Tebrik ediyorum katlanarak artsın inşallah değeriniz32.34 çıktı HCG değerim, 4 gün sonra tekrar ölçtürün dedi doktor, şu durumda net birsey söylemek mümkün değil dedi. Umarım sıkı sıkı tutunur yavrucuk
Geçmiş olsun kimyasal gebeliktir ben de yaşamıştım düşüktü değerlerim hayırlısı olsun sağlıklı olmadığı için böyle oluyor bu da Allah’ ın bir hikmeti aslında, siz sağlıklı olun gerisi gelir doğru hayırlı zamanda inşallahBen yaptirdim.dündu benim test günümn.31 cikti.bugun bi daha yaptırdım 26 cıktı..cok endişeliyim.belli ki sağlıksız bir gebelik..umarim dış gebelik filan degildir
Ins tutunur iyice ve degeri katlanir32.34 çıktı HCG değerim, 4 gün sonra tekrar ölçtürün dedi doktor, şu durumda net birsey söylemek mümkün değil dedi. Umarım sıkı sıkı tutunur yavrucuk
Benim eşimdede 8 10 tane sperm çıkmıştı. Hatta çıkmazsa tese yaparız demişlerdi. Bizede size söyledikleri gibi (spermlerde) bişey demişlerdi. Ve benimde tek yumurtam çıkmıştı tek yumurta tek embriyo ikizlerim var yaşımda 42 di siz hiç olumsuz düsünmeyin Bizede fazla umutlanmayın demişti dr um ama rabbim ol derse oluyor. Pozitif olun pozitif düşününArkadaşlar merhaba bizde memorialde tüp bebek deneyeceğiz ama çok korkuyorum bu 3. Denememiz olacak buraya yazma amacım belki bu umut bizim gibi olanlar vardır tecrübelerini paylaşır ne bileyim bı umut işte kısaca size suercimi anlatayim eşimde şiddetli sperm azlığı ve morfoloji bozukluğu var ilk denememiz kimyasal gebelik ile sonuclandi ikinci denemizdede 5 embyomuz vardı ikisi kaliteli dediler ve ngs gönderdik sonuç ikisinde de anomali tespit edildi ve transfer olmadı şimdi 3. İçin Memorial le görüştük Dr İpek hanım di pandemiden kaynaklı online görüştük hasteneye gittiğimizde semra hocayla görüşme fırsatımız oldu bize zor hastasiniz fakat sizden daha zor vakalarda başarı elde ettik sizde aslında genetik sıkıntı yok sperm baş ve boyun kısmında kırıklar var oyuzden genetik sıkıntılı gelmiş ikinci denemenizde dedi bide çok büyük bi hata yapılmış emriyobiyopsisi 3 gün yapılmaz 5 .gün yapılması gerekirdi oyuzden iki tüp bebek demenizi ben saymıyorum dedi biz tabi çok kötü olduk bunları duyunca şimdi lütfen bana yardımcı olun aklım çok karışık bizim gibi olan varmı başarılı olan varmi bu arada eşimde ki bu sıkıntı küçükken inmemiş testis problemi olmuş tek taraflı ameliyat olmamış kendiliğinden yerine gelmiş 5 yaşlarında bende sıkıntı yok şimdilik yaslarimiz 30
MaşaAllah hangi doktora göründünüz. Ve sorununuz neydiTedavim güzel gitti 26 Ağustos da transfer oldum ilk denememizdi ve şuan 19 haftalık gebeyim darısı başınıza inşallah
Hayırlı olsun canım inşallah kat kat yükselir.32.34 çıktı HCG değerim, 4 gün sonra tekrar ölçtürün dedi doktor, şu durumda net birsey söylemek mümkün değil dedi. Umarım sıkı sıkı tutunur yavrucuk
Sizde mi Memorial de yaptırdınız ne güzel süzün adınıza çok sevindim evet Rabbim ol diyince oluyo gerçekten yazdigimdaki olumlu düşünmeye çalışıyorum sürekli ama insan korkuyo engel.olamiyorum kendime maddi manevi zor bir yol bu yollardan geçmeye de asla sizi anlamıyorBenim eşimdede 8 10 tane sperm çıkmıştı. Hatta çıkmazsa tese yaparız demişlerdi. Bizede size söyledikleri gibi (spermlerde) bişey demişlerdi. Ve benimde tek yumurtam çıkmıştı tek yumurta tek embriyo ikizlerim var yaşımda 42 di siz hiç olumsuz düsünmeyin Bizede fazla umutlanmayın demişti dr um ama rabbim ol derse oluyor. Pozitif olun pozitif düşünün
Evet memorialda yaptırdık. Bizimde üçüncü tedavide oldu bende ilk tedavimi saymıyorum bizimde iki tedavide ikinci gün transfer yapıldı ikinci tedavide boş kese oldu memorial de 5.güne gitti pgt ye gitti sağlıklı geldi. İnşallah sizinde hayırlı sonuçlarınız olur. Zor bi süreç birde ben istanbul dışından gittim tedaviye çok stres yaşamıştım. Yaşamayan anlamaz dediginiz gibiSizde mi Memorial de yaptırdınız ne güzel süzün adınıza çok sevindim evet Rabbim ol diyince oluyo gerçekten yazdigimdaki olumlu düşünmeye çalışıyorum sürekli ama insan korkuyo engel.olamiyorum kendime maddi manevi zor bir yol bu yollardan geçmeye de asla sizi anlamıyor
Doktorlar bu ileri yaşı hafife alıyor sanki. Ama olacağı varsa oluyor. Genç olupta defalarca deneyen var. Bende 42 de aldım kucağıma şimdi 44 tekrar tedavi sürecini tek beş güne giden bir embriyoyla bitirdik ama pgt olayımız var. Oradan sağlıklı gelir mi bilmiyorum. Bazen hiç umutlanmıyorum. Bazende sağlıklı gelip ikiz olursa diye hayaller kurarken buluyorum kendimi. Allah herkesin gönlüne göre versin. Sizin embriyo pgt olmuşmuydu acabaBenim eşimdede 8 10 tane sperm çıkmıştı. Hatta çıkmazsa tese yaparız demişlerdi. Bizede size söyledikleri gibi (spermlerde) bişey demişlerdi. Ve benimde tek yumurtam çıkmıştı tek yumurta tek embriyo ikizlerim var yaşımda 42 di siz hiç olumsuz düsünmeyin Bizede fazla umutlanmayın demişti dr um ama rabbim ol derse oluyor. Pozitif olun pozitif düşünün
Soruma cvp buradaymış. Pgt olan embriyonuzun kalitesi neydi acaba. Gene sorayım. Umut araıyorumdurEvet memorialda yaptırdık. Bizimde üçüncü tedavide oldu bende ilk tedavimi saymıyorum bizimde iki tedavide ikinci gün transfer yapıldı ikinci tedavide boş kese oldu memorial de 5.güne gitti pgt ye gitti sağlıklı geldi. İnşallah sizinde hayırlı sonuçlarınız olur. Zor bi süreç birde ben istanbul dışından gittim tedaviye çok stres yaşamıştım. Yaşamayan anlamaz dediginiz gibi
Evet pgt den sağlıklı geldi. İnşallah rabbim gönlünüze göre versin bize pek umut vermedikleri için tekrar bi tedavi düşünmedim bende birde kızım olsun çok istiyordum. zaten üç yumurtam vardı biri gelişmedi biride boş çıkmıştı. Tek yumurta çıkınca çok üzülmüştüm belki iki tane olsaydı biri tutmazsa biri tutar belki ikiz olur diye, ama rabbim tekten ikiz verdi. Sizinde olur neden olmasınDoktorlar bu ileri yaşı hafife alıyor sanki. Ama olacağı varsa oluyor. Genç olupta defalarca deneyen var. Bende 42 de aldım kucağıma şimdi 44 tekrar tedavi sürecini tek beş güne giden bir embriyoyla bitirdik ama pgt olayımız var. Oradan sağlıklı gelir mi bilmiyorum. Bazen hiç umutlanmıyorum. Bazende sağlıklı gelip ikiz olursa diye hayaller kurarken buluyorum kendimi. Allah herkesin gönlüne göre versin. Sizin embriyo pgt olmuşmuydu acaba
Benim eşimde de küçükken gecirdiği çift taraflı inmemiş testis ameliyatından dolayı aşırı sperm azlığı var morfoloji yüzde 1 hareketli oranı çok düşük ama çok şükür tuttu bize çok umutsuz konuşmamıştı doktorum normal gebelik için evet çok az ama tüp bebek için yeterli demişti.. inşallah sağlıkla yüzünü görmeyi de nasip eder AllahımArkadaşlar merhaba bizde memorialde tüp bebek deneyeceğiz ama çok korkuyorum bu 3. Denememiz olacak buraya yazma amacım belki bu umut bizim gibi olanlar vardır tecrübelerini paylaşır ne bileyim bı umut işte kısaca size suercimi anlatayim eşimde şiddetli sperm azlığı ve morfoloji bozukluğu var ilk denememiz kimyasal gebelik ile sonuclandi ikinci denemizdede 5 embyomuz vardı ikisi kaliteli dediler ve ngs gönderdik sonuç ikisinde de anomali tespit edildi ve transfer olmadı şimdi 3. İçin Memorial le görüştük Dr İpek hanım di pandemiden kaynaklı online görüştük hasteneye gittiğimizde semra hocayla görüşme fırsatımız oldu bize zor hastasiniz fakat sizden daha zor vakalarda başarı elde ettik sizde aslında genetik sıkıntı yok sperm baş ve boyun kısmında kırıklar var oyuzden genetik sıkıntılı gelmiş ikinci denemenizde dedi bide çok büyük bi hata yapılmış emriyobiyopsisi 3 gün yapılmaz 5 .gün yapılması gerekirdi oyuzden iki tüp bebek demenizi ben saymıyorum dedi biz tabi çok kötü olduk bunları duyunca şimdi lütfen bana yardımcı olun aklım çok karışık bizim gibi olan varmı başarılı olan varmi bu arada eşimde ki bu sıkıntı küçükken inmemiş testis problemi olmuş tek taraflı ameliyat olmamış kendiliğinden yerine gelmiş 5 yaşlarında bende sıkıntı yok şimdilik yaslarimiz 30
Ya inanirmisiniz embriyo 5.güne gitti pgt den sağlıklı geldi. Ama bize pekde kaliteli değil dediler. İkiz oldu acaba kaliteli olsaydı kaçız olurdu☺ Ben tedavide hiç biseyi sorgulamadım kontrole gittim kanı verip çıktım ben kanı niye veriyoruz burda öğrendimSoruma cvp buradaymış. Pgt olan embriyonuzun kalitesi neydi acaba. Gene sorayım. Umut araıyorumdur
Soruma cvp buradaymış. Pgt olan embriyonuzun kalitesi neydi acaba. Gene sorayım. Umut araıyorumdur
Embriyo kalitesinin verilen raporda yazdığı söyleniyordu ama bizimkinde bişey yazmıyorduYa inanirmisiniz embriyo 5.güne gitti pgt den sağlıklı geldi. Ama bize pekde kaliteli değil dediler. İkiz oldu acaba kaliteli olsaydı kaçız olurdu☺ Ben tedavide hiç biseyi sorgulamadım kontrole gittim kanı verip çıktım ben kanı niye veriyoruz burda öğrendim
Bu pgt li tüp bebek maliyeti ne kadar tutuyor bilgisi olan yazabilir mi ? Kromozom sorunu yüzünden pgt li yaptirmak istiyoruz
Merhaba, allah çocuklarınızı bağışlasın maşallah.Evet memorialda yaptırdık. Bizimde üçüncü tedavide oldu bende ilk tedavimi saymıyorum bizimde iki tedavide ikinci gün transfer yapıldı ikinci tedavide boş kese oldu memorial de 5.güne gitti pgt ye gitti sağlıklı geldi. İnşallah sizinde hayırlı sonuçlarınız olur. Zor bi süreç birde ben istanbul dışından gittim tedaviye çok stres yaşamıştım. Yaşamayan anlamaz dediginiz gibi
Merhaba teşekkür ederim.9.gün 127 11.gün 385 çıkmıştı. Rabbim cümlesinin evladını bağışlasın herkesin gönlündekini nasip etsinMerhaba, allah çocuklarınızı bağışlasın maşallah.
Değerlerinizi ve kaçıncı gün yaptırdığınızı hatırlıyor musnuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?