Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Aaay hadi inshaAllah canim sizlere umut oldugum icinde ayri bir mutluyum burada herkez pozitifi gorsun saglikli yavrulara kavussun dilegim bu herzaman.. Sen yinede bilgilendirme almaktan cekinme birsuru maddi sikintilara giriyoruz zaten kafan rahat olsun hazirla simdiden kendini guzel haberlerini alicaz buradan insh kankitos

Sen ne yaptin kuzum varmi gelen giden halan gelmedimi daha ayy sabirsizlaniyorum bende
Halam 25 inden önce gelmez canikom benimki hep ileri atar sağolsun stres yaparsam da en az 10 gün gecikirbir de bana sor nasıl meraktayım ne hayaller ne hayaller

Halam 25 inden önce gelmez canikom benimki hep ileri atar sağolsun stres yaparsam da en az 10 gün gecikirbir de bana sor nasıl meraktayım ne hayaller ne hayaller
Aah aah su halalar yokmu gelmesin diye bekledigimizde gelir smdi gelsin diye dua eder olduk olsun bi haftasi var geldi geldi gelmedi zopa atacam o halaya

Aah aah su halalar yokmu gelmesin diye bekledigimizde gelir smdi gelsin diye dua eder olduk olsun bi haftasi var geldi geldi gelmedi zopa atacam o halaya
Gelir diye umuyorum canım bir kist mist olmadıysa ama topladılar hepsini olmamıştır herhalde

Arkadaşlar merhaba, daha önce tedavi görmüştüm şimdi tekrar soner bey ile başlayacağım sizce nasıl?

İnşallah o dondurulmus embriyon sana sağlıklı bir evlat olarak gelir canım çatlatma iğnesi vurulduysan 1 hafta içinde adet olursun canım.inşallah kist oluşmamıştır
Amin inşallah. Allah hepimizi kavustursun inşallah. Hayır çatlatma iğnesi olmadım. Kist olmaz inşallah

Kızlar ben başta Beril hanımla görüştüm ama Yücel bey daha deneyimli geldiği için ona geçmek istiyorum. Telefonla cumadan beri arıyorum size dönecek diyorlar ama ses yok. Ben ön muayene olmadan direkt adetin 2.gunu gitsem tüp bebeğe başlarlar mi? İstedikleri kanları verdik sadece trombofili genetik eksik. Bu engel olur mu tedavinin başlamasına?

O zaman sen zaten bi ongorusme yapmissin di mi Beril hanimla, yanlis anlamadiysam?
Benim durumum da ayni, on gorusmeyi Semra hoca ve baska bir doktorla yaptim ama tedaviyi Yucel beyle gerceklestirecegim. Telefonlara bakan kizlara arayip soylemistim, dosyami Yucel beye iletir misiniz bir sey danismak istiyorum ve onunla devam etmek istiyorum diye, ayni gun icinde sanirim mesai bitiminde aramisti beni Yucel bey. Ve adetin 2. gunu gelin demisti.

Trombofili icin bir sey diyemeyecegim, cunku bazen onlem amacli kan sulandirici igne veriyorlar zaten ama Memorialde sanirim test sonucuna gore veriyolar... Tam bilemedim o kismi

Canim drlar ekip calismasi yapiyorlar ama tabi istege gore yucel beyde takip altinda kalabilirsin olmadigi gunlerde diger drlar bakiyor muayene ediyor.. smdi sonuclariniz felan ciktimi tmm adetini bekle bize haber et dedilermi? Opu mu olucak yoksa transfer hazirligimi?

Olmaz canım istenilen testler verildiyse adetin 2.günü muayene edip uygunsa başlar tedaviye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…