Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Semra Hanımın bir projesi vardı benim muayene olduğum sırada yumurta kalitesi için yapılan bazı genlere bakilmisti onda sorun çıkmadı şimdi tüm genler tarandi.Herhangi bir mutasyona rastlanilmadi.Ama semra hocanın dediği biz tam olarak yumurtayı gidemiyoruz içini yani.

Benim pgtli embriyom düştü.Ben artık bundan sonra nasibe bıraktım oymuş buymuş denen cevaplar artık beni tatmin etmiyor.O kadar zor hikayeler bebek sahibi oluyor ki.İnsallah bebeğin tutunmustur.

Sizin yaptidiginiz test WES testi mi acaba, Tüm Ekzom Analizi.diye geciyor?

Ne zmandı bu proje acaba
Onu bilmiyorum, diger arkadas yani B beyhude58 yaptirmis. Projeden haberim yok ama Semra hoca, aklinizda hicbir soru isareti kalmasin isterseniz bunu yaptirin demisti. Ama cok masrafli, biz vazgectik. Zaten bizim genetikte kalitsal hastalik arastirma surecimiz var, hepsini bir arada yaptirinca 3-4 tup bebek tedavisi masrafina denk geliyo

Canim sagol mesajin icin,cok sevindim senin adina,hayirli olsun saglikla kucagina al oglunuBenim de senin ki gibi zor ilerledi hatta gecen aklima geldin senin de ayni haftalarda kanamalarin olmustu,arkandan istikrarla ayni sekilde geldim:) ins 12.haftayi da saglikla atlatiriz senin gibikanama,kusma derken bugun bile acile kontrole gittim..dedigin gibi 12.haftadan sonra kesilir umarim ..cok zorlaniyorum bazen ama dayaniyorumHepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım bekleyen,tedavi olan arkadaslarin da biran once hamile kalmasını diliyorum.

Bu arada Cihangir Bey’e mi gidiyorsun bana da 12.haftada 3.katta kendisini gormem onerildi..su iki haftayida bi saglikla atlatalim gidicem ben de ..

Bu arada ben hastalandım ve yarın kontrole gidiyorum bakalım tedaviye başlanacak mı:) ama yarın yücel bey yokmuş umut göktürk beni görecek bakalım. Orada olursan görüşürüz :)
Yaa ne güzel darısı başıma ama bende hala belirti bile yok

Bu arada Cihangir Bey’e mi gidiyorsun bana da 12.haftada 3.katta kendisini gormem onerildi..su iki haftayida bi saglikla atlatalim gidicem ben de ..
Birazcık daha dayanın inan ki geçiyor şuanda sadece çabuk yorulmak haricinde çok şükür birşeyim kalmadı ama gerçekten ben de senin gibi zor zamanlar geçirdim 2-3 hafta daha sabır biticek Ben Prof.Dr.Ahmet Göçmen e devam ediyorum canım Sağlıkla alcaz bebişlerimizi kucağımıza hayırlısıyla biz ve burdaki isteyen herkes inş

Arkadaşlar merhaba, daha önce tedavi görmüştüm şimdi tekrar soner bey ile başlayacağım sizce nasıl?
Merhaba,eskilerden bir hasta olarak Soner Bey için olumlu yorumlar okumuştum,kendisine muayene olmadım ama uzaktan gördüğüm kadarıyla nazik ve ilgili bir doktor izlenimi uyandırdı bende.

Arkadaşlar merhaba, daha önce tedavi görmüştüm şimdi tekrar soner bey ile başlayacağım sizce nasıl?
Merhaba,ben eski hastalardanım.Kendisine muayene olmamıştım ama uzaktan gördüğüm kadarıyla güler yüzlü ve kibar bir insan izlenimi edinmiştim.Soner Bey’den randevu almaya çalıştıysam da neden bilmiyorum hep Yücel Bey’e yönlendirildim.Yücel Bey deneyimli bir doktor olsa da,ilgi ve geri dönüş konusunda hep sorun yaşadım

merhabalar.biz hem otelde kaldık.hem öğretmen evinde hem apartta..bu süreçte aparatta kalmanızı önermem.temizlik konusuna dikkat edilmiyor cunku..şişli öğretmenevi hrm konum olarak iyi hem fiyat olarak uygun.tabi yer bulabilirsen.yer bulmak cok zor..zincirlikuyu dedemanda kaldim en son.guvenilir cok temiz.biraz fiyat yüksek oluyor ama bu korona döneminde kafan rahat kalıyor.hayirlisiyla insallah verdigin emeklerin karsiligini alirsin

Merhabalar Arkadaşlar,

Bugün hastanedeydim. Tedavi için ilk etapta uygun görüldüm ama sonra kan değerlerimde prolaktin hormonum yüksek çıktığı için tedaviye yani ilaçlara başlayamadım. yarın tekrar kan vermeye gideceğim bakalım ne olacak
ilaçlarla ilgili bilgi vereyim.
Gonalf 450 - eczaneye geliş fiyatı : 360,91tl - Memorial hastanesi karşısındaki eczanedekilerin satış fiyatları - Ateş eczanesi : 470tl // İdil eczanesi : 470 tl
Cetrotide - eczaneye geliş fiyatı :137,42 tl - Memorial hastanesi karşısındaki eczanedekilerin satış fiyatları - Ateş eczanesi : 180t // lİdil eczanesi :200tl
Ovitrelle - eczaneye geliş fiyatı : 62,49tl - Memorial hastanesi karşısındaki eczanedekilerin satış fiyatları - Ateş eczanesi - 110 tl // lİdil eczanesi : 100tl

Bilginiz olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…