Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar genetik testim çıkmış yorumlayabilecek olan var mı?
Benim de ilk ikisi heterozigot. Bu testi yaptirip hepsi normal cikan gormedim bize butun gebelik boyunca igne veya coraspin gorunuyo galibaaa.
Bakalim doktor ne diyecek, sen daha once gideceksin benden. Merakla bekliyorum

Benim de ilk ikisi heterozigot. Bu testi yaptirip hepsi normal cikan gormedim bize butun gebelik boyunca igne veya coraspin gorunuyo galibaaa.
Bakalim doktor ne diyecek, sen daha once gideceksin benden. Merakla bekliyorum
Aradılar şimdi hastaneden canım yücel bey izinliymiş yarın beni arayacaklarmış herhangi bir problem yok dedi hemşire . Bakalım ben ocak sonu adet olacağım sen benden önce gidebilirsin bence

Hayırlı olsun tedaviniz evet başlarken istiyorlar. Opu öncesi ve transfer öncesi de istiyorlar
Yaa gerçekten mi? Neden ki ya.. Sürekli radyasyon alımı olacak o halde.. Keşke kanda baksala
Evet canım tedaviye başladığımız gün covid testi verdik memorial de .. hayırlı olsun şimdiden
Çok teşekkür ederim sizin de yeni galiba tedaviniz sizin de hayırlı olsun

Yaa gerçekten mi? Neden ki ya.. Sürekli radyasyon alımı olacak o halde.. Keşke kanda baksala

Çok teşekkür ederim sizin de yeni galiba tedaviniz sizin de hayırlı olsun
Canım her seferinde akciğer filmi istemediler benden ama şöyle söyleyim en az radyosyon alan röntgen çekimi akciğer grafisi merak etme kuzu

Herkese merhabalar,

bugün epey beni kızdıran bir durum yaşdım. Biliyorsunuz memorial her eczanede bulunmayan mutlaka siparişle getirteceğiniz mümkünse en pahalı markayı veriyor. Hepiniz hafta hafta 160 liraya Lutinus sipariş ettiniz bu süreçte.
gebelik takibi yapan doktorum progestana devam edelim ama lütfen lutinus kullanma o pompayla takılan tableti dedi. Progestan ın her eczenade bulabileceğiniz peogesteron kapsülü varmış fiyatı da 60 tl.

zaten uzun zaman önce progynex ampul de eczanede yokken eczacı Progestan ampul aynısı 50lik onu vereyim demişti hemşire hattı da olur aynı ilaç zaten dediğinden beri progynex değil peogestan ampul vuruluyordum.
Bu tablet olayı pes dedirtti. Sadece o mümessillerle anlaştıkları için böyle pahalı hiçbi yerde siparişsiz bulunmayan markaları aldırıyorlar. İçerik birebir aynı, bütün türkiye progestan kapsül kullanırken bize neden lutinus veriyorlar 3 kat pahalıya anlayamadım, yazık yani.. bizden geçti tabi lutinusla devam ettik bilmeden ama birine faydası olacaksa ne mutlu

Aradılar şimdi hastaneden canım yücel bey izinliymiş yarın beni arayacaklarmış herhangi bir problem yok dedi hemşire . Bakalım ben ocak sonu adet olacağım sen benden önce gidebilirsin bence
Yok canim ben Subat sonunu bekliyorum malesef bekle bekle öldük

Yucel bey ne onerecek merak ediyorum, buraya da yazarsan cok sevinirim

Bu bilgiyi bizimle paylaştığın için teşekkür ederim , inşallah gebelik elde edersem mutlaka bu konuyu kendileri ile görüşeceğim

Peki her defasında suruntu testi mi istediler? I da çok kötü yaa
Evet canım sürüntü.Çünkü kandan bakılan antikor testi yani daha önce geçirmiş misin bağışıklık kazanmış mısın diye bakılıyor o an korona olup olmadığın hakkında net bilgi vermiyor. hoş sürüntü testleri de %100 doğru mu o da meçhul

Bu bilgiyi bizimle paylaştığın için teşekkür ederim , inşallah gebelik elde edersem mutlaka bu konuyu kendileri ile görüşeceğim
Rica ederim. Aslında 6 kat daha ucuzmuş çünkü kutuda 200lük 30 tablet var bana 15 gün yetecek kadar. Lutinus 100lük 21 tabletti günde 4 tane kullanıyordum.. insafsızlık bu ya bunca zaman onca para gitti her hafta.. sağlık olsun ne diyim

Gerçekten üzücü bir durum.. dediğiniz gibi sağlık olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…