Memorial tup bebek hastalarina 750 liraydi Hsg, yeni yilda zam oldu mu bilmiyorum, ben de bu ay cektirecegimKizlar rahim filmi cekincem echomar varmış ama Şişli'de çekmeye başlamış fiyatı ne kadardır bilen varmi
Teşekkürler cevabın için cnmMemorial tup bebek hastalarina 750 liraydi Hsg, yeni yilda zam oldu mu bilmiyorum, ben de bu ay cektirecegim
Benimde şubatta transfer olacak haberleşiriz inşallah3vet canım hayırlısıyla şubat görünüyor bir aksilik olmazsa
İnşallah canımBenimde şubatta transfer olacak haberleşiriz inşallah
Tedaviye baslamadan onceki adet bittikten 7-8 gun sonra tabi artisi eksisi olabilir,sonrasindaki regli ile de tedaviye basliyorsunuz..hemsireler detayli acikliyor.Climara bantı ne zman kullandınız? Tedaviye başlamadan önceki ay adetliyken mi yoksa adetten sonra mı
29 haziranHaziranın kaçı?
Yok canim mumkun oldugu surece banyodan banyoya yap ama benim hic cikmadi bant banyodan sonra yapmak zorunda kalinca giriyodum normal banyoya.. dikkatlice cekersin acitmiyorAmin canım inşallah hepimiz için hayırlı haberler olsunBen de 48 saatte bir dedi doktor değiştir diye ama şunu sormayı unutmuşum duşa bu bantlarla giriliyor mu:) Çıkarırken acıtır gibi geliyor Evet hemşireye yazdım takip et haber ver dedi. Teşekkür ederim yazdığınız için kızlar
Çok bakamadım nasılsın bebeği nasıl.Tedaviye baslamadan onceki adet bittikten 7-8 gun sonra tabi artisi eksisi olabilir,sonrasindaki regli ile de tedaviye basliyorsunuz..hemsireler detayli acikliyor.
Teşekkürler canımYok canim mumkun oldugu surece banyodan banyoya yap ama benim hic cikmadi bant banyodan sonra yapmak zorunda kalinca giriyodum normal banyoya.. dikkatlice cekersin acitmiyorRica ederm
Sen en iyisi eşinin numarasını ver de eşim arasın biMurad hoca konusunda eşimi ikna edeyim ben. İvf bölümü ikimizin de içine sindi. Her detayı tek tek irdeleyip test ettilerMicroTese'de sperm çıkmazsa Murad hoca tekrar ameliyat etmez dediler Biraz da bu yüzden çekindi sanırım. Tedavisiz (tüm değerleri normal) ameliyat olacak. Çıkmazsa ne yapıcaz, nereye gidicez diye düşünüyor
İstirahat halinde ilerliyoruz,riskli zamanlar biraz geçsin daha rahat olucam.Çok teşekkürler.Siz de daha iyisiniz umarım.Çok bakamadım nasılsın bebeği nasıl.
Ayy kızlar konu çok güncelmiş geriye doğru okumaya çalışıyorum da merak ettiklerimi dayanamadım yine de sorcam
1) Şişli memorial a ilk gittiğinizde kim ilgileniyor sizinle sonra başka doktor mu dosyanızı takip ediyor?: İlk gittiğiniz doktor kimse tedavinizi yürüten doktor da genelde o oluyor , tabi siz değiştirmek istemezseniz :) (Doktorunuzun izinli olduğu güne denk gelirse kontrol başka bir doktor bakabiliyor )
2) ücret 20 bini buluyor dediniz ya doktor muayenesi de içinde mi oluyor acaba ? : İlk ön görüşme ücretsiz oluyor .(Semra Hanım ile görüşmek isterseniz onun bir ücreti var sanırım.Ben istemediğim için o konuda bilgim yok ) Eğer sorun erkek kaynaklıysa üroloji prof una yönlendiriyorlar oraya bir 300 TL gibi muayene ücreti ödüyorsunuz.Sorununuza göre ve yapılacak işlemlere göre fiyat aralığı değişiyor. Standart tüp bebek paketi : 12.000 + İlaçlar (3.500-4.500 arası) idi.Tabi bir de korona testleri varr :)) Onlar da min 1250 TL tutuyor .. Minimum 20.000 bütçe diyelim biz ona , ben henüz transfer olmadım ama 20.000 den çooook fazla masrafım oldu :) Operasyonlar vs.olduğu için.
3) keşke buraya gitmeseydim dediniz mi ?: Asla demedim , Allah korusun negatif bir sonuç alırsam da pişman olacağımı sanmıyorum...
4) hangi doktoru özellikle tavsiye edersiniz ?Erkek tercih ederseniz Yücel Bey den memnun kaldım , tavsiye ederim.
5) ön görüşme ücretsiz mi ?: Evet.2.soruda cevapladım :)
6) başka hastanede yapılan tahlilleri kabul ediyorlar mı ?:Eşin sperm tahlilleri ve kadının AMH testi dışında tüm dış testler kabul ediliyor..
kızlar çok sordum ama sonuçlarımı aldıktan sonra hemen bir yere gitmem lazım beklemek istemiyorum da cevaplarsanız çok memnun olurum : Umarım yardımcı olabilmişimdir , şimdiden bol şans , bebeğine kavuşman dileğiyle
İnanın nasıl merakla bekliyordum bir cevap gelmesini , Allah razı olsunMerhaba ;
İnşallah canımİnanın nasıl merakla bekliyordum bir cevap gelmesini , Allah razı olsunBunları bilmem çok iyi oldu . Kafamda ona göre plan yapıyorum çünkü . Yeni öğrendim tüp bebek tedavisi görmem gerektiğini . Şok yaşadım sonra kabullenmem gerektiğini anladım pozitif düşünmemiz gerektiğini de . İşte bu pozitiftik için de tedaviye başladığın yer çok önemli İnşallah Allah isteyen herkese sağlıklı evlat nasip eder tez zamanda
2. sorunun cevabına ek olarak ekleyeyim canımMerhaba ;
Cemile hanımm çok teşekkür ederimSen en iyisi eşinin numarasını ver de eşim arasın bi
Eşim onda 2 kez tese oldu hatta anlaşbilirsek bir kez daha tese olacak onda
1. tesede 2. tesede de sperm bulundu
Ve tese de bulduğu sadece 4 sperm ile oğlum şu anda 2 yaşında hamdolsun
Murat bey aslında göründüğü gibi değil hastalarına karşı böyle
Öyle umut veripde sonra hayallerin suya düşmesini kabul etmek istemiyor
Herkes öyle diyor soğuk diye
Ama tecrübeli bir doktor işinin ehli bir doktor
Teseden sonra kontrole gittiğimizde yüzü gülüyordu ve hep öyle oldu
Sakın Vazgeçmeyin
Bu kadar güzel cevaplanir di canımMerhaba ;
Ayyy yaaa ne güzel MaşallahKizlarr bugun cok guzel bir gundu yine yavrumuzu gostermeyi nasib etti Rabbim darisi sizlere inshaAllah minnos anneler/adaylar.. Bu guzel duygulari sizde tadin en kisa zamandayavrularimiza kavusalim inshaAllah benimde bebigim bu bakin.. Hic pisman degilim iyiki Memorial iyiki pgt yaptirmisiz Rabbim herkeze ilk denemede versin Dualarim sizinle
Ayyy gözlerim doldu resmen en kısa sürede darısı başımıza inşallahh yavruma kavuşmak için can atıyorum Allah bu günleri bizlere de göstersin canım .. Allah sana da sağlıkla kucağına aldığın günleri göstersinKizlarr bugun cok guzel bir gundu yine yavrumuzu gostermeyi nasib etti Rabbim darisi sizlere inshaAllah minnos anneler/adaylar.. Bu guzel duygulari sizde tadin en kisa zamandayavrularimiza kavusalim inshaAllah benimde bebigim bu bakin.. Hic pisman degilim iyiki Memorial iyiki pgt yaptirmisiz Rabbim herkeze ilk denemede versin Dualarim sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?