Şişli ne ben bilmiyorumEchomar değil Şişli'de olacağım
Şimdi anladımŞişli Memorial hastanesinde olacagim yeni yapmaya başlamışlar.Yucel hoca burdada başlandı yaptırabilirsiniz dedi.
İnşallah cnm bana dua edin sabah onda gireceğim .Bende start veriyorum Allah'ın izniyleŞimdi anladımkesin memorial dede son teknoloji vardır o da acısız ve kolay geçer bence
bu arada tarihi yanlış yazmışım 2020 kasım :)kasım 2019 da kullandım. eczacı arkadaşım var gelişi fiyatlarını alıp sonra eczaneden alıyorum. 428tl dedi ben memorial hastanesi karşısında bulunan ateş eczanesinden alıyorum orası uygundu. 450tl den eczaneden almıştım.
sorun değil :) yılı yanlış demişim zaten 2020 kasımda gonal- f 450 428tl geliş fiyatı idi 450tl ye ateş eczanesinden aldım.
Çok uygunmuş gerçektensorun değil :) yılı yanlış demişim zaten 2020 kasımda gonal- f 450 428tl geliş fiyatı idi 450tl ye ateş eczanesinden aldım.
ovitrille gelişi 62,49 tl iken 110 tl den aldım. Cetrotide gelişi 114,93tl iken 150tl eczaneden aldım.
Şimdiden geçmiş olsun canım güzel gelişmelerini takipteyizİnşallah cnm bana dua edin sabah onda gireceğim .Bende start veriyorum Allah'ın izniyle
Canim cok zor gunler yasamissin cok gecmis olsunCok sagol.Duruyor arada tekrar oluyor,kalp atisini duyunca tabi bir nevze rahatliyorum ama benim bir dusuk travmam olmustu 8.haftada kanama oldugunda acilde kalp atisini dinletmis dr cok iyi onemli degil eve git dinlen hicbirsey olmaz demisti ve evde 2 saat icinde dustu ..hep ayni sey olmaz tabiki ama zihin hemen olumsuzu animsiyor.Ins duse kalka atlaticazve umarim surekli olmaz
canim gecmis olsun hsg mi cektiriceksin umarim agrisiz gecer ben de cektirmistim orda uzman dr ozdil yapmisti durumumu izah ettim travmam vardi daha onceki hsg mden dolayi cok profesyonel bisekilde yapti bi an nezaman agri hissedicem diye cok fenaa kastim kendimi gerek bile yoktu.. darisi sana inshaAllah umarim ayni dr a denk gelirsinİnşallah cnm bana dua edin sabah onda gireceğim .Bende start veriyorum Allah'ın izniyle
Kiz sisli tup bebegi yaptirdigimiz hastaneŞişli ne ben bilmiyorum
Yanına memorial yazmayınca alıcılarım çalışmıyorKiz sisli tup bebegi yaptirdigimiz hastaneadetin yaklasiyor ya kafa gitti senin aay sabirsizlaniyorum beni etiketliyorsun
Öncelikle geçmiş deneyim var mı onu araştırıyor,varsa neler yapıldı onların bilgisini topluyor(dış merkezse önceki tedavi) sonra varsa elinizde test sonuçları onları inceliyor , sonra sizi muayene ediyor, sorun erkek kaynaklıysa bi üroloji de görsün diyor , en son da var olan sorununuzu tespit edip uygulayacağı tedavi yöntemi hakkında bilgi veriyor, eğer tedaviye başlayacaksanız da istenilen testler vs. Listesi veriyorArkadaşlar öngörüşme de doktorlar ne diyo genel olarak hani
Anladım teşekkür ederim. Eşimde sıkıntı war haftaya gidecez öngörüşmeye fsh 14 prolaktin 19 çıkmış baya yüksekÖncelikle geçmiş deneyim var mı onu araştırıyor,varsa neler yapıldı onların bilgisini topluyor(dış merkezse önceki tedavi) sonra varsa elinizde test sonuçları onları inceliyor , sonra sizi muayene ediyor, sorun erkek kaynaklıysa bi üroloji de görsün diyor , en son da var olan sorununuzu tespit edip uygulayacağı tedavi yöntemi hakkında bilgi veriyor, eğer tedaviye başlayacaksanız da istenilen testler vs. Listesi veriyor
Canım hiç bozma moralini bence hormonlar ilaç tedavisi ile düzene girebiliyorlar en azındanAnladım teşekkür ederim. Eşimde sıkıntı war haftaya gidecez öngörüşmeye fsh 14 prolaktin 19 çıkmış baya yüksekmoralim çok bozuldu
AMİNCanım hiç bozma moralini bence hormonlar ilaç tedavisi ile düzene girebiliyorlar en azındanAllah dermansız dert vermesin
Zaten yanyanalar. Ben ikisine fiyat sordum idil fena yaÇok uygunmuş gerçekten
Ongorusme oncesi bazi tahliller istiyorlar, sms ile yolluyolar, geldi mi sana daArkadaşlar öngörüşme de doktorlar ne diyo genel olarak hani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?