Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Aa söylediğin iyi oldu canım dikkatli tüketeyim ben de ozaman teşekkür ederim, tekrar geçmiş olsun şu riskli haftaları biran önce atlatalım inşallah
Rica ederim:) senin az kaldi 12’yi atlatmana hadi bakalim saglikla gecsin ben de arkandan duse kalka geliyorum artikIns kucagimiza saglikla alicaz bebeklerimizi

Rica ederim:) senin az kaldi 12’yi atlatmana hadi bakalim saglikla gecsin ben de arkandan duse kalka geliyorum artikIns kucagimiza saglikla alicaz bebeklerimizi
İnşallah hayırlısıyla atlatırız zorlu günleri, kucağımıza alırız yavrularımızı Burada ki arkadaşlarımıza da nasip etsin inşallah Dualarımdasınız kızlar

Yaa... Bu duruma sasiriyorum aslinda neden onermezler ki? Vitamin destegi gebelik dusunulmese bile arada bir uygulamak iyi geliyor bunyeye. Ben de on gorusmeye gittigimde iki ay icinde dusunuyoruz tedaviyi dedigimde, folik asite basla demediler mesela, ben kendim dedim folik asite basladim diye, doktor bey de iyi etmissin dedi
Folik asit harici bikac bisi daha kullanmaya basladim, hadi bakalim hayirlisi, sayisi artmasa bile yumurta kalitesini artirmasini umuyorum ki onemli olan da bu bizim icin

Evet genelde öyle diyorlar ama ben 2 kez tedavi oldum ikisinde de kullandım. Hem eşim hem kendim. Aksi halde kendimi hazırlıksız ve kötü hissettim nedense. Ama biz öncesinde Prof Kaan Aydın’da gitmiştik o eşime takviyeler önerdi takviye sonucu sperm sayımız arttı zaten Dr DNA sı önemli olan demişti o yüzden bunları kullanıyorsunuz sonra tüp bebek yaptırın dedi. Onu dinleyerek haraket ettik. Sanırım Memorialin üroloji Dr da sanırım takviye veriyor hastalarına öyle hatırlıyorum. Takviye en az 2/3 ay kullanılması gerekiyor sizin tedaviniz yaklaşmış o yüzden omega kullanın en azından. Güzel sonuçlar alırsınız inşallah.

Genelde yarını sağlıklı gelir seninde 2/3 sağlıklı gelir diye düşünüyorum ama hepsi gelsin inşallah. Merakla bekliyor olacağım.

İnşallah faydasını görürsün keşke çok yumurta olup şansım artsa bakalım düzgün beslenme bol spor yapıyorum emeklerimizi boşa çıkarmasın

Çok teşekkür ederim yani bana dese bekleyin bu ilaçları kullanın daha iyi öylede beklerdim ama demiyor iste. Gerçi bundan önceki tedavilerimde kullandim artista olmadi aman aman eşimde kullandi. Şimdi böylede deneyelim bakalım nasıl olacak iyi haberler veririz inşallah

Kızlar omega için hangi markayı kullanıyorsunuz peki Ben solgar ın omega 3 vitamini aldım hiç kokusu falan da yok. Ama sizlerin kullandıklarını da merak ettim

Kızlar omega için hangi markayı kullanıyorsunuz peki Ben solgar ın omega 3 vitamini aldım hiç kokusu falan da yok. Ama sizlerin kullandıklarını da merak ettim
Ben Omepa q10 kullaniyorum, omega 3 ve koenzim q10 birlikte. Bunun da kokusu yok, hatta guzel bi portakal aromasi var

Kızlarrrrrr aradım genetik lab.sonucum çıkmış ama daha rapor yazılmamış.yarın doktor arayacakmış... 4 embriyomdan 1 tanesi tam sağlıklı 2 tane mozaik 1 tanesi de anormal imiş. O 2 mozaik de dondurulur tam sağlıksız diyemiyoruz dediler.. yarın doktor arayıp net bilgi verir dediler

Ayyyy gozun aydin!! Harika haber. Ben de ayni haberleri alayim insallah Ya Rabbim Amin

Allahim bu ne guzel haber bacim cok sevindim adina.. bizimde tek normal cikmisti 4 taneden benim mucizem sanada mucize olurmu acaba? Annesi fazla bekletme yavrunu hadi hayirlisi olsun inshaAllah

Allahim bu ne guzel haber bacim cok sevindim adina.. bizimde tek normal cikmisti 4 taneden benim mucizem sanada mucize olurmu acaba? Annesi fazla bekletme yavrunu hadi hayirlisi olsun inshaAllah
İnşallah canım benimm 1 tane olsun benim olsun bana can olsun yeter fazlasında gözüm yok vallahi İnşallah bebeğim sımsıkı tutunur bana hiç bırakmaz

İnşallah canım benimm 1 tane olsun benim olsun bana can olsun yeter fazlasında gözüm yok vallahi İnşallah bebeğim sımsıkı tutunur bana hiç bırakmaz
Bacikom sana sunu soyleyim.. ilk basta cok uzulmustum isterdimki hepsi iyi olsun.. ama 4 unude ngsye verirken sunu dusunmustum 1 saglikli 3 tek gen tasiyicisiydi simdi bunlari ayirt edemem diye burun kirin ettim.. hic geregi yokmus Rabbim bana yine saglikli olani nasib etti ve tuttu diger ucunu imha ettiler haftaya carsamba ultrasonum var 10 hafta olacam Rabbim izin verdigi surece nasibimizde ne varsa onu yasiyoruz Hamd olsun O na

Aynen öyle kuzum Allah bebeğini sana bağışlasın.. yarın da bana bilgi verecekler tek gen falan hiç anlamıyorum onlar nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…