Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Allah yardımcınız olsun, Allah şifasını versin. Dua ederim inşallah

Canim nasil oldu kayinvaliden iyimi durumu

Canım geçmiş olsun dualarım seninle ... Şükür ki anneciğin hayatta ve tedavisi var ... İyi olacak

Canım Öncelikle Allah yardımcınız olsun sizin de biz o urogo yönlendirdiler proxeed plus ve evicap diye bı ilaç verdi ayrıca bal polen propolis karışımı kullanıyor başkada bişey yapmıyoruz kusura bakma gec verdim biraz rahAtsizm bu aralar İnşaallah her şey. Yolunda gider

Canım gecmis olsun

30.01 ctesi kontrole gideceğim. Ben an ve an yazarım inşallah güzel haberler veririm tabiki

Bende 30.01 yani yarın kontrole gidiyorum :) Gonal f 450 kullanıyorum . 375 doz ile başladık. Regl in 2. günü 10 taneye yakın yumurta saydı 5,6,7 milim dedi . Bugün son iğneyi olacağım . :)

Cok gecmis olsun.Dilerim cok ciddi bir sorun degildir bazi kistlere hic dokunulmuyor ve sorun da yaratmiyor bir yakinimda olmustu.Acil sifalar siz de gucunuzu toplayin tedavinize baslayin umarim annenizi de mutlu eden pozitif haberleriniz olur.

Aynı sıkıntı bende var şuan şaka gibi rahatlıkla yaptığım şeyi şimdi yapamıyorum sonradan ne oldu düzeldimi

Bende 30.01 yani yarın kontrole gidiyorum :) Gonal f 450 kullanıyorum . 375 doz ile başladık. Regl in 2. günü 10 taneye yakın yumurta saydı 5,6,7 milim dedi . Bugün son iğneyi olacağım . :)
yaa hadi bakalım yarın bakalım görüşürüz :) yarın 08:45 te Yücel Bey de randevum var :) Ben 27.01.21 adetin 4. günü başladım. Bende de 8-10 civarı yumurta görülmüştü inşallah ilaçlar düzgün tepki vermiştir. Ben Gonal F 450' likten 300 doz kullanıyorum. bakalım yarın ola hayır olsun ikimiz içinde :)

Kızlar cetrotide gonal f den kaç saat sonra yapılıyor? Bir hemşire 1saat diğeri 2 saat dedi kafam karıştı.

Kızlar bir de eşimin spermiyogrami çıktı bugün. Şiddetli baş anormalisi var. Normal morfoloji%2 çıkmış. Önceki testleri böyle değildi. Acaba tüp bebek şansını düşürür mü bu? Ya da süreci etkiler mi? Çok sıkıldı canımız.

Rabbim yardımcınız olsun, acil şifalar diliyorum annecine.. en kisa zamanda tedavinede hayırlısıyla başlarsın umarım

Bizim siddetli bas anomalisi yuzde 72, morfoloji 1. Problem yok, bizim icin yeterli degerler demisti baglandigimiz doktor. Ben de bi panik olmustum sonuclari gorunce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…