Bizim iki taramadan gecti canim biri genetik tek gen pgt bakildi biri kromozomda anormallik varmi diye (ngs) sendrom vesayre oluyo ya hani siz ngsmi yaptirdiniz sadece?Aynen öyle kuzum Allah bebeğini sana bağışlasın..yarın da bana bilgi verecekler tek gen falan hiç anlamıyorum onlar nedir
Ben sadece pgt yaptırdım canım ngs hiç bahsedilmedi bana.. sana ngs yapıldıysa cinsiyeti de bellidir aaaaaaaaBizim iki taramadan gecti canim biri genetik tek gen pgt bakildi biri kromozomda anormallik varmi diye (ngs) sendrom vesayre oluyo ya hani siz ngsmi yaptirdiniz sadece?
Ayy sevindim valla :) elleri boş kalmış biri olarak şanslı olduğunuzu unutmayinKızlarrrrrraradım genetik lab.sonucum çıkmış ama daha rapor yazılmamış.yarın doktor arayacakmış... 4 embriyomdan 1 tanesi tam sağlıklı 2 tane mozaik 1 tanesi de anormal imiş. O 2 mozaik de dondurulur tam sağlıksız diyemiyoruz dediler.. yarın doktor arayıp net bilgi verir dediler
İnşallah Allah razı olsun canımAyy sevindim valla :) elleri boş kalmış biri olarak şanslı olduğunuzu unutmayininşallah doğru zamanda transfer ve hoooppp bebiş gelir kucağa iyi haberlerini merakla bekliyoruz
İnşallah inşallah bence gelecek minnoşunİnşallah Allah razı olsun canımUmarım zamanı gelmiştir ve yavruma kavuşurum ..Hepimiz kavuşalım , tüm isteyenler hamilelik duygusunu yaşayalım , sağlıklı ve hayırlı birer evlat getirelim dünyaya
Ağzın bal yesin inşallah canım yaaİnşallah inşallah bence gelecek minnoşunkızları hamileyimmmmm yazını bekleyeceğim inşallah bende vereceğim güzel haberler
Gözün aydın canım çok sevindim adına mutlu sona adım adımKızlarrrrrraradım genetik lab.sonucum çıkmış ama daha rapor yazılmamış.yarın doktor arayacakmış... 4 embriyomdan 1 tanesi tam sağlıklı 2 tane mozaik 1 tanesi de anormal imiş. O 2 mozaik de dondurulur tam sağlıksız diyemiyoruz dediler.. yarın doktor arayıp net bilgi verir dediler
Sağolasın canım İnşallahGözün aydın canım çok sevindim adına mutlu sona adım adım
Evet ama dr soylemem dediiBen sadece pgt yaptırdım canım ngs hiç bahsedilmedi bana.. sana ngs yapıldıysa cinsiyeti de bellidir aaaaaaaa
Canim bizde transfer gunu kagit verdiler elimize hersey detaylica yaziyordu o gun ogrendik kacinci gun ve hangi kalitede oldugunuPgt sonuçları telde mi söyleniyor bir belge yolluyorlar mı acaba?
Anladım canım teşekkür ederim.. ben yarın aklımdaki soruları sorup darlarım arayan doktoru sıkıntı yokCanim bizde transfer gunu kagit verdiler elimize hersey detaylica yaziyordu o gun ogrendik kacinci gun ve hangi kalitede oldugunuBelki sorarsan daha once de haber verebilirler belki de anca dondurup acildiktan sonra verebiliyorlardir bilgiyi bilmiyorum tam
İnsallahRelax takılıyordum ama işte günler geçtikçe heyecan artıyor
Yaa şimdi gördüm çok mutlu oldum hadi bakalım darısı daha güzel haberlereKızlarrrrrraradım genetik lab.sonucum çıkmış ama daha rapor yazılmamış.yarın doktor arayacakmış... 4 embriyomdan 1 tanesi tam sağlıklı 2 tane mozaik 1 tanesi de anormal imiş. O 2 mozaik de dondurulur tam sağlıksız diyemiyoruz dediler.. yarın doktor arayıp net bilgi verir dediler
İnşallah canım benim Allah razı olsun hepimiz güzel haberler alıp güzel haberler verelimİnsallah
Yaa şimdi gördüm çok mutlu oldum hadi bakalım darısı daha güzel haberlere
Ayyy inşallah İnşallahİnşallah canım benim Allah razı olsun hepimiz güzel haberler alıp güzel haberler verelim
Çok güzel haber bence hadi hatırlı olsun inşallah sağlıkla transfer olur pozitif görüp sağlıklada doğurursun çok aminKızlarrrrrraradım genetik lab.sonucum çıkmış ama daha rapor yazılmamış.yarın doktor arayacakmış... 4 embriyomdan 1 tanesi tam sağlıklı 2 tane mozaik 1 tanesi de anormal imiş. O 2 mozaik de dondurulur tam sağlıksız diyemiyoruz dediler.. yarın doktor arayıp net bilgi verir dediler
Güzel kalpli anne teşekkür ederim ,inşallah pozitif bir süreç geçiririmÇok güzel haber bence hadi hatırlı olsun inşallah sağlıkla transfer olur pozitif görüp sağlıklada doğurursun çok aminsenin adına çok sevindim.
Kızımda bende bir tane olsun benim olsun diye dua etmiştim. Çok şükür kabul oldu. Keşke iki olsun diye dua etseydim diyorum. Allahtan iste ne istersen fazla fazla iste onun heybesi bereketli dua kapısı açıkken edilen dua kabul oluyor o yüzden her duanı fazlasını isteyerek yapİnşallah canım benimm1 tane olsun benim olsun bana can olsun yeter fazlasında gözüm yok vallahi İnşallah bebeğim sımsıkı tutunur bana hiç bırakmaz
Çok teşekkür ederimGüzel kalpli anne teşekkür ederim ,inşallah pozitif bir süreç geçiririmdileğim senin de mucizene kavuşman .. We believe in miracles
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?