Benim de ilk ikisi heterozigot. Bu testi yaptirip hepsi normal cikan gormedimKızlar genetik testim çıkmış yorumlayabilecek olan var mı?
Tahmini olarak benim transferim 10 - 11 Şubat civarı olacak.Kızlar hiç transfer olacak yok mu yakın zamanda ?
Aradılar şimdi hastaneden canım yücel bey izinliymiş yarın beni arayacaklarmış herhangi bir problem yok dedi hemşire . Bakalım ben ocak sonu adet olacağım sen benden önce gidebilirsin benceBenim de ilk ikisi heterozigot. Bu testi yaptirip hepsi normal cikan gormedimbize butun gebelik boyunca igne veya coraspin gorunuyo galibaaa.
Bakalim doktor ne diyecek, sen daha once gideceksin benden. Merakla bekliyorum
Maşallahh ne kadar güzelTahmini olarak benim transferim 10 - 11 Şubat civarı olacak.
Pgt li embriyodan bir oğlum var. 19 aylık.
Bakalım... :)
Yaa gerçekten mi? Neden ki ya.. Sürekli radyasyon alımı olacak o halde.. Keşke kanda baksalarHayırlı olsun tedavinizevet başlarken istiyorlar. Opu öncesi ve transfer öncesi de istiyorlar
Yaa gerçekten mi? Neden ki ya.. Sürekli radyasyon alımı olacak o halde.. Keşke kanda baksalaHayırlı olsun tedavinizevet başlarken istiyorlar. Opu öncesi ve transfer öncesi de istiyorlar
Çok teşekkür ederimEvet canım tedaviye başladığımız gün covid testi verdik memorial de .. hayırlı olsun şimdiden
Teşekkür ederimTüp bebek 12 bin canım. Embriyo dondurmayı bilemiyorum canım. Telefonla aradığında sana net fiyatı vereceklerdir444 7 888
Diğer topiklerde okuduğum kadarıyla bi iğne var kan sulandırıcı kızlar oturup kalkamıyordu en son acıdanpastelmom canım iğneler acıtıyor mu hiç bilmiyorum bende ilk defa vurunucam eğer hamile kalırsam evet birlikte gün sayarız nasipse
Canım her seferinde akciğer filmi istemediler benden ama şöyle söyleyim en az radyosyon alan röntgen çekimi akciğer grafisi merak etme kuzuYaa gerçekten mi? Neden ki ya.. Sürekli radyasyon alımı olacak o halde.. Keşke kanda baksala
Çok teşekkür ederimsizin de yeni galiba tedaviniz sizin de hayırlı olsun
İnşallah o kadar acımazDiğer topiklerde okuduğum kadarıyla bi iğne var kan sulandırıcı kızlar oturup kalkamıyordu en son acıdan
Yok canim ben Subat sonunu bekliyorum malesefAradılar şimdi hastaneden canım yücel bey izinliymiş yarın beni arayacaklarmış herhangi bir problem yok dedi hemşire . Bakalım ben ocak sonu adet olacağım sen benden önce gidebilirsin bence
E orası öyle tabi yeter ki gelsin yavruşİnşallah o kadar acımazAma keşke gebelik olsa da canımız yansın dayanıcaz artık
Tamam canım tabiki yazarımYok canim ben Subat sonunu bekliyorum malesefbekle bekle öldük
Yucel bey ne onerecek merak ediyorum, buraya da yazarsan cok sevinirim
Bu bilgiyi bizimle paylaştığın için teşekkür ederim , inşallah gebelik elde edersem mutlaka bu konuyu kendileri ile görüşeceğimHerkese merhabalar,
bugün epey beni kızdıran bir durum yaşdım. Biliyorsunuz memorial her eczanede bulunmayan mutlaka siparişle getirteceğiniz mümkünse en pahalı markayı veriyor. Hepiniz hafta hafta 160 liraya Lutinus sipariş ettiniz bu süreçte.
gebelik takibi yapan doktorum progestana devam edelim ama lütfen lutinus kullanma o pompayla takılan tableti dedi. Progestan ın her eczenade bulabileceğiniz peogesteron kapsülü varmış fiyatı da 60 tl.
zaten uzun zaman önce progynex ampul de eczanede yokken eczacı Progestan ampul aynısı 50lik onu vereyim demişti hemşire hattı da olur aynı ilaç zaten dediğinden beri progynex değil peogestan ampul vuruluyordum.
Bu tablet olayı pes dedirtti. Sadece o mümessillerle anlaştıkları için böyle pahalı hiçbi yerde siparişsiz bulunmayan markaları aldırıyorlar. İçerik birebir aynı, bütün türkiye progestan kapsül kullanırken bize neden lutinus veriyorlar 3 kat pahalıya anlayamadım, yazık yani.. bizden geçti tabi lutinusla devam ettik bilmeden ama birine faydası olacaksa ne mutlu
Peki her defasında suruntu testi mi istediler? I da çok kötü yaaCanım her seferinde akciğer filmi istemediler benden ama şöyle söyleyim en az radyosyon alan röntgen çekimi akciğer grafisi merak etme kuzu
Evet canım sürüntü.Çünkü kandan bakılan antikor testi yani daha önce geçirmiş misin bağışıklık kazanmış mısın diye bakılıyor o an korona olup olmadığın hakkında net bilgi vermiyor. hoş sürüntü testleri de %100 doğru mu o da meçhulPeki her defasında suruntu testi mi istediler? I da çok kötü yaa
Rica ederim. Aslında 6 kat daha ucuzmuş çünkü kutuda 200lük 30 tablet var bana 15 gün yetecek kadar. Lutinus 100lük 21 tabletti günde 4 tane kullanıyordum.. insafsızlık bu ya bunca zaman onca para gitti her hafta.. sağlık olsun ne diyimBu bilgiyi bizimle paylaştığın için teşekkür ederim , inşallah gebelik elde edersem mutlaka bu konuyu kendileri ile görüşeceğim
Gerçekten üzücü bir durum.. dediğiniz gibi sağlık olsunRica ederim. Aslında 6 kat daha ucuzmuş çünkü kutuda 200lük 30 tablet var bana 15 gün yetecek kadar. Lutinus 100lük 21 tabletti günde 4 tane kullanıyordum.. insafsızlık bu ya bunca zaman onca para gitti her hafta.. sağlık olsun ne diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?