Şöyleki Memorial 5.gun embriyo transferi yapıyor farkli bir durum olmadıkça. Eğer ki toplamadan sonra 5. Gün transferiyle bir o bekleniyor. Sonrasında her sey yolunda giderse 5. Gunde bir embriyon var ve genetik test yapılmayacaksa embriyona transfer hazırlığı yapılıyor. İki tip transfer hazırlığı var biri ilacli biri ilaçsız. İlaclida yine bir olgun yumurta büyütme ve catlama yapılıyor sonrasında sana 36 saat içinde de transfer yapılıyor ki bünye bunu doğal gebelik gibi düşünsün transfer edilen embriyo sağlıklı tutunsun. Bir diğeri olan ilaçsız da bünyenin bir olgun yumurta takibi yapılıyor. Adetten 10-15 sonra transfer tarihim belli oluyorYumurta toplama işleminden kaç gün sonra transfer yapılıyor ? Ben zır cahilim bu konuda
Şöyleki Memorial 5.gun embriyo transferi yapıyor farkli bir durum olmadıkça. Eğer ki toplamadan sonra 5. Gün transferiyle bir o bekleniyor. Sonrasında her sey yolunda giderse 5. Gunde bir embriyon var ve genetik test yapılmayacaksa embriyona transfer hazırlığı yapılıyor. İki tip transfer hazırlığı var biri ilacli biri ilaçsız. İlaclida yine bir olgun yumurta büyütme ve catlama yapılıyor sonrasında sana 36 saat içinde de transfer yapılıyor ki bünye bunu doğal gebelik gibi düşünsün transfer edilen embriyo sağlıklı tutunsun. Bir diğeri olan ilaçsız da bünyenin bir olgun yumurta takibi yapılıyor. Adetten 10-15 sonra transfer tarihim belli oluyor
Aaa ben de dun baska bisey icin gittim Memorial e, hastane bayaa kalabalikti ama İvf e de ugradim, orada sadece iki cift vardi bekleme alanlarinda bekleyen, bayaa bostu tup bebek yani. Ben de sevindim oh cok kalabalik olmuyo demekki diyeGunaydın kızlar 1.5 ayda memorial e neler olmuş öyle nasıl kalabalıktı bugünçok şükür biz de transfer hazırlığına başladık, doğal siklus olacakmış şimdilik sadece folik asit kullanacağım haftaya cuma randevum var
GünaydınGunaydın kızlar 1.5 ayda memorial e neler olmuş öyle nasıl kalabalıktı bugünçok şükür biz de transfer hazırlığına başladık, doğal siklus olacakmış şimdilik sadece folik asit kullanacağım haftaya cuma randevum var
Sağolasın canım benimAaa ben de dun baska bisey icin gittim Memorial e, hastane bayaa kalabalikti ama İvf e de ugradim, orada sadece iki cift vardi bekleme alanlarinda bekleyen, bayaa bostu tup bebek yani. Ben de sevindim oh cok kalabalik olmuyo demekki diye
Bu arada senin regliye de cok sevindimgozun aydin
Opudan önce son 4 gün her gün hastanedeydim o kadar sıkı ve güzel takip edildim ki daha transfer olmadan iyiki diyebiliyorum önceki deneyimimle kıyaslayıncaGünaydınhadi hayırlı olsun inşallah bencede yoğunlukta bu hafta rekor kırdı . Hergün orda olduğumuzdan artık iyice öğrendik
Rica ederimÇok teşekkür ederim. Hiç bilmiyordum gerçekten :)
Embriyolar ile ilgili bilgilendiriyorlar günlük olarak ama sizinki taze mi dondurulmuş mu olacak? Yüksek ihtimal dondurulursa opudan sonra 1 adet arası verilir ve transfer işlemleri için adetin ilk günü randevu alıyorsun arayıp ilk kontrol yapılıyor ve naturel ya da ilaçlı kontrol ediliyor .. doktor karar veriyorBenim yarın sabah toplanacak yumurtalar. Bugün kan vermeye gittim ama doktoru göremedim. Melih bey toplayacakmıs. Ben İstanbul dışından gelmiştim. Transfer için embriyo oluştuktan sonra mı arıyor Dr yoksa ben yeniden yücel beyle iletişime mi gecmeliyim? Çünkü takibimi Siirt'te yaptırıp geleceğim. Naturel ilaçlı nasıl karar verecekler bilgisi olan var mı?
Mrba siz hangi yöntemle hamile kaldnz. Tüp bebeği memorilda yapcaz genetik testi de devlet hastaneleri yapyo mu acaba bilmyrm bu pandemide nasl olur bilmyrm burdaki özel hastaneler çok dandik ordaki genetik testlere asla güvenmem. Genetikte bi sorun çıkacağını zannetmyrm çünkü eşim sigara iciyo ve bizim bu yüzden tutmyoÖncelikle merhaba, benim eşimin de ağır sperm sorunları vardı. Bir sürü kaliteli embriyomuz oldu. Kullandıkları yöntemler gerçekten çok iyi. Genetik testi hiç düşüğüm olmadığı halde sağ olsun Sakarya devlet hastanesindeki doktor yaptı. Evet Memorialda da yapıyorlar ama çok pahalı. Bence bı genetik test yaptırın madem son hakkınız öyle gidin. ( Bizde hiç bir sorun çıkmadı) ama 5 yıl çocuğumuz olmadı.
Canım sigaranın tek etken olduğunu düşünmüyorum.. ben eşimi murad hocaya sigara çok içiyor diye şikayet ettiğimde sigara bu denli etki yapmaz demişti..Mrba siz hangi yöntemle hamile kaldnz. Tüp bebeği memorilda yapcaz genetik testi de devlet hastaneleri yapyo mu acaba bilmyrm bu pandemide nasl olur bilmyrm burdaki özel hastaneler çok dandik ordaki genetik testlere asla güvenmem. Genetikte bi sorun çıkacağını zannetmyrm çünkü eşim sigara iciyo ve bizim bu yüzden tutmyo
Peki neden tutmuyo 2 tüp bebekCanım sigaranın tek etken olduğunu düşünmüyorum.. ben eşimi murad hocaya sigara çok içiyor diye şikayet ettiğimde sigara bu denli etki yapmaz demişti..
Canm sayı düşük olsa dicem ki varikosel grade1 var ondan dolayı ama doktor ameliyata asla gerek yok 2 mm sol varikoselde ameliyat yaplmazms e 2 tüp bebek de tutmadı öyle de olmuyo böyle de olmyo adam sigarayı da bırakmyo Allah aklıma mukayyet olsun delirmem an meselesiCanım sigaranın tek etken olduğunu düşünmüyorum.. ben eşimi murad hocaya sigara çok içiyor diye şikayet ettiğimde sigara bu denli etki yapmaz demişti..
Haklısın canım seni çok iyi anlıyorum, benim eşimin de morfolojisi hareketi her şeyi 0 .. biz de 2 kere denedik başka yerde benden sadece 5 yumurta alabildiler ve 3 tanesi döllendi dediler.. halbuki benim çok sağlıklı olduğumu söylüyordu.. 3.gün taze transfer yaptılar ... 2 sene sonra memorialdeyim ve benden 24 yumurta toplandı ve çok kaliteli embriyolar elde edildi..henüz transfer olmadım ama biliyorum ki merkez çok etkili. Sen daja önce memorialde yaptırmıs mıydın?Peki neden tutmuyo 2 tüp bebeksadece tek sorunumuz morfoloji sıfır başka hiçbir sorun yok. Sayı hız gayet iyi. Bende hiç sıkıntı yok neden tutmaz bu tüp kafayı yicem artk bakyrm mesela sayısı çok düşük morfoloji hız sıfır ayrıca kadında da problem var onlarn tüp bebeği tutuyo tamam nasip kısmet ama bizim tutmama sebebi mutlaka olmalı umarm şişli memorial bunu bulut artk kalbim huzur bulur
Hiçbir sorun yokken olmayan çiftler de var canım biliyorsun , her nasip zamanını bekliyor , dayanacağız sabredeceğiz ve inanıyorum ki bizler de anne olacağız .. seni çok ama çok iyi anlarım 4 yıldır uğraşıyorum ve istiyorumCanm sayı düşük olsa dicem ki varikosel grade1 var ondan dolayı ama doktor ameliyata asla gerek yok 2 mm sol varikoselde ameliyat yaplmazms e 2 tüp bebek de tutmadı öyle de olmuyo böyle de olmyo adam sigarayı da bırakmyo Allah aklıma mukayyet olsun delirmem an meselesi
Hepsi bebek olsun inşallah kucağına:)Haklısın canım seni çok iyi anlıyorum, benim eşimin de morfolojisi hareketi her şeyi 0 .. biz de 2 kere denedik başka yerde benden sadece 5 yumurta alabildiler ve 3 tanesi döllendi dediler.. halbuki benim çok sağlıklı olduğumu söylüyordu.. 3.gün taze transfer yaptılar ... 2 sene sonra memorialdeyim ve benden 24 yumurta toplandı ve çok kaliteli embriyolar elde edildi..henüz transfer olmadım ama biliyorum ki merkez çok etkili. Sen daja önce memorialde yaptırmıs mıydın?
Insanın içi yanıyor dmiHiçbir sorun yokken olmayan çiftler de var canım biliyorsun , her nasip zamanını bekliyor , dayanacağız sabredeceğiz ve inanıyorum ki bizler de anne olacağız .. seni çok ama çok iyi anlarım 4 yıldır uğraşıyorum ve istiyorum
Yanmaz mı canım tabiki yanıyor ama diyorum ki Allah gönülden isteyenlerin duasını geri çevirmez ben de bir gün anne olacağımInsanın içi yanıyor dmibenm küçük eltim 2.ye hamileyms benden sonra evlenmişti. Görümcem de 2.'ye hamile oda benden sonra evlenmişti benm tahammülüm kalmadı artk o an bunları duyduğumda yer yarilsa da yerin dibine girsem keske dedim çok ağır geliyo artk dayanmak çok zor cok cok ağladm çok mutsuzm artk hergin mutsuzm
Dilerim transferinizden iyi haberler gelir.Benim gebelik riskli oldugu için perinatolog görsün istediler 12.haftada o sebeple Cihangir Bey’e yönlendirdiler.Dikiş olayını bilmiyorum ama alanında iyi bir hekim oldugu söyleniyor.Ben diğer ay transfer olucam bir aksilik olmaz ise bebek tutarsa 3. Ayında dikiş atılacak dediler daha önce 22 haftalık su kesem patladığı için ölü doğum yaptım. Üst katta ki Cihangir Beye yönlendiricez seni dediler dikişi o atacakmış. Dr. Cihangir Beyde dikiş attıranlar var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?