Hayırlısı olsun hadi bakalımGunaydın kızlar 1.5 ayda memorial e neler olmuş öyle nasıl kalabalıktı bugünçok şükür biz de transfer hazırlığına başladık, doğal siklus olacakmış şimdilik sadece folik asit kullanacağım haftaya cuma randevum var
sen bugun hastanedemiydin canım ? yüksek ihtimal karşılaşmışızdırHayırlısı olsun hadi bakalım
Evett hastanedeydimsen bugun hastanedemiydin canım ? yüksek ihtimal karşılaşmışızdır
Haydi bakalım bol bol yumurtaların olsun :) Benim melih hocaydı sanırım kendisini toplam 3 saniye görmüşümdür :) Merhaba ben melih hoca yumurtaları toplıcam dedi sonrası yok :))) Ama transferi Yücel Bey yapacak bir aksilik olmazsaEvett hastanedeydimbu hafta full ordaydim. Ama benim 09:30 da girdim çıktım bana mesaj geldi şimdi bugun 21:00 da çatlatma iğnemi olacağım 06.01.21 ctesi 07:30 da toplama yapılacak bakalım kim yapacak
Hey MaşallahRica ederimBende bugün de gittim. Ctesi toplama yapılır dedi bakalım. Yumurtalarımda son durum 8-10 potansiyel var
Sağ
21
18,5
19,5
Sol
20,5
20
19,5
17,5
16,5
15,5
14
Opudan önce son 4 gün her gün hastanedeydim o kadar sıkı ve güzel takip edildim ki daha transfer olmadan iyiki diyebiliyorum önceki deneyimimle kıyaslayınca
Şimdi aradılarHaydi bakalım bol bol yumurtaların olsun :) Benim melih hocaydı sanırım kendisini toplam 3 saniye görmüşümdür :) Merhaba ben melih hoca yumurtaları toplıcam dedi sonrası yok :))) Ama transferi Yücel Bey yapacak bir aksilik olmazsa
Valla çok çok stresli anda bu kadar yumurta beklemiyordumHey Maşallahdarısı başıma :) bakalım benim de yarın kontrolüm var :)
İnşallah canım melih bey zaten çok tecrübeliymiş opu konusunda işinin ehli diyollaaŞimdi aradılarBenimde toplama işlemini de Melih Bey yapacakmış inşallah banada uğurlu gelir
Aynen öyle canım inşallah sonu da güzel olsunÇok nasipliyiz iyi ki memorial hastanesinde tedavi oluyoruz :)
Ay bak böyle dedikçe heyecanlandımİnşallah canım melih bey zaten çok tecrübeliymiş opu konusunda işinin ehli diyollaa
Bende tüp bebekle Memorial da hamile kaldım ilk denemenizdi. Eşimde bir sürü sperm sorunu vardı ama 13 tane çok iyi embriyomuz oldu. İnanmak çok ama çok önemli bu işte. Bir de Memorial in lab gerçekten çok iyi. Bence bı devlet Hastanesi'nde genetik test yaptırın. Belki sizin pıhtılaşma sorununuz var bu yüzden tutunmuyor bebek. Aklınızda kalmasın. ımsı tekniğiyle spermler seçildi bu arada.Mrba siz hangi yöntemle hamile kaldnz. Tüp bebeği memorilda yapcaz genetik testi de devlet hastaneleri yapyo mu acaba bilmyrm bu pandemide nasl olur bilmyrm burdaki özel hastaneler çok dandik ordaki genetik testlere asla güvenmem. Genetikte bi sorun çıkacağını zannetmyrm çünkü eşim sigara iciyo ve bizim bu yüzden tutmyo
Acayip heyecan yapıyorum. Benden önce olacaksın bana da büyük destek oluyor aslında. İnşaallah herşey gönlümüzce olsunValla çok çok stresli anda bu kadar yumurta beklemiyorduminşallah sonu güzel olur inşallah seninde en bolundan olsun
Amin inşaallah canımAynen öyle canım inşallah sonu da güzel olsun
Evet burası o açıdan çok güzelAcayip heyecan yapıyorum. Benden önce olacaksın bana da büyük destek oluyor aslında. İnşaallah herşey gönlümüzce olsun
Canim cok sevindm adina benim de naturel siklus olduGunaydın kızlar 1.5 ayda memorial e neler olmuş öyle nasıl kalabalıktı bugünçok şükür biz de transfer hazırlığına başladık, doğal siklus olacakmış şimdilik sadece folik asit kullanacağım haftaya cuma randevum var
Cok guzel follikuller mashaAllah canim bol bol toplanir benim toplamda 4 vardi 8 topladilar yasim 29 olmasina ragmenRica ederimBende bugün de gittim. Ctesi toplama yapılır dedi bakalım. Yumurtalarımda son durum 8-10 potansiyel var
Sağ
21
18,5
19,5
Sol
20,5
20
19,5
17,5
16,5
15,5
14
Aaay valla ben bile heyecanlandim o gunler geldi aklima.. Rabbim kolaylik versin canim insh bol yumoslarin olur sagliklicaEvett hastanedeydimbu hafta full ordaydim. Ama benim 09:30 da girdim çıktım bana mesaj geldi şimdi bugun 21:00 da çatlatma iğnemi olacağım 06.01.21 ctesi 07:30 da toplama yapılacak bakalım kim yapacak
Olur olurCok guzel follikuller mashaAllah canim bol bol toplanir benim toplamda 4 vardi 8 topladilar yasim 29 olmasina ragmeninsh bir dahaki tup bebek te daha fazla yumurtam olur senin gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?