Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Vayyy harikasın canım inşallah ağızın bal yesin kucağın sağlıklı bebisle dolsun tatlimmmm

Kızlar benim çatlama ignem bugün. 2saatlik bir otobüs yolculuğu sıkıntı yaratır mı acaba? Doktor dinlen dedi ama bir yere gitmemiz gerekiyor. Zararı olur mu?

Kızlar benim çatlama ignem bugün. 2saatlik bir otobüs yolculuğu sıkıntı yaratır mı acaba? Doktor dinlen dedi ama bir yere gitmemiz gerekiyor. Zararı olur mu?
Yok ya zararı olmaz. Yani karnına ani hareketler yapma ona dikkat et yumurtalar oldukca büyüdükleri için zarar gelmesin yirtilma olmasın anlaminda dinlen demiştir. Otobüs yolcuğu bir sey yapmaz

Yok canım bir şey olmaz ben çatlatma iğnesi den sonra ertesi gün işe geldim

Yok ya zararı olmaz. Yani karnına ani hareketler yapma ona dikkat et yumurtalar oldukca büyüdükleri için zarar gelmesin yirtilma olmasın anlaminda dinlen demiştir. Otobüs yolcuğu bir sey yapmaz
Ya ben iyice stres yaptım herhalde, aklıma tuhaf tuhaf şeyler geliyor tavuk yumurtası sanki birbirine değerse çatlayacak diye korkmaya başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…