Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Sen böyle söyleyince daha yola adım bile atmamışım gibi hissettim hahah

Sen böyle söyleyince daha yola adım bile atmamışım gibi hissettim hahah
Yok canim bana bakma sen pimpiriklinin tekiyim ben gecen seneden beri ugrasiyoruz ya birazz uzun surdu yildirdi beni pandemi felan.. canimiz sagolsun guzelce beslen kendine ugras bul gunler geciyor bisekilde e burdada takilmaya devam

Ben de yorumlara bakınca herkes yücel bey diyor, başka doktora muayene olan yok mu diyorum
Biz hiç arstirmadik ve bize ipek hanıma verdiler İlk muayenede semra hoca vardı özel bir istekte de bulunmadım Dr önemli mi bilmiyorum ama hepsinin birbirinden bilgi aldığını biliyorum

Yok canim bana bakma sen pimpiriklinin tekiyim ben gecen seneden beri ugrasiyoruz ya birazz uzun surdu yildirdi beni pandemi felan.. canimiz sagolsun guzelce beslen kendine ugras bul gunler geciyor bisekilde e burdada takilmaya devam
Aynen canım gündüz çalışıyorum zaten akşam da geçiyo bir şekilde günler ama nasıl geçiyor bir de bana sor

Merhabalar.şuan gonalf fiyatı nedir bilen var mı arkadaşlar?
kasım 2019 da kullandım. eczacı arkadaşım var gelişi fiyatlarını alıp sonra eczaneden alıyorum. 428tl dedi ben memorial hastanesi karşısında bulunan ateş eczanesinden alıyorum orası uygundu. 450tl den eczaneden almıştım.

700 tl ye aldım ilk alışımda karaborsa resmen.hastanenin orada idil eczanesi uyguna veriyor sonraki tüm iğnelerimi oradan aldım
idil eczanesi pahalı ya ateş eczanesi iyi ben geliş fiyatını öğrenebildiğim için ilk idile gittim fiyat aldım sonra ateşe gittim baktım ateş eczanesi en uygunu abartılı fark koymuyor.

idil eczanesi pahalı ya ateş eczanesi iyi ben geliş fiyatını öğrenebildiğim için ilk idile gittim fiyat aldım sonra ateşe gittim baktım ateş eczanesi en uygunu abartılı fark koymuyor.
Sorması ayıp olmazsa kaça aldın acaba canım?

Bu haftayida atlatinca biraz daha rahatlarsin.Benim dun yine kanama olduzorluklarla ilerliyoruz malesef yeterki bebeklerimiz iyi olsun her donem bir risk oluyor malesef.Son iki haftadir midemde cok kotuydu su bile icince kotu oluyorum
Bu haftayida atlatinca biraz daha rahatlarsin..malsef riskler sifirlanmiyor.Benim dun yine kanamam oldu acildeydimcok korktum yine ..zorluklarla ilerliyoruz ins saglikla bebeklerimizi kucagimiza alacagizIki haftadir midemde cok kotu oldu su bile icemiyorum,ogurmelerinde zarari oluyor galiba umarim bekleyenler saglikla pozitif sonucunu alir,alanlar da saglikla ilerler

Ekran gitti iki yere dusmus

İnşallah senin tatlı bebeğin de sağlıkla dünyaya gelecek

Canim cok cok gecmis olsun senin bu kanamalar illaki korkutucu olmustur ama surekli kontrol altinda dglmisin icini rahatlatmiyormu bebegini gordugunde doktorun? Bende cok ogurdum hatta birsey olucak diye cok korktum cok sktm kendimi ama onu da kafana takma onlar guvenilir yerde Kanama alanin buyukmu yoksa hafiften azalma varmi? Bu aylarda goruluyor malesef inshaAllah dua edicem tum hamileligin boyunca olmasin tez vakitte dursun.. alternatif birseyler bul kendine yiyip icmek icin veya ilac yazsin dr un guclu olman lazim bebisin icin Sagliklica kucagimiza aliriz bebisleri

Cok sagol.Duruyor arada tekrar oluyor,kalp atisini duyunca tabi bir nevze rahatliyorum ama benim bir dusuk travmam olmustu 8.haftada kanama oldugunda acilde kalp atisini dinletmis dr cok iyi onemli degil eve git dinlen hicbirsey olmaz demisti ve evde 2 saat icinde dustu ..hep ayni sey olmaz tabiki ama zihin hemen olumsuzu animsiyor.Ins duse kalka atlaticaz ve umarim surekli olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…