Sanki genetikci demistiAy benim anladigim o Murat bu Murat degil canimUrolog olan Murat hoca galiba bu bahsi gecen, bizim genetikci degil sanki ama tum Muratlar mi boyle
Desene murad hocayla karıstırmısızSanki genetikci demistiBaharr94 oyle hatirliyorum onceki yazilarinda.. valla bilmiyorum muratlarin geni bozuk olabilir soguk tipli muratlar
Canım göbek bölgendeki yağla rahimine tutunacak olan bir bebeğin arasında tutunma aşamasında bir bağ olacağını hiç sanmıyorum.. Kendi şahsi yorumum bu tabi bilimsel kanıtlanmış bir durum varsa bilemem.. o zmaan benim de tutma olasılığım düşük çünkü göbüşüm yağlıMerhaba ,
Polikistik over hastasıyım . İnsülin direncim yüksek ve göbek bölgemde yağlanma mevcut. Tüp bebek tedavisine başladım fakat aldığım duyumlara göre insülin direnci yüksek olanlarda ve göbek bölgesinde yağlanma oranı yüksek olanlarda bebeğin tutunma şansı az oluyormuş.. Konu hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
Biz ilk pgt icin gorusmustuk aile soyagacimizi felan cizmisti detayli bilgi vermisti sonrada zaten telefonla gorusmeye dvm ettik genetik bolumu tup bebekten ayri ya birbirleriyle iletisimde oluyorlar.. hayirlisiyla bi transfer olaydin sendeDesene murad hocayla karıstırmısızGenetikçi murat hocaya hiç denk gelmedim orda bir kızcağız var çook tatlı beni hep o bilgilendirdi murat beyle görüşüp
Tabiki büyüyor pıtırcıkKizlaaaarrr yarin ultrasonum var dualarinizi bekliyorum inshaAllah yavrum saglikli buyuyodurRabbim tum bekleyenlere versin guzel annelerim benim
Ayyy evettt kavuşmaya çok az kaldı yavrukuşumaBiz ilk pgt icin gorusmustuk aile soyagacimizi felan cizmisti detayli bilgi vermisti sonrada zaten telefonla gorusmeye dvm ettik genetik bolumu tup bebekten ayri ya birbirleriyle iletisimde oluyorlar.. hayirlisiyla bi transfer olaydin sende
InshaAllah canim yaa dualarim sizinle hepimiz yavrularimiza kavusalim sagliklicaTabiki büyüyor pıtırcıkhem de çook sağlıklı ve bulunduğu yeri çok sevmiş darısı başımıza
Hadi bakalim az kaldi canim insh erken gelirAyyy evettt kavuşmaya çok az kaldı yavrukuşumaAdete var 15 gün
3vet canım hayırlısıyla şubat görünüyor bir aksilik olmazsaInshaAllah canim yaa dualarim sizinle hepimiz yavrularimiza kavusalim sagliklicaSen subattami transfer olursun?
Canım göbek bölgendeki yağla rahimine tutunacak olan bir bebeğin arasında tutunma aşamasında bir bağ olacağını hiç sanmıyorum.. Kendi şahsi yorumum bu tabi bilimsel kanıtlanmış bir durum varsa bilemem.. o zmaan benim de tutma olasılığım düşük çünkü göbüşüm yağlı
Yok be canım.. hiç takılma kulaktan dolma şeylere.. neler söyleniyor, neler yapılıyor.. sağlıklı beslenmek ya da özel tedaviler onlara bir yorum yapmam ama sonuçta tedavide kişiden kişiye değişen bir şey. Ama aynı özelliklere sahip birkaç kişinin yorumlamasıyla olan duyumlara kulakları kapatalım.. işimize geleni alalım gelmeyeni duymayalımHer ağızdan bir ses çıkıyor . İçim kalkıyor bunları duyunca olumsuz da düşünmek istemiyorum . Bana da mantıklı gelmedi söylenen ama insanın aklına takılıyor illa ki.
Çok haklısın canım . İnşaallah hayırlı sonuçlar alırız :)Yok be canım.. hiç takılma kulaktan dolma şeylere.. neler söyleniyor, neler yapılıyor.. sağlıklı beslenmek ya da özel tedaviler onlara bir yorum yapmam ama sonuçta tedavide kişiden kişiye değişen bir şey. Ama aynı özelliklere sahip birkaç kişinin yorumlamasıyla olan duyumlara kulakları kapatalım.. işimize geleni alalım gelmeyeni duymayalım
Alacağız buna inanÇok haklısın canım . İnşaallah hayırlı sonuçlar alırız :)
Canim histereskopin yeni olduysa neden hemen transfer onerdiler acaba? Bi vucudun kendine gelseydi lekelenmelerinde olmuss smdi adetin basladimi bilemessin sen bi kontrole git bakalim nedicekler bence bi sonraki adetinde dinlenmis bisekilde transfer ol dr una mutlaka danis bu konuyuArkadaslar merhaba. Ilacli ve ilacsiz transfer nasil oluyor biliyormusunuz. Hasta oluncami doktora gitmek gerekiyor. Yoksa ilac vermeden yumurta takibimi yapiliyor. Ben histereskopiden sonra adet olmayi bekliyorum leke seklinde oldu arar ara aktif kanama olmadigi icin gitmedim doktora simdi lekede geliyor 10 gun oldu lekelenme olali. Zamani gecirdimmi acaba bilemedim persembe veye cuma kontrol icin gidecegim de sizden bilgi alayim dedim.
Güzel haberlerini bekliyoruz canımmKizlaaaarrr yarin ultrasonum var dualarinizi bekliyorum inshaAllah yavrum saglikli buyuyodurRabbim tum bekleyenlere versin guzel annelerim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?