Vayyy harikasın canımKızlar daha opu gününüze çok var yumurtalar 15 in üzerine çıktıktan sonra e2 değeri hızla artıyor ben de sizler gibi olgun yumurta sayımı hesaplamıstım en fazla 15 falan çıkar diyordum 24 çıktı ve pcos değilim..
Valla benim bugünkü değere göre belli olacak LH değerim catlama sinyali vermezse birgün devam edip ctesi toplama olacakİnşaallah. Umudumuzu kaybetmek yokpazar günü toplama işlemi yapılacakmış çok heyecanliyim
ALLAH'a şükürler olsunAmin kızlar S SayloveMetalwoman bu arada sabah duam kabul oldu geldi benim şimdi transfer hazırlığı başlasın hayırlısıyla hayrusz
İnşallahValla benim bugünkü değere göre belli olacak LH değerim catlama sinyali vermezse birgün devam edip ctesi toplama olacakinşallah bir gun daha devam edebiliriz
Allah razı olsun canım benimALLAH'a şükürler olsunçok sevindim çok
Yok canım bir şey olmaz ben çatlatma iğnesi den sonra ertesi gün işe geldimKızlar benim çatlama ignem bugün. 2saatlik bir otobüs yolculuğu sıkıntı yaratır mı acaba? Doktor dinlen dedi ama bir yere gitmemiz gerekiyor. Zararı olur mu?
Ohhh beee ben olmuş gibi rahatladimAmin kızlar S SayloveMetalwoman bu arada sabah duam kabul oldu geldi benim şimdi transfer hazırlığı başlasın hayırlısıyla hayrusz
Bu arada benim bugünkü yumurtalarım;İnşallahaz kaldı güzel haberler vermemize
Kendimle beraber sizi de strese sokmuşum valla helal edin haklarınızı kızlarOhhh beee ben olmuş gibi rahatladimsağlıkla gelsin inşallah
Bu arada benim bugünkü yumurtalarım;
Sağ
19
18
16,3
Sol
19
19
17,5
16
15,5
14
Birgün daha gidersek
13,5
12
Aşkolsun helal olsun tabikiKendimle beraber sizi de strese sokmuşum valla helal edin haklarınızı kızlar
Aşkolsun helal olsun tabikisen bize güzel haberi verde bizde stres bitmez
Bu arada benim bugünkü yumurtalarım;
Sağ
19
18
16,3
Sol
19
19
17,5
16
15,5
14
Birgün daha gidersek
13,5
12
Yok ya zararı olmaz. Yani karnına ani hareketler yapma ona dikkat et yumurtalar oldukca büyüdükleri için zarar gelmesin yirtilma olmasın anlaminda dinlen demiştir. Otobüs yolcuğu bir sey yapmazKızlar benim çatlama ignem bugün. 2saatlik bir otobüs yolculuğu sıkıntı yaratır mı acaba? Doktor dinlen dedi ama bir yere gitmemiz gerekiyor. Zararı olur mu?
Helali hoş olsun tatlı stresler bunlar :)Kendimle beraber sizi de strese sokmuşum valla helal edin haklarınızı kızlar
KesinlikleOrtalama olarak aynı gidiyoruz . 16 ve üzeri işimizi görür evelallah . Zaten ihtiyacımız olan sağlıklı 1 yumurta :)
Yok canım bir şey olmaz ben çatlatma iğnesi den sonra ertesi gün işe geldim
Ya ben iyice stres yaptım herhalde, aklıma tuhaf tuhaf şeyler geliyor tavuk yumurtası sanki birbirine değerse çatlayacak diye korkmaya başladımYok ya zararı olmaz. Yani karnına ani hareketler yapma ona dikkat et yumurtalar oldukca büyüdükleri için zarar gelmesin yirtilma olmasın anlaminda dinlen demiştir. Otobüs yolcuğu bir sey yapmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?