Şimdi olmaz sonra olur hayırlı zaman ne zamansa o zaman olsunYaaa canım seninki resmen mucizeama benim adetim hep gecikir , bi stres yapsam falan min 5 gün yani çok enteresan bir şey
Allah razı olsun canım sağlıkla kavuşman dileğiyle senin de bebeğineŞimdi olmaz sonra olur hayırlı zaman ne zamansa o zaman olsunAllah çok büyük ben sadece bir örneğim umut olsun sizlere diye paylaştım, gönlünüzce olsun herşey kocaman sevgiler
allah allah çok enteresan. doktor ile bence görüşmelisin.Adet olamıyorum ya kafayı yicem belirtiler de yok sanki bekliyorum ya gelmiyor
Merhaba,Kızlar ben de tedaviye başladım. Bugün 4.gunum. gonal f siz kaç kutu kullandınız acaba? Biliyorum kişiye özel ama ben sanırım fazla aldım. Elimde 3 kutu daha var ve 225lik kullanıyorum
Merhaba,Cok tesekkur ederim canim, cok iyi yorumlar okumuştum onun için sorma gereği hissettim, yarin arayıp gorüşücem , ist. Gittigimdede mutlaka ugriycam, ayni dr olması benim için önemli sanirim, sanki farklı dr muayene ederse eksik bir şey kalicak gibi hissediyorum, tek dr imkanı varsa yüksek ihtimalle oraya gidicem. Yardımın için cok cok tesekkur ederim, rabbim gönlüne göre versin herseyi canim
nihayet tedaviye başladım :) darısı senin başına inşallah çok güzel de konuştu umut doldum :)Hadi dusmeye baslamis cok sukur, yarin guzel haberlerini alalimHem istedigin doktora da denk gelmis olacaksin. Hayirlisi buymus diyelim
Aslinda ilk izlenim ilk görüşme ve ilkler çok onemli benim için, bahçeciye pazartesi not bıraktım whatsaptan, bilgi almak istiyorum diye ,bugün dönüş olmayacakmı diye yazdım o zaman aradılar ve hic hoşuma gitmedi. İnanın bu yorumlar cok iyi oluyor benim için, sonuçta deneyimler paylaşılıyor, gidip konuşmak bana bisey kaybettirmeyecek o yüzden en azından bir ön görüşme şeklinde düşünüyorum, izmirde gittiğim yerde ilgi alaka coktu cok cok memnundum tüm personelden ama olmadı, açıkçası izmirdeki klinikteki ilginin altı beni tatmin etmez :) saka bir yana zaten psikolojik olarak kotu gidiyoruz , özellikle ben, 3 başarısız deneme ve birsuru sağlık problemi az sayıda yumurtayla,ilgi alaka samimiyet beklerimki bu süreçte tam güven ve rahatlığım olsun.. benim için tecrübeleriniz çok önemli cok cok tesekkür ederim paylaşımınız içinMerhaba,
Bende İzmirden buralara Memorial Yücel Şahin için geldim. Kimi zaman evet olmadığı oluyor ki çok nadir oluyor. Zaten tedavi dediğiniz şey 12- 14 gün sürüyor. Belki bir iki kez girmez oda izin günü olur falan filan. Yani doktorumla whatsapptan bile çok rahat yazışırım ilk denemem transfer sürecine gelmeden iptal oldu dakikalarca benimle konuştu ve ikinci tedaviye ikna etti. Tekrar geldim. Amacım iyi karar vermenizi sağlamak. Bahçeci de laboratuvarı çok iyi ama ilgi sıfır diye yakın çevrem tecrübe edenler var. Gerek kendi memnuniyetim gerek buradan kucağı dolu çıkan tecrübe eden yakınlarım sayesinde tavsiye ederim. Sizin içinde neyse en iyisi o olsun :)
Gozun aydin!!nihayet tedaviye başladım :) darısı senin başına inşallah çok güzel de konuştu umut doldum :)
Aynı senin gibiyim valla bende izmirde bulamadığım tecrübeyi burada buldum :) benimde çoklu denemem var. Memorial hastanesi tüp bebek ile ilgili ön görüşmede ücretsiz görüşme yapıyor. Bahçecide ki bende aradım 750tl sadece bilgi paylaşımı için istediler Cem Çelik ile görüşme sağlamak için ama sonra vazgeçtim. Bu arada bana hangi testleri yapıp gelmem gerektiği memorial bana mail atmıştı öyle hazırlıklı gidip görüşme sağladık. Dışarıda 2000tl fiyat biçilen testleri Ege Üni de ücretsiz yaptırdım. tedaviye başlamadan memorial covid testi istiyor. alsancak devlet hastanesi tüp bebek hastasıyım diyince ciğer filmi ve testi yapıyor. Bu arada raporlu olarak tüp bebek tedavi sürecin olduysa 2600tl gibi memorail indirim yapıyor. gibi gibi aklıma gelenleri sıraladım sana :)Aslinda ilk izlenim ilk görüşme ve ilkler çok onemli benim için, bahçeciye pazartesi not bıraktım whatsaptan, bilgi almak istiyorum diye ,bugün dönüş olmayacakmı diye yazdım o zaman aradılar ve hic hoşuma gitmedi. İnanın bu yorumlar cok iyi oluyor benim için, sonuçta deneyimler paylaşılıyor, gidip konuşmak bana bisey kaybettirmeyecek o yüzden en azından bir ön görüşme şeklinde düşünüyorum, izmirde gittiğim yerde ilgi alaka coktu cok cok memnundum tüm personelden ama olmadı, açıkçası izmirdeki klinikteki ilginin altı beni tatmin etmez :) saka bir yana zaten psikolojik olarak kotu gidiyoruz , özellikle ben, 3 başarısız deneme ve birsuru sağlık problemi az sayıda yumurtayla,ilgi alaka samimiyet beklerimki bu süreçte tam güven ve rahatlığım olsun.. benim için tecrübeleriniz çok önemli cok cok tesekkür ederim paylaşımınız için
Valla geçen sefer 4 tane toplantı. Bu sefer muayene de 8-10 adet yumurta potansiyeli gördüğünü söyledi. Ay inşallah yaaa :) bugün çok motive oldum :)Gozun aydin!!Bol yumurtali bir surec olsun senin icin darisi da basima
Görüşme derken muayenede mi yaptılar ön görüşmede? Benim rapor durumum olmadı hiç izmirdede özele gitmiştim , bizim kurum tüp bebek tedavisini karşılıyor o yüzden aslinda fiyat benim için önemli değil, bahçecideki ücreti de söylediler bugun aradıklarında. Bu arada ben Balıkesirde ikamet ediyorum burdada testleri yaptırıp gidebilirim, buda cok guzel aslında, hazırlıklı gitmek..açıkçası ilk görüşmeye göre karar vericem ama en azından sizin tavsiyelerinizle memoriali de ilk sıraya aldim görüşmek için.. sizin bebeğiniz var sanirim , memorialde ne zamandı sizin tedaviniz ?Aynı senin gibiyim valla bende izmirde bulamadığım tecrübeyi burada buldum :) benimde çoklu denemem var. Memorial hastanesi tüp bebek ile ilgili ön görüşmede ücretsiz görüşme yapıyor. Bahçecide ki bende aradım 750tl sadece bilgi paylaşımı için istediler Cem Çelik ile görüşme sağlamak için ama sonra vazgeçtim. Bu arada bana hangi testleri yapıp gelmem gerektiği memorial bana mail atmıştı öyle hazırlıklı gidip görüşme sağladık. Dışarıda 2000tl fiyat biçilen testleri Ege Üni de ücretsiz yaptırdım. tedaviye başlamadan memorial covid testi istiyor. alsancak devlet hastanesi tüp bebek hastasıyım diyince ciğer filmi ve testi yapıyor. Bu arada raporlu olarak tüp bebek tedavi sürecin olduysa 2600tl gibi memorail indirim yapıyor. gibi gibi aklıma gelenleri sıraladım sana :)
Yok çocuk sahibi olamadım daha :) Memorial de kasım 2020 de tedavi de 4 yumurta toplandı. 3 ü olgun geldi. 2 si döllenmeye cevap verdi. 2si beşinci günü gördü ama 1 sağlık süreci tamamlandı. 1 tane 4AB embriyo kalitesine sahip embriyomda genetik teste gitti sonuç olumsuz gelincede tedavi iptal oldu. O nedenle bir adet dönemi geçirdim ve Yücel Şahin ile yaptığım konuşmada dakikalarca telefonda tutup kendisi de beni ikna edinci şuan ikinci kez kendisinde tedaviye başladım. Yani bana arayı açma gel olmayacak olsa sana gel demem diye gayet samimiyetli bir cümlesi oldu. Çıktım gittim ve burdayım. Bu ay yumurta sayımın 8-10 civarı potansiyele sahip olduğunu söyledi. Bakalım ben bu sefer güzel bir haber vereceğime inanıyorum:)Görüşme derken muayenede mi yaptılar ön görüşmede? Benim rapor durumum olmadı hiç izmirdede özele gitmiştim , bizim kurum tüp bebek tedavisini karşılıyor o yüzden aslinda fiyat benim için önemli değil, bahçecideki ücreti de söylediler bugun aradıklarında. Bu arada ben Balıkesirde ikamet ediyorum burdada testleri yaptırıp gidebilirim, buda cok guzel aslında, hazırlıklı gitmek..açıkçası ilk görüşmeye göre karar vericem ama en azından sizin tavsiyelerinizle memoriali de ilk sıraya aldim görüşmek için.. sizin bebeğiniz var sanirim , memorialde ne zamandı sizin tedaviniz ?
Canım 2 gün oldu gecikeli 1 hafta falan olmazsam mutlaka ararımallah allah çok enteresan. doktor ile bence görüşmelisin.
hııııııı tamam o zaman :) bende korktum yahu :) endişe yok o kadar banada oluyor :)Canım 2 gün oldu gecikeli 1 hafta falan olmazsam mutlaka ararım
Canım naçizane şahsi fikrim ilgi alaka güzel şeyler insanı motive ediyor ama alınan hizmetin,ekipmanların,doktorların kalitesi bizleri bebeğimize kavuşturan .. nerede başlarsan inşallah nasibin orada olur ve bebeğine kavuşursun inşallahAslinda ilk izlenim ilk görüşme ve ilkler çok onemli benim için, bahçeciye pazartesi not bıraktım whatsaptan, bilgi almak istiyorum diye ,bugün dönüş olmayacakmı diye yazdım o zaman aradılar ve hic hoşuma gitmedi. İnanın bu yorumlar cok iyi oluyor benim için, sonuçta deneyimler paylaşılıyor, gidip konuşmak bana bisey kaybettirmeyecek o yüzden en azından bir ön görüşme şeklinde düşünüyorum, izmirde gittiğim yerde ilgi alaka coktu cok cok memnundum tüm personelden ama olmadı, açıkçası izmirdeki klinikteki ilginin altı beni tatmin etmez :) saka bir yana zaten psikolojik olarak kotu gidiyoruz , özellikle ben, 3 başarısız deneme ve birsuru sağlık problemi az sayıda yumurtayla,ilgi alaka samimiyet beklerimki bu süreçte tam güven ve rahatlığım olsun.. benim için tecrübeleriniz çok önemli cok cok tesekkür ederim paylaşımınız için
Evet Evet :) Canım doktorum 8-10 arası yumurta potansiyeli gördü :) inşallah böyle devam eder :)Gozun aydin!!Bol yumurtali bir surec olsun senin icin darisi da basima
Kesinlikle katılıyorum doktor ekipman onemli onu 2.plana atmiyorum ama , biliyorsunuz tutunmada annenin psikolojik durumu rahatligi , transferden önce doktorla olan guven ilişkisi de tedavinin gidişatında cok önemli rol oynuyor, o yüzden basarili bir dr ve ekiple karşılıklı güven ve rahatlik duyamazsamda devam edemem. 2si de önemli benim için. Tesekkur ederim iyi dilekleriniz için. ❤Canım naçizane şahsi fikrim ilgi alaka güzel şeyler insanı motive ediyor ama alınan hizmetin,ekipmanların,doktorların kalitesi bizleri bebeğimize kavuşturan .. nerede başlarsan inşallah nasibin orada olur ve bebeğine kavuşursun inşallah
Ay cok guzel 8-10 insallh insallah. Bu bahsettigin durum cok sinir bozucu, son 2 toplamada benimde durumum seninle ayni, genetikten maalesefki dönemedi bebişlerYok çocuk sahibi olamadım daha :) Memorial de kasım 2020 de tedavi de 4 yumurta toplandı. 3 ü olgun geldi. 2 si döllenmeye cevap verdi. 2si beşinci günü gördü ama 1 sağlık süreci tamamlandı. 1 tane 4AB embriyo kalitesine sahip embriyomda genetik teste gitti sonuç olumsuz gelincede tedavi iptal oldu. O nedenle bir adet dönemi geçirdim ve Yücel Şahin ile yaptığım konuşmada dakikalarca telefonda tutup kendisi de beni ikna edinci şuan ikinci kez kendisinde tedaviye başladım. Yani bana arayı açma gel olmayacak olsa sana gel demem diye gayet samimiyetli bir cümlesi oldu. Çıktım gittim ve burdayım. Bu ay yumurta sayımın 8-10 civarı potansiyele sahip olduğunu söyledi. Bakalım ben bu sefer güzel bir haber vereceğime inanıyorum:)
Ya ben tekrar tekrar eczaneye gitmeyeyim diye fazla aldım herhalde çünkü kısa sürebiliyormus bazen tedavi. Bir de ben tanıdık eczane ucuza alırım diye gittim ama fiyatı hastanenin oradakiyle aynıymışMerhaba,
ben de nihayet bugün ilaçlarıma başladım. gonal f ilacından 300 lük doz ile başladım. 30.01.21 tarihine kadar bu dozda gideceğim :) senin içinde hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?