prolaktinin kaç çıktı acaba? ben de uzun süre bekledim, böyle bi ertelenmeden korkuyorum. prolaktinim de bu ay biraz yuksek çıktı, endişelendim şimdi. ben de gelecek ay başlamayı planlıyorum.Merhabalar Arkadaşlar,
Bugün hastanedeydim. Tedavi için ilk etapta uygun görüldüm ama sonra kan değerlerimde prolaktin hormonum yüksek çıktığı için tedaviye yani ilaçlara başlayamadım. yarın tekrar kan vermeye gideceğim bakalım ne olacak
ilaçlarla ilgili bilgi vereyim.
Gonalf 450 - eczaneye geliş fiyatı : 360,91tl - Memorial hastanesi karşısındaki eczanedekilerin satış fiyatları - Ateş eczanesi : 470tl // İdil eczanesi : 470 tl
Cetrotide - eczaneye geliş fiyatı :137,42 tl - Memorial hastanesi karşısındaki eczanedekilerin satış fiyatları - Ateş eczanesi : 180t // lİdil eczanesi :200tl
Ovitrelle - eczaneye geliş fiyatı : 62,49tl - Memorial hastanesi karşısındaki eczanedekilerin satış fiyatları - Ateş eczanesi - 110 tl // lİdil eczanesi : 100tl
Bilginiz olsun :)
ay pardon ya prolaktin diye yanlış demişim. progestorun hormonum yüksek çıkmış. hormon değerim: 4,17Merhabalar Arkadaşlar,
Bugün hastanedeydim. Tedavi için ilk etapta uygun görüldüm ama sonra kan değerlerimde prolaktin hormonum yüksek çıktığı için tedaviye yani ilaçlara başlayamadım. yarın tekrar kan vermeye gideceğim bakalım ne olacak
Gonalf 450 - eczaneye geliş fiyatı : 360,91tl - Memorial hastanesi karşısındaki eczanedekilerin satış fiyatları - Ateş eczanesi : 470tl // İdil eczanesi : 470 tl
Cetrotide - eczaneye geliş fiyatı :137,42 tl - Memorial hastanesi karşısındaki eczanedekilerin satış fiyatları - Ateş eczanesi : 180t // lİdil eczanesi :200tl
Ovitrelle - eczaneye geliş fiyatı : 62,49tl - Memorial hastanesi karşısındaki eczanedekilerin satış fiyatları - Ateş eczanesi - 110 tl // lİdil eczanesi : 100tl
anladım, evet o önemliymiş. inşallah istenen seviyeye inmiş olur yarınay pardon ya prolaktin diye yanlış demişim. progestorun hormonum yüksek çıkmış. hormon değerim: 4,17
E2: 80,67 - LH: 6,94 - FSH: 7,26
Bende izmirden geldim yaanladım, evet o önemliymiş. inşallah istenen seviyeye inmiş olur yarın
Çokmuş canım ya biz polis evinde kaldık geçen sene 2 kişi 100 TL idi sanırımElm suite hotel 5 dkk yurume mesafesi hstaneye kahvaltisiz 300tl iki kisi
Canim prolaktin degisebiliyor ilk etapta benimkide yuksekti ama sonra bakmadilar bileMerhabalar Arkadaşlar,
Cevrede en ucuz otel buyduÇokmuş canım ya biz polis evinde kaldık geçen sene 2 kişi 100 TL idi sanırım
Canım Ahmet Göçmene kendin mi geçtin yoksa memorial mi yönlendiriyor?Birazcık daha dayanın inan ki geçiyor şuanda sadece çabuk yorulmak haricinde çok şükür birşeyim kalmadı ama gerçekten ben de senin gibi zor zamanlar geçirdim 2-3 hafta daha sabır biticekBen Prof.Dr.Ahmet Göçmen e devam ediyorum canım Sağlıkla alcaz bebişlerimizi kucağımıza hayırlısıyla biz ve burdaki isteyen herkes inş
Kendim geçtim laparaskopimi yapmıştı çok sevmiştim kendisini hamile kalırsam kesinlikle doktorum olmalı diye iç geçirmiştim çok şükür oldu ve onun için kocaelinden gelip gidiyorumCanım Ahmet Göçmene kendin mi geçtin yoksa memorial mi yönlendiriyor?
Progesteron yüksek çıkmış ben yanlış yazmışım neyse artık doğru zamanda olsun yaCanim prolaktin degisebiliyor ilk etapta benimkide yuksekti ama sonra bakmadilar bile
Misafr odası derken? Bize hiç bahsetmedilerCevrede en ucuz otel buyducok pahali ama biz surekli gelip gittigimiz icin indirim yaptilar 250tl artik otel sahipleriyle kanka olduk tabi sen biraz daha arastir canim memorialin misafir odalarini sordunmu?
Tam bilmemekle birlikte, adetin basinda degerin dusuk olmasi bekleniyor. Progesteron degeri yumurtalarin catlamasi ve rahim duvari kalinligiyla cok alakali, ona gore degiskenlik gosteren vi deger.Bende izmirden geldim yainşallah sorun çıkmaz. İlk kez böyle bir şey oldu bende şaşkınım. Neden önemli bilgin var mı? Sanki adetin sökülmemiş tam gelmemiş gibi dedi doktor
Senin adına sevindim canım.benim anlamadığım madem hsg yapıyor memorial beni niye echomar a yönlendirdi yücel bey acaba:)Bugun Sisli Memorial'de Hsg cekimimi yaptirdim. Canimhayrusz 'un tavsiyesiyle Ozdil hanim cekti. Cok memnun kaldigim icin paylasmak istedim Cunku ilk hsg maceram cok acili olmustu, bugun de korkudan kendimi kastim ama cok iyi gecti cok sukur
Burada olmasaydi Echomar'a gidecektim. Nerede cektireceginin ikilemini yasayan arkadaslara fikir olsun.
Ay onu ben de bilemedimSenin adına sevindim canım.benim anlamadığım madem hsg yapıyor memorial beni niye echomar a yönlendirdi yücel bey acaba:)
O da olabilir canım bilemedim neyse sağlık olsun da nerede olduğunu n önemi de yokAy onu ben de bilemedimEchomar'daki Cevat beyi acayip ovuyorlar, garanti olsun aci cekmeyelim diye mi acaba Benden Semra hanim istedi, ozellikle surada yaptir da denmedi.
Sen cektirdin mi peki? Adeti tup bebek icin mi bekliyosun, bitsin de hsg cektiriim diye miBen de adet bekliyorum ama sanırım bilinçaltıma stres işlemiş olamıyorum
Yok canım o evreleri atladım hsg kasım aynda çekildi transfer için 2 adet geçmesi bekliyordum 2. Naz yapıyor şuanSen cektirdin mi peki? Adeti tup bebek icin mi bekliyosun, bitsin de hsg cektiriim diye mi
Beklemek zormus, aklim surekli bu konuda iki aydir benimgelecek ay opu icin baslayacagim insallah. Benim de tersi oldu, bir gun bir gun erken olmaya basladim adeti hayirlisi
YaaaYok canım o evreleri atladım hsg kasım aynda çekildi transfer için 2 adet geçmesi bekliyordum 2. Naz yapıyor şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?