- 31 Ağustos 2016
- 1.887
- 3.498
- 133
Allah yardımcınız olsun, Allah şifasını versin. Dua ederim inşallahOkadar çok üzüntülü ve stresliyim ki dualarınıza ihtiyacım var. Tam tedaviye başlayacakken annemin beyninde kist olduğunu öğrendik hepimiz yıkıldık. Daha önce 2 ameliyat geçirmişti hiç böyle bişi beklemiyorduk lütfen dualarınızı eksik etmeyin
Canim nasil oldu kayinvaliden iyimi durumuAllah acil sifalar versin annene canim. Bu sefer de insallah ustesinden gelip, sagligina bir an once kavusur. Annene de size de guc ve sabir diliyorum. İnsallah gececek
Biz de bu ay benzer seyler yasadik. Hayatin gercekleriyle ne zaman karsilasacagimiz bellk degil. Bazen boyle zamansiz bulabiliyor bizi.
Moralinizi yuksek tutun, ozellikle annenin karsisinda daha olumlu bir tavirda olun ki, onun da moralini olumlu yonde etkileyin.
Canım geçmiş olsun dualarım seninle ... Şükür ki anneciğin hayatta ve tedavisi var ... İyi olacakOkadar çok üzüntülü ve stresliyim ki dualarınıza ihtiyacım var. Tam tedaviye başlayacakken annemin beyninde kist olduğunu öğrendik hepimiz yıkıldık. Daha önce 2 ameliyat geçirmişti hiç böyle bişi beklemiyorduk lütfen dualarınızı eksik etmeyin
Canım Öncelikle Allah yardımcınız olsun sizin de biz o urogo yönlendirdiler proxeed plus ve evicap diye bı ilaç verdi ayrıca bal polen propolis karışımı kullanıyor başkada bişey yapmıyoruz kusura bakma gec verdim biraz rahAtsizm bu aralar İnşaallah her şey. Yolunda giderbizim durumda benzer, ancak kısmet bazı şeyler, üzülmeyin umarım iyi sonuçlanır tedaviniz. ben daha önce başka yerde 2 transfer oldum biri tuttu ancak 8.haftalıkken kalbi durdu, 2.si tutması daha sonraki toplanan emriyolara ngs yapıldı ancak olumlu sonuçlanmadı. bunun üzerine memorial semra hanıma geldik bizde de tedavide kullanılan ilaç dozu vs. fazla buldu semra hanım. kısmetse memorialda tekrar başlayacağız önümüzdeki hafta. bizde eşimin varikoselden dolayı sperm sayısı oldukça düşük ve benim yaş da 40. eşiniz için kaliteyi arttırmaya yönelik bi öneride bulundular mı ya da üroloğa yönlendirdiler mi, benim de aklım karışık tedaviye başlamadan önce ürolog ile görüşmek daha mı iyi olur acaba
Canım gecmis olsunOkadar çok üzüntülü ve stresliyim ki dualarınıza ihtiyacım var. Tam tedaviye başlayacakken annemin beyninde kist olduğunu öğrendik hepimiz yıkıldık. Daha önce 2 ameliyat geçirmişti hiç böyle bişi beklemiyorduk lütfen dualarınızı eksik etmeyin
30.01 ctesi kontrole gideceğim. Ben an ve an yazarıminşallah güzel haberler veririm tabiki
Cok gecmis olsun.Dilerim cok ciddi bir sorun degildir bazi kistlere hic dokunulmuyor ve sorun da yaratmiyor bir yakinimda olmustu.Acil sifalar siz de gucunuzu toplayin tedavinize baslayin umarim annenizi de mutlu eden pozitif haberleriniz olur.Okadar çok üzüntülü ve stresliyim ki dualarınıza ihtiyacım var. Tam tedaviye başlayacakken annemin beyninde kist olduğunu öğrendik hepimiz yıkıldık. Daha önce 2 ameliyat geçirmişti hiç böyle bişi beklemiyorduk lütfen dualarınızı eksik etmeyin
Aynı sıkıntı bende var şuan şaka gibi rahatlıkla yaptığım şeyi şimdi yapamıyorum sonradan ne oldu düzeldimiSelam, transferin 13. Günündeyim. Lutinus fitil dün gece uygularken ilerlemedi çubuk içerisi şiş gibi hadi zorladım biraz daha gitti . Sabah yenisini yaptım. Çubuğun yarısı dışarda kaldı yok ilerlemiyor sağ sol yaptım belki ilerler diye olmadı. Bende mecbur fitili yaptım. Vajinada hafif kaşıntıda hissediyorum. Hemşireye yazdım doktor demiş olağan bir şey gece de yapsın aynısı olursa ultrason yapalım. Ve ağız yoluyla devam etsin.
Başına gelen var mı?
yaa hadi bakalım yarın bakalım görüşürüz :) yarın 08:45 te Yücel Bey de randevum var :) Ben 27.01.21 adetin 4. günü başladım. Bende de 8-10 civarı yumurta görülmüştü inşallah ilaçlar düzgün tepki vermiştir. Ben Gonal F 450' likten 300 doz kullanıyorum. bakalım yarın ola hayır olsun ikimiz içinde :)Bende 30.01 yani yarın kontrole gidiyorum :) Gonal f 450 kullanıyorum . 375 doz ile başladık. Regl in 2. günü 10 taneye yakın yumurta saydı 5,6,7 milim dedi . Bugün son iğneyi olacağım . :)
çok geçmiş olsun inşalllah her geçen gün iyi olur...Allah razı olsun hepinizden
1.5 saat sonra yaptım benKızlar cetrotide gonal f den kaç saat sonra yapılıyor? Bir hemşire 1saat diğeri 2 saat dedi kafam karıştı.
Ben de öyle yaptım inşallah doğrudur1.5 saat sonra yaptım ben
Ama en geç 7 de vuruluyor cetrotide bana öyle demişlerdiBen de öyle yaptım inşallah doğrudur
Bunu bilmiyordum. 18.30 da yaptım Allah tan. Teşekkür ederim.Ama en geç 7 de vuruluyor cetrotide bana öyle demişlerdi
Rabbim yardımcınız olsun, acil şifalar diliyorum annecine.. en kisa zamanda tedavinede hayırlısıyla başlarsın umarımOkadar çok üzüntülü ve stresliyim ki dualarınıza ihtiyacım var. Tam tedaviye başlayacakken annemin beyninde kist olduğunu öğrendik hepimiz yıkıldık. Daha önce 2 ameliyat geçirmişti hiç böyle bişi beklemiyorduk lütfen dualarınızı eksik etmeyin
Bizim siddetli bas anomalisi yuzde 72, morfoloji 1. Problem yok, bizim icin yeterli degerler demisti baglandigimiz doktor. Ben de bi panik olmustum sonuclari gorunceKızlar bir de eşimin spermiyogrami çıktı bugün. Şiddetli baş anormalisi var. Normal morfoloji%2 çıkmış. Önceki testleri böyle değildi. Acaba tüp bebek şansını düşürür mü bu? Ya da süreci etkiler mi? Çok sıkıldı canımız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?