Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

bu arada tarihi yanlış yazmışım 2020 kasım :)

Çok uygunmuş gerçekten

Canim cok zor gunler yasamissin cok gecmis olsun tabikide hic kolay degil bukadar travmadan sonra hamilelik surecimiz cok zorlu gecmesi cok normal.. bende cok takiyorum kafama.. 2 hamileligimdede gelisimi duran gebelik yasadim halada tam kabul etmekte zorlaniyorum.. bence burdaki herkezin bu sikintilari var.. Rabbim tum tup bebek annelerine ruh sagligi versin gonulumuze ferahlik katsin Kanamalarinda bir sonu gelir artik sende tadini cikarirsin gordukce insan rahatliyor ama artik bebisin seninle feci kramplar olmadigi surece korkma

İnşallah cnm bana dua edin sabah onda gireceğim .Bende start veriyorum Allah'ın izniyle
canim gecmis olsun hsg mi cektiriceksin umarim agrisiz gecer ben de cektirmistim orda uzman dr ozdil yapmisti durumumu izah ettim travmam vardi daha onceki hsg mden dolayi cok profesyonel bisekilde yapti bi an nezaman agri hissedicem diye cok fenaa kastim kendimi gerek bile yoktu.. darisi sana inshaAllah umarim ayni dr a denk gelirsin

Kiz sisli tup bebegi yaptirdigimiz hastane adetin yaklasiyor ya kafa gitti senin aay sabirsizlaniyorum beni etiketliyorsun
Yanına memorial yazmayınca alıcılarım çalışmıyor dediğin gibi kafa gidik valla şu yavruyu alsam da rahatlasam mutlaka haber edicem sen merak etme yicem başının etini

Arkadaşlar öngörüşme de doktorlar ne diyo genel olarak hani
Öncelikle geçmiş deneyim var mı onu araştırıyor,varsa neler yapıldı onların bilgisini topluyor(dış merkezse önceki tedavi) sonra varsa elinizde test sonuçları onları inceliyor , sonra sizi muayene ediyor, sorun erkek kaynaklıysa bi üroloji de görsün diyor , en son da var olan sorununuzu tespit edip uygulayacağı tedavi yöntemi hakkında bilgi veriyor, eğer tedaviye başlayacaksanız da istenilen testler vs. Listesi veriyor

Anladım teşekkür ederim. Eşimde sıkıntı war haftaya gidecez öngörüşmeye fsh 14 prolaktin 19 çıkmış baya yüksek moralim çok bozuldu

Anladım teşekkür ederim. Eşimde sıkıntı war haftaya gidecez öngörüşmeye fsh 14 prolaktin 19 çıkmış baya yüksek moralim çok bozuldu
Canım hiç bozma moralini bence hormonlar ilaç tedavisi ile düzene girebiliyorlar en azından Allah dermansız dert vermesin

Çok uygunmuş gerçekten
Zaten yanyanalar. Ben ikisine fiyat sordum idil fena ya anca tekli ilave alacağım zaman idilden aldım ateş parçalı satış yapmıyor. İnşallah ihtiyacın olmaz senin bende yeni tedavi süreci için 25 ocak gibi veya daha erken hastalanır mıyım bekliyorum bakalım.

Arkadaşlar öngörüşme de doktorlar ne diyo genel olarak hani
Ongorusme oncesi bazi tahliller istiyorlar, sms ile yolluyolar, geldi mi sana da tsh, serbest t4, prolaktin, amh, tam kan hemogram, anti rubella filan...
Varsa cekilmis hsg yi de istiyolar. Ben elimde ne var ne yok goturdum.
Ongorusmede detayli muayene de oluyosun zaten. Uzun ve detayli bi gorusme oluyo, aklinda hicbisi kalmaz bence. Tedaviye baslamak icin de onden ekstra testler istiyolar.

Boyle geciyor iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…