Hadi inshaAllah canim benim 4 gorulup 8 toplandi Rabbimin mucizelerine inanmamiz lazim hcbelii olmaz sen ignelerini iyi ve zamaninda vurundugun surece bol bereketli yumurtan olur inshValla geçen sefer 4 tane toplantı. Bu sefer muayene de 8-10 adet yumurta potansiyeli gördüğünü söyledi. Ay inşallah yaaa :) bugün çok motive oldum :)
Insh seninde bol yumoslarin toplanir canim hayirli olsun simdidenYa ben tekrar tekrar eczaneye gitmeyeyim diye fazla aldım herhalde çünkü kısa sürebiliyormus bazen tedavi. Bir de ben tanıdık eczane ucuza alırım diye gittim ama fiyatı hastanenin oradakiyle aynıymışben yarın tekrar gideceğim kontrole. 10 a yakın folikul varmış inşallah hepsi gelişir ve inşallah hepsi doludur benim dozum 225 le devam ediyor şimdilik cetrotide de eklenecek sanırım yarın.
Stress yapma dicem ama insan yinede yapiyor bu donemlerde cok normal canim ama rahat ol o yavrun zaten bekliyor seni oyle yada boyleYumurtlama döneminde hiç şeetmedikhamilelik imkansız gibi bizde zaten benim adet hep stres ileri atar
Vazgeçtiğimiz her an zaman aleyhimize işliyor. Yücel Bey ikna ederken bana onu dedi. Yani illa gel burda da yaptır demiyorum ama laboratuvar iyi olsun dedi. Valla insallah bol yumurtalı olurAy cok guzel 8-10 insallh insallah. Bu bahsettigin durum cok sinir bozucu, son 2 toplamada benimde durumum seninle ayni, genetikten maalesefki dönemedi bebişlero yüzden bıraktım demiştim 2 ay önce. Geçen bu 2 ay sanirim bu durumun bendeki etkisini azalttı ki tekrar denemeye karar verdim. Hayirlisi olsun hakkımızda ne diyelim... insallah guzel haberlerini verirsin, bol yumurtali bir ay diliyorum sana
Bilemedim işte topladım ilaçlarıInsh seninde bol yumoslarin toplanir canim hayirli olsun simdidenBen menopur kullandim 3 kutu dozu belki yukseltebilirler hc bulamamaktan iyidir ama bidahaki sefere bittikce al bu menopur bile teki 1000tlyi geckin di hatirlamiyorum suan tam net hayirlisiyla atlatirsin sende
Canim peki sana herhangi birsey soyledilermi yumurta sayimin neden bu ay daha fazlaymis herhangi bir takviye aldinmi veya diyet uguladinmi merak ettim acikcasi..Yok çocuk sahibi olamadım daha :) Memorial de kasım 2020 de tedavi de 4 yumurta toplandı. 3 ü olgun geldi. 2 si döllenmeye cevap verdi. 2si beşinci günü gördü ama 1 sağlık süreci tamamlandı. 1 tane 4AB embriyo kalitesine sahip embriyomda genetik teste gitti sonuç olumsuz gelincede tedavi iptal oldu. O nedenle bir adet dönemi geçirdim ve Yücel Şahin ile yaptığım konuşmada dakikalarca telefonda tutup kendisi de beni ikna edinci şuan ikinci kez kendisinde tedaviye başladım. Yani bana arayı açma gel olmayacak olsa sana gel demem diye gayet samimiyetli bir cümlesi oldu. Çıktım gittim ve burdayım. Bu ay yumurta sayımın 8-10 civarı potansiyele sahip olduğunu söyledi. Bakalım ben bu sefer güzel bir haber vereceğime inanıyorum:)
Ne güzel şeyler diyorsun valla inşallah öyle olsunHadi inshaAllah canim benim 4 gorulup 8 toplandi Rabbimin mucizelerine inanmamiz lazim hcbelii olmaz sen ignelerini iyi ve zamaninda vurundugun surece bol bereketli yumurtan olur insh
Amin insh canim aynen oyle hic stress yapip uzme kendini hepsi kaliteli embryo olsun sonra sanada can olsunlar inshBilemedim işte topladım ilaçlarıay inşallah dolu çıksın da bu folikuller bir iki ilaç fazlasına can sağlığı diyeceğim. Ben aslında hiç girip okumayayim strese girmeyeyim dedim ama dayanamadım Allah hepimize nasip etsin emeklermizin karşılığı olsun inşallah
Rabbim herkezin kucagini doldursun tum isteyenlerinNe güzel şeyler diyorsun valla inşallah öyle olsun
Ben demeden kendisi de yorum yaptı aslında. Östrojen bandı kullandırdi bana ve o baskılama bana uymadı bence. Hatta bende benim vücudum aşırı ilaç ve baskilara gelmiyor dedimCanim peki sana herhangi birsey soyledilermi yumurta sayimin neden bu ay daha fazlaymis herhangi bir takviye aldinmi veya diyet uguladinmi merak ettim acikcasi..
Insallah canim , ne zaman bakacaksınız yumurtalara, takip ne zaman başlayacak yaniVazgeçtiğimiz her an zaman aleyhimize işliyor. Yücel Bey ikna ederken bana onu dedi. Yani illa gel burda da yaptır demiyorum ama laboratuvar iyi olsun dedi. Valla insallah bol yumurtalı olur
Amiiin inşallah kuzumStress yapma dicem ama insan yinede yapiyor bu donemlerde cok normal canim ama rahat ol o yavrun zaten bekliyor seni oyle yada boyleaz kaldi alip gelmene.. surda o pozitif yaziyi gormeyi nasib etsin Rabbim hepimize
Hmm anladim canim tabi her vucut her bunye ayni tepkiyi vermeyebiliyor.. simdi sonuc guzel olsun da yeterki en onemlisi oBen demeden kendisi de yorum yaptı aslında. Östrojen bandı kullandırdi bana ve o baskılama bana uymadı bence. Hatta bende benim vücudum aşırı ilaç ve baskilara gelmiyor dedimYücel Beyde evet iyi gelmedi sana dedi. Ben gelmeden takviye kullanmak istedim ama kesinlikle önermedi. Bende son 1 senedir zaten düzenli Spor yapıyorum. 1 senedir tedaviyede ara vermiştim. Belki bunların hepsi böyle bir etki yaptı.
30.01 ctesi kontrole gideceğim. Ben an ve an yazarımInsallah canim , ne zaman bakacaksınız yumurtalara, takip ne zaman başlayacak yani
İnşallah canım ,Hmm anladim canim tabi her vucut her bunye ayni tepkiyi vermeyebiliyor.. simdi sonuc guzel olsun da yeterki en onemlisi obol bol saglikli embryolarin olur insh
Ewet bekliycem bende guzel haberlerini30.01 ctesi kontrole gideceğim. Ben an ve an yazarıminşallah güzel haberler veririm tabiki
Arkadaşlar merhaba bizde memorialde tüp bebek deneyeceğiz ama çok korkuyorum bu 3. Denememiz olacak buraya yazma amacım belki bu umut bizim gibi olanlar vardır tecrübelerini paylaşır ne bileyim bı umut işte kısaca size suercimi anlatayim eşimde şiddetli sperm azlığı ve morfoloji bozukluğu var ilk denememiz kimyasal gebelik ile sonuclandi ikinci denemizdede 5 embyomuz vardı ikisi kaliteli dediler ve ngs gönderdik sonuç ikisinde de anomali tespit edildi ve transfer olmadı şimdi 3. İçin Memorial le görüştük Dr İpek hanım di pandemiden kaynaklı online görüştük hasteneye gittiğimizde semra hocayla görüşme fırsatımız oldu bize zor hastasiniz fakat sizden daha zor vakalarda başarı elde ettik sizde aslında genetik sıkıntı yok sperm baş ve boyun kısmında kırıklar var oyuzden genetik sıkıntılı gelmiş ikinci denemenizde dedi bide çok büyük bi hata yapılmış emriyobiyopsisi 3 gün yapılmaz 5 .gün yapılması gerekirdi oyuzden iki tüp bebek demenizi ben saymıyorum dedi biz tabi çok kötü olduk bunları duyunca şimdi lütfen bana yardımcı olun aklım çok karışık bizim gibi olan varmı başarılı olan varmi bu arada eşimde ki bu sıkıntı küçükken inmemiş testis problemi olmuş tek taraflı ameliyat olmamış kendiliğinden yerine gelmiş 5 yaşlarında bende sıkıntı yok şimdilik yaslarimiz 3
bizim durumda benzer, ancak kısmet bazı şeyler, üzülmeyin umarım iyi sonuçlanır tedaviniz. ben daha önce başka yerde 2 transfer oldum biri tuttu ancak 8.haftalıkken kalbi durdu, 2.si tutması daha sonraki toplanan emriyolara ngs yapıldı ancak olumlu sonuçlanmadı. bunun üzerine memorial semra hanıma geldik bizde de tedavide kullanılan ilaç dozu vs. fazla buldu semra hanım. kısmetse memorialda tekrar başlayacağız önümüzdeki hafta. bizde eşimin varikoselden dolayı sperm sayısı oldukça düşük ve benim yaş da 40. eşiniz için kaliteyi arttırmaya yönelik bi öneride bulundular mı ya da üroloğa yönlendirdiler mi, benim de aklım karışık tedaviye başlamadan önce ürolog ile görüşmek daha mı iyi olur acabaArkadaşlar merhaba bizde memorialde tüp bebek deneyeceğiz ama çok korkuyorum bu 3. Denememiz olacak buraya yazma amacım belki bu umut bizim gibi olanlar vardır tecrübelerini paylaşır ne bileyim bı umut işte kısaca size suercimi anlatayim eşimde şiddetli sperm azlığı ve morfoloji bozukluğu var ilk denememiz kimyasal gebelik ile sonuclandi ikinci denemizdede 5 embyomuz vardı ikisi kaliteli dediler ve ngs gönderdik sonuç ikisinde de anomali tespit edildi ve transfer olmadı şimdi 3. İçin Memorial le görüştük Dr İpek hanım di pandemiden kaynaklı online görüştük hasteneye gittiğimizde semra hocayla görüşme fırsatımız oldu bize zor hastasiniz fakat sizden daha zor vakalarda başarı elde ettik sizde aslında genetik sıkıntı yok sperm baş ve boyun kısmında kırıklar var oyuzden genetik sıkıntılı gelmiş ikinci denemenizde dedi bide çok büyük bi hata yapılmış emriyobiyopsisi 3 gün yapılmaz 5 .gün yapılması gerekirdi oyuzden iki tüp bebek demenizi ben saymıyorum dedi biz tabi çok kötü olduk bunları duyunca şimdi lütfen bana yardımcı olun aklım çok karışık bizim gibi olan varmı başarılı olan varmi bu arada eşimde ki bu sıkıntı küçükken inmemiş testis problemi olmuş tek taraflı ameliyat olmamış kendiliğinden yerine gelmiş 5 yaşlarında bende sıkıntı yok şimdilik yaslarimiz 30
Canim cok gecmis olsun annen icin uzuldum.. Allah sifasini versin bol kuran oku icini ferahlatirOkadar çok üzüntülü ve stresliyim ki dualarınıza ihtiyacım var. Tam tedaviye başlayacakken annemin beyninde kist olduğunu öğrendik hepimiz yıkıldık. Daha önce 2 ameliyat geçirmişti hiç böyle bişi beklemiyorduk lütfen dualarınızı eksik etmeyin
Allah acil sifalar versin annene canim. Bu sefer de insallah ustesinden gelip, sagligina bir an once kavusur. Annene de size de guc ve sabir diliyorum. İnsallah gececekOkadar çok üzüntülü ve stresliyim ki dualarınıza ihtiyacım var. Tam tedaviye başlayacakken annemin beyninde kist olduğunu öğrendik hepimiz yıkıldık. Daha önce 2 ameliyat geçirmişti hiç böyle bişi beklemiyorduk lütfen dualarınızı eksik etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?