemi vuruldugumdan beri belim cok agriyo.Yani bel agrisi oluyor tabi ama kesmedi hic dayanilmayacak gibi bir agri degil ama surekli agri devam ediyor biraz tecirgin oldum.Sizde de boyle agrilar oldu mu? Hafif karin agrimda var .Yani kanama yoksa normal deniyor ama bu kadar uzun surmesi biraz endiselendirdi.
İnşallah güzel haberler alırsınız, alırız. Benim normalde de ovulasyondan adete kadar böyle ağrılarım olurdu hatta adım atamazdım. Muayenelerimde acılı geçiyor. Sebebini buna bağlıyorum. Bu kadar ağrı çekmemin sebebi budur bence. Belirtilerinize takılmayınız. Bana 11/12 de transfer yapıldı pazar test günüm ama o gün çıkmak istemiyorum.Ben de hiçbir belirti yok, sadece ilk günden beri acayip gaz sancısı yaşıyorum. Umarım ikizimin de tek yavrusu tutunmayı başarmıştır. Benim test günüm pazartesi, demekki aynı gün öğreneceğiz sonuçlarımızı
Yazim hatalari olmus:) pgtli embriyon :)Mucize o kuzuSaglikla kucagina al ins hikayesini de anlat ona :)pgtli embriyomda kardes olur belki:)
Aman iyi olalim hepimizMerhaba ben de oldu hiç geçmeyen çok şiddetli bel ve pelvik agrısı bacaklarıma kadar vuruyordu kasık ağrımda vardı 4-5 kere hafif lekelenmem de oldu 2 hafta çektim wcye zor gidiyordum uzun süreden sonra bugün ilk defa kendimi iyi hissediyorumkorkmayın güzel düşünelim inşallah sımsıkı tutunmaya çalışıyorlar yardımcı olalım bebişlerimize pozitif düşünelim acılara rağmen çünkü biz güçlüyüz
Cok degisik birseydi evetAllh sağlıkla kucağında sevdirsin. Dünyada bence o sesten daha güzel bi ses yok. Dinlediniz mi yada gördünüzmü bilmiyorum ama harika ikiside.
InshaAllah canim sende ver hftaya guzel haberler insh kesecik filan gorursenSaglikla kucagina da al bebegini
Bende de adet cok erkendi yani tam tarih 17 agustos opu 27 ekim de adet olmustumOpudan kaç gün sonra adet oldunuz kızlar. Benim bir haftayı geçti geçen çarşamba opu olmuştum ama gelen giden yok. Az sinir yaptı. Daha önce 6. Gün gelmişti opudan sonra.
Hadi insallahSizden de guzep haberler gelsin insBenim de belirti yoktu test sonucumdan birgun oncesine kadar.iyi haberlerinizi bekliyoruz.
İnşallah güzel haberler alırsınız, alırız. Benim normalde de ovulasyondan adete kadar böyle ağrılarım olurdu hatta adım atamazdım. Muayenelerimde acılı geçiyor. Sebebini buna bağlıyorum. Bu kadar ağrı çekmemin sebebi budur bence. Belirtilerinize takılmayınız. Bana 11/12 de transfer yapıldı pazar test günüm ama o gün çıkmak istemiyorum.
Opu gününü saymazsak 11. Gün adet olmuşumOpudan kaç gün sonra adet oldunuz kızlar. Benim bir haftayı geçti geçen çarşamba opu olmuştum ama gelen giden yok. Az sinir yaptı. Daha önce 6. Gün gelmişti opudan sonra.
Hiç bi zarari olmaz dedi yücel hoca. Ama bn yine de yapmamaya calisiyorumBen de bir soracağım doktora buradan da yazarım muhakkak
Çok sevindim canım sağlıkla ilerlesin inşallah. Son adete göre hesaplanıyor. Ultrasonda öyle gozuktuyse o şekildedir. Benimki de 2 gün önde gidiyor son adete göre. Doktor progestan kullandığın için bebeği güzel besliyor o yüzden önde gidiyor demistiBugün kalp atışını duyduk minigimin. Mucize bı andı. Eşim de video çekti. Duygulandık. Ahh Allah'ım evlat hasreti çeken herkese ve bana sağlıklı hayırlı evlatlar versin. Hepimiz şahit olalım bu mucizelerebnde hastaneye göre 6+4 um. Burası tüp bebek olduğu için transfer tarihine göre hesapliyomis. Acaba kendi hastanem nasıl hesaplayacak.
Bu arada vajinal bakildi. Karından duyulmazmis henüz.
Ne kadar güzel bizim de yüzde 1 di sayımızda çok azdı ama olsun Allahım tedaviyle de olsa nasip etti sağlıkla yüzünü görmeyi de nasip eder inşallahAh benim canım arkadaşım biliyorsun bizde de hareket %1 di ama oldu işte doğal yolla Rabbim ol deyince oluyor senin de olcak dualarımdasın hayırlı zaman diyoruz ya inş en yakın zamandır
Çok şükür duymuşsun canım İnşallah hep böyle güzel haberlerle gider hamileliğinBugün kalp atışını duyduk minigimin. Mucize bı andı. Eşim de video çekti. Duygulandık. Ahh Allah'ım evlat hasreti çeken herkese ve bana sağlıklı hayırlı evlatlar versin. Hepimiz şahit olalım bu mucizelerebnde hastaneye göre 6+4 um. Burası tüp bebek olduğu için transfer tarihine göre hesapliyomis. Acaba kendi hastanem nasıl hesaplayacak.
Bu arada vajinal bakildi. Karından duyulmazmis henüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?