Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım arkadaşın neslin devamından bahsettiği erkek neslinin giderek tükendiğiyle ilgili sanırım.. bununla ilgili bilimsel araştırmalar da varmış , erkek nesli tükenebilirmiş bu durumda üreme de durma noktasına gelebilir diye duymuştum ben de ..

Kızlar eşimde azospermi var. Pazartesi günü memorialdan tüp bebek görüşmesi için ve üroloji için randevu aldık. Mavi dosya dedikleri şey nedir? Bazı arkadaşlar tüp bebek ücretinin hepsi alınıyor demiş. Doğru mu? Sonuçta eşim tedavi olacak, henüz sperm çıkacak mı belli değil?

Yok be arkadaşlar bazı toplumlarda belki rakamlarda ufak farklılıklar vardır ama dünyada nesli felan tükenmiyor erkeklerin:) bilimsel kaynak yok kabul gören kurumlardan. Ben kişisel bir çatışma manasında demiyorum.neslin devamı bize öğretilen bu terim erkek üzerinden simgelenmiştir bu terimleri kullanıyoruz ama aslında dogru değil:) birde tabi erkek nesli tükenebilir diye bilerek erkek yapmaz Semra Hoca ona değindim.Antropoloji bölümünde ders veren bir hoca olarak Toplumsal Cinsiyet konulu çalışmalarım olmuştur, bilimsel kaynaklara dayalı :) ben genel subjektif olmayan bir görüş belirttim kişisel bir atışma yada yalnış anlaşılma değil yani:) neyse ister kız,ister erkek herkes bebeğine kovuşsun da :) ama bildiğimiz ve bize empoze edilen o kadar çok şey aslında yalnış ki farklı topik açmak lazım:)

Hayır hepsi alınmıyor ücretin.Test ücretini ödersiniz başta size bir işlem uygulanmıyorsa hemen.Mavi dosyayı duymadım.Bol şans.

Hocam saygıyla eğiliyorum önünüzde

Maş. Çok sevindim Bizim de bir tam sağlıklı bir mozaiğimiz var donduruldu. İnş tutuncak sana hissediyorum bunu, hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyorum

Kızlar hastaneden aradılar .. 2 tane pgt li embriyonun transfere uygun ve sağlıklı olduğuna karar vermiş doktor nasıl mutlu oldum anlatamam Allah a bin şükür yarabbimm
Yaa çok sevindim Gözünüz aydın Size sımsıkı tutunur inşallah

PGt değil ama 200 dolar olan embriyoların kromozom testi, pgt farklı diye biliyorum , 2020 nin haziran ayında söylenen ücretti , ama o kısım da karışıklık söz konusu olabiliyor ,

AYyy okadar çok doktordan tıp merkezinden fiyat biliyorum ki karıstırdım 295 dolar Kusura bakma canım ya.

Kızlar hastaneden aradılar .. 2 tane pgt li embriyonun transfere uygun ve sağlıklı olduğuna karar vermiş doktor nasıl mutlu oldum anlatamam Allah a bin şükür yarabbimm
Süper hadi hayırlısı ile ikiside evlat olsun sana sağlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…