Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Teşekkür ederim bilgi verdiğin için canımcım. Memoriale yakınım zaten ben her şeyimi orada takip ediyorum rahim kalınlığıyla ilgili bir sorun olursa yücel bey bilgi verir herhalde transferi de kendisi yapacak çünkü

Valla olsun en güzeli sen tadını cikar ilk islem ellerim boş kalmıştı. Bu sefer bir tane olsunda ikinciye kosturalim hayrusz
Aah canim bizde cok korktuk tek kalicak diye Rabbim bize tek embryo mucizemizi verdi ya bugunlerimize sukur Ikinciyide artik dedigin gibi ozaman dusunuruz hele bi bunlari doguralim sagliklica

Rica ederim minnosum en iyisi orda takip ettirmek benimki biraz riskli oldu.. rahim kalinligi ortalama 8 in ustu iyi diye biliyorum ozaman belli olur daha hayirlisiyla su gunlerde gecer insh Benimde selamimi ilet yucel babaya

Rica ederim minnosum en iyisi orda takip ettirmek benimki biraz riskli oldu.. rahim kalinligi ortalama 8 in ustu iyi diye biliyorum ozaman belli olur daha hayirlisiyla su gunlerde gecer insh Benimde selamimi ilet yucel babaya
Aleykumselam canım hayrusz deyince hemen tanır dimi

Yok canim nerdeee bizim gavurlar pandemiyi bahane ediyorlar usg randevusu alamiyorum normalde istege gore aliniyor ucretli.. ucreti batsin diyorum yok bahane cok.. 20.ci haftamda ogrenicem bu gidisle.. uzuluyorum bu konuda tr de olsam keske
Hadi yaaelalemin gavurları çocuğa bizim gibi değer vermiyorlar ki biz türk milletiyiz evlat kadar değerli bir şey yok . Bugün yücel beyin ağzını aradım ama yasak dedi ben bile bilmiyorum cinsiyetini dedi dosyaya yazmıyolar dedi.yazsa da söyleyemem dedi. Hımmm ok dedim zaten hiç merak etmiyorum

Aleykumselam canım hayrusz deyince hemen tanır dimi
Yok kiz o benim kk adim keziban hanimin 19 kasimda ki tek kiymetli embryosu tutmus hocam dersen birde tsk etsen darisi da bana dersen yeterli

Aah canim malesef kaldik gevurlarin eline.. burdaki doktorlarda pek biseyden anlamiyor.. ilk hamileligim ve hic istedigim gibi yasiyamiyorum birsuru stress gorememek alis veris yapamamak heryer kapali burda.. katlaniyoruz artik

bizde sorduk cinsiyeti ogrenemedik ama onlar biliyor genetikteki murat beycigimiz.. olsun ogrenicez onuda er yada gec sagligi icin cok ugrastik degilmi en onemlisi o Gonlumden kiz geciyor yinede teyzesi sen ne dersin

Bana senin yavru erkek hissettirdi canım Ama anneler hissedermiş yavruşunun cinsiyetini bakalım geç olsun da güç olmasın elbet öğreneceğiz sen ingilteredeydin sanırım her yer kapalı mı cidden mağazalar falan da?

Hem sizin hem burada mücadele veren kardeşlerim için dua edeceğim. İnanın ve kafanıza takmayın. Benim için de imkansiz gibiydi ama şimdi yaramazın arkasında koşmaktan anca bu saat oldu girip yazabiliyorum. Eminim sizde aynı duruma geleceksiniz

Bir cok kisi erkek tahmininde bulunuyor bakalim isin sakasi tabiki ikiside kabulumdur hayirlisi olsun ben hollandadayim canim minnacik bir ulkecik konya yerolcumu kadar heryer kapali gida marketler haric

Bir cok kisi erkek tahmininde bulunuyor bakalim isin sakasi tabiki ikiside kabulumdur hayirlisi olsun ben hollandadayim canim minnacik bir ulkecik konya yerolcumu kadar heryer kapali gida marketler haric
İnşallah en kısa zamanda hayat normale döner canım sen de bebene bol bol alışverişler yaparsın

Evet sperm dna testi bizde yaptırmştk, temiz çıktı, benim size tek sölecegim labratuvar çokk önemli morfoloji sorunu olanlarda, şişlininde çok iyi oldgnu duyunca, orayı tercih ettik, işallah güzel haberlerinizi alırız...

Aaa genetiktekiler cinsiyet lerini biliyorlar mı yani ben şok yurtdışında cinsiyet leri özel bir testle biliniyor Türkiye de yasak biz yapmıyoruz demişti cinsiyet lerini bilmiyoruz başka merkezde ki doktor beni keklemişler mi yani

Merhaba kızlar,

Kontrolden çıktım şimdi . Herşey yolunda Semra Hanım muayene etti. 1 gün daha devam iğneye. Yumurtalar aşırı uyarıldığı için karnımda biraz sıvı birikmesi olmuş. Pazartesi günü toplama işlemi olacak

Arkadaşlar merhaba uzun zamandır ara ara girmeme rağmen pek bişey yazamadım yakın zamanda dedemi kaybettim 2 hafta sonrasında panik atak krizi geçirmişim şimdi çok şükür iyiyim dua edin

Şimdi normalde bu ay yumurtaların aynı anda büyümesi için biseyler kullanacaktım gec kaldimmi bilmiyorum böyle durumda olanlar varsa ne zaman kullanılıyordu hemşire anlattı sanki ama ben hatırlayamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…