Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canim tebrik ediyorum cok guzel bir duygu degilmi hamd olsun sende bende ayniyiz ozaman insh hayirlisiyla atlatiriz bu donemleri 6+5 dedi bakalim bidahakine daha net gozukur dedi benimkide vajinal di ama kalbini duyurtmadi sadece gorduk flash bellege aldik goruntuyu eger yapmadiysan bidahaki sefer gotur yaninda

Ne kadar güzel bizim de yüzde 1 di sayımızda çok azdı ama olsun Allahım tedaviyle de olsa nasip etti sağlıkla yüzünü görmeyi de nasip eder inşallah Allah isteyen herkese versin inşallah
AminnnÇok şükür mucize yaşattı bize Rabbim, umarım sağlıkla kucağımıza alabiliriz hepimiz, dileyen herkesin kucağını doldursun inş

Gozun aydin,saglikla kucagina da al ins

Selam kızlar opumu oldum ama Ohss olmuşum çok ağrım var ve transferim 2 regl sonraya kaldı .. geç olsun da güç olmasın
Çok yumurta olunca oluyor o galiba. Bende az yumurta toplandı ohss olmadım ama yumurtalıklarım hala ağrıyor. Operasyon sonrası dinlenmedim ondan oldu galiba
Çok geçmiş olsun hepsi kaliteli olsun ve döllensinler inşallah.

Kaç yum toplandı. Ben dayanamamıştım mesai bitmeden hakan beyle görüştüm kaç yumurtam olgun die sormuştum
Canım 24 tane toplandı.hiç sormadım valla yarın arayacaklar nasıl olsa diye
Ben böyle acı görmedim opuya girmeden önce patlıyorum sandım

Allah razı olsun canım. Dinlen ama yatma dedi operasyonu yapan doktor ama ben bastıkca ağrım oluyor
Bol su içi canım kaç tane toplandı ben yumurta toplama öncesi ve sonrası oturup kalkarken bile canım acımıstı 54 yumurta toplandı
Tamam canım 24 toplandı benım de ama ben de aynı durumdaydım opuya girmeden önce de cıktıktan sonra da aşırı ağrım oldu ..şimdi daha iyiyim ağrı kesici falan alınca..

Selam kızlar opumu oldum ama Ohss olmuşum çok ağrım var ve transferim 2 regl sonraya kaldı .. geç olsun da güç olmasın
Geçmiş olsun. Umarım iyi bir şekilde ilerler embriyoların. Ohss olmamışsındır. Çok yumurtası olanlara ona göre bir çatlatma iğnesi vuruyorlar 1 hafta sonra adet oluyorsun korkma. Benimde çok yumurtam oluyor ve buna bağlı aşırı sancı oluyor. Citrotide verdi mi Melih bey. Ben opuya girmeden ayılmadan ağrı kesici vermelerini söylemiştim. 2. Opuda daha deneyimli oluyorsun. Korkulacak bir şey Yok. En yakın zamanda atlatırsın.

Geçmiş olsun. En fazla 10-12 yumurtam toplandı 54 ve 25 maşallah sağlıklı embriyolar gelsin ...

Sağol canım aynen fazla yumurtadan dolayı olmuş.antibiyotik mi citrotide dediğin canım benimkinin adı farklı.korkmaktan değil de 2 adet sonraya kaldı transferim .. ama çok da üzülmedim geç olsun da zamanında olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…