Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Evett hastanedeydim bu hafta full ordaydim. Ama benim 09:30 da girdim çıktım bana mesaj geldi şimdi bugun 21:00 da çatlatma iğnemi olacağım 06.01.21 ctesi 07:30 da toplama yapılacak bakalım kim yapacak
Haydi bakalım bol bol yumurtaların olsun :) Benim melih hocaydı sanırım kendisini toplam 3 saniye görmüşümdür :) Merhaba ben melih hoca yumurtaları toplıcam dedi sonrası yok :))) Ama transferi Yücel Bey yapacak bir aksilik olmazsa

Şimdi aradılar Benimde toplama işlemini de Melih Bey yapacakmış inşallah banada uğurlu gelir

Bende tüp bebekle Memorial da hamile kaldım ilk denemenizdi. Eşimde bir sürü sperm sorunu vardı ama 13 tane çok iyi embriyomuz oldu. İnanmak çok ama çok önemli bu işte. Bir de Memorial in lab gerçekten çok iyi. Bence bı devlet Hastanesi'nde genetik test yaptırın. Belki sizin pıhtılaşma sorununuz var bu yüzden tutunmuyor bebek. Aklınızda kalmasın. ımsı tekniğiyle spermler seçildi bu arada.

Canim cok sevindm adina benim de naturel siklus oldu Burdan gelismeleri takip edicem insh hayirlisi olsun az kaldi bebisine kavusmaya..

Rica ederim Bende bugün de gittim. Ctesi toplama yapılır dedi bakalım. Yumurtalarımda son durum 8-10 potansiyel var

Sağ
21
18,5
19,5
Sol
20,5
20
19,5
17,5
16,5
15,5
14
Cok guzel follikuller mashaAllah canim bol bol toplanir benim toplamda 4 vardi 8 topladilar yasim 29 olmasina ragmen insh bir dahaki tup bebek te daha fazla yumurtam olur senin gibi

Evett hastanedeydim bu hafta full ordaydim. Ama benim 09:30 da girdim çıktım bana mesaj geldi şimdi bugun 21:00 da çatlatma iğnemi olacağım 06.01.21 ctesi 07:30 da toplama yapılacak bakalım kim yapacak
Aaay valla ben bile heyecanlandim o gunler geldi aklima.. Rabbim kolaylik versin canim insh bol yumoslarin olur sagliklica

Cok guzel follikuller mashaAllah canim bol bol toplanir benim toplamda 4 vardi 8 topladilar yasim 29 olmasina ragmen insh bir dahaki tup bebek te daha fazla yumurtam olur senin gibi
Olur olur benim ilk yücel beyde Kasım'da 4 yumurta olmuştu. Şimdi 10 yumurta şaşkınım sonu guzel olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…