Benim de 9 45 . İnşallah güzel haberler verelim yaayaa hadi bakalım yarın bakalım görüşürüz :) yarın 08:45 te Yücel Bey de randevum var :) Ben 27.01.21 adetin 4. günü başladım. Bende de 8-10 civarı yumurta görülmüştü inşallah ilaçlar düzgün tepki vermiştir. Ben Gonal F 450' likten 300 doz kullanıyorum. bakalım yarın ola hayır olsun ikimiz içinde :)
Merhaba, bir iki gün sonra geçti .Aynı sıkıntı bende var şuan şaka gibi rahatlıkla yaptığım şeyi şimdi yapamıyorum sonradan ne oldu düzeldimi
Çok sevindim adınaMerhaba, bir iki gün sonra geçti .
Hemşire hattına yazdım. Elle yerleştirin dediler ben yapamadım. Ara sıra yarım ilerliyor ama bende zorlamıyorum. Gİttiği kadar yumuşak şekilde itiyorumÇok sevindim adınaDoktora sormusmuydun korkuyorum artık yaparken bugün
Çok teşekkür ederim canım çok sağolHemşire hattına yazdım. Elle yerleştirin dediler ben yapamadım. Ara sıra yarım ilerliyor ama bende zorlamıyorum. Gİttiği kadar yumuşak şekilde itiyorum
Bİzdede eşimde morfoloji 0 dı başka bir merkezde 5kez tüp bebek yaptırdım olmadı şişli memorialda 1.denememde ikizlere hamile kaldım, şişli memorialin labrotuarı çok iyi, şimdi bu hastanede ekip işi var her sabit bir doktorun olmuo, tüm ekip senin dosyanı takip edio doktorlar hepsi bir karar verio nasıl bir süreç işlenecegine dair, bana naturel tüp bebek tedavisi uygulandı, ilk görüşmem semra hoca ve yücel bey, snra yumurta toplamam başka doktor oldu, ve transferim gönül hoca oldu hepsi aynı çnkü bu bi ekip işi, rabbim her istiyen ve diliyene tez vakitte nasip etsinMrba arkdslar hepnz şişli memorialda mı tüp bebek yaptrdnz. Memnun kaldnz mi acaba ben netten şikayet var da baya kötü yorum okudum sislimemorial ile ilgili semra hocayı ilk görüşmede görmüşler sadece. Hep başka doktor girmiş ilgi alâka sıfır personeller suratsızms paracıyms bu merkez falan filan... Ben burayı düşünydm çünkü eşimde sperm morfolji sıfır tek sorun bu aslında bizim. 2 tüp bebek negatfm var özellikle laboruavurı çok iyi olmalı şişli iyi mi bu konuda biraz bilgi vereblr mi acaba gidenler. Tskler
Merhaba canim bana da onerdi genetik uzmani doktorumuz.. nipt ve amniyosentez ama bizde elimizden geleni yaptirdik pgt de yapildi Rabbime sigindik insh yavrularimiz sagliklidir ve kucagimiza hayirlisiyla almak nasib olurMerhabalar, 12. Hafta bitiminde doktorum detaylı ultrason yapacak, sanırım önceden kimyasal gebelik geçrimem ve bu tüp bebekte de hafif kanama yaşamamdan kaynaklı. Ancak bir de ikili test veya kanda dna testi yaptırmak için kararı bana bıraktı. Pgt li 5Aa kalite embriyoydu transfer edilen, böyle durumda olup bu testleri yaptıran var mı?
ikilide kromozom bakıyorlarmış ki bunapgt de bakıldı, kanda dna da ise baska sendrom ve hastalıklar bakılıyormus ama aile hikayemizde kan ve kas hastalığı yok çok şükür. O yüzden kararı bize bıraktı.. çok çok bilgim olsun her seyi biliyim mümkün olan derseniz ben kanda dna öneririm dedi.. sizce?
Cok sukur simdilik iyiz canim bir yaramazlik yok
Bizim genetikte sknti vardi translokasyon tasiyicisiyiz (talasemi) gen setup yapildi 2300$ Gecen seneki fiyat embryo basina da ayriyetten 250$ verdik toplam 4 embryo yolladik epey tuzlu ama yurtdisinda sigortadan aldik normal yolla hamile kalmam mumkun olmadigi icin..Peki embryolara pgt yapıldı mi ona ne kadar gitti acaba
Ay bı an görünce gercekten oldun zannettim yaşuraya adet oldummm yazmak istiyorum artık
İyiym bende çok şükür hayat devam ediyor. Yaza bir daha o kapıyı son kez çalacağız inşallah. Öyle karar verdim. Nasip kısmet artık.Cok sukur simdilik iyiz canim bir yaramazlik yokbanada 2,3 hafta oluyor gormeyeli usg’de ve sali gunu kalbi dinlemeye gidicez Allah izin verirse.. heyecan bitmiyor kaygilarda oyle.. Sen nasilsin moralin nasil?? Umarim herseyi yoluna koyup tekrar goruruz seni buralarda
Merhaba,Benim de 9 45 . İnşallah güzel haberler verelim yaa
Fazla değil önemli olan doktora güvenmek biz de üç günde bir sağlık ocagı haftasonları hastaneye gittik iğne için hatta progesteron tablet bittiğğnde eczanede yoksa gidip iğne yaptırdım. Implementasyondan önce günde bir adet nar yedim mutlaka bir hafta boyunca. Sen de bu 4 günğ değerlendirmeye calıs olur mu :) ve bence bir de implementasyondan sonra hep içinde bir bebek taşıdıgına inan bundan şüphe etme. Ben ertesi gün 8 saat pc başında oturup çalışmıştım ama güneşe çıktım, huzurlu şeyler dinledim(yeni türkü mesela çok iyiydi), o bekleyişleri şüphe etmeden geçirdim.. insallah sen de 5. Günden sonra idrarda pozitif görmeye başlayacaksın sevincin jatlanacak. Günlük multivitamin almaya devam et olur mu, ocean mummy, balık yağı ve ek olarak günlük d vitamini desteği alıyordum. Hiçbiri olmasa da D vitamini alıp 15 dk açık havada dolanıp evine dönmeye calısSelam kızlar,
Transfer günüm belli oldu. 3 Şubat.
Rahim kalınlığı 8.3 mm ölçüldü. Bu benim için rekor. Çünkü önceki transferi rahim 6.5 mm civarındayken Semra hanım benim zorumla yaptırmıştı.
Şu an transfer hazırlığı için 3 günde 1 Progestan iğne veriyorlar!?! Üstelik 3 günde 1 !! Çok şaşırdım.
Eskiden bu iğneyi kanamam var diyenlere uygularlardı.
Eskiden bir crinone jel vardı piyasada Türkiyede üretimden kalkmış.
Onun yerine veriyorlarmış iğneyi. Çok değil mi bu ya?
Bir de 10. haftaya kadar. Vallaha popoda yer kalmaz, oturulabilinemez :)
Ben iğne korkumdan taaa Bulgaristandaki arkadaşımı aradım. Orada var ilaç. Fakat 1 haftalık ilaç+kargo yaklaşık 300 lira tutuyor.
Astarı yüzünden pahalı anlayacağınız.
Yani iş popoya düştü.... :)
Merhaba ben de çıktım kontrolden ınanır mısın değerlerimiz aynı .ben de Cetroide başlayacağım kontrolüm 2 şubattaMerhaba,
Ben çıktım kontrolden yumurta büyüklüklerim sağ ve sol olarak aşağıda yazdığım gibi bakalım7-8 potansiyel var. Ya yarın görüp Cetroide ilave başlayacağım. Yada görmeden direk ilave bilgisi verecekler sonraki kontrolüm 2 şubat 2021 olacak
Sağ
10
10,5
10
Sol
10,5
11
9,5
9,5
8
7
Hem ikili hem kanda dna yaptırmaya gerek yok diyoruz depil mi.. zaten ikili ek bir sey söylemiyormus kromozom düzgün mü dısında. Kanda dna yı da ailede kas ve kan hastalıklarına göre tavsiye ediyorlarmıs. Zaten 13. Hafta deraylı ultrasona giriyorum orada bir sorun cıkmaz ise bu testleri istemediğimi söyleyeceğim..Merhaba canim bana da onerdi genetik uzmani doktorumuz.. nipt ve amniyosentez ama bizde elimizden geleni yaptirdik pgt de yapildi Rabbime sigindik insh yavrularimiz sagliklidir ve kucagimiza hayirlisiyla almak nasib olurKafani karistirmak istemem ama engelli de olsa aldiramam uzulmemle kalirim.. doktorlar genelde pgt yaptiranlara mecburiyetten soruyor bu testleri.. yaptirmak bizim elimizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?