Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ay hadi İnşallah benim su 15 lerde iyice büyüsün yarında ilaca devam edebileyim bari ctesi toplansin

Maşallah folikülleriniz gayet iyi hepsi olgun çıkar döllenir ve beşinci güne gider inş Bol şanslar

yeni ilaç bilgileri geldi mi ? benim Gonal F 187,5 olarak dozunu düşürdüler. Cetrodine aynı ve ek olarak pergoveris verdiler . Randevu da yarın .
Benim de 225ten 212.5 düşürdüler. Yarın gonapeptyl yapılacak sanırım. Cuma opu var. Bazı yumurtalar önden gitti. Kaç tane işe yarayacak bilmiyorum. Benim sol kasığımda ağrı var bugün. Sizde olmuş muydu hiç?

Benim acı eşiğim düşük olduğu için iğne kullandığımdan beri sürekli ağrı yaşıyorum. İğnelerdendir sizinki de benim de 2 tane galiba önden gidecek gibi duruyor. 375 den 187,5 e düşürdüler

Çok tskler. bizde genetik bişey var mı bilmyrm Ama eşimin dna hasar testi temiz çıktı. Yani buna rağmen genetik bi durum olablr mi bilmyrm. Genetik test nerde yaptrablrz bu zamana kadar neden istenmedi acaba bizden. Neyse şişli memoriala gidcez zaten Onlar mutlaka yapar

Yaa nasıl umut oldunuz bana inanlmaz Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin Wallahi çok tsk ederim umarm bizimde morfoloji sıfır bertaraf edilir çünkü ben bu yüzden hamile kalamyrm peki bikac bişey daha sorsam sizin baş anomalisi felan kaçtı bide dna hasar testi yaptrms mydnz acaba eşinizn spermlerine. Bizim dna hasar testi temiz çıktı. Sizde kanda genetiğe bakıldı mı hani bizimki belki genetikte bilemyrm sizde başka sorun var mıydı. Benm yumurta rahim herşey çok iyi şükür ama işte sperm morfolji sıfır nasl bir yol yöntem yaparlar bu şişli memorial bilmyrm inşallah benm de son tüp bebek maceram olur bu 3 olcak artk bu sefer olsun

Merhabalar bu adet sonrasi menopur ile asilama yapalim dedi doktorum, femara ile iyi büyümedi. İğne ile mi gebelik oldu? Kac gun kac dozda vurdunuz bilgi verir misiniz rica etsem. Birde Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

yeni ilaç bilgileri geldi mi ? benim Gonal F 187,5 olarak dozunu düşürdüler. Cetrodine aynı ve ek olarak pergoveris verdiler . Randevu da yarın .
Bende yarın geleceğim kontrole benim en son yukseltildiği gibi 337,5 ve Cetroide vurulması bilgisi geldi. Yarın bakılacak ilaca devam mi tamam mi bakalım

Maşallah folikülleriniz gayet iyi hepsi olgun çıkar döllenir ve beşinci güne gider inş Bol şanslar
Ay inşallah yaaa E2 değerim çok yüksek gelmedi biraz moralim bozuldu 1152 gelmis değer. 200 de bir olgun yumurtayı isaret ediyor diye biliyorum yarın sorcam bakalım ne diyecek inşallah çok olsun

Merhaba canim cok sagol darisi burdaki tum isteyenlere bu menopur yumurtalarini buyutuyor sonrasinda baskilayici veriyorlar cetrotide.. belirli seviyeye gelince ovitrelle catlatma ignesi vuruluyorsun 36 saat sonra yumurtalar toplaniyor asilamada toplaniyormu bilmiyorum adetin 3.gun baslamistim 6 agustos 15 agustosa kadardi hatirladigim kadariyla cetrotide biraz sonlara dogru baslamistim
Ilk etap 237,5 doz sonra 300 e yukselmisti sanirim

Ben diğer ay transfer olucam bir aksilik olmaz ise bebek tutarsa 3. Ayında dikiş atılacak dediler daha önce 22 haftalık su kesem patladığı için ölü doğum yaptım. Üst katta ki Cihangir Beye yönlendiricez seni dediler dikişi o atacakmış. Dr. Cihangir Beyde dikiş attıranlar var mı?

Ne hikmetse bu topiği takipten çıkmışım , ben de diyorum neden bildirim gelmiyor :) Günaydın kızlar , her şeyin gönlümüzce olduğu tedavilerimizin harika ilerlediği bebeklerin sağlıklı olduğu ve benim de regl olduğum bir gün olsun

1242 cıktı e2 . Kaç olması gerekiyor ?
200 de bir değer bir olgun yumurtayı işaret ediyor. Yani seninde şuan 4-5 olgun yumurta var gibi duruyor. İnşallah daha çok çıkar benimde 1152 geldi değerim. Bakalım bugün kan değerinde belli olur yine tabi umudumuzu kaybetmeyelim

İnşaallah. Umudumuzu kaybetmek yok pazar günü toplama işlemi yapılacakmış çok heyecanliyim

İnşaallah. Umudumuzu kaybetmek yok pazar günü toplama işlemi yapılacakmış çok heyecanliyim
Kızlar daha opu gününüze çok var yumurtalar 15 in üzerine çıktıktan sonra e2 değeri hızla artıyor ben de sizler gibi olgun yumurta sayımı hesaplamıstım en fazla 15 falan çıkar diyordum 24 çıktı ve pcos değilim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…