O zaman beklemeye devam :)İyi akşamlar canım. Bence de çok bitkisel yüklenme istersen. Artık nazlana nazlana da olsa el mahkum gelecek
Merhaba hayırlı olsun tedaviniz. 300 doz çok normal ben de tedavi boyunca 300 kullandım vki ne göre ayarlıyorlarmış ben çok değil mi diye sorduğumda senin vücudun kaldırır demişti :)Arkadaşlar merhaba. Bana yardımcı olur musunuz? Dün Şişli memorialda Semra hoca ve Yücel hoca ile görüşme yaptım. Görüşmemiz çok güzel geçti. Sadece yaşım, boyum ve kilomdan dolayı yüksek doz (300-400) civarı gonalf kullanılacağı söylendi. Daha önceki tedavilerimde 200 civarıydı dozum, iyi sayıda yumurta çıkıyordu. Yüksek ilaç dozu beni çok tedirgin etti. Tedavi olan arkadaşlarım, böyle 300-400 gonalf kullananız var mı, kaliteli embriyonuz oldu mu, pozitif sonuç aldınız mı?
Saol canım hamileliğin hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin sağlıkla. Amin darısı başımızaMerhaba hayirli olsun umarim guzelde sonuclanir tedaviniz.. ben menopur kullandim yumurta rezervim dusuk ilk basta 237,5 la basladim 262,5 sonra 4 tane follikul gozukup sonlara dogru bende 300 vuruldum 8tane toplandi sonradan insh bence yumurtaligina gore igne dozunu veriyorlardir benim tedavim basarili gecti darisi tum isteyen tup bebek annelerine
Saol canım, genel olarak Semra biraz yüksek dozlar tercih ediyor galiba. Aman herkes başka bişey söylüyor. Geçen hafta başka bir doktorla görüştüm, yüksek doz ilaç yumurtayı kesinlikle bozuyor diyor. Kafam çok karışık. Şişli memorialde pozitif alma oranı iyi mi bilginiz var mı?Merhaba hayırlı olsun tedaviniz. 300 doz çok normal ben de tedavi boyunca 300 kullandım vki ne göre ayarlıyorlarmış ben çok değil mi diye sorduğumda senin vücudun kaldırır demişti :)
Yaptığım araştırmalara göre pozitif olma oranı en yüksek merkezlerin başını memorial çekiyor.o nedenle tercihim her açıdan memorial oldu.ilacın benim için yüksek bir doz olmadığını ve yumurtalarımı bozmadığını kendi tecrübeme dayanarak söyleyebilirim .. pcos değilim 24 yumurtam toplandı 22 tanesi olgundu ve 19 tanesi 3.güne kadar gitti.. embriyonun 3.güne kadar gitmesi yumurtanın kalitesini gösterirmişSaol canım, genel olarak Semra biraz yüksek dozlar tercih ediyor galiba. Aman herkes başka bişey söylüyor. Geçen hafta başka bir doktorla görüştüm, yüksek doz ilaç yumurtayı kesinlikle bozuyor diyor. Kafam çok karışık. Şişli memorialde pozitif alma oranı iyi mi bilginiz var mı?
2 güne çatlatma iğnesi olacaksan küçüklerin hepsi olgunlaşacaktır ve en az 10 12 yumurta toplanır canımKızlar benim yumurtalarım eşit büyümedi. Canım çok sıkıldı. Bir tane 18 bir tane 16 bir tane 15, 5-6 tane 14-13, 5-6 tane 11-12 var. Büyükleri eş geçeceğiz dediler. Kaç tanesi toplanabilir hale gelecek acaba? 2gune çatlatma iğnesi olabilirim çünkü. Hepsi 2 güne gelismeyecek sanırım.
İnşallah canım ya. Sağlıkla birkaç embriyomuz oluşsa en azından süreci baştan yaşamadan başlarım en azından. Tabi inşallah hiç gerek kalmasın2 güne çatlatma iğnesi olacaksan küçüklerin hepsi olgunlaşacaktır ve en az 10 12 yumurta toplanır canım
Sen hiç merak etme ve doktorlara güven canım.benden en son 16 sayıyorlardı 24 toplanmıştı :)İnşallah canım ya. Sağlıkla birkaç embriyomuz oluşsa en azından süreci baştan yaşamadan başlarım en azından. Tabi inşallah hiç gerek kalmasın
Anladım canım haklısın hepsi beşinci güne gitmiyor. Senin kaç tanesi ulaşabildi beşe. Ben öncesinde bahçecide tedavi oldum, herkesin orda bir iki tane ancak beşe gidebiliyor genel olarak, o yüzden merak ettim. Benim bahçecide üçüncü gün 10 tane birinci kalite embriyom vardı ama sonuçta sadece iki tane donduruldu. Ben de Şişli memorialin labı çok iyi duyduğum için oraya geçmeyi planlıyorum. Şuan araştrma ve emin olma sürecindeyim.Yaptığım araştırmalara göre pozitif olma oranı en yüksek merkezlerin başını memorial çekiyor.o nedenle tercihim her açıdan memorial oldu.ilacın benim için yüksek bir doz olmadığını ve yumurtalarımı bozmadığını kendi tecrübeme dayanarak söyleyebilirim .. pcos değilim 24 yumurtam toplandı 22 tanesi olgundu ve 19 tanesi 3.güne kadar gitti.. embriyonun 3.güne kadar gitmesi yumurtanın kalitesini gösterirmiştabi bütün embriyolar 5.güne gitmedi o imkansız bir durum
Ya canım kusura bakma sabah sabah çok soru sordum ama senin E2 değerin kaçtı?Sen hiç merak etme ve doktorlara güven canım.benden en son 16 sayıyorlardı 24 toplanmıştı :)
Ben çatlatmadan 1 gün önce 5.000 kusurları gördüm canım. Çok fazla sayıda yumurta toplandığı için ohss oldum ama hafif atlattım şükür. Sadece transfer için 2.adeti bekliyorum.. senin değerin çok aşırı yüksek değil yani bunları düşünüp stres yapma kendine doktorlara güvenBenim şimdi E2 değerim çıktı. 2400 çok yüksek değil mi? Bu sıkıntılı bir değer mi?
3 veya 4.gün 11 tane kalitesi normal embriyom vardı 5.güne 7 tane embriyo ulaştı yanlış hatırlamıyorsam 4 tanesi pgt ye uygundu yani kaliteliydiAnladım canım haklısın hepsi beşinci güne gitmiyor. Senin kaç tanesi ulaşabildi beşe. Ben öncesinde bahçecide tedavi oldum, herkesin orda bir iki tane ancak beşe gidebiliyor genel olarak, o yüzden merak ettim. Benim bahçecide üçüncü gün 10 tane birinci kalite embriyom vardı ama sonuçta sadece iki tane donduruldu. Ben de Şişli memorialin labı çok iyi duyduğum için oraya geçmeyi planlıyorum. Şuan araştrma ve emin olma sürecindeyim.
Canım çok iyi maşallah. Darısı başıma. Sürecini bilmiyorum inşallah pgt sonuçların iyi gelmiştir, transferin olumlu sonuçlanmıştır veya sonuçlanır.3 veya 4.gün 11 tane kalitesi normal embriyom vardı 5.güne 7 tane embriyo ulaştı yanlış hatırlamıyorsam 4 tanesi pgt ye uygundu yani kaliteliydi
Teşekkür ederim pgt den 2 sağlıklı 1 mozaik 1 de sağlıksız embriyom geldi.. transfer için adetimi bekliyorum ama gelmiyor inat ettiCanım çok iyi maşallah. Darısı başıma. Sürecini bilmiyorum inşallah pgt sonuçların iyi gelmiştir, transferin olumlu sonuçlanmıştır veya sonuçlanır.
Bekleyince gelmez o nedense hep biraz gecikir böyleTeşekkür ederim pgt den 2 sağlıklı 1 mozaik 1 de sağlıksız embriyom geldi.. transfer için adetimi bekliyorum ama gelmiyor inat etti
Çok geçmiş olsun, bugün yücel bey yoktu çok ayrıntılı soramadım strese girdim sanırım. Çok teşekkür ediyorum cevaplar için. İnşallah en kısa sürede transferin de gerçekleşir güzel haberler alırsınBen çatlatmadan 1 gün önce 5.000 kusurları gördüm canım. Çok fazla sayıda yumurta toplandığı için ohss oldum ama hafif atlattım şükür. Sadece transfer için 2.adeti bekliyorum.. senin değerin çok aşırı yüksek değil yani bunları düşünüp stres yapma kendine doktorlara güven
İnşallah canım teşekkür ederimBekleyince gelmez o nedense hep biraz gecikir böyle. İnşallah güzel sonuçlar yaz canım.
Rica ederim ne demek yardımcı olabiliyorsamÇok geçmiş olsun, bugün yücel bey yoktu çok ayrıntılı soramadım strese girdim sanırım. Çok teşekkür ediyorum cevaplar için. İnşallah en kısa sürede transferin de gerçekleşir güzel haberler alırsın
Merhaba.benim de ilk denemem bahçecide oldu maalesef negatif sonuçlandı dondurulacak embriyom bile kalmadı.2.denememi memorialda yaptım çok şükür bir oğlum oldu.3 tane de dondurulan embriyom var.ben pozitif aldığım için söylemiyorum ama kesinlikle en iyilerden Memorial.eğer negatif olsaydı yine oraya devam ederdim.şimdiden bol şans diliyorumAnladım canım haklısın hepsi beşinci güne gitmiyor. Senin kaç tanesi ulaşabildi beşe. Ben öncesinde bahçecide tedavi oldum, herkesin orda bir iki tane ancak beşe gidebiliyor genel olarak, o yüzden merak ettim. Benim bahçecide üçüncü gün 10 tane birinci kalite embriyom vardı ama sonuçta sadece iki tane donduruldu. Ben de Şişli memorialin labı çok iyi duyduğum için oraya geçmeyi planlıyorum. Şuan araştrma ve emin olma sürecindeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?