Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Aa öyle mi? Kötü olmuş gerçekten. Dolarla yapılması kötü olmuş. Şimdi nasıl yaptırıcaz sorusu geldi aklıma Tüp bebeğe kadar giden süreç yeterince insanı madden zorluyor... Sigorta dediğiniz ne oluyor?

Ben yurtdisinda yasiyorum saglik sigortasi butun faturalari detaylica istedi hastanede faturalarda degisiklik yapamiyor malesef.. bu dolar yukseldikce tl yi de yukseltiyorlar gittikce fiyatlarda artis oluyor malesef bizde cok zorlandik €6000,- dan fazla gitti sadece tup bebege birde genetik de oldu ayriyetten otel ucus biletlerini saymiyorum bile ama bebegime kavusmam icin hc pisman degilim 4000,- ya yakin alabildik dolar yazilmadigi icin faturalarda canimiz sag olsun yeterki ama bidahaki sefer boyle yapmam..

Canim hayirli olsun simdiden Cok sukur ne guzel 2 embryolariniz saglikli cikmis.. benim transfer 19 kasim oldu transfer oncesi adetin 2. Gunu bakiyorlar yumurtaliklarina ve rahim kalinligina kan aldiriyorsun degerlerine bakiyorlar.. boylelikle ilacli veya ilacsiz transfer hazirligina karar veriliyor.. benimki ilacsiz transfer oldu 13 kasimda catlatma ignesini vurundum 14 15 de ilaclara basladim rulid prednol, lutinus ve estrofem bunlar hastaya gore degisebiliyor rahim kalinligina gore vesayre.. ilacsiz dedikleri bu ama ilacli nasil bilmiyorum zannedersem igneli felan oluyor.. transfer gunun belirleyip o gun embryolarin hakkinda bilgi veriyorlar 5 dkklik transfer muayenesi oluyorsun 1 2 saat oncesinde hastanede bulunman lazim idrara skisik birsekilde 1 sise icmen yeterli olucaktir fazlada sksiik olmana gerek yok ben nerdeyse altima kaciriyordum

Yarın IVF ve Murad beyle ilk görüşmemizi yapıcaz. Çok heyecanlı ve çok tedirginim. Hamişlerin duası kabul olur deler, bizlerden duanızı eksik etmeyin olur mu?

Merhaba, bende gecen hafta natural olarak embriyo transferi oldum. Acaba transfer sonrasi kan testine kadar ne gibi belirtileriniz oldu? Kasik agrisi, bel agrisi, lekelenme vs oldu mu?

Yarın IVF ve Murad beyle ilk görüşmemizi yapıcaz. Çok heyecanlı ve çok tedirginim. Hamişlerin duası kabul olur deler, bizlerden duanızı eksik etmeyin olur mu?
Canim Hayirli olsun simdiden bizde dr Muratla konusmustuk pgt icin heyecan olmazmi cok guzel tatli telaslar olucak.. Rabbim saglikli embryolar saglikli bir surec gecirmenizi nasib etsin beklenen yavrunuza kavusursunuz inshaAllah

Merhaba, bende gecen hafta natural olarak embriyo transferi oldum. Acaba transfer sonrasi kan testine kadar ne gibi belirtileriniz oldu? Kasik agrisi, bel agrisi, lekelenme vs oldu mu?
Ayni benim gibi naturel olmussunuz.. Benim transferin 3. 4. gunu bel agrilarim baslamisti hic belirti aramayin kullandigimiz ilaclar gogus hassasiyeti ve kasikda batmalara felan neden olabiliyor.. ben 5.gun bekleyemedim idrar testim hafif silik cikmisti 12.gun beta hcg 339 14.gun 749 cikti darisi size inshaAllah soyle 8.gunu biraz adet sancisiyla usume gecirmistim yerlesme kanamam olmadi.. hayirli haber alin sizde inshaAllah hangi gun test gunun

Merhaba hayırlı olsun

Çok haklısın canım ..Sigorta olayları yurtdışı ile alakalı sanırım.. Hakkını kesinlikle almalısın

Canim Hayirli olsun simdiden bizde dr Muratla konusmustuk pgt icin heyecan olmazmi cok guzel tatli telaslar olucak.. Rabbim saglikli embryolar saglikli bir surec gecirmenizi nasib etsin beklenen yavrunuza kavusursunuz inshaAllah
Amin inşallah canım benim, çok teşekkür ederim

Adetin 20 21 22. Günleri transfer oluyo.. Özel değilse sizde problem neydi neden histeroskopi yapıldı

1 tane sağlıklı olan kucağına bebis olcak inşallah Allah'ın izniyle bi an öyle hissetim bende iki ay sonra memorialda başlicam eşimde dna hasarı Yok bizede pgt yaparlar mı 3. Tüp bebek olcak inşallah bize de yaparlar en iyi embryo sağlıklı bebiş zaten tutunur

Teşekkür ederim güzel kalpli kadın 3.tüp bebek olacaksa muhtemelen isteyecektir canım , zaten onlar istemese de kendin talep edebilirsin ne de olsa para var işin ucunda yok yapmayız demezler bizim de 2 negatif olduğu için yapıldı pgt

O senin kalbinin güzelliği canm sen transferden önce rahim kalınlığı için bol nar suyu iç olmadı hazır al benm 2. Tüp bebeğimde rahim çok iyiydi demek ki embriyo iyi değildi bilemyrm ama nar suyu rahmi kalınlaştryo bol vitamin al akdeniz usulü sebze meyve beslen o bir sağlıklı embryonda sana tutunmamasi için hiçbir sebep yok Allah ruh üflesin inşallah
Evet canm bize pgt yaparlar sonuçta parasıyla dediğin gibi ☺

İnşallah canım ben pek beslenme olayına dikkat edemiyorum açıkçası beslenme alışkanlığımı bir anda değiştirsem ne kadar etkisi olur bilemiyorum.. ama nar suyu kabak çekirdeği aklımda teşekkür ederim .. inşallah hepimiz pozitifi görür sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız

Kızlar hastaneden çıktık. Soner bey ve Semra hanım beni muayene ettiler. İlgilerinden çok memnun kaldım. İşlerini severek yaptıkları ve bilgili oldukları her hallerinden belliydi. Ama Murad hoca çok soğuk geldi kızlar. Eşim, beni anlamayana tedavi olmam diyor.

Öncelikle hayırlı olsun canım.murad bey mizaç olarak maalesef mesafeli ve biraz sert.. Ama amaç şifa bulmak sonuçta ve Murat hoca da bu konuda uzman Çok sık görmeyeceksiniz zaten . Sizin sorun neydi bilmiyorum ama benim eşim bir ilk gün bir de tesa anında gördü kendisini yani sürekli kendisiyle görüşmeyecekseniz ve amaç yavruya kavuşmak ise memorial e mutlaka şans vermelisiniz

Bende saat ikide ordaydim.Yucek bey ve semra hanımla görustum.pgtli düşük nedenlerini araştıracaklar.pihtilasma testi vericem genetikte.tekrar rahim filmi yaoicaklar kürtaj olduğum için.yurtdisina kanım gitmişti italyaya orda da olumsuz bişey gelmedi .Kısacası rabbim ol dersr olur yani.Semra hanım çok ilgilendi sağ olsun .Umut var denemeye devam dedi.

Yurt dışına ne testi yaptırdnz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…