Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Yok canım 1 embriyo yaştan dolayı ama kardeş de istiyorduk hayırlısıyla biri tutarsa diğeri de kardeş olur
InshaAllah canim sasirdim zaten 2 koymazlar kolay kolay memorialde.. yas kac senin ben 29um .. embryonun olmasi cok guzel birsey biz tekrar basa saricaz malesef Allahim hayirlisiyla sagliklica su yavrularimiza kavustursunda hele sonra dusunuruz bakalim

Canım ben de 30 yaşındayım ilk transferimin de tutacağının garantisi yok ama işte insan hayal kurmadan da edemiyor.. sen sua 1 0 öndesin inşallah sağlıkla da bebeğini kucağına alacaksın

Merhaba
Benim de tek embriyom var. Kismetse pztsi transfer olacak. Korkuyorum. Sen nelere dikkat ettin bu arada umutlandim senin yazdıklarını görünce

Canım ben de 30 yaşındayım ilk transferimin de tutacağının garantisi yok ama işte insan hayal kurmadan da edemiyor.. sen sua 1 0 öndesin inşallah sağlıkla da bebeğini kucağına alacaksın
Amin inshaAllah seninde mucizen olucak ve tutacak inshaAllah biz elimizden geleni yapmaya calistik takdir Allahin Icin ferah olsun hayal kurmak guzel tabiki kuracaksin Hepimiz kavusalim inshaAllah

Kızlar PGT ne demek? Oluşan embriyoların sağlıklı olmasını araştırmak için ekstra para mı veriliyor?

Merhabalar bende pazartesi görüşmeye gideceğim nasipse yeni tedavi için ne soyliyeceklerini çok merak ediyorum şimdiden heyecanlandım.Bende inşallah embriyom oluştu haberlerini paylaşırım
Biz de pazartesi günü görüşmeye gideceğiz Güzel sonuçlar alalım inşallah

Kızlar PGT ne demek? Oluşan embriyoların sağlıklı olmasını araştırmak için ekstra para mı veriliyor?
Embriyolara biyopsi yapılıp genetik incelemeleri yapılıyor ve sağlıklı olanlar tespit ediliyor canım.embriyo başı 295 usd ama herkesten istenmiyor genelde 35 yaş üstü kadınlar,tekrarlayan düşükler,genetik rahatsızlık olanlar ,başarısız 2 veya daha fazla tüp bebek ya da çok şiddetli erkek infertilitesinde isteniyor. Herkesten istenmiyor dedim Allahtan

Evet herkesten istemiyormuş Teşekkür ederim canım. Bayağı pahalıymış

Maalesef canım hele ki bu dönemde usd üzerinden hesaplanması fazlasıyla bütçe sarsıcı.. Ama sonu güzel olsun da yavrusa kavusmak için feda olsun
Malesef usd memorialin yararina boylelikle kar yapiyorlar.. butun faturalarin ustunde de tl hesabi yaziyor sigortadan birsuru kayibimiz var usd yazmadiklari icin.. cok uzucu bir durum sanki para yagiyor bizlere ya hani, mecburuz tup bebek icin amma bidahaki sefere usd yazdircam o faturalara yok oyle kurnazlik

Merhabalar bende pazartesi görüşmeye gideceğim nasipse yeni tedavi için ne soyliyeceklerini çok merak ediyorum şimdiden heyecanlandım.Bende inşallah embriyom oluştu haberlerini paylaşırım
Hayirli olsun simdiden isiniz rast gitsin ve burdan guzel haberlerinizi almayi diliyoruz bizlerede Allahim maddi ve manevi yardimciniz olsun yavrunuza kavusmak nasib olsun

Arkadaşlar öncelikle merhabalar hepinize ilk mesajım bu gruba ben tedaviye başladım bir çok aşamasını da geçtim aslında ve de Yücel bey in hastasıyım. Yumurtalarım toplandı embriyolarım oluştu. 4tane pgt ye embriyom gitti ve 2 si sağlıklı geldi. Histeroskopi ameliyatı da oldum, Umut bey gerçekleştirdi. Şubat ayı gibi transferim olacak. Sorum şu ki transfer olanlar o süreci anlatabilir mi? Adetin kaçıncı günü transfer gerçekleştiriliyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…