Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Valla geçen sefer 4 tane toplantı. Bu sefer muayene de 8-10 adet yumurta potansiyeli gördüğünü söyledi. Ay inşallah yaaa :) bugün çok motive oldum :)
Hadi inshaAllah canim benim 4 gorulup 8 toplandi Rabbimin mucizelerine inanmamiz lazim hcbelii olmaz sen ignelerini iyi ve zamaninda vurundugun surece bol bereketli yumurtan olur insh

Insh seninde bol yumoslarin toplanir canim hayirli olsun simdiden Ben menopur kullandim 3 kutu dozu belki yukseltebilirler hc bulamamaktan iyidir ama bidahaki sefere bittikce al bu menopur bile teki 1000tlyi geckin di hatirlamiyorum suan tam net hayirlisiyla atlatirsin sende

Yumurtlama döneminde hiç şeetmedik hamilelik imkansız gibi bizde zaten benim adet hep stres ileri atar
Stress yapma dicem ama insan yinede yapiyor bu donemlerde cok normal canim ama rahat ol o yavrun zaten bekliyor seni oyle yada boyle az kaldi alip gelmene.. surda o pozitif yaziyi gormeyi nasib etsin Rabbim hepimize

Vazgeçtiğimiz her an zaman aleyhimize işliyor. Yücel Bey ikna ederken bana onu dedi. Yani illa gel burda da yaptır demiyorum ama laboratuvar iyi olsun dedi. Valla insallah bol yumurtalı olur

Bilemedim işte topladım ilaçları ay inşallah dolu çıksın da bu folikuller bir iki ilaç fazlasına can sağlığı diyeceğim. Ben aslında hiç girip okumayayim strese girmeyeyim dedim ama dayanamadım Allah hepimize nasip etsin emeklermizin karşılığı olsun inşallah

Canim peki sana herhangi birsey soyledilermi yumurta sayimin neden bu ay daha fazlaymis herhangi bir takviye aldinmi veya diyet uguladinmi merak ettim acikcasi..

Amin insh canim aynen oyle hic stress yapip uzme kendini hepsi kaliteli embryo olsun sonra sanada can olsunlar insh

Canim peki sana herhangi birsey soyledilermi yumurta sayimin neden bu ay daha fazlaymis herhangi bir takviye aldinmi veya diyet uguladinmi merak ettim acikcasi..
Ben demeden kendisi de yorum yaptı aslında. Östrojen bandı kullandırdi bana ve o baskılama bana uymadı bence. Hatta bende benim vücudum aşırı ilaç ve baskilara gelmiyor dedim Yücel Beyde evet iyi gelmedi sana dedi. Ben gelmeden takviye kullanmak istedim ama kesinlikle önermedi. Bende son 1 senedir zaten düzenli Spor yapıyorum. 1 senedir tedaviyede ara vermiştim. Belki bunların hepsi böyle bir etki yaptı.

Vazgeçtiğimiz her an zaman aleyhimize işliyor. Yücel Bey ikna ederken bana onu dedi. Yani illa gel burda da yaptır demiyorum ama laboratuvar iyi olsun dedi. Valla insallah bol yumurtalı olur
Insallah canim , ne zaman bakacaksınız yumurtalara, takip ne zaman başlayacak yani

Hmm anladim canim tabi her vucut her bunye ayni tepkiyi vermeyebiliyor.. simdi sonuc guzel olsun da yeterki en onemlisi o bol bol saglikli embryolarin olur insh

bizim durumda benzer, ancak kısmet bazı şeyler, üzülmeyin umarım iyi sonuçlanır tedaviniz. ben daha önce başka yerde 2 transfer oldum biri tuttu ancak 8.haftalıkken kalbi durdu, 2.si tutması daha sonraki toplanan emriyolara ngs yapıldı ancak olumlu sonuçlanmadı. bunun üzerine memorial semra hanıma geldik bizde de tedavide kullanılan ilaç dozu vs. fazla buldu semra hanım. kısmetse memorialda tekrar başlayacağız önümüzdeki hafta. bizde eşimin varikoselden dolayı sperm sayısı oldukça düşük ve benim yaş da 40. eşiniz için kaliteyi arttırmaya yönelik bi öneride bulundular mı ya da üroloğa yönlendirdiler mi, benim de aklım karışık tedaviye başlamadan önce ürolog ile görüşmek daha mı iyi olur acaba

Canim cok gecmis olsun annen icin uzuldum.. Allah sifasini versin bol kuran oku icini ferahlatir Cok zor bir durum senin icin ama uzuntu tedavimize engel olabiliyor kendini stresse sokma olurmu Rabbime sigin

Allah acil sifalar versin annene canim. Bu sefer de insallah ustesinden gelip, sagligina bir an once kavusur. Annene de size de guc ve sabir diliyorum. İnsallah gececek

Biz de bu ay benzer seyler yasadik. Hayatin gercekleriyle ne zaman karsilasacagimiz bellk degil. Bazen boyle zamansiz bulabiliyor bizi.

Moralinizi yuksek tutun, ozellikle annenin karsisinda daha olumlu bir tavirda olun ki, onun da moralini olumlu yonde etkileyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…