Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhaba hayırlı olsun tedaviniz. 300 doz çok normal ben de tedavi boyunca 300 kullandım vki ne göre ayarlıyorlarmış ben çok değil mi diye sorduğumda senin vücudun kaldırır demişti :)

Saol canım hamileliğin hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin sağlıkla. Amin darısı başımıza

Merhaba hayırlı olsun tedaviniz. 300 doz çok normal ben de tedavi boyunca 300 kullandım vki ne göre ayarlıyorlarmış ben çok değil mi diye sorduğumda senin vücudun kaldırır demişti :)
Saol canım, genel olarak Semra biraz yüksek dozlar tercih ediyor galiba. Aman herkes başka bişey söylüyor. Geçen hafta başka bir doktorla görüştüm, yüksek doz ilaç yumurtayı kesinlikle bozuyor diyor. Kafam çok karışık. Şişli memorialde pozitif alma oranı iyi mi bilginiz var mı?

Kızlar benim yumurtalarım eşit büyümedi. Canım çok sıkıldı. Bir tane 18 bir tane 16 bir tane 15, 5-6 tane 14-13, 5-6 tane 11-12 var. Büyükleri eş geçeceğiz dediler. Kaç tanesi toplanabilir hale gelecek acaba? 2gune çatlatma iğnesi olabilirim çünkü. Hepsi 2 güne gelismeyecek sanırım.

Yaptığım araştırmalara göre pozitif olma oranı en yüksek merkezlerin başını memorial çekiyor.o nedenle tercihim her açıdan memorial oldu.ilacın benim için yüksek bir doz olmadığını ve yumurtalarımı bozmadığını kendi tecrübeme dayanarak söyleyebilirim .. pcos değilim 24 yumurtam toplandı 22 tanesi olgundu ve 19 tanesi 3.güne kadar gitti.. embriyonun 3.güne kadar gitmesi yumurtanın kalitesini gösterirmiş tabi bütün embriyolar 5.güne gitmedi o imkansız bir durum

2 güne çatlatma iğnesi olacaksan küçüklerin hepsi olgunlaşacaktır ve en az 10 12 yumurta toplanır canım

Anladım canım haklısın hepsi beşinci güne gitmiyor. Senin kaç tanesi ulaşabildi beşe. Ben öncesinde bahçecide tedavi oldum, herkesin orda bir iki tane ancak beşe gidebiliyor genel olarak, o yüzden merak ettim. Benim bahçecide üçüncü gün 10 tane birinci kalite embriyom vardı ama sonuçta sadece iki tane donduruldu. Ben de Şişli memorialin labı çok iyi duyduğum için oraya geçmeyi planlıyorum. Şuan araştrma ve emin olma sürecindeyim.

Benim şimdi E2 değerim çıktı. 2400 çok yüksek değil mi? Bu sıkıntılı bir değer mi?
Ben çatlatmadan 1 gün önce 5.000 kusurları gördüm canım. Çok fazla sayıda yumurta toplandığı için ohss oldum ama hafif atlattım şükür. Sadece transfer için 2.adeti bekliyorum.. senin değerin çok aşırı yüksek değil yani bunları düşünüp stres yapma kendine doktorlara güven

3 veya 4.gün 11 tane kalitesi normal embriyom vardı 5.güne 7 tane embriyo ulaştı yanlış hatırlamıyorsam 4 tanesi pgt ye uygundu yani kaliteliydi

3 veya 4.gün 11 tane kalitesi normal embriyom vardı 5.güne 7 tane embriyo ulaştı yanlış hatırlamıyorsam 4 tanesi pgt ye uygundu yani kaliteliydi
Canım çok iyi maşallah. Darısı başıma. Sürecini bilmiyorum inşallah pgt sonuçların iyi gelmiştir, transferin olumlu sonuçlanmıştır veya sonuçlanır.

Canım çok iyi maşallah. Darısı başıma. Sürecini bilmiyorum inşallah pgt sonuçların iyi gelmiştir, transferin olumlu sonuçlanmıştır veya sonuçlanır.
Teşekkür ederim pgt den 2 sağlıklı 1 mozaik 1 de sağlıksız embriyom geldi.. transfer için adetimi bekliyorum ama gelmiyor inat etti

Çok geçmiş olsun, bugün yücel bey yoktu çok ayrıntılı soramadım strese girdim sanırım. Çok teşekkür ediyorum cevaplar için. İnşallah en kısa sürede transferin de gerçekleşir güzel haberler alırsın

Bekleyince gelmez o nedense hep biraz gecikir böyle . İnşallah güzel sonuçlar yaz canım.
İnşallah canım teşekkür ederim
Rica ederim ne demek yardımcı olabiliyorsam

Merhaba.benim de ilk denemem bahçecide oldu maalesef negatif sonuçlandı dondurulacak embriyom bile kalmadı.2.denememi memorialda yaptım çok şükür bir oğlum oldu.3 tane de dondurulan embriyom var.ben pozitif aldığım için söylemiyorum ama kesinlikle en iyilerden Memorial.eğer negatif olsaydı yine oraya devam ederdim.şimdiden bol şans diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…