Relax takılıyordum ama işte günler geçtikçe heyecan artıyorO zaman Bu hafta sonunu kadar çıkar canım büyük bı ihtimal biz de zaten artık bebislerimizi elimize alana kadar stres bitmez diye düşünüyorum
Rica ederim:) senin az kaldi 12’yi atlatmana hadi bakalim saglikla gecsin ben de arkandan duse kalka geliyorum artikAa söylediğin iyi oldu canım dikkatli tüketeyim ben de ozaman teşekkür ederim, tekrar geçmiş olsun şu riskli haftaları biran önce atlatalım inşallah
İnşallah hayırlısıyla atlatırız zorlu günleri, kucağımıza alırız yavrularımızıRica ederim:) senin az kaldi 12’yi atlatmana hadi bakalim saglikla gecsin ben de arkandan duse kalka geliyorum artikIns kucagimiza saglikla alicaz bebeklerimizi
İnşallah hayırlısıyla atlatırız zorlu günleri, kucağımıza alırız yavrularımızıBurada ki arkadaşlarımıza da nasip etsin inşallah Dualarımdasınız kızlar
Yaa... Bu duruma sasiriyorum aslinda neden onermezler ki? Vitamin destegi gebelik dusunulmese bile arada bir uygulamak iyi geliyor bunyeye. Ben de on gorusmeye gittigimde iki ay icinde dusunuyoruz tedaviyi dedigimde, folik asite basla demediler mesela, ben kendim dedim folik asite basladim diye, doktor bey de iyi etmissin dediMerhaba canım,
Ya bende Yücel Beye dedim yok diyor takviye önermiyor. Olumlu sonuçlar dogaracagina inanmıyor. Ben israrlarim üzerine bir iki iyi omega al falan dedi ama isim vermedi. Bende eniştem eczacı ondan önerisi ile iccem bakalım.İnşallah iyi haberlerde veririm. Ocak ayi yani bu ay hastalanınca gideceğim bakalım
Evet genelde öyle diyorlar ama ben 2 kez tedavi oldum ikisinde de kullandım. Hem eşim hem kendim. Aksi halde kendimi hazırlıksız ve kötü hissettim nedense. Ama biz öncesinde Prof Kaan Aydın’da gitmiştik o eşime takviyeler önerdi takviye sonucu sperm sayımız arttı zaten Dr DNA sı önemli olan demişti o yüzden bunları kullanıyorsunuz sonra tüp bebek yaptırın dedi. Onu dinleyerek haraket ettik. Sanırım Memorialin üroloji Dr da sanırım takviye veriyor hastalarına öyle hatırlıyorum. Takviye en az 2/3 ay kullanılması gerekiyor sizin tedaviniz yaklaşmış o yüzden omega kullanın en azından. Güzel sonuçlar alırsınız inşallah.Merhaba canım,
Ya bende Yücel Beye dedim yok diyor takviye önermiyor. Olumlu sonuçlar dogaracagina inanmıyor. Ben israrlarim üzerine bir iki iyi omega al falan dedi ama isim vermedi. Bende eniştem eczacı ondan önerisi ile iccem bakalım.İnşallah iyi haberlerde veririm. Ocak ayi yani bu ay hastalanınca gideceğim bakalım
Genelde yarını sağlıklı gelir seninde 2/3 sağlıklı gelir diye düşünüyorum ama hepsi gelsin inşallah. Merakla bekliyor olacağım.İnşallah canım Allah razı olsun28 aralıkta genetik bölümüne gitti 14 iş günü diyorlar çook uzun ya 1 haftada sonuç alan arkadaşlar var
Saolasın canımAllaha şükür 5.güne 4 tane embriyom pgt ye gönderdim.. inşallah hepimiz kavuşuruz evlatlarımıza
İnşallah canım bu bekleyişlerin sonu hep güzel olsun dilerimGenelde yarını sağlıklı gelir seninde 2/3 sağlıklı gelir diye düşünüyorum ama hepsi gelsin inşallah. Merakla bekliyor olacağım.
İnşallah faydasını görürsünYaa... Bu duruma sasiriyorum aslinda neden onermezler ki? Vitamin destegi gebelik dusunulmese bile arada bir uygulamak iyi geliyor bunyeye. Ben de on gorusmeye gittigimde iki ay icinde dusunuyoruz tedaviyi dedigimde, folik asite basla demediler mesela, ben kendim dedim folik asite basladim diye, doktor bey de iyi etmissin dedi
Folik asit harici bikac bisi daha kullanmaya basladim, hadi bakalim hayirlisi, sayisi artmasa bile yumurta kalitesini artirmasini umuyorum ki onemli olan da bu bizim icin
Çok teşekkür ederimEvet genelde öyle diyorlar ama ben 2 kez tedavi oldum ikisinde de kullandım. Hem eşim hem kendim. Aksi halde kendimi hazırlıksız ve kötü hissettim nedense. Ama biz öncesinde Prof Kaan Aydın’da gitmiştik o eşime takviyeler önerdi takviye sonucu sperm sayımız arttı zaten Dr DNA sı önemli olan demişti o yüzden bunları kullanıyorsunuz sonra tüp bebek yaptırın dedi. Onu dinleyerek haraket ettik. Sanırım Memorialin üroloji Dr da sanırım takviye veriyor hastalarına öyle hatırlıyorum. Takviye en az 2/3 ay kullanılması gerekiyor sizin tedaviniz yaklaşmış o yüzden omega kullanın en azından. Güzel sonuçlar alırsınız inşallah.
Cok saol,elimizden geleni yapiyoruz. İnsallah hepimiz diledigimiz sonuclari alir, mutlu haberlerimizi paylasirizİnşallah faydasını görürsünkeşke çok yumurta olup şansım artsa bakalım düzgün beslenme bol spor yapıyorum emeklerimizi boşa çıkarmasın
Ben Omepa q10 kullaniyorum, omega 3 ve koenzim q10 birlikte. Bunun da kokusu yok, hatta guzel bi portakal aromasi varKızlar omega için hangi markayı kullanıyorsunuz pekiBen solgar ın omega 3 vitamini aldım hiç kokusu falan da yok. Ama sizlerin kullandıklarını da merak ettim
AyyyyKızlarrrrrraradım genetik lab.sonucum çıkmış ama daha rapor yazılmamış.yarın doktor arayacakmış... 4 embriyomdan 1 tanesi tam sağlıklı 2 tane mozaik 1 tanesi de anormal imiş. O 2 mozaik de dondurulur tam sağlıksız diyemiyoruz dediler.. yarın doktor arayıp net bilgi verir dediler
Canımm saolasın inşallah senden de güzel haberler alacağızAyyyygozun aydin!! Harika haber. Ben de ayni haberleri alayim insallah Ya Rabbim Amin
Allahim bu ne guzel haberKızlarrrrrraradım genetik lab.sonucum çıkmış ama daha rapor yazılmamış.yarın doktor arayacakmış... 4 embriyomdan 1 tanesi tam sağlıklı 2 tane mozaik 1 tanesi de anormal imiş. O 2 mozaik de dondurulur tam sağlıksız diyemiyoruz dediler.. yarın doktor arayıp net bilgi verir dediler
İnşallah canım benimmAllahim bu ne guzel haberbacim cok sevindim adina.. bizimde tek normal cikmisti 4 taneden benim mucizem sanada mucize olurmu acaba? Annesi fazla bekletme yavrunu hadi hayirlisi olsun inshaAllah
Bacikom sana sunu soyleyim.. ilk basta cok uzulmustum isterdimki hepsi iyi olsun.. ama 4 unude ngsye verirken sunu dusunmustum 1 saglikli 3 tek gen tasiyicisiydi simdi bunlari ayirt edemem diye burun kirin ettim.. hic geregi yokmus Rabbim bana yine saglikli olani nasib etti ve tuttu diger ucunu imha ettiler haftaya carsamba ultrasonum var 10 hafta olacam Rabbim izin verdigi surece nasibimizde ne varsa onu yasiyoruzİnşallah canım benimm1 tane olsun benim olsun bana can olsun yeter fazlasında gözüm yok vallahi İnşallah bebeğim sımsıkı tutunur bana hiç bırakmaz
Aynen öyle kuzum Allah bebeğini sana bağışlasın..Bacikom sana sunu soyleyim.. ilk basta cok uzulmustum isterdimki hepsi iyi olsun.. ama 4 unude ngsye verirken sunu dusunmustum 1 saglikli 3 tek gen tasiyicisiydi simdi bunlari ayirt edemem diye burun kirin ettim.. hic geregi yokmus Rabbim bana yine saglikli olani nasib etti ve tuttu diger ucunu imha ettiler haftaya carsamba ultrasonum var 10 hafta olacam Rabbim izin verdigi surece nasibimizde ne varsa onu yasiyoruzHamd olsun O na
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?