Canim benim inshaAllah dua edicem senin icinDoğru diyosun bakarsın evladim belki annesinin başarısıyla gelir bu arada 3 . Denemiz olcak canim ilk ikisinde çok rahattım ama artık 3 . Olunca insan korkuyo ins buradan bende sizin gibi paylaşırım bebiş fotosu
Çok şükür iyiym bugün Bülent traşın Instagram sayfasına baktım 47 yaşında bir hamilenin betahcg sini paylaşmış. Biraz umutlandım.İstirahat halinde ilerliyoruz,riskli zamanlar biraz geçsin daha rahat olucam.Çok teşekkürler.Siz de daha iyisiniz umarım.
Oğluş mu geliyor ne kese fasülye gibiKizlarr bugun cok guzel bir gundu yine yavrumuzu gostermeyi nasib etti Rabbim darisi sizlere inshaAllah minnos anneler/adaylar.. Bu guzel duygulari sizde tadin en kisa zamandayavrularimiza kavusalim inshaAllah benimde bebigim bu bakin.. Hic pisman degilim iyiki Memorial iyiki pgt yaptirmisiz Rabbim herkeze ilk denemede versin Dualarim sizinle
Vallahi bilemedik bizde tahminler karman corman olduOğluş mu geliyor ne kese fasülye gibiöyle derler.
Evet en önemlisi sağlıklı olması. Şükür öyle görünüyor. Maşallah bu aradaVallahi bilemedik bizde tahminler karman corman olduepey kilolu duruyor gibi mashaAllah bana hic cekmedigi kesin saglik olsunda..
Cok sagolun sizin yaziyi da okudum az once 47 yas olupta boyle guzel seyler duymak ne guzel degilmi Rabbim sizede nasib etsin tekrar anneligiEvet en önemlisi sağlıklı olması. Şükür öyle görünüyor. Maşallah bu arada
canım, ben kullanmadım ki, hiçbir bilgim yok. bu test sonucu ile orada bir doktora gitmen mümkün müdür? doktora gidemiyorsan eczacı bilir.. bulursun gönlünü ferah tut: ) kaç zamandır gelmiyordum buraya, demin bıdığını gördüm, çok güzel görünüyor, çok sevgiler ona da sana da: )Cok sagolun kizlar tekrardaninshaAllah burda bircok guzel haberler aliriz hepbirlikte.. Bugun gonul hoca aradi benim trombofili testimin bi kac degeri referans disi cikti yani tam pihtilasma varmi bilinmiyor hamileyken yapilan bir test oksapar yazdi igne olarak vurunmam gerekiyormus.. smdi bu oksapar bizim burda yok alternatif varmi bildiginiz veya kullandiginiz? T taniamu R rinanoy A arven84
İnsallah canım Allah razi olsun sizlerden Rabbim seninde bebeğini sağlıkla kucağına aldirsinCanim benim inshaAllah dua edicem senin icinAllahim icini ferahlatsin yavruna kavusursun bianonce
Benim bildiğim yok ama orda illaki bir muadil vardır? Sıkıntı oluyor tabi almak oralarda biliyorum ben bir climara bantı alamamıştım.Acaba kargo ile alınabilir mi?recetede içine konulurak bunu bir araştır istersen kesin temin edemezsen.Cok sagolun kizlar tekrardaninshaAllah burda bircok guzel haberler aliriz hepbirlikte.. Bugun gonul hoca aradi benim trombofili testimin bi kac degeri referans disi cikti yani tam pihtilasma varmi bilinmiyor hamileyken yapilan bir test oksapar yazdi igne olarak vurunmam gerekiyormus.. smdi bu oksapar bizim burda yok alternatif varmi bildiginiz veya kullandiginiz? T taniamu R rinanoy A arven84
Yarin burdaki drum aricak onada sorucam tekrar bakalim nedicek belki vermeyedebilir.. ama gonul hoca kafami karistirdi kullansan iyi olur dedi hayirlisi artik sen nasilsin varmi yakinlarda randevunBenim bildiğim yok ama orda illaki bir muadil vardır? Sıkıntı oluyor tabi almak oralarda biliyorum ben bir climara bantı alamamıştım.Acaba kargo ile alınabilir mi?recetede içine konulurak bunu bir araştır istersen kesin temin edemezsen.
Cok sagol canim aklima sen geldin hamisleri etiketleyim dedimcanım, ben kullanmadım ki, hiçbir bilgim yok. bu test sonucu ile orada bir doktora gitmen mümkün müdür? doktora gidemiyorsan eczacı bilir.. bulursun gönlünü ferah tut: ) kaç zamandır gelmiyordum buraya, demin bıdığını gördüm, çok güzel görünüyor, çok sevgiler ona da sana da: )
Cok teşekkürler..mücadele edecek maddi ve manevi güce sahip oldugun sürece bırakma tabiki umut var arayıda çok fazla açma amaÇok şükür iyiym bugün Bülent traşın Instagram sayfasına baktım 47 yaşında bir hamilenin betahcg sini paylaşmış. Biraz umutlandım.iki yıl daha çabalamak söz konusu olabilir gibi. Regl oldukça umıt var galiba iyi olmana sevindim iyi devam etsin huzurla nefes alacağın günler çabuk gelsin.
Zorluklar yaşansada iyi ve moralli olmaya çalışıyoruz.Haftaya bir perinatolog görmem gerekiyor.bakalım dilerim sağlıkla ilerlemeye devam edicezYarin burdaki drum aricak onada sorucam tekrar bakalim nedicek belki vermeyedebilir.. ama gonul hoca kafami karistirdi kullansan iyi olur dedi hayirlisi artik sen nasilsin varmi yakinlarda randevun
295$ canımMerhaba kızlar önümüzdeki ay ikinci pgt denemem olucak inşallah. 2021 güncel fiyatlar nedir memorialde bilen var mı? Özelden de yazabilirsiniz sevinirim şehir dışından gidicem bütçeme göre bir yer seçmem gerek
Kesinlikle Yücel Hoca derimKızlar transfer için doktor tercihiniz kimden yana???
Tüp bebek ve embriyo dondurma ücreti ne kadar?295$ canım
Allah razı olsunİnşallah canımhakkınızda hayırlısı olsun ve pozitif düşünmekten hiç vazgeçmeyin bol şans.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?