- 7 Kasım 2020
- 420
- 194
- 23
- 32
Online görüşebilirsiniz görüntülüÖngörüşme yapmadan tüp bebeğe başlayan varmı? Bnm 2. Tedawim olacak İstanbula gitme şansım yok öngörüşme için napsam bilemedim
AA öyle mi? Hemşire hattına mı yazmam lazım. Eşim de de sıkıntı war aslında Murad hocayla da görüşmemiz gerekiyor nasıl Bi yol izleyecek diye. Çünkü geçen sene tesa yapabiliriz demişti dna ve oksidatif stres testi yüksek çıktı diyeOnline görüşebilirsiniz görüntülü
Memorial randevu hattı ayarlıyor diye biliyorum canım onlar yönlendirirlerAA öyle mi? Hemşire hattına mı yazmam lazım. Eşim de de sıkıntı war aslında Murad hocayla da görüşmemiz gerekiyor nasıl Bi yol izleyecek diye. Çünkü geçen sene tesa yapabiliriz demişti dna ve oksidatif stres testi yüksek çıktı diye
Tamam tşklerMemorial randevu hattı ayarlıyor diye biliyorum canım onlar yönlendirirler
İlk önce İVF bölümüne gidin onlar sizi muayene edip, eşinizle size bilgi verecek. Eşinizden kaynaklı ise spermiogram isteyebilirler, bugün bizden istediler. İvf siz ilk gittiğinizde mavi dosya açıyor. Evlilik cüzdanı, vesikalık ile. Sonra ivf bütün muayeneyi yaptıktan sonra sizi ürolojiye gönderecek, mavi dosya ile gidince üroloji muayenesi 300 tlye düşüyor. Bilginiz olsunAA öyle mi? Hemşire hattına mı yazmam lazım. Eşim de de sıkıntı war aslında Murad hocayla da görüşmemiz gerekiyor nasıl Bi yol izleyecek diye. Çünkü geçen sene tesa yapabiliriz demişti dna ve oksidatif stres testi yüksek çıktı diye
Yumurta genlerime baktılar harhangi bir bozukluk yokmus bendeki tüm genler tarandiYurt dışına ne testi yaptırdnz
Cnm dosyam war zatn orda 2 negatifim var tekrar gitmeyi düşünüyorum öngörüşme için gitme fırsatım yok malesefİlk önce İVF bölümüne gidin onlar sizi muayene edip, eşinizle size bilgi verecek. Eşinizden kaynaklı ise spermiogram isteyebilirler, bugün bizden istediler. İvf siz ilk gittiğinizde mavi dosya açıyor. Evlilik cüzdanı, vesikalık ile. Sonra ivf bütün muayeneyi yaptıktan sonra sizi ürolojiye gönderecek, mavi dosya ile gidince üroloji muayenesi 300 tlye düşüyor. Bilginiz olsun
Benim düşüklerim oluyordu kürtaj sonrası yapışıklık oldu daha önce de bu ameliyatı başka yerlerde oldum fakat yanlış yapmışlar hep en son gebeliğimi 22 haftalıkken erken doğum yaptım ve bebeğimi kaybettim rahimin sağ tarafını kullanamadı bebek ve artık yeri kalmadığı için su kesem patladı memoriale yeni başladım onlar da ameliyat dedi işte umarım bu sefer olmuştur.Adetin 20 21 22. Günleri transfer oluyo.. Özel değilse sizde problem neydi neden histeroskopi yapıldı
Çok geçmiş olsun başınız sağolsunBenim düşüklerim oluyordu kürtaj sonrası yapışıklık oldu daha önce de bu ameliyatı başka yerlerde oldum fakat yanlış yapmışlar hep en son gebeliğimi 22 haftalıkken erken doğum yaptım ve bebeğimi kaybettim rahimin sağ tarafını kullanamadı bebek ve artık yeri kalmadığı için su kesem patladı memoriale yeni başladım onlar da ameliyat dedi işte umarım bu sefer olmuştur.Sebebi bu
Aa tamam canım, kusuruma bakma bilmiyordumCnm dosyam war zatn orda 2 negatifim var tekrar gitmeyi düşünüyorum öngörüşme için gitme fırsatım yok malesef
Climara bantı ne zman kullandınız? Tedaviye başlamadan önceki ay adetliyken mi yoksa adetten sonra mıMerhaba, edindiğim bilgilere göre zaten %100 senkronizasyonu yakalamak mümkün değilmiş ancak asenkron oldugunda olgun yumurta sayısı azalıyor ve bazı geriden gelenler toplansa da döllenme başarısı olmuyor.Malesef ben de doktorlarım direk bu konuyla ilgili bişey demedi ,önlenmedi de taki 3.denemede benim söylememe kadar.Şöyle ki tedaviniz başlamadan önce yani regli öncesi östrojen hormonu olan climara bant kullanılıyor bu baskılama sağlayarak önde gidenler ile arkadan gelen folikülleri biribine yakın boyutlar da olmasını sağlıyor eğer işe yaradıysa ölçümlerde foliküllerin birbirine daha yakın aralıklarda ölçüldüğünü farkediyorsunuz ve daha fazla olgun yumurta toplanyor.Siz tedaviye başlamadan önce reglinizi beklediğiniz sürecte doktorunuza asenkron yumurta gelişimini önlemek için östrojen bantı kullanmanın faydası olur mu gibi sorarsanız söyleyecektir.Hemşirelerde nasıl ve ne zaman kullanılacağına dair detaylı anlatıyorlar.Ben faydasını gördüm umarım sizde de olgun yumurta sayısında artış olur.Bir veya 2 tane bile olsa bu daha fazla embriyo döllenebilir olaslığını yaratır ki bizim için sansımızı arttıracak küçücük olasılıklar bile çok önemli.
Yaa çok sevindim Hadi bakalım daha daha güzel haberlereKızlar hastaneden aradılar .. 2 tane pgt li embriyonun transfere uygun ve sağlıklı olduğuna karar vermiş doktornasıl mutlu oldum anlatamam Allah a bin şükür yarabbimm
Canım biz ilk randevumuzu online yapmıştık onlar murat hocaya soruyorlar öyle yapıyorlar online gorusmeyiAA öyle mi? Hemşire hattına mı yazmam lazım. Eşim de de sıkıntı war aslında Murad hocayla da görüşmemiz gerekiyor nasıl Bi yol izleyecek diye. Çünkü geçen sene tesa yapabiliriz demişti dna ve oksidatif stres testi yüksek çıktı diye
Mrhb canım bizde de aynı sıkıntılar var benim eşimde küçükken inmemiş testis olmuş ama ameliyat olmamış sonra kendiliginde düzelmiş tabi geç olduğu için hasar fazla bizde sayı çok düşük morfolji 1 bide baş anomalisi varEşimde tek taraflı inmemiş testis var canım. Murad hocaya genetikleri vs gösterdik. Hormon testlerini yenileyin dedi. Tüm değerler normal, sadece menide sperm yok. Spermler bugün detaylı incelenecek, elongeye vs bakılacak. Mailini verdi, testi oraya göndericez. Ama tüp bebek ve diğer masraflar bizi bayağı aşıyorSanırım haziran gibi başlicaz tedaviye
Muradin yapisi oyle canim sonradan acilabiliyor takilmayin ona.. adam isini iyi yapiyor ozel numarasinida vermisti sonradan baktiki oyle arayip duruyoduk herifiKızlar hastaneden çıktık. Soner bey ve Semra hanım beni muayene ettiler. İlgilerinden çok memnun kaldım. İşlerini severek yaptıkları ve bilgili oldukları her hallerinden belliydi. Ama Murad hoca çok soğuk geldi kızlar. Eşim, beni anlamayana tedavi olmam diyor.
Ben transferden bir hafta once basladimClimara bantı ne zman kullandınız? Tedaviye başlamadan önceki ay adetliyken mi yoksa adetten sonra mı
Ay benim anladigim o Murat bu Murat degil canimMuradin yapisi oyle canim sonradan acilabiliyor takilmayin ona.. adam isini iyi yapiyor ozel numarasinida vermisti sonradan baktiki oyle arayip duruyoduk herifi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?