Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Anladım teşekkür ederim. Eşimde sıkıntı war haftaya gidecez öngörüşmeye fsh 14 prolaktin 19 çıkmış baya yüksek moralim çok bozuldu
Canim prolaktinin yyksek degil, benim de 19du, Semra hoca bisi demedi

Ben bu ay adetliyken de yaptirdim prolaktin 23 cikti, bu sefer bana yuksek geldi, sehir hastanesinde makroprolaktin testi yaptirmak istedim ama doktor bu deger yuksek degil, zaten cok oynayan bir deger, stres filan yaptiysan yukselir dedi.

Memorial zaten 35 uzeri cikarsa makroprolaktin testi istiyor. Benimki pimpirikten

Fsh de ilacla dusurulebiliyor benim bildigin.

E kafaya takacak bisey kalmadi, rahat ol

Hazir testlerden konu acilmisken soriiim
Kizlar DHEA SO4 degeri yuksek olan var mi? Tup bebekte tedavinin seyrinj degistirecek onemde bi deger mi bu

Ben testleri sehir hastanesinde yaptiriyorum, oradaki doktor sen bi dahiliyeye git dedi, belki bi tedavi uygularlar diye ama acikcasi Yucel bey e gorunmeden bi degeri dusurcem diye baska bi tedaviye baslamak istemiyorum. Yucel beye de gelecek ay gidicem.

O yuzden basindan gecen bi arkadasimiz varsa burada fikir almak isterim

Cok tesekkurler, bunlari onceden bilmek cok kiymetli oluyor

Aynı günler adet başlangıcımız ben de 25 26 gibi bekliyorum canım belki de karşılaşırız

Bnm değil canım eşimin hormonları yüksek

Benimde ikinciydi cnm düşük olunca tekrar istediler kürtaj olduğum için bir sürü kan testi istediler .Allah'tan onlari araştırma Hastanesi'nde yaptırdım.Aksam epey bir gerilmistim ama korkulacak bir yanı yokmuş

Merhaba kizlar saat onbirde hsg işlemini yapti bayan doktor gayet memnun kaldım.750 TL ödedim .
Yücel bey benden de istemişti ama kendi Hastanesi'nde istemedi. Echomar diye sadece böyle işlemler yapan yere yönlendirdi. Ben özellikle ne kadarsa burda da yaptırabilirim dedim ama illa echomar dedi ve 700 tl ye Aralık 2020 de çekildim. Güzel sonuçlar inşallah

Cok tesekkurler, bunlari onceden bilmek cok kiymetli oluyor
Valla kalem kalem liste tutuyorum. kim sorarsa söyleyim diye :) bende tedaviye başlayınca ilaç geliş fiyatlarını paylaşırım yine :) ilk ateş eczanesine girdim fiyat aldım sonra İdile eczanesine girip reçeteyi verdim ne kadar diye fiyat aldım. yok siz pahalısınız alayım reçeteyi dedim adam şaşkına döndü :))) beyefendi alayım neye bakıyorsunuz dedim ateş eczanesinden alacağım dedim :)) ve ateşten aldım sonra :)) ama ilave bir tane falan almam gereken ilaç olduğunda ateş bölmüyor idil bölüyor ondan aldım sıkıntı olmadı :)

Selam, kanamaların durmasına çok sevindim, benim de bir hafta önce bitti çok şükür. Lutinus u bırakınca progestan kapsüle geçince de artık tamamen durdu çok şükür. Lütfen lutinus a devam ediyorsan doktora progestan 200 kapsülü sor ya da pompasını kullanmadan parmak ile yerleştir
Perinatolog benim doktorum ama tesadüfen böyle oldu, kendisi de 10. Haftaya gelmeme rağmen kapsüle devam etmemi istedi. Estrofem ve iğneyi bırakmıs oldum. İnsallah sağlıkla ilerleriz..

Canım dayanın az kaldı geçcek 12.haftayla geçiyor gidiyor herşey ben de acillere taşındım kaç kere ama şuan rahatım çok şükür veee öğrendik ki oğluşumuz olcakmış Rabbim öncelikle sizlerin sonra da isteyen herkesin kucağını doldursun hep hep dualarımdasınız benim doktorum şişli memorial 3. katta ama asansör her 1. katta durduğunda içim cız ediyor kaç kere geldim gittim yıllarca ama azmin sonu zafer herbiriniz bebişlerinize kavuşcaksınız hayırlısıyla için de ben de tabi Birazcık sabır sadece

Canim cok sukur bu guzel mesajin icin sagol umarim burdaki herkeze umut ve motive olur oglusunda sende sagliklica ilerleyin Rabbim herkezin kucagini doldursun

Kızlar tüp bebek için rapor çıkarma işlemleri nasıl işliyor bilgisi olan var mı? Rapor sadece bir kez mi kullanılıyor?

Merhaba, benimde 3 düşüğüm oldu bu nedenle doktorum artık doğal yolla hamilelik önermediğini ve genetik incelenmiş tüp bebek yapılması gerektiğini söyledi. Bizde bir yola çıktık 20 ocakta 2. Transferimi oldum bekliyorum. Bu mesajınızı okuyunca merak ettim durumumuz aynı sanırım ve kanınız hangi inceleme için yurt dışına gitti paylaşabilir misiniz? Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…