- 11 Ocak 2021
- 45
- 31
- 8
- 30
Çok teşekkür ederim verdiğiniz Bilgi için2. sorunun cevabına ek olarak ekleyeyim canımÖn görüşmede size bilgi verip muayene ettikten sonra Semra hanım da muayene ediyor. Ben de ilk kez pazartesi gittim. Çok güven verici ve çok kaliteli bir yer. Maddi durumumuzu düzeltip oraya devam edicez inşallah
Ben enox kullanmıştımCok sagolun kizlar tekrardaninshaAllah burda bircok guzel haberler aliriz hepbirlikte.. Bugun gonul hoca aradi benim trombofili testimin bi kac degeri referans disi cikti yani tam pihtilasma varmi bilinmiyor hamileyken yapilan bir test oksapar yazdi igne olarak vurunmam gerekiyormus.. smdi bu oksapar bizim burda yok alternatif varmi bildiginiz veya kullandiginiz? @taniamu R rinanoy @arven84
Süpersiniz inanın ki hiç pişman olmayacaksınızCemile hanımm çok teşekkür ederimEşime okuttum yazdıklarınızı, diğer arkadaşların da yazdıklarını anlattım ve ikna oldu. Allah hepinizden razı olsun
Sen neden gitmem gerekiyo perinatologa? Kanamalarin durdumu? InshaAllah sagliklica kucagimiza aliriz yavrulariZorluklar yaşansada iyi ve moralli olmaya çalışıyoruz.Haftaya bir perinatolog görmem gerekiyor.bakalım dilerim sağlıkla ilerlemeye devam edicez
Dr yucel sahinKızlar transfer için doktor tercihiniz kimden yana???
Tmm canim sagol bakayim biBen enox kullanmıştım
Tüp bebek 12 bin canım. Embriyo dondurmayı bilemiyorum canım. Telefonla aradığında sana net fiyatı vereceklerdirTüp bebek ve embriyo dondurma ücreti ne kadar?
Ahh amin inşallah canımÇok teşekkür ederim verdiğiniz Bilgi içinİnşallah siz de tez zamanda yavrunuza kavuşursunuz
Amin inşallahhSüpersiniz inanın ki hiç pişman olmayacaksınız
Rabbim çıkılan bu yolda hayırla sonuçlandırsın inşallah
2 tanesinde heterozigot mutasyonu var canim sanirim kan sulandirici kullanman gerekiyor seninde.. peki bu sonuclar nekadar surede cikti senin memorialdemi yaptirdin?Kızlar genetik testim çıkmış yorumlayabilecek olan var mı?
Merhaba ben de Ocak sonu başlayan adetimle transfere hazırlanıcam inşallah dizinle aynı zamanlara denk geliyorKızlar genetik testim çıkmış yorumlayabilecek olan var mı?
Hayırlı olsun tedavinizKızlar ben de yeni memorialde başladım tedaviye.. Inşallah güzel olur ve sağlıkla bebegime kavuşurum ben debizden suruntu testi ve akciğer filmi istediler. Siz de verdiniz mi acaba? Nasıl yaptınız?
Yok canım 2 ayda çıktı devlet hastanesinde.. ön görüşmeden 1 sonraki gün vermiştim kasım 19 da2 tanesinde heterozigot mutasyonu var canim sanirim kan sulandirici kullanman gerekiyor seninde.. peki bu sonuclar nekadar surede cikti senin memorialdemi yaptirdin?
Anammm o acıtan iğneler miiMerhaba ben de Ocak sonu başlayan adetimle transfere hazırlanıcam inşallah dizinle aynı zamanlara denk geliyortest için de pıhtılaşmaya yatkınlığı olan iki geniniz var. Benimde pai-1 genim homozigot. Zaten tüp bebekte kan sulandırıcı iğneleri veriyorlardı biz sadece gebelik sonuna kadar kullanıcaz
Aynı dönemde gün sayacağız deseneMerhaba ben de Ocak sonu başlayan adetimle transfere hazırlanıcam inşallah dizinle aynı zamanlara denk geliyortest için de pıhtılaşmaya yatkınlığı olan iki geniniz var. Benimde pai-1 genim homozigot. Zaten tüp bebekte kan sulandırıcı iğneleri veriyorlardı biz sadece gebelik sonuna kadar kullanıcaz
Evet canım tedaviye başladığımız gün covid testi verdik memorial de .. hayırlı olsun şimdidenKızlar ben de yeni memorialde başladım tedaviye.. Inşallah güzel olur ve sağlıkla bebegime kavuşurum ben debizden suruntu testi ve akciğer filmi istediler. Siz de verdiniz mi acaba? Nasıl yaptınız?
11. haftaya girdi benimki: ) şükür büyük bir sıkıntı yok..Cok sagol canim aklima sen geldin hamisleri etiketleyim dedimYarin drumla gorusmem var bitemelli ona sorayim en iyisi.. iyi oldu geldigin ozlettin kendini Sen iyimisin hersey yolundadir umarim nekadar oldunuz? Kocaman sevgi dolu opucukler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?