InshaAllah canim sasirdim zaten 2 koymazlar kolay kolay memorialde.. yas kac senin ben 29um .. embryonun olmasi cok guzel birsey biz tekrar basa saricaz malesef Allahim hayirlisiyla sagliklica su yavrularimiza kavustursunda hele sonra dusunuruz bakalimYok canım 1 embriyo yaştan dolayıama kardeş de istiyorduk hayırlısıyla biri tutarsa diğeri de kardeş olur
Canım ben de 30 yaşındayımInshaAllah canim sasirdim zaten 2 koymazlar kolay kolay memorialde.. yas kac senin ben 29um .. embryonun olmasi cok guzel birsey biz tekrar basa saricaz malesef Allahim hayirlisiyla sagliklica su yavrularimiza kavustursunda hele sonra dusunuruz bakalim
MaşaAllah canım MaşaAllah diyelim. Rabbim sağlıklı hayırlı evlat eylesin. Ne zaman başlıyorsun transfer içinTeşekkürler canım4 adet gönderdim 2 sağlıklı 2 sağlıksız oldu
İnşallah canım ocak sonu adet olacağım ve hazırlıklar başlayacak insallahMaşaAllah canım MaşaAllah diyelim. Rabbim sağlıklı hayırlı evlat eylesin. Ne zaman başlıyorsun transfer için
MerhabaBugün 10.gün rahim kalınlığını hatırlamıyorum. Ama çarşamba dikkat edicem. Yumurtam 13mm olmuş. Çarşamba tekrar gidicez. 13.gün oluyor. Büyük ihtimalle çarşamba iğneni vurdururuz haftaya salıda transfer olur dedi doktorum. İğneden 6 gün sonra demdi. Tek embriyon var çok kıymetli dediHeyecan bastı beni. İnşallah allah hayırlısını nasip etsin.
Amin inshaAllah seninde mucizen olucak ve tutacak inshaAllah biz elimizden geleni yapmaya calistik takdir AllahinCanım ben de 30 yaşındayımilk transferimin de tutacağının garantisi yok ama işte insan hayal kurmadan da edemiyor.. sen sua 1 0 öndesin inşallah sağlıkla da bebeğini kucağına alacaksın
Ay harika bir haberKızlar hastaneden aradılar .. 2 tane pgt li embriyonun transfere uygun ve sağlıklı olduğuna karar vermiş doktornasıl mutlu oldum anlatamam Allah a bin şükür yarabbimm
Biz de pazartesi günü görüşmeye gideceğizMerhabalar bende pazartesi görüşmeye gideceğim nasipse yeni tedavi için ne soyliyeceklerini çok merak ediyorum şimdiden heyecanlandım.Bende inşallah embriyom oluştu haberlerini paylaşırım
İnşaallah kuzuAmin inshaAllah seninde mucizen olucak ve tutacak inshaAllah biz elimizden geleni yapmaya calistik takdir AllahinIcin ferah olsun hayal kurmak guzel tabiki kuracaksin Hepimiz kavusalim inshaAllah
İnşallah canım inşallah hepimizin hayali gerçek olsunAy harika bir habersağlıkla gelsinler ikiside mucize olsun gelsin
Embriyolara biyopsi yapılıp genetik incelemeleri yapılıyor ve sağlıklı olanlar tespit ediliyor canım.embriyo başı 295 usd ama herkesten istenmiyor genelde 35 yaş üstü kadınlar,tekrarlayan düşükler,genetik rahatsızlık olanlar ,başarısız 2 veya daha fazla tüp bebek ya da çok şiddetli erkek infertilitesinde isteniyor. Herkesten istenmiyor dedim AllahtanKızlar PGT ne demek?Oluşan embriyoların sağlıklı olmasını araştırmak için ekstra para mı veriliyor?
Evet herkesten istemiyormuşEmbriyolara biyopsi yapılıp genetik incelemeleri yapılıyor ve sağlıklı olanlar tespit ediliyor canım.embriyo başı 295 usd ama herkesten istenmiyor genelde 35 yaş üstü kadınlar,tekrarlayan düşükler,genetik rahatsızlık olanlar ,başarısız 2 veya daha fazla tüp bebek ya da çok şiddetli erkek infertilitesinde isteniyor. Herkesten istenmiyor dedim Allahtan
Maalesef canım hele ki bu dönemde usd üzerinden hesaplanması fazlasıyla bütçe sarsıcı.. Ama sonu güzel olsun da yavrusa kavusmak için feda olsunEvet herkesten istemiyormuşTeşekkür ederim canım. Bayağı pahalıymış
Malesef usd memorialin yararina boylelikle kar yapiyorlar.. butun faturalarin ustunde de tl hesabi yaziyor sigortadan birsuru kayibimiz var usd yazmadiklari icin.. cok uzucu bir durum sanki para yagiyor bizlere ya hani, mecburuz tup bebek icinMaalesef canım hele ki bu dönemde usd üzerinden hesaplanması fazlasıyla bütçe sarsıcı.. Ama sonu güzel olsun da yavrusa kavusmak için feda olsun
Yok on gorusme icin adete gerek yok herhangi donemde olabiliyor opu ve transfer icin onemli adet donemi..Ön görüşme için adetli mi gitmek gerekiyor yoksa adetten sonra mı
Hayirli olsun simdidenMerhabalar bende pazartesi görüşmeye gideceğim nasipse yeni tedavi için ne soyliyeceklerini çok merak ediyorum şimdiden heyecanlandım.Bende inşallah embriyom oluştu haberlerini paylaşırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?