İnşallah canımYaaaBu asamada beklemek iyicene zordur, catlarim valla
Bir an once reglim gelsin insallah
İnsallah hayirlisiyla baslarizeluard biz aynı dönem başlayacağız galiba
Hadi dusmeye baslamis cok sukur, yarin guzel haberlerini alalimMerhabalar,
Bende hala tedaviye başlayamadım. Progestron hormonum ilk 4,17 idi bugün kan testim 2,23 çıktı. Yarın tekrar kan vereceğim. Yücel Beyle de muayene olacağım. yarın ola hayır ola :))
Bu memorialin misafir hanesi varmis bir sorusturun isterseniz sekreterlige esim aramisti ozamanlarMi
Misafr odası derken? Bize hiç bahsetmediler
Canimin ici cok mutlu oldum agrisiz gecti ya cok sukur tuplerde sifirlandi gibi bisey artik ver gazi toplat yumurtalari inshaAllah ben teyze olmak istiyomBugun Sisli Memorial'de Hsg cekimimi yaptirdim. Canimhayrusz 'un tavsiyesiyle Ozdil hanim cekti. Cok memnun kaldigim icin paylasmak istedim Cunku ilk hsg maceram cok acili olmustu, bugun de korkudan kendimi kastim ama cok iyi gecti cok sukur
Burada olmasaydi Echomar'a gidecektim. Nerede cektireceginin ikilemini yasayan arkadaslara fikir olsun.
Hayirli aksamlar canim cok gecmis olsun.. biz ilk denememizi sisli memorial de yaptirdik doktor tavsiye edebilirim ama genelde ekip calismasi oluyor dr olmadigi gun baska dr muayene edebiliyor.. benim tavsiyem dr yucel sahin veya o olmassa gonul hoca.. Rabbim hayallerinize kavustursun insh en kisa zamanda bu sefer olsunHayirli aksamlar herkese arkadaşlar, ben yeni üyeyim , 3 bucuk yildir tedavi görüyorum izmirde ancak olumlu sonuç alamadık maalesef. Doktor değişikliği yapmaya karar verdik, istanbul şişli memorial cok çıktı karşıma İnternette, dr tavsiyeniz varmi acaba ?
Hmm anladim canim , farklı dr un muayene etme ihtimali hoşuma gitmediHayirli aksamlar canim cok gecmis olsun.. biz ilk denememizi sisli memorial de yaptirdik doktor tavsiye edebilirim ama genelde ekip calismasi oluyor dr olmadigi gun baska dr muayene edebiliyor.. benim tavsiyem dr yucel sahin veya o olmassa gonul hoca.. Rabbim hayallerinize kavustursun insh en kisa zamanda bu sefer olsunBizim deneme basarili darisi size
Cok sagol canim Rabbim tum isteyenleri evladina kavustursun saglikli sihhatli bisekildeHmm anladim canim , farklı dr un muayene etme ihtimali hoşuma gitmedio zaman şişli memorial hast. Elemek zorunda kalicam sizin adınıza çok sevindim , kucağınıza aldıysanız sağlıkla büyütün insallh , almadiysanizda rabbim sağlıklı sıhhatli özürsüz kusursuz kucağınıza versin. Peki bana başka önerebileceğiniz dr hastane ? (((( 1 haftadır araştırmaktan nete bakmaktan beynim döndü (((
Rica ederim canim iyiki onceden arastiriyorsun insan bir cok maddi manevi sikintiya giriyor.. ben bir cok seyi sonradan ogrendim sukurki ilk denemem basarili oldu oda.. Allah gonlundekini versin insh saglikli bir bebegin olur herseyi unutursunCok tesekkur ederim canim, cok iyi yorumlar okumuştum onun için sorma gereği hissettim, yarin arayıp gorüşücem , ist. Gittigimdede mutlaka ugriycam, ayni dr olması benim için önemli sanirim, sanki farklı dr muayene ederse eksik bir şey kalicak gibi hissediyorum, tek dr imkanı varsa yüksek ihtimalle oraya gidicem. Yardımın için cok cok tesekkur ederim, rabbim gönlüne göre versin herseyi canim
Canim tarcin adet sokturuyormus birde ada cayi diyorlardi denedinmi? Insh gelir ya, bu sure zarfinda korundunuz degilmi canim? Benim baska topikten bi arkadas mucize bisekilde hamile kaldiAdet olamıyorum ya kafayı yicem belirtiler de yok sanki bekliyorum ya gelmiyor
Yumurtlama döneminde hiç şeetmedikCanim tarcin adet sokturuyormus birde ada cayi diyorlardi denedinmi? Insh gelir ya, bu sure zarfinda korundunuz degilmi canim? Benim baska topikten bi arkadas mucize bisekilde hamile kaldinormalde adet bekliyordu insh eli kulagindadir
Hiç belli olmaz ben de beklemiyordum oğluşumuYumurtlama döneminde hiç şeetmedikhamilelik imkansız gibi bizde zaten benim adet hep stres ileri atar
Amin canım keşke olsa ama 4 yıldır o kadar çok test ve o kadar çok negatifim var ki imkan veremiyorum çok yaşadım hayal kırıklığıHiç belli olmaz ben de beklemiyordum oğluşumutransfer için adet bekliyordum gelmedi ve işte nasip Rabbim sizlere de nasip etsin bu mucizeyi inş
5 yıl boyunca her ay adetime 1 hafta kala test yapmaya başlıyordum ve sonuç negatifti yılmadan yaptımAmin canım keşke olsa ama 4 yıldır o kadar çok test ve o kadar çok negatifim var ki imkan veremiyorum çok yaşadım hayal kırıklığı
Yaaa canım seninki resmen mucize5 yıl boyunca her ay adetime 1 hafta kala test yapmaya başlıyordum ve sonuç negatifti yılmadan yaptımEn son test yaptığımda bu sefer bekledim dedim ki zaten yoktur transfere de gitcez gelse de adetim gitsem bebişime kavuşsam modundayım 1 gün gecikince dedim ben hamileyim çünkü gecikmez hiç, eşime dedim test bitti alıp gel ben hamileyim, her ay aynı şey diye diye gitti eşim eczaneye aldı geldi yaptım silik çizgi öbürünü de yaptım yine silik çizgi bir digerini yaptım o kaliteli olanlardandı kopkoyu çizgi derken bu zamanlara kadar gelebildik şükür umarım tamamına erdirir Rabbim Yani Allahtan ümit kesilmeze örnek oğluşumla biziz Dualarım hep sizlerle Allah’ ım doğru hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?