Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Geçmiş olsun canım Ya annesi daha dün anlattı bize, eşimin doğuştan değilmiş sünnette çok korktuğundan testisinin birisi geri kaçmış. İnternette utangaç testis diyor ama doktorlar 2 kez inmemiş testis ameliyatı yapmışlar

Murad Hocanın mizaci sert evet fakat işinin ehli

Sorguluyor canım sorunu tespit etmek için ama tabi elektrik al almadıysa gönülsüz olması da kötü..

Canim tesekkur ederim. Histereskopi olali 2 ayi gecti zaten. Bayagi zaman oldu tam hasta olamadim. Zaten gidicem mecbur doktora insallah

Murad hoca konusunda eşimi ikna edeyim ben. İvf bölümü ikimizin de içine sindi. Her detayı tek tek irdeleyip test ettiler MicroTese'de sperm çıkmazsa Murad hoca tekrar ameliyat etmez dediler Biraz da bu yüzden çekindi sanırım. Tedavisiz (tüm değerleri normal) ameliyat olacak. Çıkmazsa ne yapıcaz, nereye gidicez diye düşünüyor

Memorial cok titiz calisiyor canim bu konuda tekrar yapmamasinin da sebebi vardir hani sikma canini gonlunuze nasil yatiyorsa oyle yapin iyi arastirmak onemli tabiki maddi manevi yipraniyoruz Hayirlisiyla baslarsiniz inshaAllah

Anladım canım bizde azda olsa çıkış var şimdilik murat hoca gereksiz tedavilere girip hasta oyalamiyor bence tese de zor bı ameliyat ve hasarları büyük olabiliyor o yüzden ikinciyi yapmam demiştir murat hoca

Bnmde eşim sewe edi sadece anket gbi soru sordu diyo. Ama muayene de etti. Soğuk ama napalm mizacını değiştiremeyiz işinin ehli olsun yeter. Mailden nezmn yazsak cvb werdi. Sanırım konuşmayı pek sewmiyor

Memorial cok titiz calisiyor canim bu konuda tekrar yapmamasinin da sebebi vardir hani sikma canini gonlunuze nasil yatiyorsa oyle yapin iyi arastirmak onemli tabiki maddi manevi yipraniyoruz Hayirlisiyla baslarsiniz inshaAllah
Kesinlikle canım. İnşallah güzel sonuçlar alırız. Muhtemelen haziran gibi tedaviye başlarız

Anladım canım bizde azda olsa çıkış var şimdilik murat hoca gereksiz tedavilere girip hasta oyalamiyor bence tese de zor bı ameliyat ve hasarları büyük olabiliyor o yüzden ikinciyi yapmam demiştir murat hoca
Murad hoca değil, ivfdeki bir hoca dedi canım. Sperm çıkışınızın olması çok umut verici, inşallah güzel sonuç alırsınız

Bnmde eşim sewe edi sadece anket gbi soru sordu diyo. Ama muayene de etti. Soğuk ama napalm mizacını değiştiremeyiz işinin ehli olsun yeter. Mailden nezmn yazsak cvb werdi. Sanırım konuşmayı pek sewmiyor
Dediğin gibi mizacı öyle demek ki tedavilerimiz güzel sonuçlanır inşallah

Canım ben bant kullanmadım hatta transfer aşamasına gelmedim henüz Ama hayrusz arkadaşım detaylı bilgilendirir , transfer yakın galiba senin ne güzel

Canım ben bant kullanmadım hatta transfer aşamasına gelmedim henüz Ama hayrusz arkadaşım detaylı bilgilendirir , transfer yakın galiba senin ne güzel
Merhaba canim oncelikle Allah tamamini erdirsin Bana climara bant 1 hafta oncesinden verildi gun asiri yani 48 saatte bir degistirdim, genelde her banyo sonrasi degistiriyordum veya baktin ki olmuyor cikarmadan banyonu yap benim hic cikmadi geri guvenebilirsin.. Cikarmaya gelincede normal yarabandi gibi cikarabilirsin uzerini kapatip ta atsan cope daha iyi olur. Benim lekelenmem olmadi canim herhangi baska bir ilacin varmi? Hemsire hattina yazdinmi bu lekelenme durumunu bildirsen iyi olur

Amin canım inşallah hepimiz için hayırlı haberler olsun Ben de 48 saatte bir dedi doktor değiştir diye ama şunu sormayı unutmuşum duşa bu bantlarla giriliyor mu:) Çıkarırken acıtır gibi geliyor Evet hemşireye yazdım takip et haber ver dedi. Teşekkür ederim yazdığınız için kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…