Aa öyle mi? Kötü olmuş gerçekten. Dolarla yapılması kötü olmuş. Şimdi nasıl yaptırıcaz sorusu geldi aklımaMalesef usd memorialin yararina boylelikle kar yapiyorlar.. butun faturalarin ustunde de tl hesabi yaziyor sigortadan birsuru kayibimiz var usd yazmadiklari icin.. cok uzucu bir durum sanki para yagiyor bizlere ya hani, mecburuz tup bebek icinamma bidahaki sefere usd yazdircam o faturalara yok oyle kurnazlik
Ben yurtdisinda yasiyorum saglik sigortasi butun faturalari detaylica istedi hastanede faturalarda degisiklik yapamiyor malesef.. bu dolar yukseldikce tl yi de yukseltiyorlar gittikce fiyatlarda artis oluyor malesef bizde cok zorlandik €6000,- dan fazla gitti sadece tup bebege birde genetik de oldu ayriyetten otel ucus biletlerini saymiyorum bile ama bebegime kavusmam icin hc pisman degilim 4000,- ya yakin alabildik dolar yazilmadigi icin faturalarda canimiz sag olsun yeterki ama bidahaki sefer boyle yapmam..Aa öyle mi? Kötü olmuş gerçekten. Dolarla yapılması kötü olmuş. Şimdi nasıl yaptırıcaz sorusu geldi aklımaTüp bebeğe kadar giden süreç yeterince insanı madden zorluyor... Sigorta dediğiniz ne oluyor?
Canim hayirli olsun simdidenArkadaşlar öncelikle merhabalar hepinizeilk mesajım bu gruba ben tedaviye başladım bir çok aşamasını da geçtim aslında ve de Yücel bey in hastasıyım. Yumurtalarım toplandı embriyolarım oluştu. 4tane pgt ye embriyom gitti ve 2 si sağlıklı geldi. Histeroskopi ameliyatı da oldum, Umut bey gerçekleştirdi. Şubat ayı gibi transferim olacak. Sorum şu ki transfer olanlar o süreci anlatabilir mi? Adetin kaçıncı günü transfer gerçekleştiriliyor?
Canim Hayirli olsun simdidenYarın IVF ve Murad beyle ilk görüşmemizi yapıcaz. Çok heyecanlı ve çok tedirginim. Hamişlerin duası kabul olur deler, bizlerden duanızı eksik etmeyin olur mu?
Ayni benim gibi naturel olmussunuz.. Benim transferin 3. 4. gunu bel agrilarim baslamisti hic belirti aramayin kullandigimiz ilaclar gogus hassasiyeti ve kasikda batmalara felan neden olabiliyor.. ben 5.gun bekleyemedim idrar testim hafif silik cikmisti 12.gun beta hcg 339 14.gun 749 cikti darisi size inshaAllah soyle 8.gunu biraz adet sancisiyla usume gecirmistim yerlesme kanamam olmadi.. hayirli haber alin sizde inshaAllah hangi gun test gununMerhaba, bende gecen hafta natural olarak embriyo transferi oldum. Acaba transfer sonrasi kan testine kadar ne gibi belirtileriniz oldu? Kasik agrisi, bel agrisi, lekelenme vs oldu mu?
Merhaba hayırlı olsunArkadaşlar öncelikle merhabalar hepinizeilk mesajım bu gruba ben tedaviye başladım bir çok aşamasını da geçtim aslında ve de Yücel bey in hastasıyım. Yumurtalarım toplandı embriyolarım oluştu. 4tane pgt ye embriyom gitti ve 2 si sağlıklı geldi. Histeroskopi ameliyatı da oldum, Umut bey gerçekleştirdi. Şubat ayı gibi transferim olacak. Sorum şu ki transfer olanlar o süreci anlatabilir mi? Adetin kaçıncı günü transfer gerçekleştiriliyor?
Çok haklısın canım ..Sigorta olayları yurtdışı ile alakalı sanırım.. Hakkını kesinlikle almalısınMalesef usd memorialin yararina boylelikle kar yapiyorlar.. butun faturalarin ustunde de tl hesabi yaziyor sigortadan birsuru kayibimiz var usd yazmadiklari icin.. cok uzucu bir durum sanki para yagiyor bizlere ya hani, mecburuz tup bebek icinamma bidahaki sefere usd yazdircam o faturalara yok oyle kurnazlik
Amin inşallah canım benim, çok teşekkür ederimCanim Hayirli olsun simdidenbizde dr Muratla konusmustuk pgt icin heyecan olmazmi cok guzel tatli telaslar olucak.. Rabbim saglikli embryolar saglikli bir surec gecirmenizi nasib etsin beklenen yavrunuza kavusursunuz inshaAllah
Adetin 20 21 22. Günleri transfer oluyo.. Özel değilse sizde problem neydi neden histeroskopi yapıldıArkadaşlar öncelikle merhabalar hepinizeilk mesajım bu gruba ben tedaviye başladım bir çok aşamasını da geçtim aslında ve de Yücel bey in hastasıyım. Yumurtalarım toplandı embriyolarım oluştu. 4tane pgt ye embriyom gitti ve 2 si sağlıklı geldi. Histeroskopi ameliyatı da oldum, Umut bey gerçekleştirdi. Şubat ayı gibi transferim olacak. Sorum şu ki transfer olanlar o süreci anlatabilir mi? Adetin kaçıncı günü transfer gerçekleştiriliyor?
1 tane sağlıklı olan kucağına bebis olcak inşallah Allah'ın izniyle bi an öyle hissetimKızlarrrrrraradım genetik lab.sonucum çıkmış ama daha rapor yazılmamış.yarın doktor arayacakmış... 4 embriyomdan 1 tanesi tam sağlıklı 2 tane mozaik 1 tanesi de anormal imiş. O 2 mozaik de dondurulur tam sağlıksız diyemiyoruz dediler.. yarın doktor arayıp net bilgi verir dediler
Teşekkür ederim güzel kalpli kadın1 tane sağlıklı olan kucağına bebis olcak inşallah Allah'ın izniyle bi an öyle hissetimbende iki ay sonra memorialda başlicam eşimde dna hasarı Yok bizede pgt yaparlar mı 3. Tüp bebek olcak inşallah bize de yaparlar en iyi embryo sağlıklı bebiş zaten tutunur
O senin kalbinin güzelliği canmTeşekkür ederim güzel kalpli kadın3.tüp bebek olacaksa muhtemelen isteyecektir canım , zaten onlar istemese de kendin talep edebilirsin ne de olsa para var işin ucunda yok yapmayız demezler bizim de 2 negatif olduğu için yapıldı pgt
İnşallah canımO senin kalbinin güzelliği canmsen transferden önce rahim kalınlığı için bol nar suyu iç olmadı hazır al benm 2. Tüp bebeğimde rahim çok iyiydi demek ki embriyo iyi değildi bilemyrm ama nar suyu rahmi kalınlaştryo bol vitamin al akdeniz usulü sebze meyve beslen o bir sağlıklı embryonda sana tutunmamasi için hiçbir sebep yok Allah ruh üflesin inşallah
Evet canm bize pgt yaparlar sonuçta parasıyla dediğin gibi ☺
Öncelikle hayırlı olsun canım.murad bey mizaç olarak maalesef mesafeli ve biraz sert.. Ama amaç şifa bulmak sonuçta ve Murat hoca da bu konuda uzmanKızlar hastaneden çıktık. Soner bey ve Semra hanım beni muayene ettiler. İlgilerinden çok memnun kaldım. İşlerini severek yaptıkları ve bilgili oldukları her hallerinden belliydi. Ama Murad hoca çok soğuk geldi kızlar. Eşim, beni anlamayana tedavi olmam diyor.
Yurt dışına ne testi yaptırdnzBende saat ikide ordaydim.Yucek bey ve semra hanımla görustum.pgtli düşük nedenlerini araştıracaklar.pihtilasma testi vericem genetikte.tekrar rahim filmi yaoicaklar kürtaj olduğum için.yurtdisina kanım gitmişti italyaya orda da olumsuz bişey gelmedi .Kısacası rabbim ol dersr olur yani.Semra hanım çok ilgilendi sağ olsun .Umut var denemeye devam dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?