Aaay hadi inshaAllah canim sizlere umut oldugum icinde ayri bir mutluyum burada herkez pozitifi gorsun saglikli yavrulara kavussun dilegim bu herzaman..Amin canim insallahsenin guzel haberlerinle pozitifi depoladim kendime de insallah bize guzel bir yol actin. Hsgyi senin onerin dogrultusunda cektirecegim evet
Bi ise baslayip uzuuun sure habersiz beklemek zor gercekten. Aklim hep orada zaten, zirt pirt arayip darlamak da istemiyorum ama hazir hsg icin gitmisken kapisina dayanalim dedik
Sen ne yaptin kuzum varmi gelen gidenSetup
Darlamayınca da bilgi alamıyoruz
Halam 25 inden önce gelmez canikom benimki hep ileri atar sağolsun stres yaparsam da en az 10 gün gecikirSen ne yaptin kuzum varmi gelen gidenhalan gelmedimi daha ayy sabirsizlaniyorum bende
Aah aah su halalar yokmu gelmesin diye bekledigimizde gelir smdi gelsin diye dua eder oldukHalam 25 inden önce gelmez canikom benimki hep ileri atar sağolsun stres yaparsam da en az 10 gün gecikirbir de bana sor nasıl meraktayım ne hayaller ne hayaller
Aah aah su halalar yokmu gelmesin diye bekledigimizde gelir smdi gelsin diye dua eder oldukolsun bi haftasi var geldi geldi gelmedi zopa atacam o halaya
Insh canim benim adetim opuden sonra cok cabuk geldi belki seninde oyle olur kist olmadiysa inshaAllahGelir diye umuyorum canım bir kist mist olmadıysa ama topladılar hepsini olmamıştır herhalde
Opudan sonra hemen geldi canım o oldu bitti şimdi ikinciyi bekliyorumInsh canim benim adetim opuden sonra cok cabuk geldi belki seninde oyle olur kist olmadiysa inshaAllah
Bende önümüzdeki aybaşlicam cnmBen bu ay hsg cektirip onumuzdeki ay da baslamayi dusunuyorum
Amin inşallah. Allah hepimizi kavustursun inşallah. Hayır çatlatma iğnesi olmadım. Kist olmaz inşallahİnşallah o dondurulmus embriyon sana sağlıklı bir evlat olarak gelir canımçatlatma iğnesi vurulduysan 1 hafta içinde adet olursun canım.inşallah kist oluşmamıştır
Aaaaaaaaa benim kafa gitti yineOpudan sonra hemen geldi canım o oldu bitti şimdi ikinciyi bekliyorum
Est canım benim halam gelince ilk sana söylicem sözAaaaaaaaa benim kafa gitti yineozur canim olsun gec olsun guc olmasinda
Ayni zamanlarda oralarda oluruz belkiBende önümüzdeki aybaşlicam cnm
InshaAllah canim direk etiketliyorsun beniEst canım benim halam gelince ilk sana söylicem söz
O zaman sen zaten bi ongorusme yapmissin di mi Beril hanimla, yanlis anlamadiysam?Kızlar ben başta Beril hanımla görüştüm ama Yücel bey daha deneyimli geldiği için ona geçmek istiyorum. Telefonla cumadan beri arıyorum size dönecek diyorlar ama ses yok. Ben ön muayene olmadan direkt adetin 2.gunu gitsem tüp bebeğe başlarlar mi? İstedikleri kanları verdik sadece trombofili genetik eksik. Bu engel olur mu tedavinin başlamasına?
Canim drlar ekip calismasi yapiyorlar ama tabi istege gore yucel beyde takip altinda kalabilirsin olmadigi gunlerde diger drlar bakiyor muayene ediyor.. smdi sonuclariniz felan ciktimi tmm adetini bekle bize haber et dedilermi? Opu mu olucak yoksa transfer hazirligimi?Kızlar ben başta Beril hanımla görüştüm ama Yücel bey daha deneyimli geldiği için ona geçmek istiyorum. Telefonla cumadan beri arıyorum size dönecek diyorlar ama ses yok. Ben ön muayene olmadan direkt adetin 2.gunu gitsem tüp bebeğe başlarlar mi? İstedikleri kanları verdik sadece trombofili genetik eksik. Bu engel olur mu tedavinin başlamasına?
Olmaz canım istenilen testler verildiyse adetin 2.günü muayene edip uygunsa başlar tedaviyeKızlar ben başta Beril hanımla görüştüm ama Yücel bey daha deneyimli geldiği için ona geçmek istiyorum. Telefonla cumadan beri arıyorum size dönecek diyorlar ama ses yok. Ben ön muayene olmadan direkt adetin 2.gunu gitsem tüp bebeğe başlarlar mi? İstedikleri kanları verdik sadece trombofili genetik eksik. Bu engel olur mu tedavinin başlamasına?
Benim bir bilgim yok canim hic muayene etmedi bisey diyemicemSoner beyde tedavi gören yok mu kimse?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?