- 31 Temmuz 2017
- 994
- 557
- 103
- 41
Yaa çok saçma.. İlk bulaş olduğunda da test negatif çıkabiliyor ki.. Bi kaç gün sonra pozitif dönüyor benim bildiğim. Her defasında test istemek biraz saçma.. Bize de yazık..Evet canım sürüntü.Çünkü kandan bakılan antikor testi yani daha önce geçirmiş misin bağışıklık kazanmış mısın diye bakılıyor o an korona olup olmadığın hakkında net bilgi vermiyor. hoş sürüntü testleri de %100 doğru mu o da meçhul
Benden bir ilk tedaviye başladığımda alındı bir de transferde alınacak. 3 kere değil 2 kere test vwrmiş olacağım..Yaa çok saçma.. İlk bulaş olduğunda da test negatif çıkabiliyor ki.. Bi kaç gün sonra pozitif dönüyor benim bildiğim. Her defasında test istemek biraz saçma.. Bize de yazık..
Hmm anladim canim yok sorun degil canim ona gore ilac vericeklerdir oksapar veya baska bir igne.. buarada 19 kasim transfer tarihimdi benimdeYok canım 2 ayda çıktı devlet hastanesinde.. ön görüşmeden 1 sonraki gün vermiştim kasım 19 daçok büyük bir sorun değil o zmaan ?
Güzel bir tesadüfHmm anladim canim yok sorun degil canim ona gore ilac vericeklerdir oksapar veya baska bir igne.. buarada 19 kasim transfer tarihimdi benimdezaman gecseydi ya merak ediyorum senin surecini
Cok sukur canim sevindim Allah saglikli gebelikler versin cumlemize11. haftaya girdi benimki: ) şükür büyük bir sıkıntı yok..
Valla guzel haberlerini bekliyoruz inshaAllah heyecan dolu surec olucak transfer sonrasi cok fena canim yaaGüzel bir tesadüfCanım vallahi inanır mısın ben de çok merak ediyorum benim sürecimi
Çekeceğiniz var benden 10 gün evdeyim transfer döneminde 7/24 kk da takılırım herhaldeValla guzel haberlerini bekliyoruz inshaAllah heyecan dolu surec olucak transfer sonrasi cok fena canim yaaal da gel sipani bian once yetis bize
InshaAllah canim guzel hissetmen en iyisi zaten biz elimizden geleni yaptik gerisi Allaha kaldi yavrularimiza kavusmayi nasib etsin Rabbim kimseleri ugrastirmasin.. senin canin sag olsun burda takilmaya dvmÇekeceğiniz var benden 10 gün evdeyim transfer döneminde 7/24 kk da takılırım herhaldeinşallah canım yaa kalben içim çok rahat açıkçası yani Allah ol derse olacak ama nedense ben şimdiden olmuş gibi hissediyorum
InshaAllah canim guzel hissetmen en iyisi zaten biz elimizden geleni yaptik gerisi Allaha kaldi yavrularimiza kavusmayi nasib etsin Rabbim kimseleri ugrastirmasin.. senin canin sag olsun burda takilmaya dvm
Çok fazla ya.. Sonuçta insanlar on görüşmeye de geliyor onlardan istenmiyor.Benden bir ilk tedaviye başladığımda alındı bir de transferde alınacak. 3 kere değil 2 kere test vwrmiş olacağım..
Bence transferde alınması çok mantıklı. Çünkü tehlikeli ve süreci etkileyen bir hastalık.Çok fazla ya.. Sonuçta insanlar on görüşmeye de geliyor onlardan istenmiyor.
Doktorum zaten kendisiDr yucel sahin
InshaAllah canim Allah tamamini erdirsin kucaginada alirsin yavrunuDoktorum zaten kendisibana da uğurlu gelsin inşallah
Rahim içindeki kanamalar durdu ,sanırım yüksek riskli gebelik olarak nitelendirildiği için perinatologla devam etmemi istediler.Bu arada kızlar cildim özellikle bacaklarım,ayagığımın kenarları ve kollarımın bir kısmında aşırı kuruluk var pul pul dökülüyor başlarda yine olmuştu kuruluk önemsemedim ama geçmiyo ve hatta kırışık bir görüntü hali olmaya başladı.Progestron fazlalığı da yapabilirmiş.Bu ilaçlı transfer oldugundan 10.haftaya kadar günde 4 lutinus ve 3güne 1 iğne çileyede dönüşse devam ediyorum tabi.Benzer durumda olanlar var mı?Sen neden gitmem gerekiyo perinatologa? Kanamalarin durdumu? InshaAllah sagliklica kucagimiza aliriz yavrulari
geçmiş olsun. günde 2 lutinus bile etkiliyor insanı, 4 tanenin etkileri daha çoktur tabi. 1 hafta kalmış, sabır dilerim.Rahim içindeki kanamalar durdu ,sanırım yüksek riskli gebelik olarak nitelendirildiği için perinatologla devam etmemi istediler.Bu arada kızlar cildim özellikle bacaklarım,ayagığımın kenarları ve kollarımın bir kısmında aşırı kuruluk var pul pul dökülüyor başlarda yine olmuştu kuruluk önemsemedim ama geçmiyo ve hatta kırışık bir görüntü hali olmaya başladı.Progestron fazlalığı da yapabilirmiş.Bu ilaçlı transfer oldugundan 10.haftaya kadar günde 4 lutinus ve 3güne 1 iğne çileyede dönüşse devam ediyorum tabi.Benzer durumda olanlar var mı?
Spermatogenetik hücre bulunamadı yazıyorKızlar Murad hoca eşimin spermiogram testinin mikroskopla incelenmesini istemişti. Spermatid bulunamadı diyor. Tese'de umudumuz olmalı mı sizce?
Murat hoca bu konuda bir yorum yaptı mı canım Tese zorunlu falan gibi?Kızlar Murad hoca eşimin spermiogram testinin mikroskopla incelenmesini istemişti. Spermatid bulunamadı diyor. Tese'de umudumuz olmalı mı sizce?
Biz yanına gittiğimizde spermiogram sıfır çıkmıştı, labaratuarı arayıp mikroskop ile hücrelere bakmalarını istedi. Eşimin testisinin birisi küçük olduğu için tese yapmalıyız dedi. Sonuç için bugün arayıp mail istedik. Orada yazıyordu canım.Murat hoca bu konuda bir yorum yaptı mı canım Tese zorunlu falan gibi?
Anladım canım,tese ile sperm bulunabilecekse ki murad hoca bu konuda çok iyi diye duydum o yoldan gidebilirsiniz zaten murad hoca size detaylı bilgi verecektir..çaresiz değiliz Allaha şükür hiç kendini hırpalamaBiz yanına gittiğimizde spermiogram sıfır çıkmıştı, labaratuarı arayıp mikroskop ile hücrelere bakmalarını istedi. Eşimin testisinin birisi küçük olduğu için tese yapmalıyız dedi. Sonuç için bugün arayıp mail istedik. Orada yazıyordu canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?