Çatlama iğnesi hiç actmyo ki keşke hepsi ovitrella gibi olsa☺Sadece 1 adet çatlatma iğnesi var canım... Oksapar kan sulandırıcı sanırım çok duydum çok acıtıyormuşbende pıhtılaşma sorunu olmasa gerek kan sulandırıcı yazmamışlar..
InshaAllah canim darisi sana ve tum cabalayan annelereEvet çok ağrılı çok zor tüp bebek umarm naturel bana da olur
Teşekkür ederim bilgi verdiğin için canımcım. Memoriale yakınım zaten ben her şeyimi orada takip ediyorumInsh canim tabi oyle smdi bi 1 bucuk hafta 2 haftaya yakin bir surec daha var kendini ona gore hazirla keske adetle bi bitse bende oyle saniyordum yanildim.. takiplerimi kendi memleketimde yaptirmistim bir kadin dogumcuda whatsapptan yolladim surekli onlarda ona gore transfer tarihini belirliyor ilac kullanip kullanmicani soyluyor sen ama yine memorial e git hersey garanti olsun.. benim transfer gunumde hc bakmadilar rahim kalinligima 1 hafta onceki kontrolle transfer oldum sen dikkat et bunlara.. sonradan rahmim ince oldugunu soylediler estrofem veya band kullandim sanada verebilirler yeterince seviyeye gelmediyse rahim kalinligi
Aah canim bizde cok korktuk tek kalicak diye Rabbim bize tek embryo mucizemizi verdi ya bugunlerimize sukurValla olsun en güzeli sen tadını cikarilk islem ellerim boş kalmıştı. Bu sefer bir tane olsunda ikinciye kosturalim hayrusz
Kuzu senin cinsiyet belli oldu mu?Aah canim bizde cok korktuk tek kalicak diye Rabbim bize tek embryo mucizemizi verdi ya bugunlerimize sukurIkinciyide artik dedigin gibi ozaman dusunuruz hele bi bunlari doguralim sagliklica
Rica ederim minnosumTeşekkür ederim bilgi verdiğin için canımcım. Memoriale yakınım zaten ben her şeyimi orada takip ediyorumrahim kalınlığıyla ilgili bir sorun olursa yücel bey bilgi verir herhalde transferi de kendisi yapacak çünkü
Yok canim nerdeee bizim gavurlar pandemiyi bahane ediyorlar usg randevusu alamiyorum normalde istege gore aliniyor ucretli.. ucreti batsin diyorum yok bahane cok.. 20.ci haftamda ogrenicem bu gidisle.. uzuluyorum bu konuda tr de olsam keskeKuzu senin cinsiyet belli oldu mu?
Aleykumselam canımRica ederim minnosumen iyisi orda takip ettirmek benimki biraz riskli oldu.. rahim kalinligi ortalama 8 in ustu iyi diye biliyorum ozaman belli olur daha hayirlisiyla su gunlerde gecer insh Benimde selamimi ilet yucel babaya
Hadi yaaYok canim nerdeee bizim gavurlar pandemiyi bahane ediyorlar usg randevusu alamiyorum normalde istege gore aliniyor ucretli.. ucreti batsin diyorum yok bahane cok.. 20.ci haftamda ogrenicem bu gidisle.. uzuluyorum bu konuda tr de olsam keske
Hadi yaaelalemin gavurları çocuğa bizim gibi değer vermiyorlar ki biz türk milletiyiz evlat kadar değerli bir şey yok . Bugün yücel beyin ağzını aradım ama yasak dedi ben bile bilmiyorum cinsiyetini dedi dosyaya yazmıyolar dedi.yazsa da söyleyemem dedi. Hımmm ok dedim zaten hiç merak etmiyorum
Yok kiz o benim kk adimAleykumselam canımhayrusz deyince hemen tanır dimi
Bana senin yavru erkek hissettirdi canımYok kiz o benim kk adimkeziban hanimin 19 kasimda ki tek kiymetli embryosu tutmus hocam dersen birde tsk etsen darisi da bana dersen yeterli
Aah canim malesef kaldik gevurlarin eline.. burdaki doktorlarda pek biseyden anlamiyor.. ilk hamileligim ve hic istedigim gibi yasiyamiyorum birsuru stress gorememek alis veris yapamamak heryer kapali burda.. katlaniyoruz artik
bizde sorduk cinsiyeti ogrenemedik ama onlar biliyor genetikteki murat beycigimiz.. olsun ogrenicez onuda er yada gec sagligi icin cok ugrastik degilmi en onemlisi oGonlumden kiz geciyor yinede teyzesi sen ne dersin
Hem sizin hem burada mücadele veren kardeşlerim için dua edeceğim. İnanın ve kafanıza takmayın. Benim için de imkansiz gibiydi ama şimdi yaramazın arkasında koşmaktan anca bu saat oldu girip yazabiliyorum. Eminim sizde aynı duruma geleceksinizCanm kan sulandırıcı ilaç vardı tüp bebekte. Hani pıhtılaşma olsa bile kan sulandırıcı bunu bertaraf etmiştir. Bizim de imsi yöntemiyle seçilmişti spermler( embryo kaliteside 4ab idi tutması gerekydu ama ne oldu da Tutmadı kafam almyor. Memorialda son bulur inşallah bu tüm sıkıntılar.
Bir cok kisi erkek tahmininde bulunuyor bakalim isin sakasi tabiki ikiside kabulumdur hayirlisi olsunBana senin yavru erkek hissettirdi canımAma anneler hissedermiş yavruşunun cinsiyetini bakalım geç olsun da güç olmasın elbet öğreneceğiz sen ingilteredeydin sanırım her yer kapalı mı cidden mağazalar falan da?
İnşallah en kısa zamanda hayat normale döner canım sen de bebene bol bol alışverişler yaparsınBir cok kisi erkek tahmininde bulunuyor bakalim isin sakasi tabiki ikiside kabulumdur hayirlisi olsunben hollandadayim canim minnacik bir ulkecik konya yerolcumu kadar heryer kapali gida marketler haric
Evet sperm dna testi bizde yaptırmştk, temiz çıktı, benim size tek sölecegim labratuvar çokk önemli morfoloji sorunu olanlarda, şişlininde çok iyi oldgnu duyunca, orayı tercih ettik, işallah güzel haberlerinizi alırız...Yaa nasıl umut oldunuz bana inanlmaz Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsinWallahi çok tsk ederim umarm bizimde morfoloji sıfır bertaraf edilir çünkü ben bu yüzden hamile kalamyrm peki bikac bişey daha sorsam sizin baş anomalisi felan kaçtı bide dna hasar testi yaptrms mydnz acaba eşinizn spermlerine. Bizim dna hasar testi temiz çıktı. Sizde kanda genetiğe bakıldı mı hani bizimki belki genetikte bilemyrm sizde başka sorun var mıydı. Benm yumurta rahim herşey çok iyi şükür ama işte sperm morfolji sıfır nasl bir yol yöntem yaparlar bu şişli memorial bilmyrm inşallah benm de son tüp bebek maceram olur bu 3 olcak artk bu sefer olsun
Aaa genetiktekiler cinsiyet lerini biliyorlar mı yani ben şokYok kiz o benim kk adimkeziban hanimin 19 kasimda ki tek kiymetli embryosu tutmus hocam dersen birde tsk etsen darisi da bana dersen yeterli
Aah canim malesef kaldik gevurlarin eline.. burdaki doktorlarda pek biseyden anlamiyor.. ilk hamileligim ve hic istedigim gibi yasiyamiyorum birsuru stress gorememek alis veris yapamamak heryer kapali burda.. katlaniyoruz artik
bizde sorduk cinsiyeti ogrenemedik ama onlar biliyor genetikteki murat beycigimiz.. olsun ogrenicez onuda er yada gec sagligi icin cok ugrastik degilmi en onemlisi oGonlumden kiz geciyor yinede teyzesi sen ne dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?