Ay hadi İnşallah benim su 15 lerde iyice büyüsünBende 20-15 milim arası ortalama 10 a yakın yumurta var . Doktorum 2 tanesi önden büyüyor dedi. Arkadan daha büyük grup geliyor dedi. O önden büyüyen 2 tanesi feda edilebiliriz dedi. İğnelere devam edeceğim yarın ya da diğer gün tekrar kontrolum var . Muhtemelen benim de cumartesi toplama işlemim olacak :)
Ay hadi İnşallah benim su 15 lerde iyice büyüsünyarında ilaca devam edebileyim bari ctesi toplansin
Allah sendende ragzi olsun canim nedemek.. memorial nasil ekip calismasiysa bizde burda bir ekibizYa çok güzel moral buldum burada, Allah hepinizden razı olsun
Maşallah folikülleriniz gayet iyi hepsi olgun çıkar döllenir ve beşinci güne gider inşİyi gibi bakalım. Yarın bir daha gideceğim. Belki cuma toplanır eğer yarın ilaça devam derse ctesiye toplama yapılacak.Yumurtalarda son durum aşağıdaki gibisenin durum nasıl?
Sağ
18
17
15,5
Sol
17
17
15,5
15
15
12
14
yeni ilaç bilgileri geldi mi ? benim Gonal F 187,5 olarak dozunu düşürdüler. Cetrodine aynı ve ek olarak pergoveris verdiler . Randevu da yarın .Ay hadi İnşallah benim su 15 lerde iyice büyüsünyarında ilaca devam edebileyim bari ctesi toplansin
Benim de 225ten 212.5 düşürdüler. Yarın gonapeptyl yapılacak sanırım. Cuma opu var. Bazı yumurtalar önden gitti. Kaç tane işe yarayacak bilmiyorum. Benim sol kasığımda ağrı var bugün. Sizde olmuş muydu hiç?yeni ilaç bilgileri geldi mi ? benim Gonal F 187,5 olarak dozunu düşürdüler. Cetrodine aynı ve ek olarak pergoveris verdiler . Randevu da yarın .
Benim de 225ten 212.5 düşürdüler. Yarın gonapeptyl yapılacak sanırım. Cuma opu var. Bazı yumurtalar önden gitti. Kaç tane işe yarayacak bilmiyorum. Benim sol kasığımda ağrı var bugün. Sizde olmuş muydu hiç?
Çok tskler. bizde genetik bişey var mı bilmyrm Ama eşimin dna hasar testi temiz çıktı. Yani buna rağmen genetik bi durum olablr mi bilmyrm. Genetik test nerde yaptrablrz bu zamana kadar neden istenmedi acaba bizden. Neyse şişli memoriala gidcez zaten Onlar mutlaka yaparBizim genetikte sknti vardi translokasyon tasiyicisiyiz (talasemi) gen setup yapildi 2300$ Gecen seneki fiyat embryo basina da ayriyetten 250$ verdik toplam 4 embryo yolladik epey tuzlu ama yurtdisinda sigortadan aldik normal yolla hamile kalmam mumkun olmadigi icin..
urolog sanirim dr Murat var ama emin degilim belki diger arkadaslar yardimci olur.. Bizde bodoslama girdik sansimiz yine yagver gitti sukur cok bilgisizdik siz en iyisini yapiyorsunuzAllah isinizi rast gotursun.. yavrunuza kavusmanizi dilerim insh en kisa zamanda
Yaa nasıl umut oldunuz bana inanlmaz Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsinBİzdede eşimde morfoloji 0 dı başka bir merkezde 5kez tüp bebek yaptırdım olmadı şişli memorialda 1.denememde ikizlere hamile kaldım, şişli memorialin labrotuarı çok iyi, şimdi bu hastanede ekip işi var her sabit bir doktorun olmuo, tüm ekip senin dosyanı takip edio doktorlar hepsi bir karar verio nasıl bir süreç işlenecegine dair, bana naturel tüp bebek tedavisi uygulandı, ilk görüşmem semra hoca ve yücel bey, snra yumurta toplamam başka doktor oldu, ve transferim gönül hoca oldu hepsi aynı çnkü bu bi ekip işi, rabbim her istiyen ve diliyene tez vakitte nasip etsin
Merhabalar bu adet sonrasi menopur ile asilama yapalim dedi doktorum, femara ile iyi büyümedi. İğne ile mi gebelik oldu? Kac gun kac dozda vurdunuz bilgi verir misiniz rica etsem. Birde Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahInsh seninde bol yumoslarin toplanir canim hayirli olsun simdidenBen menopur kullandim 3 kutu dozu belki yukseltebilirler hc bulamamaktan iyidir ama bidahaki sefere bittikce al bu menopur bile teki 1000tlyi geckin di hatirlamiyorum suan tam net hayirlisiyla atlatirsin sende
Bende yarın geleceğim kontrole benim en son yukseltildiği gibi 337,5 ve Cetroide vurulması bilgisi geldi. Yarın bakılacak ilaca devam mi tamam mi bakalımyeni ilaç bilgileri geldi mi ? benim Gonal F 187,5 olarak dozunu düşürdüler. Cetrodine aynı ve ek olarak pergoveris verdiler . Randevu da yarın .
Ay inşallah yaaa E2 değerim çok yüksek gelmedi biraz moralim bozuldu 1152 gelmis değer. 200 de bir olgun yumurtayı isaret ediyor diye biliyorum yarın sorcam bakalım ne diyecekMaşallah folikülleriniz gayet iyi hepsi olgun çıkar döllenir ve beşinci güne gider inşBol şanslar
Merhaba canim cok sagol darisi burdaki tum isteyenlereMerhabalar bu adet sonrasi menopur ile asilama yapalim dedi doktorum, femara ile iyi büyümedi. İğne ile mi gebelik oldu? Kac gun kac dozda vurdunuz bilgi verir misiniz rica etsem. Birde Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Ben diğer ay transfer olucam bir aksilik olmaz ise bebek tutarsa 3. Ayında dikiş atılacak dediler daha önce 22 haftalık su kesem patladığı için ölü doğum yaptım. Üst katta ki Cihangir Beye yönlendiricez seni dediler dikişi o atacakmış. Dr. Cihangir Beyde dikiş attıranlar var mı?Benim de bir onceki denemede histereskopi ile cizik atma islemini yapmisti Ahmet Hoca..Acaba guncel muayene ucretleri hakkinda bilgisi olan var mi? Ayni katta Cihangir Bey’i gor dedi Semra Hoca perinatalog bu hafta gidicem bu arada sen cinsiyeti 12.hafta mi ogrenmistin
1242 cıktı e2 . Kaç olması gerekiyor ?Bende yarın geleceğim kontrole benim en son yukseltildiği gibi 337,5 ve Cetroide vurulması bilgisi geldi. Yarın bakılacak ilaca devam mi tamam mi bakalım
200 de bir değer bir olgun yumurtayı işaret ediyor. Yani seninde şuan 4-5 olgun yumurta var gibi duruyor. İnşallah daha çok çıkar1242 cıktı e2 . Kaç olması gerekiyor ?
İnşaallah. Umudumuzu kaybetmek yok200 de bir değer bir olgun yumurtayı işaret ediyor. Yani seninde şuan 4-5 olgun yumurta var gibi duruyor. İnşallah daha çok çıkarbenimde 1152 geldi değerim. Bakalım bugün kan değerinde belli olur yine tabi umudumuzu kaybetmeyelim
200 de bir değer bir olgun yumurtayı işaret ediyor. Yani seninde şuan 4-5 olgun yumurta var gibi duruyor. İnşallah daha çok çıkarbenimde 1152 geldi değerim. Bakalım bugün kan değerinde belli olur yine tabi umudumuzu kaybetmeyelim
Kızlar daha opu gününüze çok var yumurtalar 15 in üzerine çıktıktan sonra e2 değeri hızla artıyor ben de sizler gibi olgun yumurta sayımı hesaplamıstım en fazla 15 falan çıkar diyordum 24 çıktı ve pcos değilim..İnşaallah. Umudumuzu kaybetmek yokpazar günü toplama işlemi yapılacakmış çok heyecanliyim
Ağzından bal damlıyorKızlar daha opu gününüze çok var yumurtalar 15 in üzerine çıktıktan sonra e2 değeri hızla artıyor ben de sizler gibi olgun yumurta sayımı hesaplamıstım en fazla 15 falan çıkar diyordum 24 çıktı ve pcos değilim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?