Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhabalar,

Bende hala tedaviye başlayamadım. Progestron hormonum ilk 4,17 idi bugün kan testim 2,23 çıktı. Yarın tekrar kan vereceğim. Yücel Beyle de muayene olacağım. yarın ola hayır ola :))

Merhabalar,

Bende hala tedaviye başlayamadım. Progestron hormonum ilk 4,17 idi bugün kan testim 2,23 çıktı. Yarın tekrar kan vereceğim. Yücel Beyle de muayene olacağım. yarın ola hayır ola :))
Hadi dusmeye baslamis cok sukur, yarin guzel haberlerini alalim Hem istedigin doktora da denk gelmis olacaksin. Hayirlisi buymus diyelim

Hayirli aksamlar herkese arkadaşlar, ben yeni üyeyim , 3 bucuk yildir tedavi görüyorum izmirde ancak olumlu sonuç alamadık maalesef. Doktor değişikliği yapmaya karar verdik, istanbul şişli memorial cok çıktı karşıma İnternette, dr tavsiyeniz varmi acaba ?

Canimin ici cok mutlu oldum agrisiz gecti ya cok sukur tuplerde sifirlandi gibi bisey artik ver gazi toplat yumurtalari inshaAllah ben teyze olmak istiyom

Hayirli aksamlar canim cok gecmis olsun.. biz ilk denememizi sisli memorial de yaptirdik doktor tavsiye edebilirim ama genelde ekip calismasi oluyor dr olmadigi gun baska dr muayene edebiliyor.. benim tavsiyem dr yucel sahin veya o olmassa gonul hoca.. Rabbim hayallerinize kavustursun insh en kisa zamanda bu sefer olsun Bizim deneme basarili darisi size

Hmm anladim canim , farklı dr un muayene etme ihtimali hoşuma gitmedi o zaman şişli memorial hast. Elemek zorunda kalicam sizin adınıza çok sevindim , kucağınıza aldıysanız sağlıkla büyütün insallh , almadiysanizda rabbim sağlıklı sıhhatli özürsüz kusursuz kucağınıza versin. Peki bana başka önerebileceğiniz dr hastane ? (((( 1 haftadır araştırmaktan nete bakmaktan beynim döndü (((

Cok sagol canim Rabbim tum isteyenleri evladina kavustursun saglikli sihhatli bisekilde Ben memorialden memnundum yanlis yonlendirmek istemem.. genetik lab acisindan en iyisi ora.. birde bahceci var sanirim orayida bi arastir istersen insh icine siner ama genelde bunlarin ikiside cok yogun merkezler istege gore belki belirli bir drun altinda muayene olabilirsin canim ben yurtdisinda oldugum icin gidip gelme felan zor oldu irtibat yoksa islerini iyi yapiyorlar doktorlardan yana sikintim olmadi Hakkinda hayirlisi olsun

Cok tesekkur ederim canim, cok iyi yorumlar okumuştum onun için sorma gereği hissettim, yarin arayıp gorüşücem , ist. Gittigimdede mutlaka ugriycam, ayni dr olması benim için önemli sanirim, sanki farklı dr muayene ederse eksik bir şey kalicak gibi hissediyorum, tek dr imkanı varsa yüksek ihtimalle oraya gidicem. Yardımın için cok cok tesekkur ederim, rabbim gönlüne göre versin herseyi canim

Rica ederim canim iyiki onceden arastiriyorsun insan bir cok maddi manevi sikintiya giriyor.. ben bir cok seyi sonradan ogrendim sukurki ilk denemem basarili oldu oda.. Allah gonlundekini versin insh saglikli bir bebegin olur herseyi unutursun

Adet olamıyorum ya kafayı yicem belirtiler de yok sanki bekliyorum ya gelmiyor

Adet olamıyorum ya kafayı yicem belirtiler de yok sanki bekliyorum ya gelmiyor
Canim tarcin adet sokturuyormus birde ada cayi diyorlardi denedinmi? Insh gelir ya, bu sure zarfinda korundunuz degilmi canim? Benim baska topikten bi arkadas mucize bisekilde hamile kaldi normalde adet bekliyordu insh eli kulagindadir

Canim tarcin adet sokturuyormus birde ada cayi diyorlardi denedinmi? Insh gelir ya, bu sure zarfinda korundunuz degilmi canim? Benim baska topikten bi arkadas mucize bisekilde hamile kaldi normalde adet bekliyordu insh eli kulagindadir
Yumurtlama döneminde hiç şeetmedik hamilelik imkansız gibi bizde zaten benim adet hep stres ileri atar

Hiç belli olmaz ben de beklemiyordum oğluşumutransfer için adet bekliyordum gelmedi ve işte nasip Rabbim sizlere de nasip etsin bu mucizeyi inş
Amin canım keşke olsa ama 4 yıldır o kadar çok test ve o kadar çok negatifim var ki imkan veremiyorum çok yaşadım hayal kırıklığı

Amin canım keşke olsa ama 4 yıldır o kadar çok test ve o kadar çok negatifim var ki imkan veremiyorum çok yaşadım hayal kırıklığı
5 yıl boyunca her ay adetime 1 hafta kala test yapmaya başlıyordum ve sonuç negatifti yılmadan yaptım En son test yaptığımda bu sefer bekledim dedim ki zaten yoktur transfere de gitcez gelse de adetim gitsem bebişime kavuşsam modundayım 1 gün gecikince dedim ben hamileyim çünkü gecikmez hiç, eşime dedim test bitti alıp gel ben hamileyim, her ay aynı şey diye diye gitti eşim eczaneye aldı geldi yaptım silik çizgi öbürünü de yaptım yine silik çizgi bir digerini yaptım o kaliteli olanlardandı kopkoyu çizgi derken bu zamanlara kadar gelebildik şükür umarım tamamına erdirir Rabbim Yani Allahtan ümit kesilmeze örnek oğluşumla biziz Dualarım hep sizlerle Allah’ ım doğru hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin inş

Yaaa canım seninki resmen mucize ama benim adetim hep gecikir , bi stres yapsam falan min 5 gün yani çok enteresan bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…