Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ben sadece pgt yaptırdım canım ngs hiç bahsedilmedi bana.. sana ngs yapıldıysa cinsiyeti de bellidir aaaaaaaa
Cinsiyetler genelde doktorlar tarafından biliniyormuş ama söylemiyorlarmış Benim kuzenimin iki embriyosu vardı. Sormuşlar ailede kız erkek sayısı nasıl. Genelde kızları olan bi aile eşi tarafı kendilerinde 4 kız tek erkek. Bebeği erkek oldu. Yani transfer bilinçli yapıldı erkek olan kondu.

Doğru söylüyorsun aslında canım ama işte 1 tane bile olmayınca insan biri bile ne kadar fazla görüyor Allah ım sen gönlümdekini biliyorsun inşallah bir yavrum olur onun da kardeşi olur,tüm bebek hasreti çekenleri evladına kardeş bekleyenleri de mucizelendir sen ol dersen olur rabbim Aminn

Pgt de de biliyorlar mı yani

Bizimle de Soner Bey çok ilgilendi. Hatta muayeneye Funda hanım başladı iki kere gittik bir daha selam bile vermedi, meğer dosyamızı Soner bey takip ediyormus, baskasına muayene oluyoruz bizi sonra Soner Bey arıyordu. Olayı anlayamamısız. Kendisi çok yardımcı oldu aynen whatsapptan hep cevapladı aradı müsait oldugunda.
Yalnız bu iki ay ara ile bizden pgt ye 300 dolar almalarını anlayamadım 100 dolar fazladan almaları ne demek nasıl bir zam.. aynı yıl içinde iki ay ara ile.. şaşkınım.. totalde zaten 10 bin deyip baslanacak bir süreç değilmis, çok net 20 bini geçiyor..

Ama fiyat konusunda bir yanlis anlamaniz olabilir mi? Cunku pgt zaten embriyo basina 295 dolardi. Bu arada tebrik ederim bebisini

Zaten Semra hoca neslin dewam için genelde erkek yapıyormuş duyduklarıma göre. Bnm hepsi negatif oldu ama Semra hocayı çok sewiyorum çok etik Bi doktor

Hayırlı olsun ,sağlıkla devamı gelsin

Merhaba sizin kurumus kandan sonra gebeliginiz devam etti mi?beni de durum ayni ve cok korkuyorum...3 dusugum daha once sebebi aciklanmayan ve simdi yine gebeyim 5+1ama koyu kahverengi ama kurumus pihtili bir kanamam var da
merhaba benim gebeliğimi öğrendiğim gün yani transferin 10. günü olmuştu. ben hem kan sulandırıcı iğne hem de coraspin içiyordum pıhtılaşmam olduğundan. ikisi ağır gelmiştir diyip coraspirini kestik. birdaha da kanamam olmadı. yerleşme kanaması diye düşünüyordum ancak ilk oğlum doğdu 8 aylıkken yeniden hamile kaldım kendiliğimden ve bir oğlum daha oldu sağlıkla çok şükür onda ise yerleşme kanaması yaşamadım

Zaten Semra hoca neslin dewam için genelde erkek yapıyormuş duyduklarıma göre. Bnm hepsi negatif oldu ama Semra hocayı çok sewiyorum çok etik Bi doktor
Ben Semra Hoca’nın böyle bir şey yapacağına inanmıyorum çünkü esas etik olmayan cinsiyet ayrımı yapmak hatta bazı hastaların cinsiyet sorduğunda buna katiyen sert cevap verdiğini biliyorum.”neslin devamı için erkek yapmak”ta ne demek? Pgt testlerimizden de biliyoruzki eşit derece de anne ve babadan genler geliyor.Ataerkil sistemin, erkek üzerinden neslin devamını simgelemesi tamamen saçmalık ve malesef bazı kadınların da erkek cocugunu güç sembolü gibi algılayıp üstün bir durum sağladıgını sanması tamamen ortadoğu kültürüne ait bir cehalet.Dilerim isteyen herkesin sağlıklı bebekleri olsun.

Herkesim istedği farklı olabiliyor kimi kız çocuk ister kimi erkek. Ata erkil toplumla ne ilgisi war dediğimin?

Herkesim istedği farklı olabiliyor kimi kız çocuk ister kimi erkek. Ata erkil toplumla ne ilgisi war dediğimin?
Herkesin farklı cinsiyetde çocuk istemesi ayrı bir şey.Tabi ki çok cocugu olanlar da farklı cinsiyetlerde ister kimi kız kimi erkek kasettiğim bu değil.Semra Hn’ın neslin devamı için erkek çocuğu yaptığını söylemenize istinaden dedim zira pek doğru birsey değil. neslin devamı kismının erkekle özleştirilmesi tamamen ataerkil düzendir ve erkek üzerinden simgelenmiştir hele de bizim gibi toplumlarda cok alakası vardır.benim dediğimi farklı yorumlamışsınız tabiki herkes farklı cinsiyette isteği olabilir ama sizin dediğiniz gibi bir bilim insanının bilerek neslin devamı (ki bu terim zaten yalnış) için erkek çocuk yapması facia olurdu heralde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…