Az önce hemşire numarasına yazdım. İki haftada çıkıyor dedi. Üç yafta olacak yarın dedim. Bu hafta içi ararlar sizi dedi. Sıkıldım. İnşallah sağlıklı döner ögeden geç olsun napalım. .Bende 1 ay haber beklemistim.aradigimda ise sonucun aslinda 12 gün icinde ciktigini beni arayip ulasamadiklarini söylemislerdi.(yurtdisi)
Ayni korkuyu yasamistim.insallah sizinkide saglikla dönmüs olup size bir can olur
Güzel haberinizi duymak dilegiyle
Hadi hayirlisi bak dedim normalde cikmasi gerekiyor bazen yogunluktan unutabiliuorlar daha dogrusu hemsirelere gicik olmustumAz önce hemşire numarasına yazdım. İki haftada çıkıyor dedi. Üç yafta olacak yarın dedim. Bu hafta içi ararlar sizi dedi. Sıkıldım. İnşallah sağlıklı döner ögeden geç olsun napalım. .
Genetik bölümünün numarası varsa bana özelden yazarmısınBence aramalisiniz belki cikmistir ve size bildirmeyi erteliyebilirler biz hep arayinca ogreniyorduk
HAyır canım sperm testine yıkama yapıyolar test kağıdında gördüm. Yanlış okumadıysamAllah razı olsun yeni transfer oldum. Şuan için hamileyim inşallah devamı gelir. Hayır Murat hoca ile görüşmedik. Semra hocaya ben ilk görüşmede dedim ki eşimin sperm çok düşük. Baktı ama böyle detaylı değildi sonucumuz. Güldü bana dediki o kadar sperm içinde 2-3 tane bulunur dedi. Bende yumurtaya yöneldim.çünkü yumurta az amh düşük. Ama eşimde takviye kullandı. Progeny m doğru yazdıysam. 2 ay anca kullandı vakit yoktu çünkü. Bende bir sürü takviye kullandım. Sonuçtan sonra Yücel bey beni aradı sperm sonucundan sonra. Bana dedi evet değerler düşük ama sıkıntı değil hallederiz. Takmayın kafaya dedi. Sizi arayan oldumu sonuç için . Bide bunlar yıkanıyor o sonuç daha önemli. Doktorlar artık sonuca göre karar veriyolar. Sıkıntı varsada takmayın sperm inen çıkan birşey bunu Semra hoca dedi. Bir erkek 20 yaşında ne kadar spermi varsa 50 yaşındada vardır. Bazı aylar iner bazı aylar çıkar. Sperm varsa eğer bitmezz. Ama yumurta öyle değil dedi sürekli biten birşey
İnşallah sağlıkla devam eder hamileliğiniz umut oldu bana daBeni arayan olmadı olmazsa ben hastaneyi arayayım o zaman bu yıkama sonrası dediğiniz hazırlık sonrası kısmı mı tahlillerde
Yikama degil de boyama mi acaba, bizimkinde Spermac boyama sonrasi %x kirik boyun, %y dag defekti dikkat cekmektedir yaziyor. Memorialde yaptirmistikHAyır canım sperm testine yıkama yapıyolar test kağıdında gördüm. Yanlış okumadıysam
Evet boyamaymışYikama degil de boyama mi acaba, bizimkinde Spermac boyama sonrasi %x kirik boyun, %y dag defekti dikkat cekmektedir yaziyor. Memorialde yaptirmistik
Hayırlı olsun. Bende olmadı.Merhaba kızlar bizde de natural transfer olacak. Transfer öncesi 4 gün kullanılması gereken rulid, prednol ve lutinus ilaçları verdiler kullanan varmı? Yan etkisi oluyormu? Hissettiğiniz bir etkisi yada değişik durum oldumu sizde
Prednol igrenc bir tabletti zor yuttum onu ve herhangi bisey hissetmedim transfer oncesi hazirliyor vucudu hayirli olsun simdidenMerhaba kızlar bizde de natural transfer olacak. Transfer öncesi 4 gün kullanılması gereken rulid, prednol ve lutinus ilaçları verdiler kullanan varmı? Yan etkisi oluyormu? Hissettiğiniz bir etkisi yada değişik durum oldumu sizde
Merhaba 12 bin tl. Kullanılacak ilaçlar hariç yani 14 15 bin olması gerekiyorHer kese merhaba. Memoryal tüp bebe fiyatları en son ne kadardı? Acil cevap verirseniz çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler.
Sıkmayın canınızı 'Şüphe yok ki, her güçlükle birlikte bir kolaylık vardır.' Rabbim yardımcınız olsun .Evet şimdi Umut bey beni aradı maalesef embriyom genetikten sağlıklı dönmemiş 4 kromozomsal bozukluk varmış. Çok üzgünüm çok.
Rabbim inşallah bir sonraki denemenizde daha güzel sonuçlar nasip etsinEvet şimdi Umut bey beni aradı maalesef embriyom genetikten sağlıklı dönmemiş 4 kromozomsal bozukluk varmış. Çok üzgünüm çok.
Embrinız mu wardıEvet şimdi Umut bey beni aradı maalesef embriyom genetikten sağlıklı dönmemiş 4 kromozomsal bozukluk varmış. Çok üzgünüm çok.
Evet tek balast olmuş embriyom vardı artık yokTek
Embrinız mu wardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?