Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Arkadaslar biliyorsunuz aranıza yeni katıldım ilk katıldığım andan beri bana destek olan cevep veren arkaslar iyi ki varsınız rabbim hepimize tez zaman evlatlarımızı nasip etsin belkide yazdıkları saçma bulan olur ama yazicam yine de ben çok korkuyorum 2. Tüp bebek denmemizden acayip bı korku ve stres var üstümde sırf bu stresten kurtulmak için 2. Üniversite sınavlarına hazırlanmaya başladım ama nafile kendimi hep burda benim gibi olan var kimler ne yapmış diye araştırırken buluyorum akıl sağlığını kaybediyorum galiba sadece dertleşmek istedim

Canım yalnız değilsin emin olll Ben de bebek olayını kafamdan atmak için SMMM stajına hazırlandım ve suan stajyerim sınav dönemleri geldikçe biraz geri planda kalacağız ama biz kk üyeleri seni bekliyor olacağız bebeğini kucağına aldığın günleri de göreceğiz ben buna inanıyorum kk girdap gibi zaten içine girince çıkamıyor insan ama iyi ki de var iyiki de varsınız

insallh canım ya ben hayatımda bu kadar lkorktugu bilmiyorum kendimede kızıyorum rabbim ol derse olacak bu neyin stresi diye etrafımdaki kimseylede paylasamıyorum cunku anlamıyorlar abarttıgı dusuyorlar yada sıkılıyorlar

Biz insanlar tecrübe etmeden karşımızdakini anlama ve empati yapma konusunda hiç iyi değiliz maalesef... Hiç korkma kendinin emin ellerde olacağına ve bebeğine kavuşacağına inan.. Dışarıdan gelen seslere kulağını kapat ve kendin nasıl mutlu oluyorsan onlarla oyalan. Bizler dertdaşın olarak yanındayız

iyi ki varsın varsınız kısa surede ortak dertler olunca dost gibi oluyorsun teskkür ederim Rabbim o güzel gönlüne göre versin insallah

Eki Görüntüle 2760182
buda bizim memorialdeki sonucumuz yorumlamak isteyen ben pek anlamıyrm sayı dısında
Canım maşallah hareketliliği çok güzel spermin kaç milyon olduğunun hiç önemi yok ki lazım olan max 20 tane zaten ki senin eşinin motilitesi 42 bu çok iyi bir değer tüp bebekte.. sizin o 42 yazan yerde bizim 4 yazıyor..ileri hareketlimiz ise 0 ve pgt den sağlıklı embriyomuz geldi çok şükürsenin kafaya takıp üzüleceğin hiçbir durum yok inan bana

gercekten mi resmen aglıyorum suan ya evet sayı tupte onemli değil diyorlar bu semara hocanın dediği bas anomalisinde (%86) korkmalımıyım hakkını helal et sorularımla seni mesgul edıyorum

gercekten mi resmen aglıyorum suan ya evet sayı tupte onemli değil diyorlar bu semara hocanın dediği bas anomalisinde (%86) korkmalımıyım hakkını helal et sorularımla seni mesgul edıyorum
Estağfirullah canım olur mu hiç ne meşguliyeti . Bizde kuyrukta da başta da anomali vardı canım.akşam eve gidince baş anomali durumuna bakarım hatırlayamadım şuan doktor kuyruk üzerinde durmuştu

Amin canim cok sukur Sanada az kaldi bak yuzdun kuyruguna geldin cok az daha beklicek yavrun seni sonra simsiki sarilicak sana inshaAllah Icini ferah tut Rabbim okadar buyuk ki o gunleride yasaticak elbet az kaldi

Yaaaa ben bu minige gozlerim doldu istee Masallah ona. Onun heyecanini ben de yasiyorum, hep aklimdasiniz. Boyle gorunce duygulandim

Canim benim tabiki endiseleniceksin kolay seyler yasamiyoruz birde 2.denemen olucakmis Allah maddi manevi yardimciniz olsun inshaAllah bu sefer yavrunu sana bagislasin sagliklica kavusursun Birde kafani dagitman gerek ver su konsantreyi derslerine cocuk olunca zor yaparsin soyleyim aradan ciksin en azindan

Yaaaa ben bu minige gozlerim doldu istee Masallah ona. Onun heyecanini ben de yasiyorum, hep aklimdasiniz. Boyle gorunce duygulandim
Teyzesiii ne kadar mutlu olduk bugun bizde.. Allahim sanada tattirsin bu guzel duygulari cok yakin zamanda senin bu heyecanini paylastigini gorucez burda eluardim Pgt yoldasim canim benim

Yaaa inan seninle beraber sevindik Rabbim sağlıkla kucağına alıp büyüdüğünü görmeyi nasip etsin

Doğru diyosun bakarsın evladim belki annesinin başarısıyla gelir bu arada 3 . Denemiz olcak canim ilk ikisinde çok rahattım ama artık 3 . Olunca insan korkuyo ins buradan bende sizin gibi paylaşırım bebiş fotosu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…