Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

aaaa süper 7. günde çok iyi çıkmış değerin inşallah katlanarak devam eder İniallah, ben de bugün zor dayanıyorum test yaptırmamak için

tebrikleeer: ) o ağrılar bi oluyor, bi duruyor.. transferden beri kasık ağrısının binbir çeşidini yaşadım ve yaşamaya devam ediyorum: )

Hayırlı olsun canım bebeğin sağlıkla kucağına al

tebrikleeer: ) o ağrılar bi oluyor, bi duruyor.. transferden beri kasık ağrısının binbir çeşidini yaşadım ve yaşamaya devam ediyorum: )
Çok teşekkür ederim:))
aaaa süper 7. günde çok iyi çıkmış değerin inşallah katlanarak devam eder İniallah, ben de bugün zor dayanıyorum test yaptırmamak için
1 gün kalmış bence sabredin.
Hayırlı olsun canım bebeğin sağlıkla kucağına al
Çok teşekkür ederim. İnşallah devamlılığı olur

Oo super hayirli olsun

Tebrik ederim sağlıkla kavuşun bebenize.

Tebrik ederim çok sevindim

Kizlar ,transferden beri hemen hemen hergun 1 cay bardagi ev yapimi kefir ictim.Internetten baktim olumsuz birsey gormedim ama yine de su fermantasyon meselesinden bir hemsireye sormak istedim doktorunuza sorun dedi iskillendim ..Icen oldu mu?yada bir yerden olumlu olumsuz bir etkisi vs var mi denk gelen oldu mu ?

Bu arada dun aksam litunus yaparken beyaz akan ilac kahverengimsi gibiydi biraz endiselendim.Ins saglikla kucagimiza aliriz bebekleeimizi ne kadar meditasyon vs rahat olsam da bir korku oluyor hele de insan dusuk yasadiysa tedirginlik iki kati artiyor .Yarin kese icin gidicem bel,kasik agrilarim var bazilarimiz gibi umarim calismalar yuzundendir:)

Merhaba canım ben hergün içiyorum olumsuz birşey duymadım doğum yapan arkadaşlarımda hergün içtiklerini söylediler doktorumda içmemi söylemişti

Kaçıncı gününü? Belkide yerleşme kanaması kalmış şimdi çıkıyordur. Bu ağrılar herkeste var. Ne güzel yarın kese göreceksiniz. Darısı başımıza.

ben de her gün içmeye çalışıyorum. ev yapımı da yok, hep hazır: )

Kaçıncı gününü? Belkide yerleşme kanaması kalmış şimdi çıkıyordur. Bu ağrılar herkeste var. Ne güzel yarın kese göreceksiniz. Darısı başımıza.
Yarın sonucu öğrendiğimin 1 haftası olacak.İnş bir sıkıntı çıkmaz hersey yolundadır keseyi görürüz ilaçlar 10.haftaya kadar devam ediyor benim zorluyor bir de ilaçların yan etkisi derken.Yeterki hersey sağlıkla ilerlesinde herseye katlanırız:)

Bnde her gün içtim ev yapımı kefir. Probiyotik sonuçta. Bağırsak hareketi için de iyidir.

Calismalar devam ediyor belli bende de olmustu lutinus kullaniyorum ilk baslarda oldu sadece artik yok belkide yerlesmenin eski kanamasi da olabilir canim benim aklima oyle gelmisti.. hadi hayirlisiyla gor keseyi yarin

Hayirli olsun canim Allah tamamini erdirsin sira kesede ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…