Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Çok teşekkür ederim verdiğiniz Bilgi için İnşallah siz de tez zamanda yavrunuza kavuşursunuz

Ben enox kullanmıştım

Cemile hanımm çok teşekkür ederim Eşime okuttum yazdıklarınızı, diğer arkadaşların da yazdıklarını anlattım ve ikna oldu. Allah hepinizden razı olsun
Süpersiniz inanın ki hiç pişman olmayacaksınız
Rabbim çıkılan bu yolda hayırla sonuçlandırsın inşallah

Süpersiniz inanın ki hiç pişman olmayacaksınız
Rabbim çıkılan bu yolda hayırla sonuçlandırsın inşallah
Amin inşallahh Burası o kadar iyi geliyor ki anlatamam. Tüm yaşanılan stresi bu başlıktakiler sayesinde atıyorum. Hepinize çok teşekkür ederim

Kızlar genetik testim çıkmış yorumlayabilecek olan var mı?
Merhaba ben de Ocak sonu başlayan adetimle transfere hazırlanıcam inşallah dizinle aynı zamanlara denk geliyor test için de pıhtılaşmaya yatkınlığı olan iki geniniz var. Benimde pai-1 genim homozigot. Zaten tüp bebekte kan sulandırıcı iğneleri veriyorlardı biz sadece gebelik sonuna kadar kullanıcaz

Kızlar ben de yeni memorialde başladım tedaviye.. Inşallah güzel olur ve sağlıkla bebegime kavuşurum ben de bizden suruntu testi ve akciğer filmi istediler. Siz de verdiniz mi acaba? Nasıl yaptınız?
Hayırlı olsun tedaviniz evet başlarken istiyorlar. Opu öncesi ve transfer öncesi de istiyorlar

2 tanesinde heterozigot mutasyonu var canim sanirim kan sulandirici kullanman gerekiyor seninde.. peki bu sonuclar nekadar surede cikti senin memorialdemi yaptirdin?
Yok canım 2 ayda çıktı devlet hastanesinde.. ön görüşmeden 1 sonraki gün vermiştim kasım 19 da çok büyük bir sorun değil o zmaan ?

Anammm o acıtan iğneler mii

Aynı dönemde gün sayacağız desene

Kızlar ben de yeni memorialde başladım tedaviye.. Inşallah güzel olur ve sağlıkla bebegime kavuşurum ben de bizden suruntu testi ve akciğer filmi istediler. Siz de verdiniz mi acaba? Nasıl yaptınız?
Evet canım tedaviye başladığımız gün covid testi verdik memorial de .. hayırlı olsun şimdiden

Cok sagol canim aklima sen geldin hamisleri etiketleyim dedim Yarin drumla gorusmem var bitemelli ona sorayim en iyisi.. iyi oldu geldigin ozlettin kendini Sen iyimisin hersey yolundadir umarim nekadar oldunuz? Kocaman sevgi dolu opucukler
11. haftaya girdi benimki: ) şükür büyük bir sıkıntı yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…