Cinsiyetler genelde doktorlar tarafından biliniyormuş ama söylemiyorlarmışBen sadece pgt yaptırdım canım ngs hiç bahsedilmedi bana.. sana ngs yapıldıysa cinsiyeti de bellidir aaaaaaaa
Doğru söylüyorsun aslında canım ama işte 1 tane bile olmayınca insan biri bile ne kadar fazla görüyorKızımda bende bir tane olsun benim olsun diye dua etmiştim. Çok şükür kabul oldu. Keşke iki olsun diye dua etseydim diyorum. Allahtan iste ne istersen fazla fazla iste onun heybesi bereketli dua kapısı açıkken edilen dua kabul oluyor o yüzden her duanı fazlasını isteyerek yap
İnşallah canım inşallah tek dileğimÇok teşekkür ederimİnan okuyunca yüzüm güldü sağlıklı embriyon olması beni mutlu etti. Ne güzel takipteyim inşallah bebek haberlerinide okuyacağım.
Pgt de de biliyorlar mı yaniCinsiyetler genelde doktorlar tarafından biliniyormuş ama söylemiyorlarmışBenim kuzenimin iki embriyosu vardı. Sormuşlar ailede kız erkek sayısı nasıl. Genelde kızları olan bi aile eşi tarafı kendilerinde 4 kız tek erkek. Bebeği erkek oldu. Yani transfer bilinçli yapıldı erkek olan kondu.
Pgt olmasada biliyorlarmış.Pgt de de biliyorlar mı yani
Bizimle de Soner Bey çok ilgilendi. Hatta muayeneye Funda hanım başladı iki kere gittik bir daha selam bile vermedi, meğer dosyamızı Soner bey takip ediyormus, baskasına muayene oluyoruz bizi sonra Soner Bey arıyordu. Olayı anlayamamısız. Kendisi çok yardımcı oldu aynen whatsapptan hep cevapladı aradı müsait oldugunda.Merhaba , bende memorialda soner hoca ile işlem yapıyorum çok tatlı olumlu bir doktor istediğim zaman whatsaaptan yazıp cevap alıyorum, kim ne yaşadı neler oldu bilinmez ama okadar arastırma tüp bebek merkezi ve doktor ile görüştüm ki ticaret merkezine dönüşmüş memorial bana çok çok başarılı geliyor, hastane olması büyük avantaj, sadece amh testini 400 tl ye yapan klinikler vardı memorial için asla böyle bişry olmadı, ben 2020 haziranda basladım 10.500 ödedim 5 bine yakın ilaçlar tuttu , 200 dolar kromozom testi ve bana pgt yapıldı ve hepsinde indirim yapıyorlar , doktorun kim oldugunun inan önemi yok evet sadece semra hocayı bi kere yımurta toplama işleminden önce bir kere kontrol ediyor ama diğer herşey semra hocanın yönlendirmesi ile olıyor ve aşırı garanticiler ben pozitif sonuc almyacagım işlemi yapmam bu ay değil sonra ki ay şartlar daha iyi olursa ozaman transfer olur önemli olan hamile kalmak değil cocugu kucagına almak profosyonelliğindeler, inşallah güzel sonuclar alırız
Ama fiyat konusunda bir yanlis anlamaniz olabilir mi? Cunku pgt zaten embriyo basina 295 dolardi. Bu arada tebrik ederim bebisiniBizimle de Soner Bey çok ilgilendi. Hatta muayeneye Funda hanım başladı iki kere gittik bir daha selam bile vermedi, meğer dosyamızı Soner bey takip ediyormus, baskasına muayene oluyoruz bizi sonra Soner Bey arıyordu. Olayı anlayamamısız. Kendisi çok yardımcı oldu aynen whatsapptan hep cevapladı aradı müsait oldugunda.
Yalnız bu iki ay ara ile bizden pgt ye 300 dolar almalarını anlayamadım 100 dolar fazladan almaları ne demek nasıl bir zam.. aynı yıl içinde iki ay ara ile.. şaşkınım.. totalde zaten 10 bin deyip baslanacak bir süreç değilmis, çok net 20 bini geçiyor..
Bir yaşıma daha girdimPgt olmasada biliyorlarmış.
Zaten Semra hoca neslin dewam için genelde erkek yapıyormuş duyduklarıma göre. Bnm hepsi negatif oldu ama Semra hocayı çok sewiyorum çok etik Bi doktorCinsiyetler genelde doktorlar tarafından biliniyormuş ama söylemiyorlarmışBenim kuzenimin iki embriyosu vardı. Sormuşlar ailede kız erkek sayısı nasıl. Genelde kızları olan bi aile eşi tarafı kendilerinde 4 kız tek erkek. Bebeği erkek oldu. Yani transfer bilinçli yapıldı erkek olan kondu.
Aa kromozom testi 200 dolar demissinizAma fiyat konusunda bir yanlis anlamaniz olabilir mi? Cunku pgt zaten embriyo basina 295 dolardi. Bu arada tebrik ederim bebisini
Adetin nezamanAnladım canım teşekkür ederim.. ben yarın aklımdaki soruları sorup darlarım arayan doktoru sıkıntı yok
Heyecandan gecikmezse 25 ocakAdetin nezaman
Aaay hadi inshaAllah canim ozaman subatta transfer gozukuyor inshaAllahHeyecandan gecikmezse 25 ocakyani opudan sonra olan kanamaya göre hesapladım
Canım benim teşekkür ederimAaay hadi inshaAllah canim ozaman subatta transfer gozukuyor inshaAllahbizimlede paylas canim haberlerini bekliyoruz heyecanla Olursada sorularin herzaman cvplarim yine burdan
Hayırlı olsun ,sağlıkla devamı gelsinKızlarrrrrraradım genetik lab.sonucum çıkmış ama daha rapor yazılmamış.yarın doktor arayacakmış... 4 embriyomdan 1 tanesi tam sağlıklı 2 tane mozaik 1 tanesi de anormal imiş. O 2 mozaik de dondurulur tam sağlıksız diyemiyoruz dediler.. yarın doktor arayıp net bilgi verir dediler
merhaba benim gebeliğimi öğrendiğim gün yani transferin 10. günü olmuştu. ben hem kan sulandırıcı iğne hem de coraspin içiyordum pıhtılaşmam olduğundan. ikisi ağır gelmiştir diyip coraspirini kestik. birdaha da kanamam olmadı. yerleşme kanaması diye düşünüyordum ancak ilk oğlum doğdu 8 aylıkken yeniden hamile kaldım kendiliğimden ve bir oğlum daha oldu sağlıkla çok şükür onda ise yerleşme kanaması yaşamadımMerhaba sizin kurumus kandan sonra gebeliginiz devam etti mi?beni de durum ayni ve cok korkuyorum...3 dusugum daha once sebebi aciklanmayan ve simdi yine gebeyim 5+1ama koyu kahverengi ama kurumus pihtili bir kanamam var da
Ben Semra Hoca’nın böyle bir şey yapacağına inanmıyorum çünkü esas etik olmayan cinsiyet ayrımı yapmak hatta bazı hastaların cinsiyet sorduğunda buna katiyen sert cevap verdiğini biliyorum.”neslin devamı için erkek yapmak”ta ne demek? Pgt testlerimizden de biliyoruzki eşit derece de anne ve babadan genler geliyor.Ataerkil sistemin, erkek üzerinden neslin devamını simgelemesi tamamen saçmalık ve malesef bazı kadınların da erkek cocugunu güç sembolü gibi algılayıp üstün bir durum sağladıgını sanması tamamen ortadoğu kültürüne ait bir cehalet.Dilerim isteyen herkesin sağlıklı bebekleri olsun.Zaten Semra hoca neslin dewam için genelde erkek yapıyormuş duyduklarıma göre. Bnm hepsi negatif oldu ama Semra hocayı çok sewiyorum çok etik Bi doktor
İnşallah canım teşekkür ederimHayırlı olsun ,sağlıkla devamı gelsin
Herkesim istedği farklı olabiliyor kimi kız çocuk ister kimi erkek. Ata erkil toplumla ne ilgisi war dediğimin?Ben Semra Hoca’nın böyle bir şey yapacağına inanmıyorum çünkü esas etik olmayan cinsiyet ayrımı yapmak hatta bazı hastaların cinsiyet sorduğunda buna katiyen sert cevap verdiğini biliyorum.”neslin devamı için erkek yapmak”ta ne demek? Pgt testlerimizden de biliyoruzki eşit derece de anne ve babadan genler geliyor.Ataerkil sistemin, erkek üzerinden neslin devamını simgelemesi tamamen saçmalık ve malesef bazı kadınların da erkek cocugunu güç sembolü gibi algılayıp üstün bir durum sağladıgını sanması tamamen ortadoğu kültürüne ait bir cehalet.Dilerim isteyen herkesin sağlıklı bebekleri olsun.
Herkesin farklı cinsiyetde çocuk istemesi ayrı bir şey.Tabi ki çok cocugu olanlar da farklı cinsiyetlerde ister kimi kız kimi erkek kasettiğim bu değil.Semra Hn’ın neslin devamı için erkek çocuğu yaptığını söylemenize istinaden dedim zira pek doğru birsey değil. neslin devamı kismının erkekle özleştirilmesi tamamen ataerkil düzendir ve erkek üzerinden simgelenmiştir hele de bizim gibi toplumlarda cok alakası vardır.benim dediğimi farklı yorumlamışsınız tabiki herkes farklı cinsiyette isteği olabilir ama sizin dediğiniz gibi bir bilim insanının bilerek neslin devamı (ki bu terim zaten yalnış) için erkek çocuk yapması facia olurdu heralde:)Herkesim istedği farklı olabiliyor kimi kız çocuk ister kimi erkek. Ata erkil toplumla ne ilgisi war dediğimin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?