pastelmom oo gelmiş seninkiler hadi gözün Aydın canım git bakalım doktoruna hangi ilaçlarla başlayacaksın
Hahahahahaah buna çok güldümYa ben iyice stres yaptım herhalde, aklıma tuhaf tuhaf şeyler geliyor tavuk yumurtası sanki birbirine değerse çatlayacak diye korkmaya başladım
Ben de tam bilmiyorum ama ilaçsız da estrofem diye bir ilaç olmuyor. İlaçlı olunca onu kullanıyorsun hatta gebelik oluşsa da kullanıyorsun. Hayırlısı inşallah benimki ilaçlı sanırsam çünkü estrofem e başladıkCanım.. valla sökülsün hemen randevu için arayacağım bakalım ilaçlı mı olacak hoş ilaçlı ilaçsız nasıl onu da bilmiyorum da
Kesinliklefazlasında gözüm yok şansım artsın diye çok istiyorum suan seninde benimde inşallah böyle güzel gider
Hahahahahaah buna çok güldümYa ben iyice stres yaptım herhalde, aklıma tuhaf tuhaf şeyler geliyor tavuk yumurtası sanki birbirine değerse çatlayacak diye korkmaya başladım
Neye göre karar veriyorlar acaba bunu sorayım gidinceBen de tam bilmiyorum ama ilaçsız da estrofem diye bir ilaç olmuyor. İlaçlı olunca onu kullanıyorsun hatta gebelik oluşsa da kullanıyorsun. Hayırlısı inşallah benimki ilaçlı sanırsam çünkü estrofem e başladık
Ooh cok sukur gelsin yavrucuk annesineAmin kızlar S SayloveMetalwoman bu arada sabah duam kabul oldu geldi benim şimdi transfer hazırlığı başlasın hayırlısıyla hayrusz
Canim smdi okudum mesajlari.. benim naturel siklus takibim oldu yani igne felan olmadi.. bunu kist vesayre varsa ona gore belirliyorlar.. transfere 7 gun kala catlatma ignesi kullandim prednol rulid ve estrofem ve lutinus a basladim belirli gunlerde.. bu yine kisiye gore degisebilirHahahahahaah buna çok güldüm
Neye göre karar veriyorlar acaba bunu sorayım gidince
İnşallah canımmOoh cok sukur gelsin yavrucuk annesinebizde heyecandan catladik artik hayirlisiyla atlatirsin canim bu donemi de Naturel siklus mu ilaclimi olucak seninkisi belli oldumu?
Az önceki mesajımı dikkate alma canım burada cevabı varmışCanim smdi okudum mesajlari.. benim naturel siklus takibim oldu yani igne felan olmadi.. bunu kist vesayre varsa ona gore belirliyorlar.. transfere 7 gun kala catlatma ignesi kullandim prednol rulid ve estrofem ve lutinus a basladim belirli gunlerde.. bu yine kisiye gore degisebilirBenim endometrium inceydi onun icin climara band kullandim alternatif estrofem oluyor
Bu arada ban şimdi mesaj geldi. Gonal f 300 e düşürdüler. Cetroide ile birlikte son kez kullanıyorum. Yarın 09:50 de randevum var. Ctesi toplama. Yapılacakİnşaallahİçimde güzel umutlar var . Buralarda hep hamişler olacak :)
Bana da şimdi mesaj geldi . Çok heyecanlanıyorum . Senin benden 1 gün önce olacakBu arada ban şimdi mesaj geldi. Gonal f 300 e düşürdüler. Cetroide ile birlikte son kez kullanıyorum. Yarın 09:50 de randevum var. Ctesi toplama. Yapılacakdiğer yumurtalarıma şans doğdu
Ay hadi İnşallahBana da şimdi mesaj geldi . Çok heyecanlanıyorum . Senin benden 1 gün önce olacak
(6073611), Kullanmaniz gereken Birinci ilac: Gonal-F 187,5 IU, Ikinci ilac: Cetrotide 0,25 mg. CETROTIDE ILACINIZIN TOZUNU VE SUYUNU KARISTIRARAK TAMAMINI UYGULAYINIZ., Ucuncu ilac: Pergoveris (1toz+1su) BIR SONRAKI RANDEVUNUZA KADAR AYNI ILAC DOZLARINI KULLANINIZ. Bir sonraki randevunuz 05.02.2021 tarihinde saat: 08:20 Dr. SEMRA KAHRAMAN ve Dr. BERIL YUKSEL icin verilmistir.
Öncelikle merhaba, benim eşimin de ağır sperm sorunları vardı. Bir sürü kaliteli embriyomuz oldu. Kullandıkları yöntemler gerçekten çok iyi. Genetik testi hiç düşüğüm olmadığı halde sağ olsun Sakarya devlet hastanesindeki doktor yaptı. Evet Memorialda da yapıyorlar ama çok pahalı. Bence bı genetik test yaptırın madem son hakkınız öyle gidin. ( Bizde hiç bir sorun çıkmadı) ama 5 yıl çocuğumuz olmadı.Yaa nasıl umut oldunuz bana inanlmaz Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsinWallahi çok tsk ederim umarm bizimde morfoloji sıfır bertaraf edilir çünkü ben bu yüzden hamile kalamyrm peki bikac bişey daha sorsam sizin baş anomalisi felan kaçtı bide dna hasar testi yaptrms mydnz acaba eşinizn spermlerine. Bizim dna hasar testi temiz çıktı. Sizde kanda genetiğe bakıldı mı hani bizimki belki genetikte bilemyrm sizde başka sorun var mıydı. Benm yumurta rahim herşey çok iyi şükür ama işte sperm morfolji sıfır nasl bir yol yöntem yaparlar bu şişli memorial bilmyrm inşallah benm de son tüp bebek maceram olur bu 3 olcak artk bu sefer olsun
Siz özellikle Semra hocayı mı istediniz? Bazen Beril hocanın odasında Semra hocayı görüyorum ben de zorlu vakalarda danışıyorlar zannediyordum.Bana da şimdi mesaj geldi . Çok heyecanlanıyorum . Senin benden 1 gün önce olacak
(6073611), Kullanmaniz gereken Birinci ilac: Gonal-F 187,5 IU, Ikinci ilac: Cetrotide 0,25 mg. CETROTIDE ILACINIZIN TOZUNU VE SUYUNU KARISTIRARAK TAMAMINI UYGULAYINIZ., Ucuncu ilac: Pergoveris (1toz+1su) BIR SONRAKI RANDEVUNUZA KADAR AYNI ILAC DOZLARINI KULLANINIZ. Bir sonraki randevunuz 05.02.2021 tarihinde saat: 08:20 Dr. SEMRA KAHRAMAN ve Dr. BERIL YUKSEL icin verilmistir.
Siz özellikle Semra hocayı mı istediniz? Bazen Beril hocanın odasında Semra hocayı görüyorum ben de zorlu vakalarda danışıyorlar zannediyordum.
Yumurta toplama işleminden kaç gün sonra transfer yapılıyor ? Ben zır cahilim bu konudaAy hadi İnşallahheyecan dorukta
Ne güzel denk gelmiş öyleyseYok ben seçmedim . Sebebini bilmiyorum
Taze mi olacak transferin canım yoksa dondurulacak mıYumurta toplama işleminden kaç gün sonra transfer yapılıyor ? Ben zır cahilim bu konuda
Bu konuda hiç konuşmadıkTaze mi olacak transferin canım yoksa dondurulacak mı
Amin inşallahNe güzel denk gelmiş öyleysesonuç da çok güzel olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?