Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım.. valla sökülsün hemen randevu için arayacağım bakalım ilaçlı mı olacak hoş ilaçlı ilaçsız nasıl onu da bilmiyorum da
Ben de tam bilmiyorum ama ilaçsız da estrofem diye bir ilaç olmuyor. İlaçlı olunca onu kullanıyorsun hatta gebelik oluşsa da kullanıyorsun. Hayırlısı inşallah benimki ilaçlı sanırsam çünkü estrofem e başladık

Ya ben iyice stres yaptım herhalde, aklıma tuhaf tuhaf şeyler geliyor tavuk yumurtası sanki birbirine değerse çatlayacak diye korkmaya başladım
Hahahahahaah buna çok güldüm
Neye göre karar veriyorlar acaba bunu sorayım gidince

Amin kızlar S Saylove Metalwoman bu arada sabah duam kabul oldu geldi benim şimdi transfer hazırlığı başlasın hayırlısıyla hayrusz
Ooh cok sukur gelsin yavrucuk annesine bizde heyecandan catladik artik hayirlisiyla atlatirsin canim bu donemi de Naturel siklus mu ilaclimi olucak seninkisi belli oldumu?

Hahahahahaah buna çok güldüm

Neye göre karar veriyorlar acaba bunu sorayım gidince
Canim smdi okudum mesajlari.. benim naturel siklus takibim oldu yani igne felan olmadi.. bunu kist vesayre varsa ona gore belirliyorlar.. transfere 7 gun kala catlatma ignesi kullandim prednol rulid ve estrofem ve lutinus a basladim belirli gunlerde.. bu yine kisiye gore degisebilir Benim endometrium inceydi onun icin climara band kullandim alternatif estrofem oluyor

Ooh cok sukur gelsin yavrucuk annesine bizde heyecandan catladik artik hayirlisiyla atlatirsin canim bu donemi de Naturel siklus mu ilaclimi olucak seninkisi belli oldumu?
İnşallah canımm yok bugun adetim sökülsün cumaya randevu alacağım anca o zaman belli olur sen naturel miydin? İlaç kullanmadın mı hiç

Az önceki mesajımı dikkate alma canım burada cevabı varmış

Bu arada ban şimdi mesaj geldi. Gonal f 300 e düşürdüler. Cetroide ile birlikte son kez kullanıyorum. Yarın 09:50 de randevum var. Ctesi toplama. Yapılacak diğer yumurtalarıma şans doğdu
Bana da şimdi mesaj geldi . Çok heyecanlanıyorum . Senin benden 1 gün önce olacak

(6073611), Kullanmaniz gereken Birinci ilac: Gonal-F 187,5 IU, Ikinci ilac: Cetrotide 0,25 mg. CETROTIDE ILACINIZIN TOZUNU VE SUYUNU KARISTIRARAK TAMAMINI UYGULAYINIZ., Ucuncu ilac: Pergoveris (1toz+1su) BIR SONRAKI RANDEVUNUZA KADAR AYNI ILAC DOZLARINI KULLANINIZ. Bir sonraki randevunuz 05.02.2021 tarihinde saat: 08:20 Dr. SEMRA KAHRAMAN ve Dr. BERIL YUKSEL icin verilmistir.

Ay hadi İnşallah heyecan dorukta

Öncelikle merhaba, benim eşimin de ağır sperm sorunları vardı. Bir sürü kaliteli embriyomuz oldu. Kullandıkları yöntemler gerçekten çok iyi. Genetik testi hiç düşüğüm olmadığı halde sağ olsun Sakarya devlet hastanesindeki doktor yaptı. Evet Memorialda da yapıyorlar ama çok pahalı. Bence bı genetik test yaptırın madem son hakkınız öyle gidin. ( Bizde hiç bir sorun çıkmadı) ama 5 yıl çocuğumuz olmadı.

Siz özellikle Semra hocayı mı istediniz? Bazen Beril hocanın odasında Semra hocayı görüyorum ben de zorlu vakalarda danışıyorlar zannediyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…