- 24 Haziran 2017
- 1.269
- 2.162
- 133
Valla hadi bakalım aynı gidiyoruzMerhaba ben de çıktım kontrolden ınanır mısın değerlerimiz aynı .ben de Cetroide başlayacağım kontrolüm 2 şubatta
Bencede daha mantikli bizim burda 20.ci haftada detayli ultrason oluyor bizde ozaman ogrenecegiz Allah izin verirse hem cinsiyeti hemde bebegin saglikli oldugunu yine hcbirsey 100% garanti degil Takdir Allahin ggorecegiz bakalim saglikli gebelikler dilerimHem ikili hem kanda dna yaptırmaya gerek yok diyoruz depil mi.. zaten ikili ek bir sey söylemiyormus kromozom düzgün mü dısında. Kanda dna yı da ailede kas ve kan hastalıklarına göre tavsiye ediyorlarmıs. Zaten 13. Hafta deraylı ultrasona giriyorum orada bir sorun cıkmaz ise bu testleri istemediğimi söyleyeceğim..
Maalesef canım nazlıyız bu ayAy bı an görünce gercekten oldun zannettim ya
Aaah hadi insh bakalim cok mutlu oldum sizin adinizaİyiym bende çok şükür hayat devam ediyor. Yaza bir daha o kapıyı son kez çalacağız inşallah. Öyle karar verdim. Nasip kısmet artık.
iyi olmana sevindim. İnşallah sağlıkla göreceksin bebeşi 6.7 hafta sonra hareketlerini hissetmeye başlayınca daha rahat olacaksın.
Ne güzel canım hayırlı olsunpastelmom canım nasılsın seninle transfer sürecimiz aynı zamanlara denk geliyordu merak ettim. Ben dün adet oldum beni bekletmeden geldi sağolsun bugün randevum var bakalım süreç nasıl ilerleyecek rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Her an msj gelicek diye bekliyorum bende.. Gec olsun guc olmasin canim sknti yok bebisin bekliyor seni nede olsaMaalesef canım nazlıyız bu ay
Canım tek korkum kist falan olmuş olmasın diye ..Her an msj gelicek diye bekliyorum bende.. Gec olsun guc olmasin canim sknti yok bebisin bekliyor seni nede olsa
Canim hayirli olsun simdiden dilerim sag salim atlatirsin bu donemleri.. Rabbim guzel sonuclandirsin inshaAllahSelam kızlar,
Transfer günüm belli oldu. 3 Şubat.
Rahim kalınlığı 8.3 mm ölçüldü. Bu benim için rekor. Çünkü önceki transferi rahim 6.5 mm civarındayken Semra hanım benim zorumla yaptırmıştı.
Şu an transfer hazırlığı için 3 günde 1 Progestan iğne veriyorlar!?! Üstelik 3 günde 1 !! Çok şaşırdım.
Eskiden bu iğneyi kanamam var diyenlere uygularlardı.
Eskiden bir crinone jel vardı piyasada Türkiyede üretimden kalkmış.
Onun yerine veriyorlarmış iğneyi. Çok değil mi bu ya?
Bir de 10. haftaya kadar. Vallaha popoda yer kalmaz, oturulabilinemez :)
Ben iğne korkumdan taaa Bulgaristandaki arkadaşımı aradım. Orada var ilaç. Fakat 1 haftalık ilaç+kargo yaklaşık 300 lira tutuyor.
Astarı yüzünden pahalı anlayacağınız.
Yani iş popoya düştü.... :)
Insh oyle birsey yoktur canim opu den sonra adet olmustun zaten bu ay kist olusturucak ne olabilir ki? Sen biraz rahatla canim transfer olacaksin Allah izin verirse odaklanman lazim stress bize iyi gelmiyor transfer gunun belli oldugunda surda dans edicez birlikteSoğan suyu falan mı kaynatıp içsem yoksa beklesem mi bilemedim aceleci de davranmak istemiyorum ama
İnşallah kuzum inşallahInsh oyle birsey yoktur canim opu den sonra adet olmustun zaten bu ay kist olusturucak ne olabilir ki? Sen biraz rahatla canim transfer olacaksin Allah izin verirse odaklanman lazim stress bize iyi gelmiyor transfer gunun belli oldugunda surda dans edicez birlikte
Kurban olduğum Rabbim hemen yüzünü güldürsün. Kafaya takma gelecekMaalesef canım nazlıyız bu ay
Amiin canımKurban olduğum Rabbim hemen yüzünü güldürsün. Kafaya takma gelecek
Canim valla ben de seninkini bekler oldumtarçın içtim bugün internetten de baktım söktürücü diyordusonra biraz daha araştırayım dedim bilinen en etkili adet kesici ve geciktirici baharatın tarçın olduğu yazıyor her yerde şuan sinirden ağlayabilirim
İnşallah canım akşam da onu deneyeceğimCanim valla ben de seninkini bekler oldummaydonoz da denedin mi? O da cok iyi bi adet sokturucudur. Ay hadi insallah eli kulagindadir
İyi akşamlar canım. Bence de çok bitkisel yüklenme istersen. Artık nazlana nazlana da olsa el mahkum gelecekİnşallah canım akşam da onu deneyeceğimçok bitkisel de yüklenmek istemiyorum açıkçası ama gelsin artık
Merhaba hayirli olsun umarim guzelde sonuclanir tedaviniz.. ben menopur kullandim yumurta rezervim dusuk ilk basta 237,5 la basladim 262,5 sonra 4 tane follikul gozukup sonlara dogru bende 300 vuruldum 8tane toplandi sonradan insh bence yumurtaligina gore igne dozunu veriyorlardir benim tedavim basarili gecti darisi tum isteyen tup bebek annelerineArkadaşlar merhaba. Bana yardımcı olur musunuz? Dün Şişli memorialda Semra hoca ve Yücel hoca ile görüşme yaptım. Görüşmemiz çok güzel geçti. Sadece yaşım, boyum ve kilomdan dolayı yüksek doz (300-400) civarı gonalf kullanılacağı söylendi. Daha önceki tedavilerimde 200 civarıydı dozum, iyi sayıda yumurta çıkıyordu. Yüksek ilaç dozu beni çok tedirgin etti. Tedavi olan arkadaşlarım, böyle 300-400 gonalf kullananız var mı, kaliteli embriyonuz oldu mu, pozitif sonuç aldınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?