Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Calismalar devam ediyor belli bende de olmustu lutinus kullaniyorum ilk baslarda oldu sadece artik yok belkide yerlesmenin eski kanamasi da olabilir canim benim aklima oyle gelmisti.. hadi hayirlisiyla gor keseyi yarin
Sagol canim ins hayirlisiyla ve saglikla ilerlicek

Arkadaşlar merhaba bizde memorialde tüp bebek deneyeceğiz ama çok korkuyorum bu 3. Denememiz olacak buraya yazma amacım belki bu umut bizim gibi olanlar vardır tecrübelerini paylaşır ne bileyim bı umut işte kısaca size suercimi anlatayim eşimde şiddetli sperm azlığı ve morfoloji bozukluğu var ilk denememiz kimyasal gebelik ile sonuclandi ikinci denemizdede 5 embyomuz vardı ikisi kaliteli dediler ve ngs gönderdik sonuç ikisinde de anomali tespit edildi ve transfer olmadı şimdi 3. İçin Memorial le görüştük Dr İpek hanım di pandemiden kaynaklı online görüştük hasteneye gittiğimizde semra hocayla görüşme fırsatımız oldu bize zor hastasiniz fakat sizden daha zor vakalarda başarı elde ettik sizde aslında genetik sıkıntı yok sperm baş ve boyun kısmında kırıklar var oyuzden genetik sıkıntılı gelmiş ikinci denemenizde dedi bide çok büyük bi hata yapılmış emriyobiyopsisi 3 gün yapılmaz 5 .gün yapılması gerekirdi oyuzden iki tüp bebek demenizi ben saymıyorum dedi biz tabi çok kötü olduk bunları duyunca şimdi lütfen bana yardımcı olun aklım çok karışık bizim gibi olan varmı başarılı olan varmi bu arada eşimde ki bu sıkıntı küçükken inmemiş testis problemi olmuş tek taraflı ameliyat olmamış kendiliğinden yerine gelmiş 5 yaşlarında bende sıkıntı yok şimdilik yaslarimiz 30

Kızlar neden Kıbrıs tüp bebekte türkiyeden daha başarılı
Youmurta donasyonu serbest cinsiyet seçme serbest üç embriyo koymak serbest. Belki etkiliyordur sonucu bilemiyorum ben Kıbrısla da görüşmüştüm. Ama tercihim Memeorial olmuştu.

Canım aynı durumdayız benim eşimdede şiddetli oat teşhisi var ve cumartesi opu oldum haber bekleme sürecindeyim. Bana olumsuz konusmadılar hiç sen de gönlünü ferah tut ben merkeze çok güveniyorum

Canım aynı durumdayız benim eşimdede şiddetli oat teşhisi var ve cumartesi opu oldum haber bekleme sürecindeyim. Bana olumsuz konusmadılar hiç sen de gönlünü ferah tut ben merkeze çok güveniyorum
Hadi hayırlısı Rabbim güzel haberler duydursun gelişmelerini takip edeceğim ins

Ben yaptirdim.dündu benim test günümn.31 cikti.bugun bi daha yaptırdım 26 cıktı..cok endişeliyim.belli ki sağlıksız bir gebelik..umarim dış gebelik filan degildir

Ben yaptirdim.dündu benim test günümn.31 cikti.bugun bi daha yaptırdım 26 cıktı..cok endişeliyim.belli ki sağlıksız bir gebelik..umarim dış gebelik filan degildir
Makineler de bazen hata olabiliyor canım yarın tekrar bir dene bence farklı bir yerde

Kızlar neden Kıbrıs tüp bebekte türkiyeden daha başarılı
Merhaba canım, tesadüf gördüm yazını, ben kıbrısta yaşıyorum ve tüp bebek tedavisine de kıbrısta başladım, eylülde ilk transferim tuttu ama düşükle sonuçlandı, şimdi ikinci için hazırlanıyorum, Kıbrısta tüp bebek tedavisinde türkiyeye göre çok bi fark yok, türkiyeden tek farkı burada sperm, yumurta ve embriyo donasyonu yaptırabiliyorsun. Yani senin yumurtanda ya da eşinin sperminde hiç umut yoksa bağıs yapan birinin sperm ya da yumurtasını alıp hamile kalma şansı elde ediyorsun. Burada bu işlemlerin hepsi yasal. Türkiyeden tek farkı da bu. Nırmal tüp bebekle ilgili diğer prosedürler türkiyeyle hep aynı yani.

Kimyasal olmalı. Dış gebelikte bu değerler çok daha yüksek oluyor diye biliyorum. Hayırlısı olsun. Üzülmeyin daha gençsiniz.

Test yaptını mı?
Merhaba, 4 gibi kan verdim merkezde henüz çıkmadı sanırım sonuç. Sistemden bakıyorum ama tahlil girdisi görünmüyor sanırım onlar arayıp bildirecekler. Dün akşamdan beri adet ağrısı gibi yoğun ağrım var o yüzden çok tedirginim Umarım iyi haberler verirler

Hayırlısı olsun sizin için Umarım dış gebelik değildir. Gerçi dış gebelik olsa bu kadar çabuk düşmeye başlamazdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…