Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

pastelmom canım nasılsın seninle transfer sürecimiz aynı zamanlara denk geliyordu merak ettim. Ben dün adet oldum beni bekletmeden geldi sağolsun bugün randevum var bakalım süreç nasıl ilerleyecek rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Bencede daha mantikli bizim burda 20.ci haftada detayli ultrason oluyor bizde ozaman ogrenecegiz Allah izin verirse hem cinsiyeti hemde bebegin saglikli oldugunu yine hcbirsey 100% garanti degil Takdir Allahin ggorecegiz bakalim saglikli gebelikler dilerim

Aaah hadi insh bakalim cok mutlu oldum sizin adiniza Rabbim burdaki herkese nasib etsin anneligi sanada tekrarini yasatsin inshaAllah

Ne güzel canım hayırlı olsun benimki nazlı gelmedi bu ay napsam bilemedim çaresiz bekliyorum inşallah güzel bir süreç geçireceksin

Soğan suyu falan mı kaynatıp içsem yoksa beklesem mi bilemedim aceleci de davranmak istemiyorum ama

Canim hayirli olsun simdiden dilerim sag salim atlatirsin bu donemleri.. Rabbim guzel sonuclandirsin inshaAllah Bende ilkbasta crinonejel kullanip sonra lutinus vajinal tablet e gectim.. igneyi herkeze vermiyorlar daha once rahim kalinligi sikntisi yasadiysaniz belki ondan da olabilir yada dediginiz gbi alternatifler var onlari degerlendirin.. ama benim bildigim igne herzaman daha etkili.. hemsirelere sorun siz yinede kolaylik saglanabilir.. ben sadece lutinus ve estrofem hapi kullandim hatta estrofemden once climara band verdiler ostrojen bandiymis

Soğan suyu falan mı kaynatıp içsem yoksa beklesem mi bilemedim aceleci de davranmak istemiyorum ama
Insh oyle birsey yoktur canim opu den sonra adet olmustun zaten bu ay kist olusturucak ne olabilir ki? Sen biraz rahatla canim transfer olacaksin Allah izin verirse odaklanman lazim stress bize iyi gelmiyor transfer gunun belli oldugunda surda dans edicez birlikte

İnşallah kuzum inşallah

tarçın içtim bugün internetten de baktım söktürücü diyordu sonra biraz daha araştırayım dedim bilinen en etkili adet kesici ve geciktirici baharatın tarçın olduğu yazıyor her yerde şuan sinirden ağlayabilirim

Canim valla ben de seninkini bekler oldum maydonoz da denedin mi? O da cok iyi bi adet sokturucudur. Ay hadi insallah eli kulagindadir

Arkadaşlar merhaba. Bana yardımcı olur musunuz? Dün Şişli memorialda Semra hoca ve Yücel hoca ile görüşme yaptım. Görüşmemiz çok güzel geçti. Sadece yaşım, boyum ve kilomdan dolayı yüksek doz (300-400) civarı gonalf kullanılacağı söylendi. Daha önceki tedavilerimde 200 civarıydı dozum, iyi sayıda yumurta çıkıyordu. Yüksek ilaç dozu beni çok tedirgin etti. Tedavi olan arkadaşlarım, böyle 300-400 gonalf kullananız var mı, kaliteli embriyonuz oldu mu, pozitif sonuç aldınız mı?

Merhaba hayirli olsun umarim guzelde sonuclanir tedaviniz.. ben menopur kullandim yumurta rezervim dusuk ilk basta 237,5 la basladim 262,5 sonra 4 tane follikul gozukup sonlara dogru bende 300 vuruldum 8tane toplandi sonradan insh bence yumurtaligina gore igne dozunu veriyorlardir benim tedavim basarili gecti darisi tum isteyen tup bebek annelerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…