Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

prolaktinin kaç çıktı acaba? ben de uzun süre bekledim, böyle bi ertelenmeden korkuyorum. prolaktinim de bu ay biraz yuksek çıktı, endişelendim şimdi. ben de gelecek ay başlamayı planlıyorum.

çok teşekkürler bilgiler için

ay pardon ya prolaktin diye yanlış demişim. progestorun hormonum yüksek çıkmış. hormon değerim: 4,17
E2: 80,67 - LH: 6,94 - FSH: 7,26

anladım, evet o önemliymiş. inşallah istenen seviyeye inmiş olur yarın
Bende izmirden geldim ya inşallah sorun çıkmaz. İlk kez böyle bir şey oldu bende şaşkınım. Neden önemli bilgin var mı? Sanki adetin sökülmemiş tam gelmemiş gibi dedi doktor

Canim prolaktin degisebiliyor ilk etapta benimkide yuksekti ama sonra bakmadilar bile

Çokmuş canım ya biz polis evinde kaldık geçen sene 2 kişi 100 TL idi sanırım
Cevrede en ucuz otel buydu cok pahali ama biz surekli gelip gittigimiz icin indirim yaptilar 250tl artik otel sahipleriyle kanka olduk tabi sen biraz daha arastir canim memorialin misafir odalarini sordunmu?

Canım Ahmet Göçmene kendin mi geçtin yoksa memorial mi yönlendiriyor?

Canim prolaktin degisebiliyor ilk etapta benimkide yuksekti ama sonra bakmadilar bile
Progesteron yüksek çıkmış ben yanlış yazmışım neyse artık doğru zamanda olsun ya yarın kan vermeye gideceğim bakalım ne çıkacak sonuç ilgin için teşekkürler

Bende izmirden geldim ya inşallah sorun çıkmaz. İlk kez böyle bir şey oldu bende şaşkınım. Neden önemli bilgin var mı? Sanki adetin sökülmemiş tam gelmemiş gibi dedi doktor
Tam bilmemekle birlikte, adetin basinda degerin dusuk olmasi bekleniyor. Progesteron degeri yumurtalarin catlamasi ve rahim duvari kalinligiyla cok alakali, ona gore degiskenlik gosteren vi deger.
Doktor oyle dediyse mantikli geliyo kulaga. O zaman endiselenecek bir sey yok canim, bugun insallah basladik haberini yazarsin buraya

Bugun Sisli Memorial'de Hsg cekimimi yaptirdim. Canim hayrusz 'un tavsiyesiyle Ozdil hanim cekti. Cok memnun kaldigim icin paylasmak istedim Cunku ilk hsg maceram cok acili olmustu, bugun de korkudan kendimi kastim ama cok iyi gecti cok sukur
Burada olmasaydi Echomar'a gidecektim. Nerede cektireceginin ikilemini yasayan arkadaslara fikir olsun.

Senin adına sevindim canım.benim anlamadığım madem hsg yapıyor memorial beni niye echomar a yönlendirdi yücel bey acaba:)

Senin adına sevindim canım.benim anlamadığım madem hsg yapıyor memorial beni niye echomar a yönlendirdi yücel bey acaba:)
Ay onu ben de bilemedim Echomar'daki Cevat beyi acayip ovuyorlar, garanti olsun aci cekmeyelim diye mi acaba Benden Semra hanim istedi, ozellikle surada yaptir da denmedi.

Ay onu ben de bilemedim Echomar'daki Cevat beyi acayip ovuyorlar, garanti olsun aci cekmeyelim diye mi acaba Benden Semra hanim istedi, ozellikle surada yaptir da denmedi.
O da olabilir canım bilemedim neyse sağlık olsun da nerede olduğunu n önemi de yok

Ben de adet bekliyorum ama sanırım bilinçaltıma stres işlemiş olamıyorum
Sen cektirdin mi peki? Adeti tup bebek icin mi bekliyosun, bitsin de hsg cektiriim diye mi
Beklemek zormus, aklim surekli bu konuda iki aydir benim gelecek ay opu icin baslayacagim insallah. Benim de tersi oldu, bir gun bir gun erken olmaya basladim adeti hayirlisi

Yok canım o evreleri atladım hsg kasım aynda çekildi transfer için 2 adet geçmesi bekliyordum 2. Naz yapıyor şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…