Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Çok tsk ederm canm güzel sözlerin için. Lakin bazen gönül ferman dinlemiyor:) umarm bu son tüp bebek denemen olur. Cok stresli bi süreç. Evet eninde sonunda bu sınavı kazanacaz canm burdaki geçmişte bizim gibi olanlarn bebeği çoktan olmuş bile. Bizi de birgün birileri burdan görüp umut edecek bunlarn da olmuş diyecek inşallah:)

Hadi bakalm hepnz hamiş kalın arkanızdan ben geleyim 1 ay sonra bende memorialda olcam umarm hepmzn son olur bu
Dileyen isteyen herkes yavrusuna kavussun Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

Naturel nedir canm yani o göbekten igneler ilaçlar hiçbiri yok mu yani
İğneler ilaçlar yumurtalar toplanana kadar canım. Transfer için ilaç kullanılmıyor, sadece son günlerde antibiyotik ,bağışıklıkla ilgili bir ilaç , bir de kadınlık hormonu sağlayan bir fitil gibi bir şey kullanılıyor bir de çatlatma iğnesi var

Canm kan sulandırıcı ilaç vardı tüp bebekte. Hani pıhtılaşma olsa bile kan sulandırıcı bunu bertaraf etmiştir. Bizim de imsi yöntemiyle seçilmişti spermler( embryo kaliteside 4ab idi tutması gerekydu ama ne oldu da Tutmadı kafam almyor. Memorialda son bulur inşallah bu tüm sıkıntılar.

Yanı iğneler var iyi en azından transfer sonrası oksapar yok ondan nefret edydm çok acıtyodu ağlıyodum o iğneden inşallah bana da naturel yaparlar

Yanı iğneler var iyi en azından transfer sonrası oksapar yok ondan nefret edydm çok acıtyodu ağlıyodum o iğneden inşallah bana da naturel yaparlar
Sadece 1 adet çatlatma iğnesi var canım... Oksapar kan sulandırıcı sanırım çok duydum çok acıtıyormuş bende pıhtılaşma sorunu olmasa gerek kan sulandırıcı yazmamışlar..

Naturel nedir canm yani o göbekten igneler ilaçlar hiçbiri yok mu yani
Rahmin kalinlasmasi takip ediliyor ve yumurta/follikullerin buyumesi en sonunda catlatma ignesiyle bir kac transfer hazirligi ilaclar veriliyor.. sanirim ilacli olarak yumurtalari hizlandirmak icin ve rahmi ince seyredilen vakalarda ilacli transfer oneriliyor yani igneli bildigim kadariyla.. memorial genelde naturel tercih ediyor ve bu gercekten guzel birsey bir cok arkadastan duydum cok agrili oluyormus ilacli transfer morarma agri vesayre

hayrusz canım reçetemde rulid,prednol,lutinus ve cetrotide var.. sen de bunları mı kullandın?
Ben 13 kasimda ovitrelle catlatma ignesi kullandim bir kereligine
Rulid & prednol 4 gun boyunca bir tane
14 u climara band/estrofem (ostrojen) 10.haftaya kadar
15 lutinus 10.haftaya kadar

bende cetrotide yoktu

19 kasim transfer oldum

Ben 13 kasimda ovitrelle catlatma ignesi kullandim bir kereligine
Rulid & prednol 4 gun boyunca bir tane
14 u climara band/estrofem (ostrojen) 10.haftaya kadar
15 lutinus 10.haftaya kadar

bende cetrotide yoktu
Kızzz ovitrelle diye cetrotide yazmışım

Giz sen heyecandan baska igne neyim alinda dur hele iyice bak ovitrellemi kacta ve hangi gun vurulucan soyledilermi birsey

benim 13 kasim ovitrellem vardi
29 ekim 2.gun adetimdi biraz surdu benim takipler umarim senin ki cabuk surer
ben direkt reçeteyi eczacıya veririm cnaım beni haftaya cuma çağırdılar ilaçları alma daha erken dediler , hemşire 20 gün falan sürüyor dedi Allahımmm sayılı gün çabuk geçer inşallah transfere hazır olurum

Evet çok ağrılı çok zor tüp bebek umarm naturel bana da olur

Insh canim tabi oyle smdi bi 1 bucuk hafta 2 haftaya yakin bir surec daha var kendini ona gore hazirla keske adetle bi bitse bende oyle saniyordum yanildim.. takiplerimi kendi memleketimde yaptirmistim bir kadin dogumcuda whatsapptan yolladim surekli onlarda ona gore transfer tarihini belirliyor ilac kullanip kullanmicani soyluyor sen ama yine memorial e git hersey garanti olsun.. benim transfer gunumde hc bakmadilar rahim kalinligima 1 hafta onceki kontrolle transfer oldum sen dikkat et bunlara.. sonradan rahmim ince oldugunu soylediler estrofem veya band kullandim sanada verebilirler yeterince seviyeye gelmediyse rahim kalinligi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…