Canim prolaktinin yyksek degil, benim de 19du, Semra hoca bisi demediAnladım teşekkür ederim. Eşimde sıkıntı war haftaya gidecez öngörüşmeye fsh 14 prolaktin 19 çıkmış baya yüksekmoralim çok bozuldu
Cok tesekkurler, bunlari onceden bilmek cok kiymetli oluyorZaten yanyanalar. Ben ikisine fiyat sordum idil fena yaanca tekli ilave alacağım zaman idilden aldım ateş parçalı satış yapmıyor. İnşallah ihtiyacın olmaz senin bende yeni tedavi süreci için 25 ocak gibi veya daha erken hastalanır mıyım bekliyorum bakalım.
Aynı günler adet başlangıcımızZaten yanyanalar. Ben ikisine fiyat sordum idil fena yaanca tekli ilave alacağım zaman idilden aldım ateş parçalı satış yapmıyor. İnşallah ihtiyacın olmaz senin bende yeni tedavi süreci için 25 ocak gibi veya daha erken hastalanır mıyım bekliyorum bakalım.
Bnm değil canım eşimin hormonları yüksekCanim prolaktinin yyksek degil, benim de 19du, Semra hoca bisi demedi
Ben bu ay adetliyken de yaptirdim prolaktin 23 cikti, bu sefer bana yuksek geldi, sehir hastanesinde makroprolaktin testi yaptirmak istedim ama doktor bu deger yuksek degil, zaten cok oynayan bir deger, stres filan yaptiysan yukselir dedi.
Memorial zaten 35 uzeri cikarsa makroprolaktin testi istiyor. Benimki pimpirikten
Fsh de ilacla dusurulebiliyor benim bildigin.
E kafaya takacak bisey kalmadi, rahat ol
Anladim canim, bilgim olmasa da fikrim; kafaya takmamakBnm değil canım eşimin hormonları yüksek
Cok sevindim, gecmis olsunMerhaba kizlar saat onbirde hsg işlemini yapti bayan doktor gayet memnun kaldım.750 TL ödedim .
Yaaa hadi bakalım neden olmasın vallaAynı günler adet başlangıcımızben de 25 26 gibi bekliyorum canım belki de karşılaşırız
Yücel bey benden de istemişti ama kendi Hastanesi'nde istemedi. Echomar diye sadece böyle işlemler yapan yere yönlendirdi. Ben özellikle ne kadarsa burda da yaptırabilirim dedim ama illa echomar dedi ve 700 tl ye Aralık 2020 de çekildim. Güzel sonuçlar inşallahMerhaba kizlar saat onbirde hsg işlemini yapti bayan doktor gayet memnun kaldım.750 TL ödedim .
Valla kalem kalem liste tutuyorum. kim sorarsa söyleyim diye :) bende tedaviye başlayınca ilaç geliş fiyatlarını paylaşırım yine :) ilk ateş eczanesine girdim fiyat aldım sonra İdile eczanesine girip reçeteyi verdim ne kadar diye fiyat aldım. yok siz pahalısınız alayım reçeteyi dedim adam şaşkına döndü :))) beyefendi alayım neye bakıyorsunuz dedim ateş eczanesinden alacağım dedim :)) ve ateşten aldım sonra :)) ama ilave bir tane falan almam gereken ilaç olduğunda ateş bölmüyor idil bölüyor ondan aldım sıkıntı olmadı :)Cok tesekkurler, bunlari onceden bilmek cok kiymetli oluyor
Selam, kanamaların durmasına çok sevindim, benim de bir hafta önce bitti çok şükür. Lutinus u bırakınca progestan kapsüle geçince de artık tamamen durdu çok şükür. Lütfen lutinus a devam ediyorsan doktora progestan 200 kapsülü sor ya da pompasını kullanmadan parmak ile yerleştirRahim içindeki kanamalar durdu ,sanırım yüksek riskli gebelik olarak nitelendirildiği için perinatologla devam etmemi istediler.Bu arada kızlar cildim özellikle bacaklarım,ayagığımın kenarları ve kollarımın bir kısmında aşırı kuruluk var pul pul dökülüyor başlarda yine olmuştu kuruluk önemsemedim ama geçmiyo ve hatta kırışık bir görüntü hali olmaya başladı.Progestron fazlalığı da yapabilirmiş.Bu ilaçlı transfer oldugundan 10.haftaya kadar günde 4 lutinus ve 3güne 1 iğne çileyede dönüşse devam ediyorum tabi.Benzer durumda olanlar var mı?
Canım dayanın az kaldı geçcek 12.haftayla geçiyor gidiyor herşey ben de acillere taşındım kaç kere ama şuan rahatım çok şükür veee öğrendik ki oğluşumuz olcakmışBu haftayida atlatinca biraz daha rahatlarsin.Benim dun yine kanama olduzorluklarla ilerliyoruz malesef yeterki bebeklerimiz iyi olsun her donem bir risk oluyor malesef.Son iki haftadir midemde cok kotuydu su bile icince kotu oluyorum
Bu haftayida atlatinca biraz daha rahatlarsin..malsef riskler sifirlanmiyor.Benim dun yine kanamam oldu acildeydimcok korktum yine ..zorluklarla ilerliyoruz ins saglikla bebeklerimizi kucagimiza alacagiz Iki haftadir midemde cok kotu oldu su bile icemiyorum,ogurmelerinde zarari oluyor galiba umarim bekleyenler saglikla pozitif sonucunu alir,alanlar da saglikla ilerler
Biz otelde kalmistik canim apartlari arastiramadim acikcasi bulamadikHastaneye yakın apartlar var kalan var mı fiyatı nedir?
Canim cok sukur bu guzel mesajin icin sagolCanım dayanın az kaldı geçcek 12.haftayla geçiyor gidiyor herşey ben de acillere taşındım kaç kere ama şuan rahatım çok şükür veee öğrendik ki oğluşumuz olcakmışRabbim öncelikle sizlerin sonra da isteyen herkesin kucağını doldursun hep hep dualarımdasınız benim doktorum şişli memorial 3. katta ama asansör her 1. katta durduğunda içim cız ediyor kaç kere geldim gittim yıllarca ama azmin sonu zafer herbiriniz bebişlerinize kavuşcaksınız hayırlısıyla için de ben de tabi Birazcık sabır sadece
Merhaba, benimde 3 düşüğüm oldu bu nedenle doktorum artık doğal yolla hamilelik önermediğini ve genetik incelenmiş tüp bebek yapılması gerektiğini söyledi. Bizde bir yola çıktık 20 ocakta 2. Transferimi oldum bekliyorum. Bu mesajınızı okuyunca merak ettim durumumuz aynı sanırım ve kanınız hangi inceleme için yurt dışına gitti paylaşabilir misiniz? TeşekkürlerBende saat ikide ordaydim.Yucek bey ve semra hanımla görustum.pgtli düşük nedenlerini araştıracaklar.pihtilasma testi vericem genetikte.tekrar rahim filmi yaoicaklar kürtaj olduğum için.yurtdisina kanım gitmişti italyaya orda da olumsuz bişey gelmedi .Kısacası rabbim ol dersr olur yani.Semra hanım çok ilgilendi sağ olsun .Umut var denemeye devam dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?