Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Doğru diyosun bakarsın evladim belki annesinin başarısıyla gelir bu arada 3 . Denemiz olcak canim ilk ikisinde çok rahattım ama artık 3 . Olunca insan korkuyo ins buradan bende sizin gibi paylaşırım bebiş fotosu
Canim benim inshaAllah dua edicem senin icin Allahim icini ferahlatsin yavruna kavusursun bianonce

Cok sagolun kizlar tekrardan inshaAllah burda bircok guzel haberler aliriz hepbirlikte.. Bugun gonul hoca aradi benim trombofili testimin bi kac degeri referans disi cikti yani tam pihtilasma varmi bilinmiyor hamileyken yapilan bir test oksapar yazdi igne olarak vurunmam gerekiyormus.. smdi bu oksapar bizim burda yok alternatif varmi bildiginiz veya kullandiginiz? T taniamu R rinanoy A arven84

İstirahat halinde ilerliyoruz,riskli zamanlar biraz geçsin daha rahat olucam.Çok teşekkürler.Siz de daha iyisiniz umarım.
Çok şükür iyiym bugün Bülent traşın Instagram sayfasına baktım 47 yaşında bir hamilenin betahcg sini paylaşmış. Biraz umutlandım. iki yıl daha çabalamak söz konusu olabilir gibi. Regl oldukça umıt var galiba iyi olmana sevindim iyi devam etsin huzurla nefes alacağın günler çabuk gelsin.

Oğluş mu geliyor ne kese fasülye gibi öyle derler.11 hafta olmuş tr de olsan cinsiyet söylerlerdi. Tabiyi önemsiz bir konu amaa aynı zamanda merak konusu

canım, ben kullanmadım ki, hiçbir bilgim yok. bu test sonucu ile orada bir doktora gitmen mümkün müdür? doktora gidemiyorsan eczacı bilir.. bulursun gönlünü ferah tut: ) kaç zamandır gelmiyordum buraya, demin bıdığını gördüm, çok güzel görünüyor, çok sevgiler ona da sana da: )

Benim bildiğim yok ama orda illaki bir muadil vardır? Sıkıntı oluyor tabi almak oralarda biliyorum ben bir climara bantı alamamıştım.Acaba kargo ile alınabilir mi?recetede içine konulurak bunu bir araştır istersen kesin temin edemezsen.

Merhaba kızlar önümüzdeki ay ikinci pgt denemem olucak inşallah. 2021 güncel fiyatlar nedir memorialde bilen var mı? Özelden de yazabilirsiniz sevinirim şehir dışından gidicem bütçeme göre bir yer seçmem gerek

Yarin burdaki drum aricak onada sorucam tekrar bakalim nedicek belki vermeyedebilir.. ama gonul hoca kafami karistirdi kullansan iyi olur dedi hayirlisi artik sen nasilsin varmi yakinlarda randevun

Cok sagol canim aklima sen geldin hamisleri etiketleyim dedim Yarin drumla gorusmem var bitemelli ona sorayim en iyisi.. iyi oldu geldigin ozlettin kendini Sen iyimisin hersey yolundadir umarim nekadar oldunuz? Kocaman sevgi dolu opucukler

Cok teşekkürler..mücadele edecek maddi ve manevi güce sahip oldugun sürece bırakma tabiki umut var arayıda çok fazla açma amaİyi haberlerini duymak dileğiyle.

Yarin burdaki drum aricak onada sorucam tekrar bakalim nedicek belki vermeyedebilir.. ama gonul hoca kafami karistirdi kullansan iyi olur dedi hayirlisi artik sen nasilsin varmi yakinlarda randevun
Zorluklar yaşansada iyi ve moralli olmaya çalışıyoruz.Haftaya bir perinatolog görmem gerekiyor.bakalım dilerim sağlıkla ilerlemeye devam edicez

295$ canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…