Setup
Darlamayınca da bilgi alamıyoruz
Geçen hafta genetik testim çıktı hemşire aradı ya yarın sizi yücel bey arayacak diye.Arayan olmadı.. bugün hemsire hattına yazdım , yücel bey sizi arayacak denildi ama aranmadım bilginiz olsun diye . Aratacağız dediler yine arayan yokHic empati yapmiyolar , biz burda dokuz doguruyoruz haber gelecek diye
Yok ya, gercekten hicbiseyi atlamadan, en olmasi gerektigi gibi gecirmeye calisiyorum bu sureci. O yuzden kimseye bir sey sormaktan cekinmiyorumAaay hadi inshaAllah canim sizlere umut oldugum icinde ayri bir mutluyum burada herkez pozitifi gorsun saglikli yavrulara kavussun dilegim bu herzaman..Sen yinede bilgilendirme almaktan cekinme birsuru maddi sikintilara giriyoruz zaten kafan rahat olsun hazirla simdiden kendini guzel haberlerini alicaz buradan insh kankitos
700 tl ye aldım ilk alışımda karaborsa resmen.hastanenin orada idil eczanesi uyguna veriyor sonraki tüm iğnelerimi oradan aldımMerhabalar.şuan gonalf fiyatı nedir bilen var mı arkadaşlar?
Bu aralar fazla bi yogunluk mu var acaba? Memorialde degil ama ben eve yakin sehir hastanesinde fark ediyorum tahlil yaptirmaya gittikce. Bi iki ay once cok tenhaydi fakat artik kalabaliklasmaya basladi hastane. İnsablar korona korkusunu bi yana birakip gelmeye mi basladilar noolduysaGeçen hafta genetik testim çıktı hemşire aradı ya yarın sizi yücel bey arayacak diye.Arayan olmadı.. bugün hemsire hattına yazdım , yücel bey sizi arayacak denildi ama aranmadım bilginiz olsun diye . Aratacağız dediler yine arayan yokmerak ettim açıkçası ne için arayacak diye yücel beyle en son opudan önce görüştük bidaha yok
Yaaw iste yogunluktanmidir nedir bu hemsireler iyice baydi beni dogru duzgun ya iletmiyorlar yada baska bi terslik var iletisim sikinti memorialleGeçen hafta genetik testim çıktı hemşire aradı ya yarın sizi yücel bey arayacak diye.Arayan olmadı.. bugün hemsire hattına yazdım , yücel bey sizi arayacak denildi ama aranmadım bilginiz olsun diye . Aratacağız dediler yine arayan yokmerak ettim açıkçası ne için arayacak diye yücel beyle en son opudan önce görüştük bidaha yok
Evet idil hastanesinden bende aldim orasi hastaneyle anlasmali sanirim bileydim basta indirim isterdim herkez oyle yapmis diger topiktekiler700 tl ye aldım ilk alışımda karaborsa resmen.hastanenin orada idil eczanesi uyguna veriyor sonraki tüm iğnelerimi oradan aldım
Ay sağlıkla bebeğimi versinler de bana aramasalar da olurYaaw iste yogunluktanmidir nedir bu hemsireler iyice baydi beni dogru duzgun ya iletmiyorlar yada baska bi terslik var iletisim sikinti memorialle
Bizim de hastanede tanıdık çıktı da o yönlendirdi ilk gün pazara denk geldi 700 e aldım şaka gibiEvet idil hastanesinden bende aldim orasi hastaneyle anlasmali sanirim bileydim basta indirim isterdim herkez oyle yapmis diger topiktekilercahil gurbetci nolacak
Aay valla ne iyi sanslisin canim biz bilemedikBizim de hastanede tanıdık çıktı da o yönlendirdi ilk gün pazara denk geldi 700 e aldım şaka gibi
Kaz gibiyiz tam yontmalıkAay valla ne iyi sanslisin canim biz bilemedikbidahaki bebeme inshaAllah artik nasib tuttugumu koparcam yaa herkez saf saniyo bizi
Hee valla yaa ama olsun bebisler olsunda herseye ragziyim benKaz gibiyiz tam yontmalık
Aynen canım hayırlısıyla bi kavuşalım .. sen ilk round u atladınHee valla yaa ama olsun bebisler olsunda herseye ragziyim ben
Teşekkürler700 tl ye aldım ilk alışımda karaborsa resmen.hastanenin orada idil eczanesi uyguna veriyor sonraki tüm iğnelerimi oradan aldım
BEn gönül hanıma gitmiştim başından sonuna kadar her şeyde kendisi ilgilendi tavsiye ederim.bu arada oğluşum 14 aylık oldu bile:) tekrar gidersem yine gönül hanımı seçerdimBen de yorumlara bakınca herkes yücel bey diyor, başka doktora muayene olan yok mu diyorum
BEn gönül hanıma gitmiştim başından sonuna kadar her şeyde kendisi ilgilendi tavsiye ederim.bu arada oğluşum 14 aylık oldu bile:) tekrar gidersem yine gönül hanımı seçerdim
Bende yorumlara bakarak Yücel beyi seçtim ama ekip çalışması da var gerçekten yumurtalarımı başkası topladı ameliyatımı başka doktor yaptı daha Yücel hocanın yaptığı bişey yok transferimi de o yapacak herhaldeBen de yorumlara bakınca herkes yücel bey diyor, başka doktora muayene olan yok mu diyorum
Valla bacikom round mound bilemem bitmiyor riskli donem diyoruz e ultrasona da devamli gidilemiyor icimi kurt yiyoAynen canım hayırlısıyla bi kavuşalım .. sen ilk round u atladın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?