Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Yok canim mumkun oldugu surece banyodan banyoya yap ama benim hic cikmadi bant banyodan sonra yapmak zorunda kalinca giriyodum normal banyoya.. dikkatlice cekersin acitmiyor Rica ederm

Sen en iyisi eşinin numarasını ver de eşim arasın bi
Eşim onda 2 kez tese oldu hatta anlaşbilirsek bir kez daha tese olacak onda
1. tesede 2. tesede de sperm bulundu
Ve tese de bulduğu sadece 4 sperm ile oğlum şu anda 2 yaşında hamdolsun
Murat bey aslında göründüğü gibi değil hastalarına karşı böyle
Öyle umut veripde sonra hayallerin suya düşmesini kabul etmek istemiyor
Herkes öyle diyor soğuk diye
Ama tecrübeli bir doktor işinin ehli bir doktor
Teseden sonra kontrole gittiğimizde yüzü gülüyordu ve hep öyle oldu
Sakın Vazgeçmeyin

Ayy kızlar konu çok güncelmiş geriye doğru okumaya çalışıyorum da merak ettiklerimi dayanamadım yine de sorcam
1) Şişli memorial a ilk gittiğinizde kim ilgileniyor sizinle sonra başka doktor mu dosyanızı takip ediyor?
2) ücret 20 bini buluyor dediniz ya doktor muayenesi de içinde mi oluyor acaba ?
3) keşke buraya gitmeseydim dediniz mi ?
4) hangi doktoru özellikle tavsiye edersiniz ?
5) ön görüşme ücretsiz mi ?
6) başka hastanede yapılan tahlilleri kabul ediyorlar mı ?
kızlar çok sordum ama sonuçlarımı aldıktan sonra hemen bir yere gitmem lazım beklemek istemiyorum da cevaplarsanız çok memnun olurum

Merhaba ;

İnanın nasıl merakla bekliyordum bir cevap gelmesini , Allah razı olsun Bunları bilmem çok iyi oldu . Kafamda ona göre plan yapıyorum çünkü . Yeni öğrendim tüp bebek tedavisi görmem gerektiğini . Şok yaşadım sonra kabullenmem gerektiğini anladım pozitif düşünmemiz gerektiğini de . İşte bu pozitiftik için de tedaviye başladığın yer çok önemli İnşallah Allah isteyen herkese sağlıklı evlat nasip eder tez zamanda

İnşallah canım hakkınızda hayırlısı olsun ve pozitif düşünmekten hiç vazgeçmeyin bol şans.

2. sorunun cevabına ek olarak ekleyeyim canım Ön görüşmede size bilgi verip muayene ettikten sonra Semra hanım da muayene ediyor. Ben de ilk kez pazartesi gittim. Çok güven verici ve çok kaliteli bir yer. Maddi durumumuzu düzeltip oraya devam edicez inşallah

Cemile hanımm çok teşekkür ederim Eşime okuttum yazdıklarınızı, diğer arkadaşların da yazdıklarını anlattım ve ikna oldu. Allah hepinizden razı olsun

Kizlarr bugun cok guzel bir gundu yine yavrumuzu gostermeyi nasib etti Rabbim darisi sizlere inshaAllah minnos anneler/adaylar.. Bu guzel duygulari sizde tadin en kisa zamanda yavrularimiza kavusalim inshaAllah benimde bebigim bu bakin.. Hic pisman degilim iyiki Memorial iyiki pgt yaptirmisiz Rabbim herkeze ilk denemede versin Dualarim sizinle

Eklentiler

• CB9C7AE5-4284-4BF2-8D5C-D177DDF36A44.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 71
Bu kadar güzel cevaplanir di canım Ayyy yaaa ne güzel Maşallah Allahim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşallah bizede nasip olur bu duyguları tatmak

Ayyy gözlerim doldu resmen en kısa sürede darısı başımıza inşallahh yavruma kavuşmak için can atıyorum Allah bu günleri bizlere de göstersin canım .. Allah sana da sağlıkla kucağına aldığın günleri göstersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…