Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Az önce hemşire numarasına yazdım. İki haftada çıkıyor dedi. Üç yafta olacak yarın dedim. Bu hafta içi ararlar sizi dedi. Sıkıldım. İnşallah sağlıklı döner ögeden geç olsun napalım. .

Hadi hayirlisi bak dedim normalde cikmasi gerekiyor bazen yogunluktan unutabiliuorlar daha dogrusu hemsirelere gicik olmustum

HAyır canım sperm testine yıkama yapıyolar test kağıdında gördüm. Yanlış okumadıysam

Biz gtiiğimzde günseli hoca vardı bize tedawi olun dedi eşim için. Ama Semra hoca başlayabiliriz sıkıntı yok demişti ama hiç tutmadı

Merhaba kızlar bizde de natural transfer olacak. Transfer öncesi 4 gün kullanılması gereken rulid, prednol ve lutinus ilaçları verdiler kullanan varmı? Yan etkisi oluyormu? Hissettiğiniz bir etkisi yada değişik durum oldumu sizde

Her kese merhaba. Memoryal tüp bebe fiyatları en son ne kadardı? Acil cevap verirseniz çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler.

Prednol igrenc bir tabletti zor yuttum onu ve herhangi bisey hissetmedim transfer oncesi hazirliyor vucudu hayirli olsun simdiden

Evet şimdi Umut bey beni aradı maalesef embriyom genetikten sağlıklı dönmemiş 4 kromozomsal bozukluk varmış. Çok üzgünüm çok.
Sıkmayın canınızı 'Şüphe yok ki, her güçlükle birlikte bir kolaylık vardır.' Rabbim yardımcınız olsun .

Evet şimdi Umut bey beni aradı maalesef embriyom genetikten sağlıklı dönmemiş 4 kromozomsal bozukluk varmış. Çok üzgünüm çok.
Rabbim inşallah bir sonraki denemenizde daha güzel sonuçlar nasip etsin Kendinizi çok yıpratmayın çok geç demeden tekrar deneyin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…