Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Arkadaşım çok teşekkür ederim.Bahçecide tedavi olmuşsun, şuan ruh halimi çok iyi anlarsın. Böyle olumlu şeyler duymaya çok ihtiyacım var gerçekten. Sonucu Allah bilir, ol derse olur ama ben artık doğru yerde tedavi olmak istiyorum. Saolasın

hayrusz T taniamu kızlar nasılsınız gebelikler nasıl ilerliyor buraya çok bakmıyorum. son durumunuzu merak ettim
@pastelkiz senin transferin ne zaman olacaktı.
Merhaba, ben de duse kalka 11.haftayi bitiricem ins Hafta ici yine kontrole gidicem, umarim 12.haftadan sonra sikayetlerimde azalma olur ,daha iyi hissederim.Sen nasilsin?

Merhaba, ben de duse kalka 11.haftayi bitiricem ins Hafta ici yine kontrole gidicem, umarim 12.haftadan sonra sikayetlerimde azalma olur ,daha iyi hissederim.Sen nasilsin?
Kocaman bir maşallah geçecek bazen stresle bazen huzurla 39.40. Haftaları görüp doğuracaksın inşallah sağlıkla

Benimkilerde asiri dengesiz geldi 4 taneydi 8 toplandi arkadakilerde geliyor sonradan catlatma ignesiyle bence siknti yapmayin Allahin izniyle saglikli embryolariniz olur

bunu hepinize moral olsun dıye yazıyorum. Ben memorial şişli tüp bebek merkezınde 6. Denememde kızıma kavuştum. 6 kere aynı hastanede tedavi gördüm. Pes etmedım. 2016 yılında da kızımı kucağıma aldm. Pes etmeyın. Tedavınız olumsuz da sonuçlansa sonuna kadar savaşın. Doktorlara guvenin. İnşallah hepınız guzel sonuçlar alırsınız

Benim pgtli embriyom düştü.Ben artık bundan sonra nasibe bıraktım oymuş buymuş denen cevaplar artık beni tatmin etmiyor.O kadar zor hikayeler bebek sahibi oluyor ki.İnsallah bebeğin tutunmustur.
Benimde pgtli ilk transferim 5+3 iken dustu ikinci transferimin 5.gunu regl oldum ilk bebrgim bu arada 26+2 de dogum yapıp kaybettim 3 transferde oglum oldu sakin pes etmeyin lütfen ben 3.transferimi olmamak için cok direndim Yücel bey ve Semra hanım beni ikna ettiler iyi ki diyorum iyi ki beni onemsemisler su an oglum tam 2 yasinda sukurler olsun lütfen pes etme

Kendim geçtim laparaskopimi yapmıştı çok sevmiştim kendisini hamile kalırsam kesinlikle doktorum olmalı diye iç geçirmiştim çok şükür oldu ve onun için kocaelinden gelip gidiyorum
Harika bir seçim yapmışsınız bende gebe kalınca Semra hoca oradaki perinatologa gitmemi istemisti ilk bebeğimi 27.haftada kaybettiğim için ben ahmet gocmeni tercih ettim iyi ki diyorum çünkü kendisi hem doktorluk hem insanlık olarak 10 numara birisi cok şanslısınız o kadar çok seviyordum ki kendilerini doğurunca gorusemicsz diye üzülmüştüm:)

Desteğin için çok teşekkür ederim.Son yumurtam kalana kadar devam edeceğim Allah nasip ederse.İnsallah burdan güzel haberlerimi duyururum sizler gibi bizlere umut oluyorsunuz.Bu ay başlayacağım kısmetse

Desteğin için çok teşekkür ederim.Son yumurtam kalana kadar devam edeceğim Allah nasip ederse.İnsallah burdan güzel haberlerimi duyururum sizler gibi bizlere umut oluyorsunuz.Bu ay başlayacağım kısmetse
Ins duyurucaksiniz eminim ben sadece vakti vardır dolması gerekir ins en kısa zamanda gelir o vakit dediğim gibi ilk gebeligim dusuk oldu 2.sini 26+2 de dogum uaptim vefat etti sonra tup bebeğe geldik pgt dediler yaptırdık 1.si dusuk 2.so test günü bile gelmeden regl 3.de sukur ki oldu cok zor süreçler ama pes etmemek lazımmış ben dediğim gibi 3.de doktorların iknasi ile girdim transfer e okadar Semra hoca girmişti transferime sagolsun sonucu güzel oldu

Evet gerçekten öyle mükemmel bir doktor hem işinin ehli hem de insani yönü çok güçlü inş bebeğime de sağsalim kavuşmama vesile olur

Evet gerçekten öyle mükemmel bir doktor hem işinin ehli hem de insani yönü çok güçlü inş bebeğime de sağsalim kavuşmama vesile olur
Tibbi açıdan ahmet hocam elinden gelenden fazlasına yapar gerisi takdiri ilahi saglikla kucaklayin :)

Benim de bir onceki denemede histereskopi ile cizik atma islemini yapmisti Ahmet Hoca..Acaba guncel muayene ucretleri hakkinda bilgisi olan var mi? Ayni katta Cihangir Bey’i gor dedi Semra Hoca perinatalog bu hafta gidicem bu arada sen cinsiyeti 12.hafta mi ogrenmistin

Ahmet hocamın muayene ücreti 735 tl bizim de 2 hafta sonra kontrolümüzEvet 12. Hafta öğrendik fetal dna testi ile

Bende 20-15 milim arası ortalama 10 a yakın yumurta var . Doktorum 2 tanesi önden büyüyor dedi. Arkadan daha büyük grup geliyor dedi. O önden büyüyen 2 tanesi feda edilebiliriz dedi. İğnelere devam edeceğim yarın ya da diğer gün tekrar kontrolum var . Muhtemelen benim de cumartesi toplama işlemim olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…