Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Aynen öyle kuzum Allah bebeğini sana bağışlasın.. yarın da bana bilgi verecekler tek gen falan hiç anlamıyorum onlar nedir
Bizim iki taramadan gecti canim biri genetik tek gen pgt bakildi biri kromozomda anormallik varmi diye (ngs) sendrom vesayre oluyo ya hani siz ngsmi yaptirdiniz sadece?

Bizim iki taramadan gecti canim biri genetik tek gen pgt bakildi biri kromozomda anormallik varmi diye (ngs) sendrom vesayre oluyo ya hani siz ngsmi yaptirdiniz sadece?
Ben sadece pgt yaptırdım canım ngs hiç bahsedilmedi bana.. sana ngs yapıldıysa cinsiyeti de bellidir aaaaaaaa

Ayy sevindim valla :) elleri boş kalmış biri olarak şanslı olduğunuzu unutmayin inşallah doğru zamanda transfer ve hoooppp bebiş gelir kucağa iyi haberlerini merakla bekliyoruz

Ayy sevindim valla :) elleri boş kalmış biri olarak şanslı olduğunuzu unutmayin inşallah doğru zamanda transfer ve hoooppp bebiş gelir kucağa iyi haberlerini merakla bekliyoruz
İnşallah Allah razı olsun canım Umarım zamanı gelmiştir ve yavruma kavuşurum ..Hepimiz kavuşalım , tüm isteyenler hamilelik duygusunu yaşayalım , sağlıklı ve hayırlı birer evlat getirelim dünyaya

İnşallah inşallah bence gelecek minnoşun kızları hamileyimmmmm yazını bekleyeceğim inşallah bende vereceğim güzel haberler

Pgt sonuçları telde mi söyleniyor bir belge yolluyorlar mı acaba?

Gözün aydın canım çok sevindim adına mutlu sona adım adım

Pgt sonuçları telde mi söyleniyor bir belge yolluyorlar mı acaba?
Canim bizde transfer gunu kagit verdiler elimize hersey detaylica yaziyordu o gun ogrendik kacinci gun ve hangi kalitede oldugunu Belki sorarsan daha once de haber verebilirler belki de anca dondurup acildiktan sonra verebiliyorlardir bilgiyi bilmiyorum tam

Anladım canım teşekkür ederim.. ben yarın aklımdaki soruları sorup darlarım arayan doktoru sıkıntı yok

Relax takılıyordum ama işte günler geçtikçe heyecan artıyor
İnsallah
Yaa şimdi gördüm çok mutlu oldum hadi bakalım darısı daha güzel haberlere

Çok güzel haber bence hadi hatırlı olsun inşallah sağlıkla transfer olur pozitif görüp sağlıklada doğurursun çok amin senin adına çok sevindim.

Çok güzel haber bence hadi hatırlı olsun inşallah sağlıkla transfer olur pozitif görüp sağlıklada doğurursun çok amin senin adına çok sevindim.
Güzel kalpli anne teşekkür ederim ,inşallah pozitif bir süreç geçiririm dileğim senin de mucizene kavuşman .. We believe in miracles

İnşallah canım benimm 1 tane olsun benim olsun bana can olsun yeter fazlasında gözüm yok vallahi İnşallah bebeğim sımsıkı tutunur bana hiç bırakmaz
Kızımda bende bir tane olsun benim olsun diye dua etmiştim. Çok şükür kabul oldu. Keşke iki olsun diye dua etseydim diyorum. Allahtan iste ne istersen fazla fazla iste onun heybesi bereketli dua kapısı açıkken edilen dua kabul oluyor o yüzden her duanı fazlasını isteyerek yap

Güzel kalpli anne teşekkür ederim ,inşallah pozitif bir süreç geçiririm dileğim senin de mucizene kavuşman .. We believe in miracles
Çok teşekkür ederim İnan okuyunca yüzüm güldü sağlıklı embriyon olması beni mutlu etti. Ne güzel takipteyim inşallah bebek haberlerinide okuyacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…