Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım benim bundan önceki denememde 5 yumurtam çıkmıştı :) sayı değil olgunluk olsun yeter bak sen hamişsin bile
Evet kalitesi önemli tabi Cok şükür darısı sizlere.arada nasıl bu kadar fark oluyo?polikistik os olanlar çok oluyordu sanırım. 54 u ilk kez duydum güzel sonuçlarınız olsun.

Evet kalitesi önemli tabi Cok şükür darısı sizlere.arada nasıl bu kadar fark oluyo?polikistik os olanlar çok oluyordu sanırım. 54 u ilk kez duydum güzel sonuçlarınız olsun.
Sarisekerannesi rekor kırmış Allah razı olsun canım hakkımızda hayırlısı inşallah kalitelidir de embriyolar 5.güne gider

Öncekinde 5 çıkmış ya şimdi 25 o farkı kastettim yani olagan birsey mi yoksa işe yarayan birsey mi kullandın? Mutlaka iyi embriyoların olacaktır şansın çok
Canım benim bir önceki tedavim farklı bir merkezde acemice yapıldı çok eksiklikler vardı.. 16 yumurta görüyordu nasıl olduysa 5 tane çıkardı.. memorial farkı diyelim yoksa takviye hiçbir şey kullanmadım.memorial in kişiye özel tedavi stratejisi bu konuda olumlu bir sonuç ver di benim açımdan..

Bence de fazla üzerine durma zaman çok hızlı ilerliyor 2 ay dediğin çok çabuk geçer. Vücudun kendini toplamış olur.

Geçmiş olsun inşallah sonucu bebişli olur
Sarisekerannesi rekor kırmış Allah razı olsun canım hakkımızda hayırlısı inşallah kalitelidir de embriyolar 5.güne gider
Rekor kırdım da ne oldu 9.denemeaz olsun öz olsun

Bugün transferin 8. Günü inanılmaz sol kasık ağrım var oturunca, uzanınca, yürüyünce her şekilde ağrıyor. Bel ağrım geçti ama sanki hepsi kasıkta toplandı sizlerde nasıl ağrı durumları??

Test yaptınz mı yapın varsa çıkar
Evet dün dayanamadım yaptırdım. Var ama bu kadar ağrı normal mı ki. Heran bir şey mi olacak korkusu var. Batıyor resmen kasığım. Gaz mı acaba onuda düşünüyorum. Ama çok rahatsız edici hadi ağrıya razıyım birşey olmasın

Dayanilmayacak kadar bir ağrı değilse normal. Bnim iki üç gün öncesine kadar vardı. Progestron da çok ağrı ve kasılma yapıyım bilginiz olsun.

Dayanilmayacak kadar bir ağrı değilse normal. Bnim iki üç gün öncesine kadar vardı. Progestron da çok ağrı ve kasılma yapıyım bilginiz olsun.
Dayanıyorum ama hiç mi iki dakika bitmez ağrı sürekli var gün boyu. Evet progesteron yapıyormuş. Dayanacağım o kadar bekledim inşallah bu ağrılara değecek.

Selam kızlar opumu oldum ama Ohss olmuşum çok ağrım var ve transferim 2 regl sonraya kaldı .. geç olsun da güç olmasın
Canim cok gecmis olsun biyandan uzuldum ama yapicak birsry yok bebislerini topladilarsa sikinti yok.. hem zaten rahmin dinlenirse daha iyi embryolarini arastirmaya yollicakmisiniz? Hayirlisi olsun canim iyi istiraatler umarim hafif atlatirsin

Canim cok gecmis olsun biyandan uzuldum ama yapicak birsry yok bebislerini topladilarsa sikinti yok.. hem zaten rahmin dinlenirse daha iyi embryolarini arastirmaya yollicakmisiniz? Hayirlisi olsun canim iyi istiraatler umarim hafif atlatirsin
Teşekkür ederim canım.evet genetiğe gidecekler sperm kaynaklı olduğu için..

Teşekkür ederim canım.evet genetiğe gidecekler sperm kaynaklı olduğu için..
Zaten mecbur beklicektin canim bizde 2 ay bekledik nerdeyse o test bu test derken 2 ayi bulmustu nerdeyse sende bu ara guzelce dinlen kafani rahatlat guzelce hazirlan transferine Hayirli sonuclar gelir zaten birsuru yumurtan var hamd olsun

aaa yaptırdınız mı kan testi? Kan cıktı değeriniz? Hayırlı olsun Bende hala ne belirti ne de ağrı sızı yok.

Zaten mecbur beklicektin canim bizde 2 ay bekledik nerdeyse o test bu test derken 2 ayi bulmustu nerdeyse sende bu ara guzelce dinlen kafani rahatlat guzelce hazirlan transferine Hayirli sonuclar gelir zaten birsuru yumurtan var hamd olsun
Çok şükür canım inşallah bakalım bu 5 gün heyecanlı geçecek

aaa yaptırdınız mı kan testi? Kan cıktı değeriniz? Hayırlı olsun Bende hala ne belirti ne de ağrı sızı yok.
Evet canım yaptırdım. Teşekkür ederim. İnşallah sende güzel haberler alırsın. Cuma dayanamadım. Çünkü pazar gidip yaptıramayacaktım. 7.gün 152 çıktı çok şükür. Yarın tekrar test yaptırıcam. Benimde kasık ağrısı hariç tüm ağrılarım geçti. Ama bu sabah kasık ağrısıda geçmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…