Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Anladım canım,tese ile sperm bulunabilecekse ki murad hoca bu konuda çok iyi diye duydum o yoldan gidebilirsiniz zaten murad hoca size detaylı bilgi verecektir..çaresiz değiliz Allaha şükür hiç kendini hırpalama
İnşallah canım Teseden eli boş döner miyiz korkusu oluştu. Napalım Allah ne derse o olur. Olumsuz olursa da mutlu evliliğimiz var çok şükür Tevekkül bizden, takdir Allah'tan

İnşallah canım Teseden eli boş döner miyiz korkusu oluştu. Napalım Allah ne derse o olur. Olumsuz olursa da mutlu evliliğimiz var çok şükür Tevekkül bizden, takdir Allah'tan
Aynen öyle ki Allah çabalayanların yanınndadır vermeyeceğini istetmezmiş daha yaşamadan olumsuzu çağırma pozitif düşünmeye bak canım inan daha huzurlu oluyorsun hayal et sperm bulundu ve bebeğin sana tutundu o testte pozitifi gördüğünü ve bebeğğni sağlıkla kucağına aldığını düşün bu bana o kadar iyi geliyor kii vesveseler uçup gidiyor

Cümleyi okuyup sonuna gelene kadar huzurla doldum Allah razı olsun canım, pozitif olacağım inşallah

geçmiş olsun. günde 2 lutinus bile etkiliyor insanı, 4 tanenin etkileri daha çoktur tabi. 1 hafta kalmış, sabır dilerim.
bende kurumanın tersi oldu, aşırı yağlanma ve sivilcelenme.
Sağol...ilaçların yan etkisi çok ,östrojen bantta kullanıyorum haftayı da bitirelim bir ohh cekicem

Canim inshaAllah bu donemleri atlatirsin az kaldi sanada ilaclari biraktim ben sadece folik asidim var.. bu soyledigin kuruluk bende de var gozumun altinda cikti sadece ve baska biyerde yok ekzema gibi birsey kavlak duruyor ilaclardan mi bilmiyorum hava degisiminden saniyordum ben ama bi bakayim zaten sali gunu sondu ilacim gecicekmi inshAllah seninkilerde gecer dr una bir danis yinede

Kızlar hiç transfer olacak yok mu yakın zamanda ?
Ben varım ama Yücel beye Brüksel tüp bebek merkezinde. Bitane dondurulmuş var onu transfer yaptıracagız. İkinci yumurta toplama iptal oldu benim yumurtalar geriledi. Maddi yatan dolayı tekrar toplama yaptıramayacagız. İlk toplamadan olan emrio yu transfer edilecek. Adet olunca bulunduğum shirde muayene leri yaptıracagım. Ona göre bana kullanmam gereken ilaçların isimlerini verecekler. Sürec bu sekilde olacak. Ama ne zaman adet olurum bilmiyorum. O yumurta lar kist olurmu bilmiyorum.

Önümde ki ay ön görüşmeye gidecek olan varmı? Biz şanlıurfa dan gidecez ama çok kararsızım gitsek mi gitmesek mi diye. Dosyamz war zaten orda 1 negatif war orda

İnşallah o dondurulmus embriyon sana sağlıklı bir evlat olarak gelir canım çatlatma iğnesi vurulduysan 1 hafta içinde adet olursun canım.inşallah kist oluşmamıştır

Önümde ki ay ön görüşmeye gidecek olan varmı? Biz şanlıurfa dan gidecez ama çok kararsızım gitsek mi gitmesek mi diye. Dosyamz war zaten orda 1 negatif war orda
Şahsi kanaatim 1 negatif sonuç yüzünden merkeze sırtımı çevirmezdim canım. labaratuvar olarak en iyi ekipman ve personel şüphesiz ki memorial..bir şans daha verirdim yerinde olsam , eğer tüp bebek deneyecek sen tekrar ve tabi maddiyat memorial için elverişliyse

Sanirim memorial in gazianteptede var hastanesi bir arastirin isterseniz size yakin olurmu bilmiyorum bizde yurtdisindan istanbula gidip geldik 3 sefer, orasi tup bebegin merkezi zor oldu baya ama cok memnun kaldik lab cok iyi ve pgt acisindan dusunuyorsaniz tavsiye ederim maddi acidan zorlanmadik dgl.. biraz tuzlu ama sonuc guzel hamd olsun darisi sizlere inshaAllah 2.cide al kucagina yavrunu

Canim hadi gozun aydin varmi pgt den bir gelisme insh hsg sonucunda guzel cikar Allahim islerini kolaylastirsin
Canikom yok, daha erken setup icin, tam 1 ay oldu. Bi aksilik cikmazsa onumuzdeki ayin ikinci ucuncu haftasi setup biter diye hesapladim. Hsg icin gittigimde Dr. Murat'a da ugrayacagim, bakalim nasil gidiyo

Canikom yok, daha erken setup icin, tam 1 ay oldu. Bi aksilik cikmazsa onumuzdeki ayin ikinci ucuncu haftasi setup biter diye hesapladim. Hsg icin gittigimde Dr. Murat'a da ugrayacagim, bakalim nasil gidiyo
Iyi fikir canim, biz pesinden gitmessek genelde rahat davranabiliyorlar Umarim diledigin gibi olur hersey kolaylikla atlatirsin cok merak ediyorum seni guzel haberlerini bekliyoruz buradan Hsg’n nezaman ve onerdigim dr a mi gidiceksin? Hayirlisi olsun askosum

Amin canim insallah senin guzel haberlerinle pozitifi depoladim kendime de insallah bize guzel bir yol actin. Hsgyi senin onerin dogrultusunda cektirecegim evet

Bi ise baslayip uzuuun sure habersiz beklemek zor gercekten. Aklim hep orada zaten, zirt pirt arayip darlamak da istemiyorum ama hazir hsg icin gitmisken kapisina dayanalim dedik

Setup
Darlamayınca da bilgi alamıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…